2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet ben de sordum soruşturdum sadece hastaneye özelmiş.

Karpuzla besleniyorum desem yeri. Hem hem için hem bebis uygun besin:)) mercimek köftesi yiyemiyorum ona çok üzülüyorum. En sevdiğim seydi
Çorbası hele... Arada bir azcık yemekten zarar gelmez bence canım yine sen bilirsin bende yemiyorum ama oluncada bir iki kaşık alıyorum gittiğim yerlerde gözüm kalmasın diye :) kuru fasulye zaten sevemedim...

Nasıl ağlıyordu mesela canım

aynen senin gibi benim oglumun kakası

Gece cevap gelmeyince ben hepsini kaynar suya oturttum. Azıcık ılısın diye de 1-2 damla içine damlattım. Hepsini içemedi. Kalan ziyan mı oldu şimdi. Çok üzülürüm yaaa

Kanıyosa canım fön makinesi sesi yükle tlfonuna benim kuzu Kanıyo bazen
Yok canım ya malesef kandıramadım. Zamane kızları cok cadı oluyolar. Bende yuklemiştim tlfnuma. Bi kaç gün işe yaradı gibi ama artık olmuyo

Günaydın canım çok çok geçmiş olsun. İnş bir an önce geçer

Kızlar bu ishal olayını anlamadım ben. Bebek sütle basleniyorsa kakası nasıl katı olabilir. Doktor da ishal gibi olur dedi. Siz normal olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Doğduğundan beri ishal gibi yapıyor, bana da normal geliyor. Bir de kaç kişi sordu ama net bir cevap göremedim sanki. Bebeğe rezene verenler, hazır kutudakilerden mi veriyorsunuz? Yoksa aktardan mı alıyorsunuz?

Ben aktardan aldım kendim içiyordum dünde ilk defa bebeğe de verdim

Kızlar bebeğim bide köpüklü kaka yaptı Allahım ne oluyor ki bebeğime ya

beatrices iyi aksamlar. bu soracağım soruyu bilsen bilsen sen bilirsin. Çok umutluyum bu konuda :))) yediğimiz bir besinin sut olarak bebisin karşına sut olarak çıkması ne kadar zaman alır?
24 saat. Doktor demişti kakada sorun olursa, 24 saat önce ne yediğine bak :)
İçki hariç, içki hemen etki ediyor, mesela bir bira içtiysen 2-3 saat sonra yok oluyor.

Bugun biz de yesil kaka kervanina katildik. Hardal rengi ama yer uer yeşil kaka yapti gece boyu. Burun da hirildiyo. Dun dus aldirmistik üşüttük mu bebegi ne yaptik

Arkadaşım burada bütün bebek kakaları var:) Doktoru da onayladı bu listeyi oğlanın:) Seç beğen al :)
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…