Hadi yaa
Benim okuduğum kadarıyla olmuyor canım 40tan sonrası özre giriyor Hanefi mezhebinde
Oluyormuş dimi öyle makatta benim oğlan da geceden beri çok ıkınıyor sanki makatta bi değişiklik var gibi geldi sonra da kendi kendime abarttığımı düşündüm ki senin yazını okudum doktora sorayım bi bende kakasını yaptığı halde ıkınıp duruyor
Peki canım benim bebeğin öyle fazla gaz sancısı olmuyor ama oldumu da kıvranıyor tabi bunun için de içirilebilirmiymiş?
İçiriliyosa düzenli mi yoksa sancı olduğu dönemlerde mi sadece?
Hakkını helal et çok sordum ama
Canım aktardan mı alıyosun yada paket olanlardanmı. Paketse hangi marka acaba.
Kızlar acill cvp lütfen
Kızım günde 4-5 kez kaka yapardı.
1.5 haftadır günde 1-2 ye düştü ve çok zorlanıyor yavrum. Bazen yardım ediyoruz çıkarmasına.
Biraz önceki kakasını yaparken çok uğraştı öncesinde.
Lütfen yaşayan varsa yorum yazabilir mi ? .
Rengi resimdeki gibi. Kokusu da ağır geldi bana.
Alerji mi üşüttü mü kestiremiyorum
Arkadaşlar bebeği gunde 10 kez kaka yapan var mi? Bazıları üç dört gunde 1 yapiyo yazmış. Şok oldum. Biz sadece gece bile en az iki kez kaka yapıyoruz. Bir de kaka rengi açık hardal rengi ve içinde hani açık sütü pisirirsiniz bardağa alinca içinde küçük parçalar halinde kaynaklarla yüzer ya o parçalardan var kakada putur putur . Normal mi? Dr a böyle bisey soraniniz var mi
Ben 10-15 dakika içinde icirmeyeceksem dolaba koyuyorum hava çok sıcak bozulmasin yazık olur o kadar suteKızlar sağdığınız sütleri buzdolabına mı koyuyorsunuz yoksa oda sıcaklığında mı bekletiyorsunuz? Gece vericem nerde tutsam bilemedim
Peki nasıl ısıtıyorsun? Bir de tek seferde bitiremezse diye ayırmalı mıyım? Yoksa diğer beslemede de verebilir miyim?Gün içinde istedigin gibi verebilirsin
Ben 10-15 dakika içinde icirmeyeceksem dolaba koyuyorum hava çok sıcak bozulmasin yazık olur o kadar sute
Buyume atagi gwciriyordur cnmKızlar bugün 44 günlüğüz ve bebeğim daha hiç bu kadar uzun süreli ve şiddetli ağlamamıştı gaz sancısı değil di bence öğlen ağlamıştı çünkü gaz sancısından bacaklarını çekiyordu ve sallarken hoplayıp zıplarken çıkardı ve direkt sustu ama bu başkaydı kakasını yapıyor o esnada susuyor bidaha başlıyor emziriyorum doyana kadar emiyor hemen ardından ağlamaya başlıyor daha yeni uyudu saat altıdan beri böyle
Katı bi kaka diyemem ishal de diyemem ama ishale yakin. Yarın dr a gidicez. Olmazsa Bi kakalı bez götüreyim de netlik kazansın dutum. Sağol cevap icinGün içinde istedigin gibi verebilirsin ben sancı olsada olmasa da veriyorum
Şimdilik elinde doğadan markanın paketi var ondan yaptim bitsin aktardan alıp demliycem
Rengi Yeşildere üsutmus koku bağırsak ya fazla beklerse oluyormus
İshal gibiyse laktoz intoleransina baktirabilirsin benim ilk kızım her emmenin ardinA sulu kaka yapardı laktoz intoleransina çıktı damla ve diyet mama ile gecti
Ben 10-15 dakika içinde icirmeyeceksem dolaba koyuyorum hava çok sıcak bozulmasin yazık olur o kadar sute
Ne tatlısınya gece gece güldüm bu msjaBana gönder bende sut yok zaten yerim boşa gitmesin
Kanıyosa canım fön makinesi sesi yükle tlfonuna benim kuzu Kanıyo bazenKızım ayagımda bi elimde fön makinesi bi elimde tlf
Kış kış gaZlar kış kış
Yoksa ben kafayı yicem fön makinesi sesinden
Sonucu bende merak ediyorum,bizimkinin kakası da öyle.. normal zannettiğim için pek takılmamıştım..Katı bi kaka diyemem ishal de diyemem ama ishale yakin. Yarın dr a gidicez. Olmazsa Bi kakalı bez götüreyim de netlik kazansın dutum. Sağol cevap icin
Nasıl demliyorsunuz, evde car yapayım yarın :)Arkadaşlar rezene içmeyi ihmal etmeyin. Gaz için en etkili şeylerden biri. Gzl de uyutuyor bebegi
Yok degil, artik baslanabilirlilipit canım sen bilirsin. Kızım 50 günlük oldu bugün oyun halısına koyduk. Bir on dakika baya bi vurdu tekmeledi oyuncakları. Sence erken mi oyun halısı için?
Mecbur içiliyor canım :) aslında çoğu şey süt yaparken yanında gazda yapıyor o zaman da yiyecek bişey kalmıyor geriye şaştık arkadaş :) bugunlerde benim favorim karpuz :)Evet
Evet anason da aliyim ben. Sağol hatirlattigin için. Kimyon da dusuneyim bi. Sek içilmez o da pek:) sut yapıcı şeyler içmekten yemek yemeyeyer yok
Bacaklarını o kadar çok oynattı ki iyi gaz çıkardı halıda. Bi de renkler çok ilgisini çekti çok acayip sesler çıkardı.Yok degil, artik baslanabilir
Zaman icerisinde gelisim gosterecektir
Simdilik cook fazla birsey yapmaz durur oyle
Ama oyalanir
Canli renkleri falan ilgisini ceker
Bende baslayacagim 50 gunde
Artik daha uzun sure uyanik kaliyor
Uyanik zamanlarini bu sekilde degerlendirmek lazim
Birde sunu tavsiye ederim, artik gaz problemi cok siddetli degilse, aksamlari los odada cikmayarak uyku algisi olusturulabilir
Emzir yatir emzir yatir sabah edilecek
Sonra erken yatmaya alisir
Ben oglumu 8:30 da yatirirdim
05:30 kalkardi
Aksamlari sanada vakit kalir
Peki nasıl ısıtıyorsun? Bir de tek seferde bitiremezse diye ayırmalı mıyım? Yoksa diğer beslemede de verebilir miyim?
Karpuzla besleniyorum desem yeri. Hem hem için hem bebis uygun besin:)) mercimek köftesi yiyemiyorum ona çok üzülüyorum. En sevdiğim seydiMecbur içiliyor canım :) aslında çoğu şey süt yaparken yanında gazda yapıyor o zaman da yiyecek bişey kalmıyor geriye şaştık arkadaş :) bugunlerde benim favorim karpuz :)
Paket halindeyse kaynar suda 10 dk kadar ( ben ılık bir su haline gelene kadar bekliyorum) beklet en az. karardan aldıysa bir tatlı kasigi kadar rezeneyi bir su bardağın silah 10 dk sonra suz nasıl suzuyorsan:)))))Nasıl demliyorsunuz, evde car yapayım yarın :)
@zeynep224 benimkilerde 3-4 günde bir yapıyorlar. Rezeneyi nasıl yapıp verdin canım? Demliyor musun hiç yapmadım bilmiyorum. Markette satılan sallama rezene olur mu?Bebeğim en az 3 4 günde bir kakasını yapan bebeklerden. Bu sebepten midir nedir bir süredir çıkardığı gaz inanılmaz kokuyordu, sünnet işlemi sırasında üşütmüş de olabilir. Dün akşam gazdan ötürü biraz rahatlasın diye 30 ml kadar rezene verdim. Gece ortasında bağırsaklarını tamamen boşalttı, öylesine rahatladı ki. Her zaman olmasa da zor durumda kalındığında rezene çayı içirmek alternatifiniz olabilir çünkü benim oğlan özellikle içinde kalan kakadan rahatsız oluyordu.
Benimkiler 3-4 günde bir sormaArkadaşlar bebeği gunde 10 kez kaka yapan var mi? Bazıları üç dört gunde 1 yapiyo yazmış. Şok oldum. Biz sadece gece bile en az iki kez kaka yapıyoruz. Bir de kaka rengi açık hardal rengi ve içinde hani açık sütü pisirirsiniz bardağa alinca içinde küçük parçalar halinde kaynaklarla yüzer ya o parçalardan var kakada putur putur . Normal mi? Dr a böyle bisey soraniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?