2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sagol cnm hepimizin bebisleri oyle
Bebek cok sevyrm ben
Harika biseyler ya
Bi evde hep bi bebek olmali
Harika bi koku
Keske o kokuyu hapsedebilsek
Çok haklısın çok başka bi duygu büyüyor diye üzülecem resmen o küçük kıyafetlerine sığmamaya başladıkça :)

Kızlar bugün 44 günlüğüz ve bebeğim daha hiç bu kadar uzun süreli ve şiddetli ağlamamıştı gaz sancısı değil di bence öğlen ağlamıştı çünkü gaz sancısından bacaklarını çekiyordu ve sallarken hoplayıp zıplarken çıkardı ve direkt sustu ama bu başkaydı kakasını yapıyor o esnada susuyor bidaha başlıyor emziriyorum doyana kadar emiyor hemen ardından ağlamaya başlıyor daha yeni uyudu saat altıdan beri böyle

Büyüme atağı da olabiliyomuş. Kuzular çok ağlamasınyaa. İnsan ne yapacağını şaşırıyo.

Kızımın göz rengi ne zaman belli olur acaba çok merak ediyorum. Bi bakıyorum mavi bi bakıyorum gri,kahverengi kopkoyu yeşil, siyah. Anlamadım gitti
6 aya kadar netleşiyor ilk doğduklarında çoğu bebeğin göz rengi grimsi bir renktir kahverengi siyah olanların öyle kalıyormuş ama

Bana gönder bende sut yok zaten yerim boşa gitmesin

Büyüme atağı da olabiliyomuş. Kuzular çok ağlamasınyaa. İnsan ne yapacağını şaşırıyo.
Evet en son benimde aklıma o geldi
Elim ayağıma dolandı onla bir bende ağlamaya başladım ki yukarı katta eltim oturuyor sesini duymuş dayanamamış gelmiş o eline aldı pış pışlarken sustu yarım saat uyudu geri uyandı emdi ve geri uyudu Allahım bidaha böyle olmaz inşallah Rabbim korusun bebeklerimizi

Iyi geceler güzel anneler sürekli yazmıyorum ama sizleri sürekli takipteyim.biz 34 günluk olduk ben herkesin bildigi cok gaz yapar denilen seylerin disimda her seyi yiyorum bu gine kadar da pek gaz problemimiz olmadı. Bir sabah birde aksam rezene cayi iciyorum.farkettigim bir sey var süt mısırı arkasindan rezene çayı acayip sut yapiyor tavsiye ederim.

beatrices iyi aksamlar. bu soracağım soruyu bilsen bilsen sen bilirsin. Çok umutluyum bu konuda :))) yediğimiz bir besinin sut olarak bebisin karşına sut olarak çıkması ne kadar zaman alır?
Ben bir gün sonra diye biliyorum
Arkadaşlar rezene içmeyi ihmal etmeyin. Gaz için en etkili şeylerden biri. Gzl de uyutuyor bebegi
katılıyorum bende içiyorum ogluma da içiriyorum en azından gaz saati süremiz de azalmalar oldu şimdilik

Dr bana ilk ay gaz problemi yaşamazsınız demişti 2. Aylarda başlar demişti inş sen hiç yaşamazsın kızlar bir de ben kendimi au gaz yapar bu sür yapar die adapte etmiyorum canım ne isterse onu yiyorum zaten kosturmaca da yemek bulmak bi zor buldugumu yiyorum onun da stresini yaşayamam şimdilik bi sıkomtı yaşamadık en son gittiğim dr da ne yersen ye ne yaparaan yap gaz sancısı bagırsakları gelişene kadar olucak kendini cok sıkma bebeğini ii takip et sakin ol sadece dedi bende öyle yapıyorum

Ben herkesin vucut yapisi farkli bazi yiyecekler bazi bünyelere gaz yapmaz diye biliyorum anneye ne yaparsa bebekde anneden aliyormus insallah bizim kıza da yapmaz.söyledigin gibi zaten zar zor yemek yemeye fırsat buluyoruz.

Kızlar sağdığınız sütleri buzdolabına mı koyuyorsunuz yoksa oda sıcaklığında mı bekletiyorsunuz? Gece vericem nerde tutsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…