2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Peki havali kapagi mi kullaniyoruz havasiz olanimi cok soru sordum ama

Merhaba ...
Konu sut olunca yazmak istedim bu konu cok kafama takiliyo ama cozumu buldum
Bnmde sagip disarda beklettigim sutlerim en fazla yarim saat icinde bozuluyo
Ancak sut posetletinde tazeligini koruyo bunu anladim en dogrusu taze sagip vermek anladigim kadariyla oyle 3 saat taze kalmiyo

Bende mi bi tuhaflık var diye düşünüyordum ki ... rahatladım Bende hazzetmiyorum bu işten.Bi de öyle bağ filan da kuramadım sanırım ben Pek de keyif almıyorum yani..
Sıcak birde kan ter içinde kalıyorum, bebekte öyle bazen sırf bu yüzden sağıp verdim yani.. kimisine acı gelebilir ama gerçek benim için bu.. sigara içmek ve gönlümce herşeyi yiyip içmel istiyorum. Kakasını incelemel ya da her gaz sancısında kıvrandığında suçlu gibi hissetmek istemiyorum.

Sleepy kullanan anneler ben hic ama hic memnun kalmadim tavsiye etmiyorum ilk cis yapmada islaklik butun ustumuze geciyo baby me islak mendil oda cok sulu geldi

Bizim dr dedi canım.. bizimki 2 günde 1 yapıyordu, dr 3 güne kadar yapmaması normal sorun yok dedi.

Havalı olanı kullanıyorum delikli kalkan ucu hava alsın yara olmasın diye cok memnunum

Nasıl içimi rahatlattın anlatamam canım. Çok teşekkür ederim bilgi için

Çok çok açıklayıcı anlatmışsın canım sağol. O zaman 40 çıkınca ilk iş Spiral taktırmak olmalı korkuyorum da açıkçası inş kolay olur. :)

Sen üşüttüğün de de geçer canım dikkat et. Yeşillik ağırlıklı besleniyorsan ondan da olur diye biliyorum

Bebegim öğlenden beri bu saat oldu hala uyumadi sizce niye ki kızlar ya biseyimi var acaba omzuma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk uyuyor aglamaya başlıyor emzirmekten yoruldum omzumda gezdirmekten kollarım belim ayaklarım ağrıdı iyice huzursuZ da değil kakasini gazını çok güzel çıkarttı yoruldum artık oyyy

Kırkı çıkmış arkadaşlar, bebeklerinizde gözle görünür. Değişimler oldu mu. Gaz sancıları uykular artış ya da azalma gösterdi mi

Kırkı çıkmış arkadaşlar, bebeklerinizde gözle görünür. Değişimler oldu mu. Gaz sancıları uykular artış ya da azalma gösterdi mi

Valla benim de iki gün sonra kırkı çıkacak herkes diyor ki huyu suyu değişir, bazıları uslanir bazıları huysuzlanir, bazı gece uyumayan çocuklar gece uyumaya baslarmis falan filan bakalım bizimki nasıl olacak?

Hemen bi duş aldır annesi uyur inş. Ben uyumadığı zaman öyle yapıyorum rahat ediyo uyuyo sıcaktan biz bunslıyoruz bebişler naptın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…