2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de kaşımı yaptırıcaktım ama emziren annelere yapmıyoruz dediler. Emsal Doğan'ın Bakırköy şubesinde konuşmuştum. Bir sor istersen emzirirken olur mu diye.

Sen üşüttüğün de de geçer canım dikkat et. Yeşillik ağırlıklı besleniyorsan ondan da olur diye biliyorum
Yok canım yeşillik yemiyorum
Haklısın farkettim de ayaklarım terlik yada patik giymeyince buz gibi oluyor

uzines Arkadaşım bebeklerin ağlaması çok sıkıcı ama, bilmem senin oldu mu, ergenlikte böyle kemiklerim ağrırdı, doktor büyüme ağrısı demişti.
Şimdi düşünüyorum, mesela benim enik 20 günde 4cm boy atmış. Kim bilir o minik kemikleri ne biçim ağrı yapmıştır.
O ağlamasın da, ben mi ağlayayım?
Bunlar hep büyüme dertleri, 3. Aydan sonra kilo alımı, boy uzaması azalıyor, uyku eğitimi veriliyor, süt emme sıklığı bile azalıyor. Belli ki 3. ay olana kadar çekeceğiz. Kabullendim ben bunu en azından kendi adıma :)

Sleepy kullanan anneler ben hic ama hic memnun kalmadim tavsiye etmiyorum ilk cis yapmada islaklik butun ustumuze geciyo baby me islak mendil oda cok sulu geldi
Slepyyden bende memnun kalmadim bebegin poposuna yapışıyor ve islaklik oldugu gibi yuzeyde. Huggies kullandim oda 1 ve 2 numara pamuksu yuzey olunca rahatsiz oldu oglum hafif islaklik hissettiriyor tende. Prima aldim memnunum ama oda pahali. Daha hesapli bi bez bulmam gerek

Ben öyle olunca çok az mama veriyorum. 30 cc ye olması gerekenden daha az mama koyuyorum. Hemen uykuya dalıyor maşallah.

Ben de kaşımı yaptırıcaktım ama emziren annelere yapmıyoruz dediler. Emsal Doğan'ın Bakırköy şubesinde konuşmuştum. Bir sor istersen emzirirken olur mu diye.
kuzenimin güzellik merkezi var eşide medikal estetik doktoru. ona sordum direk kaş olur ama botox dolgu yapılmıyor dedi. onlara güvendim yine de biraz daha arastırılabilir, sanırım alerji enfeksiyon olursa ilaç kullanma olabilir diye riske atmıyorlar.

aynen öyle o kemik agrısını ben yasamadım ergenlikte 1 60 lık boyum var :) kardeşim cok agrı cekerdi 1 85 olunca. bugün aynısını annem söyledi, kemikleri agrıyordur ne isterse yap dedi, yazık yaaa bu miniklere kıyamam onlara ben. agrımasın hiç bir yerleri ben uykusuz kalmaya razıyım..

Dun bizde oyleydik sipam sabah 9 da bi uyandi gece 11e kadar mizir mizir koridorda gezdirdim dayanamadim kendi kendime bagirdim niye anlamiyn bebegin derdinden ne bicim annesin diye oglumda huzursuz oldu. 10 dakkada doyan bebek saatlerce emdi memelerde sut kalmadi stresten yorgunluktan acliktan sutumde azaldi doyamadi ogleden sonra. Kanguruya aldim evin icinde dolandim uyudu biraz yatirinca agladi tekrar yine aldim. En son bizim yatakta yatarak emzirdim uyuyakalmisiz ikimizde gece 11 gibi

Kırkı çıkmış arkadaşlar, bebeklerinizde gözle görünür. Değişimler oldu mu. Gaz sancıları uykular artış ya da azalma gösterdi mi
40 ciktiktan sonra benim sipaya bi haller oldu ama olumsuz. Uykusu azaldi gaz artti surekli kucakta durmak istiyor mumkun degil yatarak sevdirmiyor durmuyor agliyor

Sleepy kullanan anneler ben hic ama hic memnun kalmadim tavsiye etmiyorum ilk cis yapmada islaklik butun ustumuze geciyo baby me islak mendil oda cok sulu geldi

Bence bez işi bebekten bebeğe değişiyor.. ben sleepy almıştım,hastaneden canbebe verdiler 10 lu ikisi de dokunmadı maşallah.. ne sızdırma ne pişik ..

Kızlar iki gündür benim oglan mızık mızık gündüzleri uyumuo ama uykudan bayılıo o direnio aksamları da uyumadanbevvel gax sancısı tutuo iyice aglamaktan bayılıo yawrum sesi catallıo artık sürekli memede emzik almıo emzik yerine beni kullanıo gögüslerim agrıdı artık ucları kaşınıp sızlıo bapcam bilmem

Benim kız da sabah 5ten öğle 2ye kadar aynısını yaptı. Hergün aşağı yukarı aynı saatlerde yapıyor.

Şu an bizim icinde en iyisi prima
Molfix denedinizmi peki?

Bnm kardesim komili aliyor kizina cok memnun
Fiyatini bilmiyrm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…