2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tabi canım bende öyle, gece emzirmekle uğraşmak istemiyorum. Ben zaten bu emzirme olayını çok sevmedim. Herşey benden geçiyor, en büyük gaz nedeni benim. Bağ kurmak güzel ama yinede sevmedim bu olayı

Bende mi bi tuhaflık var diye düşünüyordum ki ... rahatladım Bende hazzetmiyorum bu işten.Bi de öyle bağ filan da kuramadım sanırım ben Pek de keyif almıyorum yani..

Direk yara üstüne sür canım Bn meme basina ful sürdüm hiç korkma emdireceginde karbonatlı suyla sil temizle emdir sonra hemen tekrar sür hiç kuru bırakma :)

Sürüyorum canım meme ucuna da. Suyla yıkayınca da çıkıyor. İnşallah iyi olacak. Acısı biraz azaldı gibi. Çok şükür. İnşallah daha da iyileşir.

Günde 6-8 kere normalmiş canım. Bir de ne güzel işte. Sevinmelisin bence. Kilo da alıyorsa tamamdır bu iş . Ben tartıya çıkıyorum bebekle . Doktora gidene kadar kendim tartıyorum :)

Valla kaç kilo oldu hiç bilmiyorum canım. Kilo almadıysa bu kadar kaka yapmaktan diye korkmaya başladım. 1 ay kontrolüne az kaldı. Kötü birşey değil diyorsun sen öyle mi?

kızlar merhabalar...
mesajları okudum benzer problemler kızımda da var..
ama artık sürecin bir parçası kabul ediyorum..3 ay bitince inşallah gaz problemi de bitecek
biogaia dan pek fayda görmedim.
hergün rezene içiyorum sanki o fayda ediyor
kusma olayına üzülüyorum biraz bebeğim aç kalacak diye..artık her ağladığında meme veriyorum
geceleri ise bir buçuk saatte bir kaldırıp emziriyorum.
2 numara bez kullanıyorum 27 günlükken 3360 grdı. 40 tan sonra 2 numaraya geçtim.

İç dikişi göremeyiz canım bende baktım göremedim bişey dışardakiler görünüyor

bu arada size bir sorum olacak yaklaşık bebeğim 50 günlükken yolculuğa çıkacağız arabayla..

önce bir 600 kmlik mesafe var
sonra bir 600 km daha var
bu kadar küçük bir bebekle yolculuk için önerileriniz var mı?
yada uzun mesafe yolculuğa çıkan oldu mu?

Canım hiç uzun mesafeye gitmedim ama sundan eminimki bütün bebekler arabayı sewiyo. Biraz büyüseler sorun oluyo ama şimdi hepsi sewiyo. Özel arabanızsa emzirme alt degişme de hiç sorun olmayacak

Ayy yok mümkün değil şu an bence sende deneme o tür sporlar için 6 ay beklenmeli diye okudum ben
Sonuçta iç dikişler 6 ayda iyileşiyor
Kaş yapayım derken Göz cikarmayalim birde
Ben hiç ameliyat olmuş gibi değilim. Ağrı sızı yok taburcu olduğum günden beri. 2 hafta sonra kontrolüm var sorcam. Şimdilik korse kullanıcam bakalım

Ben dün gittim ultrason ile rahim toparlabmış mı diye baktım birde yumurtslıklara o kadar

Kızlar pişik için öneriniz varmı?
Bizde 300 km lik bir yolculuğa çıkacağız inşallah memleketime annemlere gideceğiz oğlumda da 40 ımız çıkınca gitmiştik uyuyorlar genelde oğlum mama ile büyüdü yolda mama vermiştik kızımda arabada emzircem.

Bende de öyle ve ben bu aralar süt azmış bebeğime yetmiyormuş gibi hissediyorum sizde de bu hizmet var mı yada oluyormu

Oluyor. Bazen bebek bitiriyor gerçekten. Özellikle sabahları sütüm az oluyor. Öğleye kadar bişey yiyemediğim için mi bilmiyorum. Bebek durmadan emmek istiyor sabahları öğleye kadar. Memenin birini bitiriyor. Memeyle kavga ediyor resmen süt gelmeyince sinirleniyor. Diğerini veriyorum onu da bitiriyor. O memeye de kızmaya başlıyor süt gelmeyince , artık yapacak bişey kalmıyor. Gece göğüslerim daha dolu oluyor. Gündüz yetmiyor sanki

Benim oğlank. doktoru günde minimum 8-10 kakalı bez istiyor. Bundan fazla mı yapıyor?

O civarda bizimki. Ama sanki günde 1-2 olur gibi birşeyler demişlerdi diye hatırlıyorum burdan. Hatta birinin doktoru 3 günde bir yapsa yeter demişti sanırım. Burada muhabbeti geçmişti. Ben de şüpheye düşüyorum acaba beslenemiyor da herşey kakayla çıkıyor mu diye. Kakası sulu. İshal mi acaba diye de düşünüyorum bir yandan. Sizin nasıl sulu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…