2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
normal dogum yapanlar bi yardimci olun dikislerim duseli bi hafta oldu bugun tam vajina girisinde elime minik bi sislik geldi dokununca aciyo ama agrimiyo bisey de goremedim morluk gibi ne olabilir bu sislik bikac gundur üşüttüm ve soguk su kullandım ondan mi oldu ki

NORmal doğum yapanlar bugun tuvalet kagıdına ip geldi dogum yapalı 15 gün oldu sizdede oldu mu??
Bnm 7. Gun geldi 3 cm kdr ip..bgn 16. Gun hala bir miktar ip var..dugum yerini hissediyorum dokundukca..7. Gun gelende dikisim mi patladi onu da bilmiyorum cunki sizinti seklinfe kanamam var..

Cnm bence yanlis dikim nedeniyle var o..yani kesigi hizali dikememis ve eti et ustune bindirmis..dokundukca aci da yapar..ilk dogumum da basima geldi ondan biliyorum..ama senin ki baska biseyse bilemem..

kelebekmrve cnm doktorun seni tekrar kontrole cagirdi mi?gerci sen sezeryan sin..durumun farkli olabikir..bnmki 40 cijinca fln kontrole gel demedi..

O kadar iyi bir şey ki yaptığın anlatamam. İnsan birinin zamanla düzelicem demesini bekliyor gerçekten. Çok sağol.

Canim o yumurtalari ne yapiyosunuz gittiginz yerden bi tane mi aliyosunuz hic hirsey bilmiyorum bilmeyenler icin daha ayritili anlatrmisin:)

Mrb.
Bizde kirk banyimuzu yaptik.
Kirk rutuelleri her yerde farkli galiba.
İslami yonden arastiriyim dedim.megerse oyle bisey yokmus. Olanlarin cogu da şaman inanisinden gelenlermis.
Ama yinede ani kaliyor iste.
Birde hindu rutuellerine benzetiyorum ben.
En basiti,icinde 40 fasulye olan suya fatiha,ihlas okuyup o suyla yikanmak yada kirk tas su dokunmek.ama dusun altinda zaten kirk tasi da geciyordur su

O zaman benim sut o yuzden akiyor ama sagilacak kadar cikmiyor. Yani sutumun bittigi dogruymus

Kızlar bisey soracam. Normal doğum yapanlar. İç dikisler görünüyor mu. Ben bakıyorum aynayla falan göremiyorum bisey. Acaba iyileşmiş mıdır.bi sıkıntı var midir ki. Doktora kontrole de gidemedim bebegimin sikintisindan

Cnm bence yanlis dikim nedeniyle var o..yani kesigi hizali dikememis ve eti et ustune bindirmis..dokundukca aci da yapar..ilk dogumum da basima geldi ondan biliyorum..ama senin ki baska biseyse bilemem..
canim sicak su tuttum ayaklarima patik giydim sislik azcik inmis gibi simdi baktim daha once hic sislik olmadi acimamisti yanlis dikse acimaz miydi bu arada kizlar aman diyim her guzel seye maşallah diyin dun kaynanam sordu dikislerib iyilesti mi diye ben de hicbiseyi yok coktan gecti bile dedim hemen bu cikti ozellikle bebegim uyuyor iyi emiyor falan demeyin mesela bebeginiz kiloluysa soranlara bikac ay fazladan soyleyin de goz değmesin :))

Kızlar benim kız çok kaka yapıyor. Sürekli emmek istiyor. Sanki emdiği hiç içinde durmuyor. Neden sizce?

Kızlar benim de sorum pazartesi kirkimiz çıkacak ama bende akıntı hala lekelenme şeklinde devam ediyor, sezeryan olan anneler kontrole gittiniz mi 40 çıktıktan sonra, ben il dışında olacağım sanırım gidemeyeceğim

Canım nazara bende asırı inananlardanım. Soranlara iki aylık diyorum varsın iyi gelişmemiş desinler. Çünkü zaten huysuz bi bebegim var birileride görürse daha huysuzlanıyo. Halbuki öyle toplu bi bebekte deil.

lilipit Bilmiyorum ki üç gündür havalar iyi sadece ara sıra ayaklarım üşüyor o kadar dün de bebeğimin sesi sanki kısılmış gibi geldi bana herkes yok aynı dedi ama o zaman normaldi kakası falan sesi şimdi iyi ama kaka yeşil Korkumdan iki gündür banyo yaptıramıyorum

Bizim pazartesi 45 gün oluyor canım hem kontrole hemde göz ve kalça muayeneleri var inşallah

çok sevindim canım rabbim herkesin bebeklerine sağlık ve huzur versin. bir annenin en hassas noktası evladı..
inşallah hiç ameliyata gerek kalmadan küçülür kaybolur

iyiyim çok şükür herkesin geçtiği süreçlerden geçtiğim için şükrediyorum

hamdolsun bebeğim sağlıklı uykusuzluk gaz kaka sorunları öyle ufacık ki...

biraz aldığım kilolardan dolayı lohusa psikolojisi bir ara moral olarak çöktüm sonra toparladım..

Direk yara üstüne sür canım Bn meme basina ful sürdüm hiç korkma emdireceginde karbonatlı suyla sil temizle emdir sonra hemen tekrar sür hiç kuru bırakma :)

çok sevindim canım rabbim herkesin bebeklerine sağlık ve huzur versin. bir annenin en hassas noktası evladı..
inşallah hiç ameliyata gerek kalmadan küçülür kaybolur

iyiyim çok şükür herkesin geçtiği süreçlerden geçtiğim için şükrediyorum

hamdolsun bebeğim sağlıklı uykusuzluk gaz kaka sorunları öyle ufacık ki...

biraz aldığım kilolardan dolayı lohusa psikolojisi bir ara moral olarak çöktüm sonra toparladım..

Kızlar benim kız çok kaka yapıyor. Sürekli emmek istiyor. Sanki emdiği hiç içinde durmuyor. Neden sizce?
Günde 6-8 kere normalmiş canım. Bir de ne güzel işte. Sevinmelisin bence. Kilo da alıyorsa tamamdır bu iş . Ben tartıya çıkıyorum bebekle . Doktora gidene kadar kendim tartıyorum :)

Tam aradığım şey. Bizim kız da havlusuna kaka yaptı. Dalan roxy kullanıyordum çıkmadı. Bir de dediğinden alayım arkadaşım sağol.

babyme marka leke çıkarıcı aldım lekelerin üstüne sıkıp makineye atıp bebe deterjanı ile yıkıyorum hiç leke kalmıyor

Kızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.

sol göğsümde daha çok süt var, ve o göğsüm diğerine göre daha büyük

ben 40 için hiçbir şey yapmadım. sadece eşim bebeğe kuran dan sureler okudu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…