Çok haklısın çok başka bi duygu büyüyor diye üzülecem resmen o küçük kıyafetlerine sığmamaya başladıkça :)Sagol cnm hepimizin bebisleri oyle
Bebek cok sevyrm ben
Harika biseyler ya
Bi evde hep bi bebek olmali
Harika bi koku
Keske o kokuyu hapsedebilsek
Hangisini yaptıMercimek köfte yaptım, süt yapıyormuş öyle duydum içinede bolca kimyon koydum, yeşil soğan maydanoz.. artık gaz mı yapar süt mü bilemem :)
Tamam canim deneyecegimDaha önce de söylemiştim canım şırıngayla vermeyi dene.
Kızlar bugün 44 günlüğüz ve bebeğim daha hiç bu kadar uzun süreli ve şiddetli ağlamamıştı gaz sancısı değil di bence öğlen ağlamıştı çünkü gaz sancısından bacaklarını çekiyordu ve sallarken hoplayıp zıplarken çıkardı ve direkt sustu ama bu başkaydı kakasını yapıyor o esnada susuyor bidaha başlıyor emziriyorum doyana kadar emiyor hemen ardından ağlamaya başlıyor daha yeni uyudu saat altıdan beri böyle
6 aya kadar netleşiyor ilk doğduklarında çoğu bebeğin göz rengi grimsi bir renktir kahverengi siyah olanların öyle kalıyormuş amaKızımın göz rengi ne zaman belli olur acaba çok merak ediyorum. Bi bakıyorum mavi bi bakıyorum gri,kahverengi kopkoyu yeşil, siyah. Anlamadım gitti
Bizim ne olacak acaba merak ediyorum :)6 aya kadar netleşiyor ilk doğduklarında çoğu bebeğin göz rengi grimsi bir renktir kahverengi siyah olanların öyle kalıyormuş ama
Daha henüz etkisi yok, bizimki zaten 2 günde 1 kaka yapıyor, gazlı bir bebek normaldede şuan fark yok :) maydanoz konusundaHangisini yaptı
Bana gönder bende sut yok zaten yerim boşa gitmesinDaha henüz etkisi yok, bizimki zaten 2 günde 1 kaka yapıyor, gazlı bir bebek normaldede şuan fark yok :) maydanoz konusundalilipit haklıymış.. hatta taze nanede önermiyorlar. Onları çıkardım köftenin kalanınıda yemicem
Evet en son benimde aklıma o geldiBüyüme atağı da olabiliyomuş. Kuzular çok ağlamasınyaa. İnsan ne yapacağını şaşırıyo.
Hergün bir bardak kahvaltı çayım rezene kahvaltıdan sonra da rezene anason kimyon üçlüsü :)Arkadaşlar rezene içmeyi ihmal etmeyin. Gaz için en etkili şeylerden biri. Gzl de uyutuyor bebegi
Evet anason da aliyim ben. Sağol hatirlattigin için. Kimyon da dusuneyim bi. Sek içilmez o da pek:) sut yapıcı şeyler içmekten yemek yemeyeyer yokHergün bir bardak kahvaltı çayım rezene kahvaltıdan sonra da rezene anason kimyon üçlüsü :)
Ben bir gün sonra diye biliyorumbeatrices iyi aksamlar. bu soracağım soruyu bilsen bilsen sen bilirsin. Çok umutluyum bu konuda :))) yediğimiz bir besinin sut olarak bebisin karşına sut olarak çıkması ne kadar zaman alır?
katılıyorum bende içiyorum ogluma da içiriyorum en azından gaz saati süremiz de azalmalar oldu şimdilikArkadaşlar rezene içmeyi ihmal etmeyin. Gaz için en etkili şeylerden biri. Gzl de uyutuyor bebegi
Dr bana ilk ay gaz problemi yaşamazsınız demişti 2. Aylarda başlar demişti inş sen hiç yaşamazsın kızlar bir de ben kendimi au gaz yapar bu sür yapar die adapte etmiyorum canım ne isterse onu yiyorum zaten kosturmaca da yemek bulmak bi zor buldugumu yiyorum onun da stresini yaşayamam şimdilik bi sıkomtı yaşamadık en son gittiğim dr da ne yersen ye ne yaparaan yap gaz sancısı bagırsakları gelişene kadar olucak kendini cok sıkma bebeğini ii takip et sakin ol sadece dedi bende öyle yapıyorumIyi geceler güzel anneler sürekli yazmıyorum ama sizleri sürekli takipteyim.biz 34 günluk olduk ben herkesin bildigi cok gaz yapar denilen seylerin disimda her seyi yiyorum bu gine kadar da pek gaz problemimiz olmadı. Bir sabah birde aksam rezene cayi iciyorum.farkettigim bir sey var süt mısırı arkasindan rezene çayı acayip sut yapiyor tavsiye ederim.
Valla bilmiyorum ama korkumdan bişey olmadı henüz :) kanama bitsin hele bir.Kirk bitince kanama devam ediyorsa
Iliski yasak oluyor mu
Biliyor musub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?