2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Paylasim icin tesekkurler.
Allah sifa versin bebisine.tez zamanda atlatsin ins..

Kızlar acill cvp lütfen
Kızım günde 4-5 kez kaka yapardı.
1.5 haftadır günde 1-2 ye düştü ve çok zorlanıyor yavrum. Bazen yardım ediyoruz çıkarmasına.
Biraz önceki kakasını yaparken çok uğraştı öncesinde.
Lütfen yaşayan varsa yorum yazabilir mi ? .
Rengi resimdeki gibi. Kokusu da ağır geldi bana.
Alerji mi üşüttü mü kestiremiyorum

Eklentiler

• 20170709_125103.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 95
Valla canım 3 yaşında götürdük diş Dr una hemde bir kaç Dr a hepsi biberon çürüğü dedi. Bizim sıpa biberonu 3,5 yaşında bıraktığı için normal yani çürümesi. Bir de mamanın dez avantajı inek sütüne geçişte çok zor geçiş olması mamayı bırakıp sütü içmedi 3,5 yaşına kadar biberon ve mama devam etti uykusunda bile içiremedim inek sütünü

Bebeklerde oluşan çürükler, gece beslenmesi ve/veya biberondan oluyor.
Kesinlikle... O yüzden gece beslenen bebeklere mamadan sonra su vermek gerekirmiş. Biz hiç yapmadık biberonu verdim eline haydi hop uykuya ne onun uykusu açılıyordu ne de benim işime geliyordu çocuğun dişinden olduk. Maşallah 7 dişe de 3000 tl dediler

48 gunluguz en fazla 90 ml de 3 olcek yapiyorum.doymazsa belli ediyor zaten,elini agzina goturur,agzini aranarak aciyor.o zaman bir veya 2 olcek daha hazirliyorum.
3 saati gecmisse 3 olcek.iki saatse 2 olcek falan yani
Bizimki 29 günlük ondan belki doyuyordur hemen. 60 tan fazla denemedim mamada. Anne sütünde 70 e kadar almıştı. Evolviayı ben bilmiyorum, mamalardanda pek anlamam, başta hipp denemiştik hep kusuyordu sonra 1 hafta küvözde kaldı o sırada hastane hep aptamil vermiş bizde değiştirmek istemedik hastane ne veriyorsa onu verelim dedik.

Canım bu anlattığın nerdeyse hepimizin bebeğinde var benimkide günde en fazla 3 kere kaka yapıyor ve saatlerce ıkınıyor. Mesela bugün sabah 6 dan beri ıkınıyor saat 11:45 de yapabildi. Baya zorlanıyorlar bir arkadaş gaz problemlerinin de 2. Ayda pik yaptığını yazmıştı sanırım onu yaşıyoruz Allahın izniyle 3 olsunlar biraz olsun rahatlayacağız

Hastanede kalırken ilk 15 gün gazı olmaz demişlerdi, haklılarmış bizimde bir kaç gündür var gaz sancısı. Sab simplex verdi dr ama kullanmamakta direniyoruz. Kıçına zyağı sürünce rahat yaptı birde mamadan ziyade anne sütü vermeye çalıştım özellikle geceleri, dün bu sayede 3 kez kaka yapıp rahatladı

Kakası yeşilimsi ben alerjik olduğunu düşünmüyorum üşümüş olabilir

Kakası yeşilimsi ben alerjik olduğunu düşünmüyorum üşümüş olabilir
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.
Çok yoğun geçiyor günler. Dk durmuyor 24 saatin uyku kısmı hariç sürekli pış pış kucak ana dizi bacakta sallama kucakta gezdirme vs vs vs yani hiç vaktim olmuyor. Aslında burayı çok özledim sohbetleri falan. Yarın 40 ımız çıkıyor. Mümkün oldukça dışarı çıkıp hava aldırcam belki faydası olur

Bu kaka fazla yeşil, bence enfeksiyon olabilir, doktorunuza gösterin. Boşuna çekmesin yavrucuk bir şey varsa.

Evet ıkınıp duruyor ve azda olsa çıkarıyor bir iki ıkınmada normal kakasını da yapıyor
Makat deliğine mi sürüyorsun kremi

Silikon uçla yarım saat emen bebe, direk memeyi verince 10 dakika emip uyuyor. Şu emzirme işini bir çözemedim ben

Nasıl enfeksiyon kapmış ki bebeğin. Allah bi daha yaşatmasın
Hiç bilmiyorum. Herşeyden olabilir dedi çocuk doktoru senden de olabilir dedi. Bebeği görmeye gelenlerden de dedi. Kuveze yatırdı 2 gün damardan tedavi edecez ilaçla olmaz dedi. Acilde ki doktor da bakıyorum bebeğe gayet temiz görünüyor bebeğin sanssizligindan dedi. O 2 günde süt falan kalmadı zaten bende. 2 günde azaldı ve bi daha artmadi nasip. Allah kimseye yasatmasin çünkü çok küçükler. O damarlar her yer delikti yavrunun

Arkadaşlar ben artık pirinç pilavı harici tahıllatı baklagilleri yemiyorum.
Meyve de yemiyorum , hoşaf yapıp pişmiş olarak içiyorum. Şeker bazen çok az koyuyorum, bazen koymuyorum. Canım öyle kavun şeftali istiyo ki anlatamam :)
Sebzelerden de soğudum neyi yesem gaz yaptı benekte. Kabak harici yememe kararı aldım. Biber domatesi yemeklerde pişmiş olarak yiyorum.
Süt zaten içmedim ama dondurma istiyo canım. O gaz yapar mı bilmiyorum.yoğurt da yemiyorum, yoğurt çorbası olarak tüketiyorum
Çiğ meyve sebzeye elveda dedim bi sürelik. Kızım iki gündür rahat çok şükür.
Et yemeklerine ağırlık verdim mecburen. Kuduruk gibi ağlamıştı, zaten gece uykuları hep ıkınarak geçiyo zavallının. Ben de onun sesine uyuyamıyorum. Bunu dr a sorcam. Sabaha kadar ıkınılır mı ya.yeni emdiyse kusuyo ıkınmaktan. Günde 850 kere kıyafet değiştiriyorum, her gün makine çalışıyo. İmanım gevredi bu işten.
Gaz yapmayan hiç bişe yok heralde :) varsa bi yazın hele. Bir de dondurmaaaaaa çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…