- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Hadi yaa desene bosa aldimAkiyo canim ya yatinca ilk gunler akmiyodu ama artik heryerim islaniyo. Geceleri gogus pedi kullanip gunduz kalkana gecmekte buldum careyi
Yoo gogusleri cok rahat ettiriyo uclari yara olmuyo ped kurutuyo. Gece takamasam da iyi ki almisim diyorumHadi yaa desene bosa aldim
Ben de kaşımı yaptırıcaktım ama emziren annelere yapmıyoruz dediler. Emsal Doğan'ın Bakırköy şubesinde konuşmuştum. Bir sor istersen emzirirken olur mu diye.bende 8 kilo verdim takıldım kaldım. daha bir o kadar vermem lazım ama annem sagolsun süt yapar diye yediriyor herseyi tek yapabildiğim bebişin gazını çıkarma sırasında kucagıma alıp 15 tane squat o kadar. 1hafta daha gecsin 1 ay dolsun beynim süt miktarını hafızaya alsın beslenme olayına dikkat edicem ve düzenli yüzmeye baslıcam. eylüle çok fit olmak istiyorum hedef koydum.
bu haftada randevumu aldım kuaforden sac boya kaşıma microblading vs... bu hafta gecelik saclar topuz modundan çıkıyorum artık yeterrrr... önce kaliteli bir uykuya ihtiyacım var ama bu cocuk uyumadıkca o zor görünüyor...
Yok canım yeşillik yemiyorumSen üşüttüğün de de geçer canım dikkat et. Yeşillik ağırlıklı besleniyorsan ondan da olur diye biliyorum
Ben su ustumun islanmasindan kurtulmak icin almistim.ama.hic rahat edemedim akiyi yinede pek isime yaramaycak anlasilanYoo gogusleri cok rahat ettiriyo uclari yara olmuyo ped kurutuyo. Gece takamasam da iyi ki almisim diyorum
Bilemedim ki, kaka varsa, ishal yoksa, mukus yoksa iyidir.Benim kızın zaten her açmam da bulaşık şeklinde kaka oluyor, doğuştan böyleydi zaten onlari da sayıyor muyuz acaba?
Slepyyden bende memnun kalmadim bebegin poposuna yapışıyor ve islaklik oldugu gibi yuzeyde. Huggies kullandim oda 1 ve 2 numara pamuksu yuzey olunca rahatsiz oldu oglum hafif islaklik hissettiriyor tende. Prima aldim memnunum ama oda pahali. Daha hesapli bi bez bulmam gerekSleepy kullanan anneler ben hic ama hic memnun kalmadim tavsiye etmiyorum ilk cis yapmada islaklik butun ustumuze geciyo baby me islak mendil oda cok sulu geldi
Ben öyle olunca çok az mama veriyorum. 30 cc ye olması gerekenden daha az mama koyuyorum. Hemen uykuya dalıyor maşallah.Bebegim öğlenden beri bu saat oldu hala uyumadi sizce niye ki kızlar ya biseyimi var acaba omzuma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk uyuyor aglamaya başlıyor emzirmekten yoruldum omzumda gezdirmekten kollarım belim ayaklarım ağrıdı iyice huzursuZ da değil kakasini gazını çok güzel çıkarttı yoruldum artık oyyy
kuzenimin güzellik merkezi var eşide medikal estetik doktoru. ona sordum direk kaş olur ama botox dolgu yapılmıyor dedi. onlara güvendim yine de biraz daha arastırılabilir, sanırım alerji enfeksiyon olursa ilaç kullanma olabilir diye riske atmıyorlar.Ben de kaşımı yaptırıcaktım ama emziren annelere yapmıyoruz dediler. Emsal Doğan'ın Bakırköy şubesinde konuşmuştum. Bir sor istersen emzirirken olur mu diye.
aynen öyle o kemik agrısını ben yasamadım ergenlikte 1 60 lık boyum var :) kardeşim cok agrı cekerdi 1 85 olunca. bugün aynısını annem söyledi, kemikleri agrıyordur ne isterse yap dedi, yazık yaaa bu miniklere kıyamam onlara ben. agrımasın hiç bir yerleri ben uykusuz kalmaya razıyım..uzines Arkadaşım bebeklerin ağlaması çok sıkıcı ama, bilmem senin oldu mu, ergenlikte böyle kemiklerim ağrırdı, doktor büyüme ağrısı demişti.
Şimdi düşünüyorum, mesela benim enik 20 günde 4cm boy atmış. Kim bilir o minik kemikleri ne biçim ağrı yapmıştır.
O ağlamasın da, ben mi ağlayayım?
Bunlar hep büyüme dertleri, 3. Aydan sonra kilo alımı, boy uzaması azalıyor, uyku eğitimi veriliyor, süt emme sıklığı bile azalıyor. Belli ki 3. ay olana kadar çekeceğiz. Kabullendim ben bunu en azından kendi adıma :)
Dun bizde oyleydik sipam sabah 9 da bi uyandi gece 11e kadar mizir mizir koridorda gezdirdim dayanamadim kendi kendime bagirdim niye anlamiyn bebegin derdinden ne bicim annesin diye oglumda huzursuz oldu. 10 dakkada doyan bebek saatlerce emdi memelerde sut kalmadi stresten yorgunluktan acliktan sutumde azaldi doyamadi ogleden sonra. Kanguruya aldim evin icinde dolandim uyudu biraz yatirinca agladi tekrar yine aldim. En son bizim yatakta yatarak emzirdim uyuyakalmisiz ikimizde gece 11 gibiBebegim öğlenden beri bu saat oldu hala uyumadi sizce niye ki kızlar ya biseyimi var acaba omzuma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk uyuyor aglamaya başlıyor emzirmekten yoruldum omzumda gezdirmekten kollarım belim ayaklarım ağrıdı iyice huzursuZ da değil kakasini gazını çok güzel çıkarttı yoruldum artık oyyy
40 ciktiktan sonra benim sipaya bi haller oldu ama olumsuz. Uykusu azaldi gaz artti surekli kucakta durmak istiyor mumkun degil yatarak sevdirmiyor durmuyor agliyorKırkı çıkmış arkadaşlar, bebeklerinizde gözle görünür. Değişimler oldu mu. Gaz sancıları uykular artış ya da azalma gösterdi mi
Sleepy kullanan anneler ben hic ama hic memnun kalmadim tavsiye etmiyorum ilk cis yapmada islaklik butun ustumuze geciyo baby me islak mendil oda cok sulu geldi
Bence bez işi bebekten bebeğe değişiyor.. ben sleepy almıştım,hastaneden canbebe verdiler 10 lu ikisi de dokunmadı maşallah.. ne sızdırma ne pişik ..Slepyyden bende memnun kalmadim bebegin poposuna yapışıyor ve islaklik oldugu gibi yuzeyde. Huggies kullandim oda 1 ve 2 numara pamuksu yuzey olunca rahatsiz oldu oglum hafif islaklik hissettiriyor tende. Prima aldim memnunum ama oda pahali. Daha hesapli bi bez bulmam gerek
Bebegim öğlenden beri bu saat oldu hala uyumadi sizce niye ki kızlar ya biseyimi var acaba omzuma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk uyuyor aglamaya başlıyor emzirmekten yoruldum omzumda gezdirmekten kollarım belim ayaklarım ağrıdı iyice huzursuZ da değil kakasini gazını çok güzel çıkarttı yoruldum artık oyyy
Kizlar ya kalkan aldim ama beceremeidm gakiba yine ustum islandi nerede yanlislik yapiyorum sut hep akti ustume
Şu an bizim icinde en iyisi primaSlepyyden bende memnun kalmadim bebegin poposuna yapışıyor ve islaklik oldugu gibi yuzeyde. Huggies kullandim oda 1 ve 2 numara pamuksu yuzey olunca rahatsiz oldu oglum hafif islaklik hissettiriyor tende. Prima aldim memnunum ama oda pahali. Daha hesapli bi bez bulmam gerek
Bnm kardesim komili aliyor kizina cok memnunSlepyyden bende memnun kalmadim bebegin poposuna yapışıyor ve islaklik oldugu gibi yuzeyde. Huggies kullandim oda 1 ve 2 numara pamuksu yuzey olunca rahatsiz oldu oglum hafif islaklik hissettiriyor tende. Prima aldim memnunum ama oda pahali. Daha hesapli bi bez bulmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?