2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kullanmak istemiyorum ama sut kokusu cok igrenc kaliyo kiyafetlerde malesef

Bende o yüzden kullanıyorum hatta iki arkadaşım bebeklerinde dalin bahar ninnisini kullandı..onlar tavsiye etti..ilk başlarda bende kullanmadim ama biz çok kusuyoruz üst baş sırılsıklam oluyo..o kötü koku çıkmıyor yikansa bile malesef..bende aldım kullanıyorum çok da memnunum kullanicam..
Dediğin gibi o süt kokusu kusmuk kokusu iğrenç ve bebisim in kusmugu diye şirinlik yapamicam
Sende o konudan memnun değilsen kullanabilirsin arkadaşım..benim Bebeğimin vücudunda kızarıklık döküntü vs yok dikkat ettim çünkü kullandıktan sonra...kullanan arkadaşlar da memnun olmadı yarım kapak kullanırsın
çift durulama yaparsın..yinede sen bilirsin:)

fener50 bisey sormak istiyorum. Hani oğlum mamayla büyüdü dediniz ya. Pişmanlık var mi. Kesme ne yapıp edip emzirseydim. Ya da emzirmedigim için oğlum şuan boyle falan dediniz. Bi arkadaş yazmıştı da burda bacagit agrisa kendimi suçluyorum emzirmedigim için diye. Emmeyen bebekler hep hasta mi oluyorlar.

Arkadaşım benim kızım anne sütü aldı ama malesef ki çok çabuk hasta olurdu hatta ayda iki kere antibiyotik kullanirdik
Heleki okul ortamı vs biri öhö dese bizimki hasta
ve kızım malesef yemek konusunda çok Seçici ne bir meyve ne bir sebze 6 yaşında tadını bilmez çok uğraştırici... hiç bişey den vitamin aldığı yok...
Ama görumcemin oğlu nun masallah i var annesi sezaryen oldu ve sütü geç geldi çocuğa hastanede iken mama verdiler ve gorumcemin göğsünü bir daha hiç almadı malesef
Bir kere bile emziremedi hep mama ile büyüdü
Benim kızım Anne sütü aldı görsen her yeri kemik üzülüyorum tabi ama onun oğlu mama ile beslendi ilk gün den itibaren şu an Tosun gibi ve 3 yaşında herseyi seçmeden yiyor
Elbette anne sütü çok faydalı ama mama ile beslenenler sürekli hasta olmuyor eğer mama veriyorsan bence vicdan azabı çekme
Hayirlisi buymus demekki

Hadi yaa... üzüldüm bak şimdi... keşke almadan sorsaydım eşimin gazına geldim... ucuz diye pek bi sevinerek aldı... hem de 100 lü paket. Gerçi en fazla 10 gün gider bize. Günde 8-10 bez kullanıyoruz hala...

D Degemen biz kullandik baby me ben gayette memnun kalmistim slepy i deniyorum simdi ondan hic memnun kalmadim bacaginin ordan siziyor hep kakasi ama babay me hic oyle bi sorun yasamadim pisikde yapmadi bence bi dene memnuniyetlik kisiden kisiye degisiyor ben tekrar baby me ye gececegim

Çok sağol canım içimi rahatlattin. Demek KK değişiyor kişiden kişiye. Nasip buymus. Sadece merakından sordum. Teşekkür ederim cevabın için.

İnşallah ben de memnun kalırım. Çok sık değiştiriyoruz. hemen her bezi az da olsa kakalı çıkıyor O yüzden prima premium bayağı tuzlu oluyor.

Hadi yaa... üzüldüm bak şimdi... keşke almadan sorsaydım eşimin gazına geldim... ucuz diye pek bi sevinerek aldı... hem de 100 lü paket. Gerçi en fazla 10 gün gider bize. Günde 8-10 bez kullanıyoruz hala...
Arkadasin dedigi gibi kisiden kisye degisyo belki senjn bebis begenecek canim

Canım fener50 ye sormuşsun ama bende yazmadan gecemiycem. İlk kızımı sezeryanla dogurdum ve üç ay anne sütü ve mamayla beslendi. Üç aydan sonra kendisi bırakacak gibi oldu. O sıra bazı yogunluklarım vardı dogru düzgün ilgilenemedim ve bıraktı memeyi. Pişmanmıyım asla. Bir kere bile aklıma gelmedi ta ki bu formu okuyana kadar:) hani hep derlerya sezeryanlı cocuk ve anne sütü almayan çocuk cabuk hastalanır diye. Kesinlikle katılmıyorum. Benim kızımın masallah gelişimi cok iyi. Sadece bir kere hastanelik olduk,serum verdiler,soguk algınlıgıydu. Onun dısında arada atesi çıkıyo tabiki her çocuk gibi ama ilaç filan vermeden bir günde geciyo
Ben kendim hep şuna inanıyorum;hamileyken yenilen besinler ve bebek ek gıdaya gectikten sonraki besinler bence bebegin bagısıklıgını gelişimini destekliyo. Görümcemin kızı var anne sütü emmiş iki yasına kadar ama zırt pırt hasta. Kullanmadıgı ilaç kalmadı nerdeyse. Bi burnu aksa bir ay gecmiyo düşün yani
O yüzden için coook rahat olsun.
Ha bu arada kardesimi söylemeden gecemiycem. Üniverste okuyo. Annem iki yasına kadar emzirdi. Bes yasındayken kemik çürümesi gibi bişey oldu bacagında ameliyat gecirdi. Sürekli mızmız ve hastadır. Hala da öyle yani. Doktordan cıkmaz

Kizlar gogus kalkani aldim nasil temizleyecegim ilk kaynatma olarak kutisunda yazmiyo
Ben tencerede su kaynatıp emzik ve biberonlarla birlikte 5 dk kaynatmıştım. Sonrasında hep sıvı el sabunuyla yıkadım banyoda. Biriken sütü döktüğüm için hiç kaynatmadım tekrar

Yumusatıcıların doğal olması zor ayrıca yumusatıcıdan sonra makina durulama yapmıyor tabiki karar sizin
Cevremde sleepy kullananlar var memnun ama ben daha denemedim şümdi prima aktif bebek denicem hediye geldi premıum care pahalı

Ben tencerede su kaynatıp emzik ve biberonlarla birlikte 5 dk kaynatmıştım. Sonrasında hep sıvı el sabunuyla yıkadım banyoda. Biriken sütü döktüğüm için hiç kaynatmadım tekrar
Yaa neden doktun icirilmez mi o sut bende o yizden almistim

Mucizeler yaratmıyor... yine gaz sancısı çekiyor ama çıkartmasını kolaylaştırdı sanki... önceden biogaia kullanıyorduk ona göre daha rahat şimdi...
Bizede verdi doktor ben gece mama veriyorum onın içine katıyorum siz nasıl kullanıuorsunuz direk kaşıklamı veriyorsunuz

Sana da çok teşekkür ederim. Ne bilim içim rahatliyo bunları okudukça gerçekten. Mutlu oluyorum takmiyorm söylenenleri de. Ek gıdaya geçince çok iyi beslerim inşallah.sağolun hepiniz çok çok.

Yaa neden doktun icirilmez mi o sut bende o yizden almistim
Ben o sütleri birkaç kez biberona döküp buzdolabına koydum. Sonra ılıtıp verdim kızıma... çok rahatsız oldu kustu. Dr a söyleyince eski süte yeni sütü ilave etme. Her birikeni ya ayrı muhafaza et ya hemen bebeğe ver dedi... e benim de öyle çok çok birikmiyordu kalkanda.. iki üç kaşık kadar anca... 3 saatten fazla da bekletemiyorsun kalkanda...her seferinde onu bebeğe vermeye uğraşamadım ayrı muhafaza zaten edemezdim. Hep döktüm o yüzden...

E-bebek in babay&me bebez bezini kullanan var mı... bugün itibariyle prima premium careden baby&me ye geçtik... inşallah pişman olmayız
Ben ıslak mendilini kullanıyorum hiç sevmedim. Ama bezi nasıldır bilmiyorum belki o iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…