2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim kız çok kaka yapıyor. Sürekli emmek istiyor. Sanki emdiği hiç içinde durmuyor. Neden sizce?

Benim ilk kızım her emdiğinde üstten emer alttan çıkarırdı sulu şekilde birde kilo alımı çok dusuktu test yapıldı anne sütündeki laktozu sindiremedigi anlaşıldı
Onun dışında sümüksü yapı yada köpek olmadıkça sayı çok önemli değil galiba.kilo alımı onemli

efsunsuz Bence kolay olur özellikle sadece eşinle sen olursan.pusete koyup bı güzel de yerleştirirken güzel uyur.bebekler arabayı seviyor.ama sana tavsiyem gunes olayını iiyi ayarla.gerekirse cama güneşlik takın
Yada başka birşey gerin
lazım olan herşey elinin altında olsun.birde bizim doktor klima açmayın.dort camida üstten ikişer parmak acin demişti
Birde sen rahat kıyafet giyersen emzirmek için çok daha iyi olur

Bize doktor günde 3 kez 10 ar damla kullanabilirsin dedi.

Bizimde dun kirkimiz cikti buyuk umutlarla :) buyuklerin dedigi gibi olurmu acaba kirkindan sonra uslanir.
Oğlum çok gazlı sadece anne sutu aliyo uyurken guzel emiyo gozler acikken imkansiz emmiyo sag memeyi emiyoz sol memeyi sagipta veriyom
Çarşıya pazara gitmek imkansiz
Yesil kaka bizde de var doktor normol dedi
Burda konusulmus usutmek olabilirmi bilemedim şimdi
Anne sutu yagliysa bebek gazlı olurmus oda burdaki teyzelerden yagli süt beslermis oglum 20 günde 1300 gram almis maşallah
Bizim saçlar epey dokuldu bayagi önlerimiz kabak gibi oldu
Bu arada ikinci anneligim ama her ikisi de cok farkliymis oglum cok zorlucak beni
Bu arada kırk ucurmayla vakit gecirmeye çalışıyoruz adetler aynı gibi

Benim oglumda özellikle akşamları çok huysuz çareyi salincakta bulduk salincakta keyif yerinde ailecek denedik sancı olduğu zaman ya benim koynunda duruyor yada kesin salincakta
Sallamayi deneseniz belki durur yavrunuz

Kızlar bebeğim sürekli memede hep emziriyorum diyorsunuz ya sütünüz hep geliyormu bu şekilde benim kız emdikten en az 1 saat sonra bile şakır.şakır gelmiyor çok az yutkunma duyuyorum ağzından taşan sütü ancak 2-3 saat sonra görüyorum bu aralar onun da süresi arttı eskisi gibi sütüm olmuyor beslenme yine aynı zaten sınırlı yiyeceklerimiz dön dolaş aynı.çişli bezini bugünsaydım 5 oldu 3 kere de kaka yaptı doyuyor diyorum ama aç mı yatırıyorum diye de vicdan yapıyorum. Göğüslerim çok çabuk boşalıyor 5 dk sonra emzik gibi emiyor yutkunma duymuyorum siz de nasıl bende artık psikolojik olarak sütüm yetmediği yada azaldığı düşüncesi oluşmaya başladı.yani yarım saat yada 1 saat sonra emzirdiğinizde de ağzının kenarından süt taşıyormu yutkunma sesini lıkır lıkır duyuyormusunuz

Benim oglumda özellikle akşamları çok huysuz çareyi salincakta bulduk salincakta keyif yerinde ailecek denedik sancı olduğu zaman ya benim koynunda duruyor yada kesin salincakta
Sallamayi deneseniz belki durur yavrunuz
Denicem bende koltukta ileri geri sallmdıgıöda susuo sırf bundan sebep sallanan sandalye istiom

Tabi ki hayır... nerde öyle çağlayan süt... hele bu aylarda bebek sürekli emmek isterken mümkün değil öyle herdaim dolu dolu süt olması... bak bu süt olayına fazla kafa yormaya gelmez...beynin devreleri karışırsa durduk yere kesilir sütün. Eğer bebeğin memede duruyorsa o beş dakikada karnını doyurmuş üstüne emzik niyetine emiyordur. Hiçbir aç bebek boş memeyi emmez yırtar ortalığı ağlamaktan. O yüzden çok takılma sütün varlığına azlığına... bebek halinden memnunsa sürekli emmek istemesi seni yanıltmasın. Açlığından değil o...

Benim çarşamba günü iki ayım doluyor hala az da olsa kanamam var sorma

Kizlar bebek bezi ilk gunden beri prima kullaniyoruz. Gecenlerde zorda kaldim molfixin 70 li kucuk paketinden aldim.esimle tartistik,neymis bilmedigim bezi niye almisim bebek hep primayla buyuyecekmis vb.. islak mendilde johnson kullaniyoruz.alt acmada canbebe. Bezlerin onunde cis yapinca rengi degisen cizgi var.on dk sonra bakiyoruz rengi degismis degistiriyoruz mecbur.bizim bebiste gunluk en az 10 bez yapiyor. Yani ayranimiz icmeye .... neyse bu durumda iyi haber bebisim hic pisik olmadi simdiye kadar. Bir erkegin bebek bezi markasina kadar karismasi cinlerimi tepeme getiriyor.
Bazen bebegin kakasi bulasiyor ya kizlar yada siziyor cok yapinca. Yada havlusuna yapiyor falan Tammm o zaman eminimki esim en az yarim saat banyodan cikmaz.o kakali parca.duru suda yikanir sonra camasir sulu suda bekletilir sonra bi daha yikanir,eminimki makinaya atmadan o leke cikmistir.sonrada yuksrk derecede o tek parcayi yikar!!!..ay anlatirken sinirleniyorum...

Emzirmeyle ilgili benimde diyeceklerim var. Kizlar ilk gunden beri sutum vardi.ama gel gorki ben bir turlu bu isi sevmedim.her firsatta sagip veriyorum desem yeridir...bebegimi cok seviyorum ama o emme isi benim psikolojimi bozuyor. Kendimi inek gibi falan goruyorum;(
Nasil olacak bilmiyorum..
Gecenlerde moralim bozuldu aksam sut sagacagim damla sut gelmedi saat 23.00 .sagiyorum yok,emiyo cocuk sut gelmiyor basiyor yaygarayi.nobetci eczaneyi aradim mama satmiyoruz dedi.elim ayagima dolasti resmen. Annemdeydim yolladim kadini market bakkal ne bulursan al dedim aptamil almis. Simdide keyfime gore mama keyfe gore sut veriyorum. Oyle belli bir duzene oturtmadim henuz.
Tabi bizim kaynana koca onada karisti niye evolvia almamisim mamayi. Oysaki Sirf bu tarz meselelerden annemdeydim...
Bende haberler boyle kizlar...

Kızlar mukuslu kaka bir iki kere olmasa üçüncü de azda olsa oluyor beslenmemde değişiklik yok domates te yemiyorum ondan olduğunu da sanmıyorum ama yine temkinliyim anlamadım gitti

Kızlar mukuslu kaka bir iki kere olmasa üçüncü de azda olsa oluyor beslenmemde değişiklik yok domates te yemiyorum ondan olduğunu da sanmıyorum ama yine temkinliyim anlamadım gitti
Tahlil ver ister kakadan canım ne bilim. Benim ki Yeşildi be mukusluydu mikrop çıktı. O yüzden korkar oldum. Simdi az bi yeşil olsa mukuslu olsa hemen doktora goturecem

hangimizde yok ki sikintilar bnm esimde mudahaleyi pek sever is yerinden on kere arar teftis eder bizi altini dgstrdin mi ustunu degstrdin mi bla bla blaa deli eder sorulariyla ama napcan iste atsan atilmaz satsan satilmazla o dedigin mama evolvia iyisi mi ki canim onerir misin

Bnm gogsum gergin bile degil
Porsuk porsuk
Dun dugune gidecektim sut sagdim
Oglumu emzireli de baya olmustu
Sag gogsumden damla damla zor cikti bende sola gectim 50 cc sagabildim, bebegim uyaninca emsin diye daha zorlamadim
Uyaninca sag gogsumu denedim, baktim yutkunuyor, gercekten bebekler makinadan iyi cekiyor
Sen sikma canini ac olsa durmaz o hic
Ayrica gecen hafta disari ciktim sutum arttii
Dun disari ciktim gece sutum oldu
Yani psikolojinin onemine bak, ustelik dun actim cok
Sende psikolojik olarak etkilenme
Bol sutun olsun insallah

Bende sleppy den hiç ama hiç memnun kalmadım, tamamen tenine yapısıyor ve ıslakligi iyi emmiyor ama huggies iyi geldi bize eğer uygun ama iyi bir ped keşfedersen buraya mutlaka yaz canım çünkü bayagi masraflı olmaya başladı bu bez işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…