Sabah öğlen akşam kaşıkla veriyorum ben... mamaya da katabilirsin...Bizede verdi doktor ben gece mama veriyorum onın içine katıyorum siz nasıl kullanıuorsunuz direk kaşıklamı veriyorsunuz
Peki havali kapagi mi kullaniyoruz havasiz olanimi cok soru sordum amaBen o sütleri birkaç kez biberona döküp buzdolabına koydum. Sonra ılıtıp verdim kızıma... çok rahatsız oldu kustu. Dr a söyleyince eski süte yeni sütü ilave etme. Her birikeni ya ayrı muhafaza et ya hemen bebeğe ver dedi... e benim de öyle çok çok birikmiyordu kalkanda.. iki üç kaşık kadar anca... 3 saatten fazla da bekletemiyorsun kalkanda...her seferinde onu bebeğe vermeye uğraşamadım ayrı muhafaza zaten edemezdim. Hep döktüm o yüzden...
Bana sabah akşam yazdı doktor kaşıkla deniyim bide çünkü gündüz emiyo o yüzden veremiyodumSabah öğlen akşam kaşıkla veriyorum ben... mamaya da katabilirsin...
Merhaba ...Ben o sütleri birkaç kez biberona döküp buzdolabına koydum. Sonra ılıtıp verdim kızıma... çok rahatsız oldu kustu. Dr a söyleyince eski süte yeni sütü ilave etme. Her birikeni ya ayrı muhafaza et ya hemen bebeğe ver dedi... e benim de öyle çok çok birikmiyordu kalkanda.. iki üç kaşık kadar anca... 3 saatten fazla da bekletemiyorsun kalkanda...her seferinde onu bebeğe vermeye uğraşamadım ayrı muhafaza zaten edemezdim. Hep döktüm o yüzden...
Sıcak birde kan ter içinde kalıyorum, bebekte öyle bazen sırf bu yüzden sağıp verdim yani.. kimisine acı gelebilir ama gerçek benim için bu.. sigara içmek ve gönlümce herşeyi yiyip içmel istiyorum. Kakasını incelemel ya da her gaz sancısında kıvrandığında suçlu gibi hissetmek istemiyorum.Bende mi bi tuhaflık var diye düşünüyordum ki ... rahatladımBende hazzetmiyorum bu işten.Bi de öyle bağ filan da kuramadım sanırım ben Pek de keyif almıyorum yani..
Tanecikli olması mama veriyorsan ondan oluyor. Sadece anne sütü alınca sıvı oluyor. Katı beslenmediği için kakasının sıvı olması normal
8-10 kakalı bez mi, bizimki 2 günde 1 kala yapıyordu, bugün dolu dolu 3 kez yaptı. Eşimle şüpheleniyorduk acaba sorun mu var diye :)Benim oğlank. doktoru günde minimum 8-10 kakalı bez istiyor. Bundan fazla mı yapıyor?
Yasin'in tanesi 5.50 TL ydi. 40 tane yaptırdım. Hacı Şerif'ten de şekerleri yaptırdım 30 tane. 90 TL de onlar tuttu. Yemek olarak pide ayran yaptırdık. O da 300-350 arası tuttu.Ne kadar verdin?
Bizim dr dedi canım.. bizimki 2 günde 1 yapıyordu, dr 3 güne kadar yapmaması normal sorun yok dedi.O civarda bizimki. Ama sanki günde 1-2 olur gibi birşeyler demişlerdi diye hatırlıyorum burdan. Hatta birinin doktoru 3 günde bir yapsa yeter demişti sanırım. Burada muhabbeti geçmişti. Ben de şüpheye düşüyorum acaba beslenemiyor da herşey kakayla çıkıyor mu diye. Kakası sulu. İshal mi acaba diye de düşünüyorum bir yandan. Sizin nasıl sulu mu?
Havasız olanı...Peki havali kapagi mi kullaniyoruz havasiz olanimi cok soru sordum ama
Benim bebe de cok yapiyo kakasini kilo alimi da olmasi gerektigi gibi. Sikinti degil yani icin rahat olsun. Bn de sivi diye ishal oldu galiba dedim doktora. Bakti asla degil yeni uyum sagliyo bagirsaklsri olmasi gereken bu kati olmaz demisti. Hatta olur da baska doktora fln gidersin ishal der bak sakin ilac kullanma gayet normal bu diye de uyardi bi debebek ishal oldu diye nasil kendimden emin soylediysem artik doktora kadin uyarip durdu
Çok çok açıklayıcı anlatmışsın canım sağol. O zaman 40 çıkınca ilk iş Spiral taktırmak olmalı korkuyorum da açıkçası inş kolay olur. :)Cnm ben ilk oglumda kirk cikinca kontrol muayenesine gittigimde spiral istedigimi soyledim
Tamam takalim ancak iliski olduysa takamayiz dedi
Nasil olacak o zaman dedim
Adetini bekleyecegiz dedi(13 ay bitiminde adet oldum)
Benim miyomum oldugu icin ikinci cocukta arayi cok acma iki yil sonra ikinci cocuk dusun dedi
Bende iki yil icin spira taktirmak uygun olur mu dedim
Ben onermem dedi
Oyle spirali attim kafamdan, ancak ikinci gebeligim plansiz oldu, istiyordum ama bi kac ay sonra deneriz diyordum, oglum 22 aylikken hamile kaldim
Simdi spirai kesinlikle istiyrm
Kirk cikinca normal dogum yapmjs annelere takiyorlar
İliski durumu gebelikten emin olmak icin temkinli davranmalarindan kaynaklaniyor sanirim
Sonucta test yaparak anlayamazlarmi, anlamadim gitti
Sezeryanliannelere uc ay sonra takiliiomus
Sen üşüttüğün de de geçer canım dikkat et. Yeşillik ağırlıklı besleniyorsan ondan da olur diye biliyorumKızlar yeşil kaka üşütmüş olduğunu mu gösteriyor çocuğun? Dün bir defa yaptı sonrasında iki defa normal kaka bugün de iki seferdir yeşil yapıyor anlamadım gitti öyle aman aman huysuzluğu da yok
Hayır anne sütü alımında normal, mama da alıyorsa 4-5 diyor. Üstten veriyoruz, alttan çıkıyor:)
Kırkı çıkmış arkadaşlar, bebeklerinizde gözle görünür. Değişimler oldu mu. Gaz sancıları uykular artış ya da azalma gösterdi mi
Hemen bi duş aldır annesi uyur inş. Ben uyumadığı zaman öyle yapıyorum rahat ediyo uyuyo sıcaktan biz bunslıyoruz bebişler naptın :)Bebegim öğlenden beri bu saat oldu hala uyumadi sizce niye ki kızlar ya biseyimi var acaba omzuma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk uyuyor aglamaya başlıyor emzirmekten yoruldum omzumda gezdirmekten kollarım belim ayaklarım ağrıdı iyice huzursuZ da değil kakasini gazını çok güzel çıkarttı yoruldum artık oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?