2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben de yumoş sensitive kullanıyorum. Bir de bingo kuzumun kokusu ve bir de frosch bebek için yumuşatıcı... yumuşatıcı benim vazgeçilmezim... normal çamaşırlarım için de 3-5 çeşit bulundururum evde. Her çanaşırda farklı kullanırım...

Sam simplex gaz damlasini nasil kullanlar vardi sanirim kimdi bulamadim. Nasil kullaniyorsunuz bi tarif edermisiniz bugun eczaneden aldim bebek gazlandi iyice bi deneyeyim bakalim ise yarayacakmi. Kac damla ve gunde kac kere veriyorsunuz. Hergun mi yoksa huzursuz oldugunda mi veriyorsunuz

E-bebek in babay&me bebez bezini kullanan var mı... bugün itibariyle prima premium careden baby&me ye geçtik... inşallah pişman olmayız

Ben varım... sabah öğlen akşam 8 er damla...hergün düzenli veriyorum

Bingo kuzumun kokusu nasıl
Ben dalın aldım Bingo yu da denemek isterim
tavsiye edersen

Bana onu mukuslu kakadan sonra söyledi, 72 saat yapmasa normal diye.
Bezdim doktorlardan. Eminim gittiği muayenehanede yan kapıdaki çocuk doktoruna gitsem, o da başka şeyler söyler.

Bende de öyle ve ben bu aralar süt azmış bebeğime yetmiyormuş gibi hissediyorum sizde de bu hizmet var mı yada oluyormu
Dun memelerimi kesip atacaktim o derece. Fosur fosur akam sut kesildi resmen oglum hep agladi doymadi mama yok evde cikamadim disari mama alacaktim yoksa humana ictim uzun suredir icmiyrdm kisir yaptim sut yapsin diye bol su ictim. Cisli bezi yok denecek kadar azdi doymadigini ordan anladim. 10 dakkada doyan bebek 1 saate yakin emdi doymadi. Bugun normale donduk niye oldu anlamadim

Ben çok beğendim... üçüncü alışım sanırım... beğenmediğimi kalıcı bulmadığımı bir daha almam...

Dalin e de bayıldım tam benlik
Ama bu bitince bingo alican onu da denerim
Ben kalıcı olsun diye makina Yumoş u alınca makina bir iki dönünce kapatıyorum makinayi 10 dk bekletiyorum çamaşırları Yumoş lu suda sonra tekrar çalıştırıyor um böylece kokusu hiç çıkmıyor kiyafetlerden Bebeğimi kokluyorum sürekli:)

Kızlar bebek çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmayın deniyor. Ütüleyince yumşuyor zaten. Ne kadar bitkisel olursa olsun. Mutlaka kimyasal içerir. Gerek yok bence.
Aslında öyle ama biz burda kuyu suyu kullanıyoruz ve inanılmaz kireçli... yumuşatıcı kullanmazsam çamaşırları ütüyle bile açmak zor oluyor... mecburen çift durulama yaptırarak yumuşatıcı kullanıyorum... kendi çamaşırlarımıza ekstradan rossmanın ütü suyunu kullanıyorum yoksa eşimin gömlek ve pantalonlarımı ütülemek zulüm gibi oluyor

Ahaha ne tatliya not edeyim bunlari

Aynen benim kizimda cis cok yapiyo ama kaka 3 k3z yaoiuo onuda zar zor garibim 7 kez hic yapmadi ki

Kullanmak istemiyorum ama sut kokusu cok igrenc kaliyo kiyafetlerde malesef

E-bebek in babay&me bebez bezini kullanan var mı... bugün itibariyle prima premium careden baby&me ye geçtik... inşallah pişman olmayız
Ayyyy babym su yeni cikan degil mi ben aldimia cok pisman oldum yaptigi cis direk kiyafetindeydi hele bi kere kakasini yapti esim tutuyodu o sira eline gecti o derece fiyati 10 tl mi 15 tl mi ney markayi yanlis hatrliyoda olabilirm e bebek reklamlarinda cikiyodu yeni cikti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…