Evet ben de sordum soruşturdum sadece hastaneye özelmiş.Bizimde dogumda dev.hast. Aptamil hazir sutunden veriyordu.
Arada degistirdim ama yine devam ediyorum.hazir sutlerinden bulamadim aptamil in.
Disari cikislarda cook rahat olacakti bulsaydim. Suya falan ihtiyac olmayacakti.hemen biberona doldur icsin rahatliginda olacakti.hicbir markette ve eczanede yokmus.
Ecz.biri artik uretmiyorlar heralde demisti
Çorbası hele... Arada bir azcık yemekten zarar gelmez bence canım yine sen bilirsin bende yemiyorum ama oluncada bir iki kaşık alıyorum gittiğim yerlerde gözüm kalmasın diye :) kuru fasulye zaten sevemedim...Karpuzla besleniyorum desem yeri. Hem hem için hem bebis uygun besin:)) mercimek köftesi yiyemiyorum ona çok üzülüyorum. En sevdiğim seydi
Nasıl ağlıyordu mesela canımHanımlar bnm Bebis hani cok ağlıyordu ya, meğer yavrum idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 5 gün antibiyotik tedavisi sonrası geçerse sünnet olucaz, gecmezse hastaneye yaticaz. İğneden sonra oğlum rahatladı. Bebektir ağlar diyenleri iyiki dinlemeyip doktora gitmişiz. Erkek bebeği olanlara tavsiyem bir an önce sünnet olayını halletmeleri. Yoksa çok şık tekrarlamış.
Gerçekten miCnm maydanlz sut azaltan gruptan
Aklinda bulunsun
aynen senin gibi benim oglumun kakasıArkadaşlar bebeği gunde 10 kez kaka yapan var mi? Bazıları üç dört gunde 1 yapiyo yazmış. Şok oldum. Biz sadece gece bile en az iki kez kaka yapıyoruz. Bir de kaka rengi açık hardal rengi ve içinde hani açık sütü pisirirsiniz bardağa alinca içinde küçük parçalar halinde kaynaklarla yüzer ya o parçalardan var kakada putur putur . Normal mi? Dr a böyle bisey soraniniz var mi
Gece cevap gelmeyince ben hepsini kaynar suya oturttum. Azıcık ılısın diye de 1-2 damla içine damlattım. Hepsini içemedi. Kalan ziyan mı oldu şimdi. Çok üzülürüm yaaaBen boluyorum mesela 60 cc içiyor normalde 60 lik bı tane hazırlıyorum onu isitiyorum.eger yetmezse ona göre kalanını ısıtıyorum.caydanliga yada cezveye su koyuyorum kaynayınca altını kapatıp suya biberonu oturtuyorum.kontrol ede ede istediğim sıcaklığa gelince iciriyorum
Yok canım ya malesef kandıramadım. Zamane kızları cok cadı oluyolar. Bende yuklemiştim tlfnuma. Bi kaç gün işe yaradı gibi ama artık olmuyoKanıyosa canım fön makinesi sesi yükle tlfonuna benim kuzu Kanıyo bazen
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun. İnş bir an önce geçerHanımlar bnm Bebis hani cok ağlıyordu ya, meğer yavrum idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 5 gün antibiyotik tedavisi sonrası geçerse sünnet olucaz, gecmezse hastaneye yaticaz. İğneden sonra oğlum rahatladı. Bebektir ağlar diyenleri iyiki dinlemeyip doktora gitmişiz. Erkek bebeği olanlara tavsiyem bir an önce sünnet olayını halletmeleri. Yoksa çok şık tekrarlamış.
Bunu duymak iyi olmadi.Evet ben de sordum soruşturdum sadece hastaneye özelmiş.
Ben bir çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum. Öyle daha kolay oluyor.Evet
Evet anason da aliyim ben. Sağol hatirlattigin için. Kimyon da dusuneyim bi. Sek içilmez o da pek:) sut yapıcı şeyler içmekten yemek yemeyeyer yok
Ben aktardan aldım kendim içiyordum dünde ilk defa bebeğe de verdimKızlar bu ishal olayını anlamadım ben. Bebek sütle basleniyorsa kakası nasıl katı olabilir. Doktor da ishal gibi olur dedi. Siz normal olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Doğduğundan beri ishal gibi yapıyor, bana da normal geliyor. Bir de kaç kişi sordu ama net bir cevap göremedim sanki. Bebeğe rezene verenler, hazır kutudakilerden mi veriyorsunuz? Yoksa aktardan mı alıyorsunuz?
24 saat. Doktor demişti kakada sorun olursa, 24 saat önce ne yediğine bak :)beatrices iyi aksamlar. bu soracağım soruyu bilsen bilsen sen bilirsin. Çok umutluyum bu konuda :))) yediğimiz bir besinin sut olarak bebisin karşına sut olarak çıkması ne kadar zaman alır?
Kızlar bebeğim bide köpüklü kaka yaptı Allahım ne oluyor ki bebeğime ya
Arkadaşım burada bütün bebek kakaları var:) Doktoru da onayladı bu listeyi oğlanın:) Seç beğen al :)Kızlar bu ishal olayını anlamadım ben. Bebek sütle basleniyorsa kakası nasıl katı olabilir. Doktor da ishal gibi olur dedi. Siz normal olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Doğduğundan beri ishal gibi yapıyor, bana da normal geliyor. Bir de kaç kişi sordu ama net bir cevap göremedim sanki. Bebeğe rezene verenler, hazır kutudakilerden mi veriyorsunuz? Yoksa aktardan mı alıyorsunuz?
Alerji olmuş olabilir. Yediklerini biliyor musun? Dün/önceki gün ne yedin?Kızlar bebeğim bide köpüklü kaka yaptı Allahım ne oluyor ki bebeğime ya
Arkadaşım burada bütün bebek kakaları var:) Doktoru da onayladı bu listeyi oğlanın:) Seç beğen al :)
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
Hazırlayan da üşenmemişAlemsin valla, bu arada şaka maka ne çok çeşit türü varmış bu kakanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?