Tabi canım bende öyle, gece emzirmekle uğraşmak istemiyorum. Ben zaten bu emzirme olayını çok sevmedim. Herşey benden geçiyor, en büyük gaz nedeni benim. Bağ kurmak güzel ama yinede sevmedim bu olayı
Direk yara üstüne sür canım Bn meme basina ful sürdüm hiç korkma emdireceginde karbonatlı suyla sil temizle emdir sonra hemen tekrar sür hiç kuru bırakma :)
Günde 6-8 kere normalmiş canım. Bir de ne güzel işte. Sevinmelisin bence. Kilo da alıyorsa tamamdır bu iş . Ben tartıya çıkıyorum bebekle . Doktora gidene kadar kendim tartıyorum :)
İç dikişi göremeyiz canım bende baktım göremedim bişey dışardakiler görünüyorKızlar bisey soracam. Normal doğum yapanlar. İç dikisler görünüyor mu. Ben bakıyorum aynayla falan göremiyorum bisey. Acaba iyileşmiş mıdır.bi sıkıntı var midir ki. Doktora kontrole de gidemedim bebegimin sikintisindan
Canım hiç uzun mesafeye gitmedim ama sundan eminimki bütün bebekler arabayı sewiyo. Biraz büyüseler sorun oluyo ama şimdi hepsi sewiyo. Özel arabanızsa emzirme alt degişme de hiç sorun olmayacakbu arada size bir sorum olacak yaklaşık bebeğim 50 günlükken yolculuğa çıkacağız arabayla..
önce bir 600 kmlik mesafe var
sonra bir 600 km daha var
bu kadar küçük bir bebekle yolculuk için önerileriniz var mı?
yada uzun mesafe yolculuğa çıkan oldu mu?
Sudocrem kesinlikle tawsiye ediyorumKızlar pişik için öneriniz varmı?
Bende de öyle ve ben bu aralar süt azmış bebeğime yetmiyormuş gibi hissediyorum sizde de bu hizmet var mı yada oluyormuKızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.
Tamam canım eşime aldırayımSudocrem kesinlikle tawsiye ediyorum
Ben hiç ameliyat olmuş gibi değilim. Ağrı sızı yok taburcu olduğum günden beri. 2 hafta sonra kontrolüm var sorcam. Şimdilik korse kullanıcam bakalımAyy yok mümkün değil şu an bence sende deneme o tür sporlar için 6 ay beklenmeli diye okudum ben
Sonuçta iç dikişler 6 ayda iyileşiyor
Kaş yapayım derken Göz cikarmayalim birde
Ben dün gittim ultrason ile rahim toparlabmış mı diye baktım birde yumurtslıklara o kadarKızlar benim de sorum pazartesi kirkimiz çıkacak ama bende akıntı hala lekelenme şeklinde devam ediyor, sezeryan olan anneler kontrole gittiniz mi 40 çıktıktan sonra, ben il dışında olacağım sanırım gidemeyeceğim
Bizde 300 km lik bir yolculuğa çıkacağız inşallah memleketime annemlere gideceğiz oğlumda da 40 ımız çıkınca gitmiştik uyuyorlar genelde oğlum mama ile büyüdü yolda mama vermiştik kızımda arabada emzircem.Kızlar pişik için öneriniz varmı?
Benim oğlank. doktoru günde minimum 8-10 kakalı bez istiyor. Bundan fazla mı yapıyor?Kızlar benim kız çok kaka yapıyor. Sürekli emmek istiyor. Sanki emdiği hiç içinde durmuyor. Neden sizce?
Kaka mı çiş mi? Minimum 8-10 çok fazla değil mi yaBenim oğlank. doktoru günde minimum 8-10 kakalı bez istiyor. Bundan fazla mı yapıyor?
Hayır anne sütü alımında normal, mama da alıyorsa 4-5 diyor. Üstten veriyoruz, alttan çıkıyor:)Ka
Kaka mı çiş mi? Minimum 8-10 çok fazla değil mi ya
Bende de öyle ve ben bu aralar süt azmış bebeğime yetmiyormuş gibi hissediyorum sizde de bu hizmet var mı yada oluyormu
Benim oğlank. doktoru günde minimum 8-10 kakalı bez istiyor. Bundan fazla mı yapıyor?
Hayır anne sütü alımında normal, mama da alıyorsa 4-5 diyor. Üstten veriyoruz, alttan çıkıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?