Benim oğlan da en az 8 yapıyor. O pütürler oluyor. Doktora sordum, zaten 8-10 kakalı bez istiyor. Pütürler de sindirilmemiş süt ya da mama. Olabilir diyor. Yenidoğan kaka diye ararsan, aynı o şekilde oluyor.Arkadaşlar bebeği gunde 10 kez kaka yapan var mi? Bazıları üç dört gunde 1 yapiyo yazmış. Şok oldum. Biz sadece gece bile en az iki kez kaka yapıyoruz. Bir de kaka rengi açık hardal rengi ve içinde hani açık sütü pisirirsiniz bardağa alinca içinde küçük parçalar halinde kaynaklarla yüzer ya o parçalardan var kakada putur putur . Normal mi? Dr a böyle bisey soraniniz var mi
Bilmediğin bisey var mi super anne:)) sağolasın bakiyorum şimdi . Üç dort gunde bir e karşılık gunde 10 kez. Yani orantisizligin da bu kadarı dedim bi an panik oldumBenim oğlan da en az 8 yapıyor. O pütürler oluyor. Doktora sordum, zaten 8-10 kakalı bez istiyor. Pütürler de sindirilmemiş süt ya da mama. Olabilir diyor. Yenidoğan kaka diye ararsan, aynı o şekilde oluyor.
Bizimki 29 günlük ondan belki doyuyordur hemen. 60 tan fazla denemedim mamada. Anne sütünde 70 e kadar almıştı. Evolviayı ben bilmiyorum, mamalardanda pek anlamam, başta hipp denemiştik hep kusuyordu sonra 1 hafta küvözde kaldı o sırada hastane hep aptamil vermiş bizde değiştirmek istemedik hastane ne veriyorsa onu verelim dedik.
Ben ebebekte görmüştüm, neden yokmuş ki?Bizimde dogumda dev.hast. Aptamil hazir sutunden veriyordu.
Arada degistirdim ama yine devam ediyorum.hazir sutlerinden bulamadim aptamil in.
Disari cikislarda cook rahat olacakti bulsaydim. Suya falan ihtiyac olmayacakti.hemen biberona doldur icsin rahatliginda olacakti.hicbir markette ve eczanede yokmus.
Ecz.biri artik uretmiyorlar heralde demisti
Bilemedim.bakmadim oraya.netten hic aramadimdaBen ebebekte görmüştüm, neden yokmuş ki?
Ciddimisn ben hergun nerdeyse yarim kavun yiyorumCanım 40 ın çıktı mı bilmiyorum ama kavun yemek yaraları açar diyorlar,yersen de bir dilimi geçme.. aklında bulunsun istedim
Bnmki de ayni dediginiz gibi..cok emiyor ve cok kaka yapiyor bnce normal..Arkadaşlar bebeği gunde 10 kez kaka yapan var mi? Bazıları üç dört gunde 1 yapiyo yazmış. Şok oldum. Biz sadece gece bile en az iki kez kaka yapıyoruz. Bir de kaka rengi açık hardal rengi ve içinde hani açık sütü pisirirsiniz bardağa alinca içinde küçük parçalar halinde kaynaklarla yüzer ya o parçalardan var kakada putur putur . Normal mi? Dr a böyle bisey soraniniz var mi
Hem oraya hem çevresineEvet ıkınıp duruyor ve azda olsa çıkarıyor bir iki ıkınmada normal kakasını da yapıyor
Makat deliğine mi sürüyorsun kremi
bana yedirmiyor büyükler. ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama paylaşmak istedimCiddimisn ben hergun nerdeyse yarim kavun yiyorum
Cnm maydanlz sut azaltan gruptanMercimek köfte yaptım, süt yapıyormuş öyle duydum içinede bolca kimyon koydum, yeşil soğan maydanoz.. artık gaz mı yapar süt mü bilemem :)
İnce müslin serersen koltuğa teri emer. Ben evdeki müslinlerden birini koltuğa uyarladım, emniyet kemeri geçsin diye delikler açtım. Çok rahat ettim. Büyükçe olduğu için üstüne de örtebiliyorum gerekince.
Biz de gaz yaptı tovbe ettik . Siz de sut yapar ins:Mercimek köfte yaptım, süt yapıyormuş öyle duydum içinede bolca kimyon koydum, yeşil soğan maydanoz.. artık gaz mı yapar süt mü bilemem :)
Aaaaa yapar diye biliyorum. Dereotu ve maydanozCnm maydanlz sut azaltan gruptan
Aklinda bulunsun
Yok cnm dereotu yapio maydanoz sut azaltioAaaaa yapar diye biliyorum. Dereotu ve maydanoz
Ne olacak ki probisten. Ben yiyorum bisküvi falan. Valla onu yeme bunu yeme psikolojim bozulacak. Bi sorun da yaşamadım bisküviden dolayı.Kizlar esim alisveris yaparken probis almis
Bende cok severim onu
Yersem bebege dokunur mu
Aklim kaldi
Yeşil soğanı bol koydum, o da süt yapıyor belki dengeler :))Yok cnm dereotu yapio maydanoz sut azaltio
Evet cnm o kadarxkk maydanoz bise yapmaz kanimcaYeşil soğanı bol koydum, o da süt yapıyor belki dengeler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?