2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım bak atlatmışsın ne güzel geçmiş gitmiş. Allah daha beterinden korusun.Boşver mamayla beslersin nolcak, şimdi bi dünya mama var şanslıyız. Anne sütüyle beslemek de çok zormuş valla. Ne yesen etkileniyo. Üşütmemek bile lazımmış.
Sağlık olsun, gerisi boş.

Ever öyle gerçekten. İyi olsun da varsın almasın. Sagiyorum bi öğün de veriyorum anne sütü 120 cc. Her gün tam bitene kadar devam edecem.az çok almış olacak.

Canım hiç uzun mesafeye gitmedim ama sundan eminimki bütün bebekler arabayı sewiyo. Biraz büyüseler sorun oluyo ama şimdi hepsi sewiyo. Özel arabanızsa emzirme alt degişme de hiç sorun olmayacak

sağolun kızlar... çok uzun yol açıkçası bebeğim hasta olur diye de endişeleniyorum ama koca yaz evde geçiremem
özel araba zaten istediğim yerde durur altını değiştirir emziririm.
her 300 km de bir durup konaklamalı mola vermeyi düşünüyoruz

Kızlar bebek çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmayın deniyor. Ütüleyince yumşuyor zaten. Ne kadar bitkisel olursa olsun. Mutlaka kimyasal içerir. Gerek yok bence.

ben de yumuşatıcı aldım ama aynı gerekçeyle kullanmıyorum.. bebeğimin kendi kokusu yetiyor bana...

Kırkı çıkmış arkadaşlar, bebeklerinizde gözle görünür. Değişimler oldu mu. Gaz sancıları uykular artış ya da azalma gösterdi mi

benimki daha huysuz oldu.. ama artık huysuzlanma saati oluşuyor belli saatlerde hep ağlıyor..

Hadi yaa desene bosa aldim

Ben su ustumun islanmasindan kurtulmak icin almistim.ama.hic rahat edemedim akiyi yinede pek isime yaramaycak anlasilan

canım deliksiz olanı kullan..bir de her emzirmeden sonra diğerini boşalt
belirli peryotlarla boşaltınca sorun olmuyor

Kızım ayagımda bi elimde fön makinesi bi elimde tlf
Kış kış gaZlar kış kış
Yoksa ben kafayı yicem fön makinesi sesinden

canım annemin dünyası diye bir program var telde
orada müziklerin içinde fön sesi de var

sağol eshma... verdiğin bilgiler gerçekten yararlı olacak hepimiz için

arka camlar filmli ona güveniyorum gene de yanıma birşeyler alayım...

sadece eşim ve ben olacağız araba boş olacak

klima olmadan olmaz malesef yol çok uzun oto koltuğunda hemen sucuk gibi oluyor

Çok çooook geçmiş olsun cnm bnm.
Ben de kızımın tedavisi için Marmara üni Hastanesi Çocuk binasına gittiğimde o yavrucakları gördükçe mafoluyorum.
Allah dermansız dert vermesin

Ay ben eşimi şimdi dondurma almaya yolladım. Bence bişey olmaz ya. Geçen gün barbunya yapmıştım koca tencere eşime kaldı mecbur. Hiç bişey zaten yiyemioz bu sıcakta bari dondurma yiyem dimi ama

Evet zehracim yarim saat arayla hepsi bitiyor.dinlenerek iciyor.
Eve gecsem duzene oturtacamda burda bu kadar yapiyorum.

Süt olduğu için dondurma yemek istemiyorsan, Mado'nun vegan dondurmaları var kuzum. Onları dene istersen.

İndirdim canım o programı. Bi çok ses var ama benim yaramaz kız begenmedi. Gerçek ses istiyomuş demekki.

Benim kızda otokoltugunda cok terliyo. Bende küçük bi minderi var. Onu seriyorum cocuguda yatırıyorum rahatca. Bi saga ceviriyorum,bi saat sonra sola cewiriyorum. Hem terlemiyo hemde kafası güzel sekil alıyo:))

Kizlar ya bebegimin sirti ensesi kipkirmizi ne bu pisik mi isilik mi aciyomidur acaba ya ne yapmaliyim ki

Süt olduğu için dondurma yemek istemiyorsan, Mado'nun vegan dondurmaları var kuzum. Onları dene istersen.

Aslında peynir falan yiyorum ama dondurma internette gaz yapar yazıyo. Ondan tırsıyorum. Acaba denesem mi yemeyi bilmemedim. Mado evin yakınında var , sorayım bi var mı. Çok sağol

Bebeğim en az 3 4 günde bir kakasını yapan bebeklerden. Bu sebepten midir nedir bir süredir çıkardığı gaz inanılmaz kokuyordu, sünnet işlemi sırasında üşütmüş de olabilir. Dün akşam gazdan ötürü biraz rahatlasın diye 30 ml kadar rezene verdim. Gece ortasında bağırsaklarını tamamen boşalttı, öylesine rahatladı ki. Her zaman olmasa da zor durumda kalındığında rezene çayı içirmek alternatifiniz olabilir çünkü benim oğlan özellikle içinde kalan kakadan rahatsız oluyordu.

Aslında peynir falan yiyorum ama dondurma internette gaz yapar yazıyo. Ondan tırsıyorum. Acaba denesem mi yemeyi bilmemedim. Mado evin yakınında var , sorayım bi var mı. Çok sağol
Ben yiyorum herhangi bir sorun yaratmadı. Ama kayınvalidem keşkek yapmıştı o mahvetti yavrumu. Kara listeye aldım onu.

Canım 40 ın çıktı mı bilmiyorum ama kavun yemek yaraları açar diyorlar,yersen de bir dilimi geçme.. aklında bulunsun istedim

Arkadaşlar bebeği gunde 10 kez kaka yapan var mi? Bazıları üç dört gunde 1 yapiyo yazmış. Şok oldum. Biz sadece gece bile en az iki kez kaka yapıyoruz. Bir de kaka rengi açık hardal rengi ve içinde hani açık sütü pisirirsiniz bardağa alinca içinde küçük parçalar halinde kaynaklarla yüzer ya o parçalardan var kakada putur putur . Normal mi? Dr a böyle bisey soraniniz var mi

Benim kizimda günde 1 kere yapıyor çok seviniyorum. Çünkü mama ile besleniyor. Çok şükür inşallah boyle devam eder

İnce müslin serersen koltuğa teri emer. Ben evdeki müslinlerden birini koltuğa uyarladım, emniyet kemeri geçsin diye delikler açtım. Çok rahat ettim. Büyükçe olduğu için üstüne de örtebiliyorum gerekince.

Benimki de 24 saati geçerse çok rahatsız oluyor. Ben de rezene vereceğim. Evde sallama şeklinde olandan var. Sen aktardan mı alıp yapıyorsun ? Rezene sadece gaz içinse vermeme gerek yok. Çünkü benim kız hem alttan hem üstten gaz çıkarma uzmanı. Maşallah. Ama kaka için o kadar çok ıkınıyor kızarıyor ağlıyor ki. Eğer işe yarıyorsa hergün veririm yeterki rahatça yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…