Icinde cikolata varya xnmNe olacak ki probisten. Ben yiyorum bisküvi falan. Valla onu yeme bunu yeme psikolojim bozulacak. Bi sorun da yaşamadım bisküviden dolayı.
Canım normalde aktardan alıp yapacağım ama elimde humana kimyonlu rezene vardı bebekler için de kullanılıyor muş. Onu kullandım çok fayda gördük biz inşallah sende de faydası olur. Bizim hem kaka hem gaz problemimiz varBenimki de 24 saati geçerse çok rahatsız oluyor. Ben de rezene vereceğim. Evde sallama şeklinde olandan var. Sen aktardan mı alıp yapıyorsun ? Rezene sadece gaz içinse vermeme gerek yok. Çünkü benim kız hem alttan hem üstten gaz çıkarma uzmanı. Maşallah. Ama kaka için o kadar çok ıkınıyor kızarıyor ağlıyor ki. Eğer işe yarıyorsa hergün veririm yeterki rahatça yapsın.
Bir lokma ye bence. Ama 3 gün boyunca başka yeni gıda eklemeden :) sonra canının çektiğini yiyemedin diye mastit filan olursunKizlar esim alisveris yaparken probis almis
Bende cok severim onu
Yersem bebege dokunur mu
Aklim kaldi
İki delik sırt kısmına emniyet kemerlerini çıkartacak kadar, hop işlem tamam.mantıklı...ben de ince penye battaniye seriyordum gene de sırtı terliyor
müslin daha iyi olur...
İshalden sonraki 72 saate kadar kaka olmaması normal ki.Kızlar burda ne okursam başıma geliyor, geçen de ishaldik bugün de kabız
Evet bende yedim vallaBir lokma ye bence. Ama 3 gün boyunca başka yeni gıda eklemeden :) sonra canının çektiğini yiyemedin diye mastit filan olursunÖyle diyor bazıları.
Afiyet olsun
Onu benim eşim çok yapıyor. Sırtı yandı kızımın deyip çeviriyorKizlar bi bilgi paylasmak istiyrm
BebeginiI uyurkn saga sola cevirin daha iyi uyur
Biz mesela nasil yatiyr donuyrz durmadan
Onlar donemiyorlar
Aklinizda bulunsun
Kizlar esim alisveris yaparken probis almis
Bende cok severim onu
Yersem bebege dokunur mu
Aklim kaldi
Mercimek köfte yaptım, süt yapıyormuş öyle duydum içinede bolca kimyon koydum, yeşil soğan maydanoz.. artık gaz mı yapar süt mü bilemem :)
Kizlar bi bilgi paylasmak istiyrm
Onlar donemiyorlar
Aklinizda bulunsun
Kafa yapısı bozulmasın diye de böyle yapmak lazım. Her beslemeden sonra pozisyon değiştiriyorum ben de.Kizlar bi bilgi paylasmak istiyrm
Onlar donemiyorlar
Aklinizda bulunsun
Doktor bize klimayı cama verin dedi. Klimasız bayılırsınız.sağol eshma... verdiğin bilgiler gerçekten yararlı olacak hepimiz için
arka camlar filmli ona güveniyorum gene de yanıma birşeyler alayım...
sadece eşim ve ben olacağız araba boş olacak
klima olmadan olmaz malesef yol çok uzun oto koltuğunda hemen sucuk gibi oluyor
Probis bende çok severim yedim bi sorun olmadıKizlar esim alisveris yaparken probis almis
Bende cok severim onu
Yersem bebege dokunur mu
Aklim kaldi
Maşallah çok tatlı :)Bnmkide oyle
Sirt ustu donuyor hep :)
Evirip ceviriyrm arada iste :)
Annem cok dondurur
Rahatlasin diye:)
Harbi daha iyi uyuyor
Iste bu bnm tosbikto
Eki Görüntüle 2018481
Sagol cnm hepimizin bebisleri oyleProbis bende çok severim yedim bi sorun olmadı
Maşallah çok tatlı :)
Daha önce de söylemiştim canım şırıngayla vermeyi dene.Avebt canim sutyenin icine taktim oldu canim siki tutmak gerekiyomus :)) simdi sira birek sutleri ne yapacagimda bebe almiyi biberonu
Bnmkide oyle
Annem cok dondurur
Harbi daha iyi uyuyor
Iste bu bnm tosbikto
Eki Görüntüle 2018481
Ouyy masallah allahım esirgesin cok tatlıBnmkide oyle
Annem cok dondurur
Harbi daha iyi uyuyor
Iste bu bnm tosbikto
Eki Görüntüle 2018481
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?