2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gün içinde istedigin gibi verebilirsin ben sancı olsada olmasa da veriyorum

Canım aktardan mı alıyosun yada paket olanlardanmı. Paketse hangi marka acaba.

Şimdilik elinde doğadan markanın paketi var ondan yaptim bitsin aktardan alıp demliycem

Rengi Yeşildere üsutmus koku bağırsak ya fazla beklerse oluyormus

İshal gibiyse laktoz intoleransina baktirabilirsin benim ilk kızım her emmenin ardinA sulu kaka yapardı laktoz intoleransina çıktı damla ve diyet mama ile gecti
Kızlar sağdığınız sütleri buzdolabına mı koyuyorsunuz yoksa oda sıcaklığında mı bekletiyorsunuz? Gece vericem nerde tutsam bilemedim
Ben 10-15 dakika içinde icirmeyeceksem dolaba koyuyorum hava çok sıcak bozulmasin yazık olur o kadar sute

Gün içinde istedigin gibi verebilirsin

Ben 10-15 dakika içinde icirmeyeceksem dolaba koyuyorum hava çok sıcak bozulmasin yazık olur o kadar sute
Peki nasıl ısıtıyorsun? Bir de tek seferde bitiremezse diye ayırmalı mıyım? Yoksa diğer beslemede de verebilir miyim?

Buyume atagi gwciriyordur cnm

Katı bi kaka diyemem ishal de diyemem ama ishale yakin. Yarın dr a gidicez. Olmazsa Bi kakalı bez götüreyim de netlik kazansın dutum. Sağol cevap icin

lilipit canım sen bilirsin. Kızım 50 günlük oldu bugün oyun halısına koyduk. Bir on dakika baya bi vurdu tekmeledi oyuncakları. Sence erken mi oyun halısı için?

lilipit canım sen bilirsin. Kızım 50 günlük oldu bugün oyun halısına koyduk. Bir on dakika baya bi vurdu tekmeledi oyuncakları. Sence erken mi oyun halısı için?
Yok degil, artik baslanabilir
Zaman icerisinde gelisim gosterecektir
Simdilik cook fazla birsey yapmaz durur oyle
Ama oyalanir
Canli renkleri falan ilgisini ceker
Bende baslayacagim 50 gunde
Artik daha uzun sure uyanik kaliyor
Uyanik zamanlarini bu sekilde degerlendirmek lazim
Birde sunu tavsiye ederim, artik gaz problemi cok siddetli degilse, aksamlari los odada cikmayarak uyku algisi olusturulabilir
Emzir yatir emzir yatir sabah edilecek
Sonra erken yatmaya alisir
Ben oglumu 8:30 da yatirirdim
05:30 kalkardi
Aksamlari sanada vakit kalir

Evet

Evet anason da aliyim ben. Sağol hatirlattigin için. Kimyon da dusuneyim bi. Sek içilmez o da pek:) sut yapıcı şeyler içmekten yemek yemeyeyer yok
Mecbur içiliyor canım :) aslında çoğu şey süt yaparken yanında gazda yapıyor o zaman da yiyecek bişey kalmıyor geriye şaştık arkadaş :) bugunlerde benim favorim karpuz :)

Bacaklarını o kadar çok oynattı ki iyi gaz çıkardı halıda. Bi de renkler çok ilgisini çekti çok acayip sesler çıkardı.
Şu an tek alışkanlığımız bi kaç haftadır 12 de yatıp 4.30 civarı uyanmak. Uyandığında da çok sessizce emzirip yerine koyuyorum. Sabah 07.30a kadar uyuyor. Tabi arada gaz sancısı tutuyor bu günkü gibi. Uyutmam 3ü buldu nerdeyse. Yavaş yavaş denemeye başlarım uyku çalışmalarını da.

Kızlar bebek uyurken sağa sola çevirin demişsiniz uyanmıyor mu o zaman?
bizimki bazen en ufak çıtırtıya atılıp gidiyor

Peki nasıl ısıtıyorsun? Bir de tek seferde bitiremezse diye ayırmalı mıyım? Yoksa diğer beslemede de verebilir miyim?

Ben boluyorum mesela 60 cc içiyor normalde 60 lik bı tane hazırlıyorum onu isitiyorum.eger yetmezse ona göre kalanını ısıtıyorum.caydanliga yada cezveye su koyuyorum kaynayınca altını kapatıp suya biberonu oturtuyorum.kontrol ede ede istediğim sıcaklığa gelince iciriyorum

Gece gece moralim bozuldu benim kız acikip uyandı emzirmeye aldim hemen emiyor ağlıyor sut gelmiyor diye ama sıkıyorum sut geliyor biraz uğraştım yok ağlıyor deli gibi açlıktan.mecbur dolapta ki sütü ısıtıp verdim rahatladı.emmeyi birakicak diye çok korkuyorum .sorun nerede anlamıyorum çok şükür dolu dolu sütüm olmasa da emince geliyor ama bu kız biberon gibi gelsin istiyor.doktor biberonu bırak dedi denedim şırınga ile vermeyi sütun yarısı boşa gtti doymayip ortalığı katarca ağlaması çabası.cunku 90c ye yakın içiyor şu an.ne yapsam bilmiyorum nasıl yapabilirim memeyi bırakmaması için.gogus yapimdami sorun var emzirme şeklinde mi bilmiyorum bu kız neden memeyi iyi emmiyor

Mecbur içiliyor canım :) aslında çoğu şey süt yaparken yanında gazda yapıyor o zaman da yiyecek bişey kalmıyor geriye şaştık arkadaş :) bugunlerde benim favorim karpuz :)
Karpuzla besleniyorum desem yeri. Hem hem için hem bebis uygun besin:)) mercimek köftesi yiyemiyorum ona çok üzülüyorum. En sevdiğim seydi

Nasıl demliyorsunuz, evde car yapayım yarın :)
Paket halindeyse kaynar suda 10 dk kadar ( ben ılık bir su haline gelene kadar bekliyorum) beklet en az. karardan aldıysa bir tatlı kasigi kadar rezeneyi bir su bardağın silah 10 dk sonra suz nasıl suzuyorsan:)))))

Hanımlar bnm Bebis hani cok ağlıyordu ya, meğer yavrum idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 5 gün antibiyotik tedavisi sonrası geçerse sünnet olucaz, gecmezse hastaneye yaticaz. İğneden sonra oğlum rahatladı. Bebektir ağlar diyenleri iyiki dinlemeyip doktora gitmişiz. Erkek bebeği olanlara tavsiyem bir an önce sünnet olayını halletmeleri. Yoksa çok şık tekrarlamış.

@zeynep224 benimkilerde 3-4 günde bir yapıyorlar. Rezeneyi nasıl yapıp verdin canım? Demliyor musun hiç yapmadım bilmiyorum. Markette satılan sallama rezene olur mu?

Benimkiler 3-4 günde bir sorma ikimizinkilerde uçlarda desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…