2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de daha kötüye gider diye korkmaya başladım, 40 olmadı 3 ayı bekleyeceğiz artık

Kizlar ya kalkan aldim ama beceremeidm gakiba yine ustum islandi nerede yanlislik yapiyorum sut hep akti ustume

Of aynen
44 bedenin hic bir kiyafetim olmuyor
Moralim bozuluyor
Neeen gitmio bu kilolar
Yarin 30 gun olcak
bende 8 kilo verdim takıldım kaldım. daha bir o kadar vermem lazım ama annem sagolsun süt yapar diye yediriyor herseyi tek yapabildiğim bebişin gazını çıkarma sırasında kucagıma alıp 15 tane squat o kadar. 1hafta daha gecsin 1 ay dolsun beynim süt miktarını hafızaya alsın beslenme olayına dikkat edicem ve düzenli yüzmeye baslıcam. eylüle çok fit olmak istiyorum hedef koydum.
bu haftada randevumu aldım kuaforden sac boya kaşıma microblading vs... bu hafta gecelik saclar topuz modundan çıkıyorum artık yeterrrr... önce kaliteli bir uykuya ihtiyacım var ama bu cocuk uyumadıkca o zor görünüyor...

selam arkadaslar,
oğlum yeni bir huy edindi istiyorki agzı surekli memede olsun, istediği zaman kalksın lüp lüp çeksin istediği zaman uyusun kaka çiş yapsın ama o ağız hep memede olsun; hatta kandırdım memedeyken çaktırmadan emzik verdim bir iki emdi baktı süt gelmiyor kıyameti kopardı..ama bende bittim. güüüya ben sallamaya falan alıştırmayacak olan bem aldım ayagıma eeee eee eeee eee salladım agladı magladı ama ben kazandım uyuttum 2 saat. uyanınca yıkadım emzirdim kendi yine sızdı. sıcaktan mı gürültüden mi etkileniyor anlamadım bu cocuk. ev bugün gürültülüydü biraz.

aklıma birşey geldi sormak istiyorum bu arada, bebeğin
göbeği şiş olan arkadaşlar fıtık şüphesi olanlar, birşey sarmak iyi olur denmişti ya benim oglan hareketli kayıp duruyor pek mümkün değil yani, bende diyorum yapışkanlı flaster yapıştırsam olmaz mı?? yapışkanı çok zarar verir mi, flaster delikli oluyor hava alır sanki dr a soracagım da sizin de fikrinizi alsam??

Bizim Dr da aynısını söyledi

he he kyzenim bize 40 nohutla yaptırıyor onu hatta yarı kırkında yani 20 sinde 20 nohut 40 gelince bir 20 daha ekliycez :)

Bazen sütü artırmak için çabalasamıydım diye düşündüğüm oldu ama şimdi emxiridğim için farkı gördüm ki gerçekten süt olmayınca olmuyormuş o zaman emzirdim peşine mama verdim hemen mama dayamadım. denedim ne dedilerse süt artırıcı yedim içtim olmadı. Oğlumda tek üzüldüğüm şey biberondan dolayı dişleri çürüdü daha 4,5 yaşında 7 tane ve uzun süredir var. Pazartesi dolgu yaptıracağım. Yaşının büyümesini bekledik çünkü küçük yaşlardaki çocukların dişlerini sedasyonla yapıyorlar onun da ciğerlere olumsuz etkisi varmış. Sedasyonsuz yaparlar mı pazartesi göreceğiz onun haricinde gelişimsel yada zekasal bir fark yok. Hatta şöyle.söyleyim 4 yaşında kendi kendine okumayı öğrendi şimdi eylülde 5 olacak yazabiliyor da. Eşimde hiç emmemiş maşallahı var.

Ayni bnmki. Sorunun cvbini bulursan duymak isterim valla. Gogsume yaslanip uyuyo yataga koyar koymaz kalkiyo

Çok teşekkür ederim cevabın için. Hiç biriniz uzuleceğin cevap vermediniz..

Valla ben kendimden örnek vereyim. Hiç emmemişim. Gelişimim gayet iyi. Maşallah tosun gibiyim. Öyle kolay kolay hasta da olmam. Zekama zaten laf ettirmem sonuçta matematikle uğraşıyorum şaka bir yana hasta da olsaydım ben bunu anne sütü alamadığıma bağlamazdım. uzgungul canım sen de bu durumu hiç umursama. Elinden geleni yaptın olmuyorsa o çocuk bi şekilde doyacak. Ben sadece anne sütüyle bağ kurulduğuna da çok inanmıyorum. Nasıl olursa olsun ellerinle beslediğin bir canlıyla her türlü aranda bağ oluşur zaten.

Sende çok sağol yaa. İçimi rahatlattiniz. Ay benim kız da senin hivit matematikle uğraşır inşallah :) :)

Kizlar ya kalkan aldim ama beceremeidm gakiba yine ustum islandi nerede yanlislik yapiyorum sut hep akti ustume
Tam yerleşmemiş olabilir iki parça birbirine... bir de göğse temas eden yumuşak parça vücut ısısıyla biraz esniyor sanki...
Birde her sutu bosalttigimizda mi temizleyeegiz bu kalkanlari
Sütü kullanacaksan her defasında temizlemelisin bence...

Akiyo canim ya yatinca ilk gunler akmiyodu ama artik heryerim islaniyo. Geceleri gogus pedi kullanip gunduz kalkana gecmekte buldum careyi

Canım sorarsan burayada yazarmısın. Doktor bana bir iki seneye gecer dedi. Henüz bişey sarmıyorm korkuyorum acıkcası yanlış bişey yaparım diye

Peki havali kapagi mi kullaniyoruz havasiz olanimi cok soru sordum ama
Havalı kapağı kullanırsan o sütü verme arkadaşım. Hava almayan kapakta birikenleri 3 saat geçmemişse şırıngayla veriyorum ben. Meme ucumda krem varsa döküyorum. Kalkanları her gün kaynatıyorum mutlaka.

Bazı günler bizim de öyle oluyor. Dün mesela gece dahil sadece sekiz saat uyudu ve hep mızmızdı. Bugün de sürekli uyuyor. Bazen büyüme atakları geçiriyorlar. Yarın düzelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…