Kızlar bebeğinizin camasirlarinda yumuşatıcı kullanıyormusunuz?
Ben dalın in bahar ninnisini kullanıyorum öyle güzel kokuyor ki tam bi bebek kokusu
Icimi açıyor resmen
Tavsiye ederim çok beğeniyorum kokusunu
Bebek cildine hassas ciltlere özel
Hipoalerjenik formül lu
Ben varım... sabah öğlen akşam 8 er damla...hergün düzenli veriyorumSam simplex gaz damlasini nasil kullanlar vardi sanirim kimdi bulamadim. Nasil kullaniyorsunuz bi tarif edermisiniz bugun eczaneden aldim bebek gazlandi iyice bi deneyeyim bakalim ise yarayacakmi. Kac damla ve gunde kac kere veriyorsunuz. Hergun mi yoksa huzursuz oldugunda mi veriyorsunuz
Ben de yumoş sensitive kullanıyorum. Bir de bingo kuzumun kokusu ve bir de frosch bebek için yumuşatıcı... yumuşatıcı benim vazgeçilmezim... normal çamaşırlarım için de 3-5 çeşit bulundururum evde. Her çanaşırda farklı kullanırım...
Ben çok beğendim... üçüncü alışım sanırım... beğenmediğimi kalıcı bulmadığımı bir daha almam... ama benimki pembe kız için olan... mavisini bilmiyorumBingo kuzumun kokusu nasıl
Ben dalın aldım Bingo yu da denemek isterim
tavsiye edersen
Ben hametan kullandim gecti halada ara ara suruyorum. Ama genelde kantarin yagi kullanırımKızlar pişik için öneriniz varmı?
Yoo ishal gibi olunca ishal demek:) Tanecikler sindirilmemiş süt idi galiba. Bu enikler yüzünden kaka uzmanı olacağızEskiden çok tanecikli olurdu. Bu aralar bazen az tanecikli bazen de taneciksiz oluyor. Taneciksiz olunca ishal mi demek?
Bana onu mukuslu kakadan sonra söyledi, 72 saat yapmasa normal diye.Çok enteresan. Ben kaka yapmıyor diye götürdüğümde anne sütü alıyorsa 7 güne kadar normal dedi. Kilo alımı da gayet iyiydi o ay kızımın. Bana önemli olan çiş sayısı dedi doktorum. Her doktor başka bişey diyor. Şimdi de günde en fazla, 3 kere ama bezi dolduracak kadar yapıyor. Yine gayet iyi dedi doktor
Dun memelerimi kesip atacaktim o derece. Fosur fosur akam sut kesildi resmen oglum hep agladi doymadi mama yok evde cikamadim disari mama alacaktim yoksa humana ictim uzun suredir icmiyrdm kisir yaptim sut yapsin diye bol su ictim. Cisli bezi yok denecek kadar azdi doymadigini ordan anladim. 10 dakkada doyan bebek 1 saate yakin emdi doymadi. Bugun normale donduk niye oldu anlamadimBende de öyle ve ben bu aralar süt azmış bebeğime yetmiyormuş gibi hissediyorum sizde de bu hizmet var mı yada oluyormu
Ben çok beğendim... üçüncü alışım sanırım... beğenmediğimi kalıcı bulmadığımı bir daha almam...
Katılıyorum:) elimde olsa sabunla yıkarım ama o kadar da yapamıyorumKızlar bebek çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmayın deniyor. Ütüleyince yumşuyor zaten. Ne kadar bitkisel olursa olsun. Mutlaka kimyasal içerir. Gerek yok bence.
Aslında öyle ama biz burda kuyu suyu kullanıyoruz ve inanılmaz kireçli... yumuşatıcı kullanmazsam çamaşırları ütüyle bile açmak zor oluyor... mecburen çift durulama yaptırarak yumuşatıcı kullanıyorum... kendi çamaşırlarımıza ekstradan rossmanın ütü suyunu kullanıyorum yoksa eşimin gömlek ve pantalonlarımı ütülemek zulüm gibi oluyorKızlar bebek çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmayın deniyor. Ütüleyince yumşuyor zaten. Ne kadar bitkisel olursa olsun. Mutlaka kimyasal içerir. Gerek yok bence.
Ahaha ne tatliya not edeyim bunlariBazıları bir tane, bazıları üç tane verdi. Afiyetle yedik. Özel bir şey yapmadık. Nesli sürsün diyeymiş yumurta. Çikolata veren oldu. Un ve pirince elini batırdılar. Bereket için. Saçına un süren oldu, saçları beyazlayana kadar yaşasın diye. Ya da yine aynı mantıkla pamuk veren oldu. Yani bir sürü adet var. Herkes ne biliyorsa onu yaptı. Bir de sütün cok olsun diye su veriyor ev sahibi. Çoğuna ben söyledim, şunu yap, bunu ver diyeSen de seç beğen yap
Git tabi canim dogum sonucta bu hersey normale donmus mu bi bakiveersnSaol cnm..bnmki cagirmadi beni..ben tekrar ne zmn geliyim deyince istersen 6 hafta sonra gel smear alalim dedi..muayenedwn bahsetmwdi..neyse gidecem bnde
Aynen benim kizimda cis cok yapiyo ama kaka 3 k3z yaoiuo onuda zar zor garibim 7 kez hic yapmadi kiÇok enteresan. Ben kaka yapmıyor diye götürdüğümde anne sütü alıyorsa 7 güne kadar normal dedi. Kilo alımı da gayet iyiydi o ay kızımın. Bana önemli olan çiş sayısı dedi doktorum. Her doktor başka bişey diyor. Şimdi de günde en fazla, 3 kere ama bezi dolduracak kadar yapıyor. Yine gayet iyi dedi doktor
Simdi verdim insaallah ise yarar. Siz faydasini gordunuz muBen varım... sabah öğlen akşam 8 er damla...hergün düzenli veriyorum
Kullanmak istemiyorum ama sut kokusu cok igrenc kaliyo kiyafetlerde malesefKızlar bebeğinizin camasirlarinda yumuşatıcı kullanıyormusunuz?
Ben dalın in bahar ninnisini kullanıyorum öyle güzel kokuyor ki tam bi bebek kokusu
Icimi açıyor resmen
Tavsiye ederim çok beğeniyorum kokusunu
Bebek cildine hassas ciltlere özel
Hipoalerjenik formül lu
Ayyyy babym su yeni cikan degil mi ben aldimia cok pisman oldum yaptigi cis direk kiyafetindeydi hele bi kere kakasini yapti esim tutuyodu o sira eline gecti o derece fiyati 10 tl mi 15 tl mi ney markayi yanlis hatrliyoda olabilirm e bebek reklamlarinda cikiyodu yeni cikti diyeE-bebek in babay&me bebez bezini kullanan var mı... bugün itibariyle prima premium careden baby&me ye geçtik... inşallah pişman olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?