2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bebegi anne sutu sariligi olan anneler hala sik sik emziriyo musunuz gunduz sorun degil de gece uyuyan bebegi uyandirmak cok zor gelmeye basladi bazen 3 4 saat uyuyor kucagima alinca hemen uyaniyo ama emmiyo ya da azicik emip uyuyo kendi uyandiginda daha cok emiyo bugun 34 gunluk olduk hala gozunun ici sari sizinkiler gecti mi nasil besliyorsunuz

Benimki de sarılık oldu. Ben uyandırmıyorum artık. Kendi acıkınca uyanıyor. Vücudu ve gözlerinin içi sarı. Doktor 2 aya geçer dedi. Güneşe çıkarsa daha çabuk düzelir dedi.

Benim de gözünün içi hala sarı. 27 günlüğüz. Ama sarılık tehlikesi artık olmadığı için ben uyandırmıyorum. Gündüz, sabahları akşamüzerine kadar kendisi zaten 1 saat maksimum 2 saate bir emmek istiyor. 2 kez 3-4 saatlik uyku uyuyor günde. Onda da uyandırmıyorum. Çocuğa da yazık. Karnı toksa uyusun biraz.

karni tok cunku bezini sik sik dolduruyo gece uykusuna hasret kaldım bu gece uyursa uyandirmiyim ikimiz de dinlenelim

Selam hanımlar, nasılsınız?
Cumartesi oğlanı babasına bıraktım, arabayla yürüyüşe çıksınlar diye, ki biz her gün yapıyoruz en az yarım saat, ben de kuaföre gittim, fön çektirip tırmak kestirdim, oje bile yok. 25 dakika sürdü. Anam benim enik siteyi yıkmış. Sonunda babası kucağına alıp uyutmuş. Bu ne anneciliktir

Dün de eniği babanesine bırakıp 2-3 saat gezdim. Çok güzeldi, ama bedelini de ödedim Acıkınca 90 cc mama içmiş, evden çıkmadan da 60cc içmişti. Fazla mamadan beyimiz bütün gece kaka yapamadı. Meme emdi, mıkırdandı, anca sabah yapıp rahatladı.
Tabi benim memeler oldu kavun, aktı filan, bütün gece rezillik

Çarşamba günü de oğlanın 1. ayı. Aşısı var, kalça ultrasonu var, doktor randevusu var...

Birkaç haftaya eşim de yurtdışına gidiyor iş için bir süreliğine , ben de Kumburgaz'daki yazlığa giderim dedim. Ayvalığa gitsem, çocuğun doktoru uzak, yol var filan, gözüm kesmiyor. Uzağa gidenler, durumlar nasıl? Orada doktor ayarladınız mı? Sağlık ocağı aşı yapıyor mu orada da?

İşe gitmeyi bir tek ben mi özlüyorum? Evde kalmak çok zor.

Köpüklü ise doktora götür mutlaka gaita testi isteyebilir doktor
Köpüklü kakayi bizim doktor önemsiyor
Geldik canım kaka tahlılı istedi

Alerji olmuş olabilir. Yediklerini biliyor musun? Dün/önceki gün ne yedin?
Beslenme düzenim aynı dün değişik bişey yemedim önceki gün çok az bamya yemiştim ondan mı ki

Hazırlayan da üşenmemiş
Çok iyiymiş gerçekten
bir konuda yardımıza ihtiyacım var; Bebekte gaz olmasın diye yoğurt yemiyorum, süt içmiyorum. Şimdi araştırdığım kadarıyla uzmanlar öneriyor. Süte alerjiside yok şuana kadar birşey çıkmadı. Gaz yapar mı bunlar? Ona göre yiyip içsem ben artık :)

Rezenenin en iyisi tohumuyla olandır şahsen hazır olandan vermem. Kakaya gelince altın sarısı içinde beyaz tanecikli ve katı değil

Biz de halen devam ediyor gece en fazla 3 saatte bir kendi uyandırıyor zaten en son 9,5 tu değerimiz ten renginde biraz daha azalma var sanki. Halen anne sütü sarılığı mı değil mi 1 tahlil sonucumuz belli olmadı siz de durum nedir Dr sizden de bilirubin değeri haricinde başka değerlerde istedi mi yoksa uzayan sarılık olduğu için hemen anne sütü sarılığı mı dedi

Yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum çünkü süt bende de inanılmaz gaz yapıyor o yüzden korkuyorum

Kizlar dun ilk defa kendime demledigim rezene iliyinca bebisin biberonunada koydum 7cc falan icirdim.gece cok guzel uyudu ve surekli ikinmadan gaz cikartti.dogadan sallamayi yaptim.digerine firsat yok.
canim orta boy cezveye suyu koy kaynat hemen fokurdasin yeter bir silme tatlı kasigi rezeneyi at 10 dk oyle dursun sonra bardaga suzgec koy dok ic hazir paketlerikullanma bence

bi kere gittik kan ve idrar degerlerine bakildi bisey cikmadi 1 aylik kontrolde ayrintili tahlil yapalim dedi deger 17 den 12 ye dusunce istemedik yuzde 99 anne sutu sariligi dedi bizde genetik bu galiba dayimin kizi teyzemin kizi da dogum yapti onlarin da ayni uzamis

Mrb anneler,
Bebeklerinizin gozyasi cikiyormu.
Azonce ilk defaciddi agladi kizim.ve sadece sol gozun ici sulandi.sag kupkuru.
Daha hic gozyasi cikmadi.49 gunluk bu arada.
Vee bende dun gece uyumayanlar kervanina katildim.
Kizim ikiye kadar daldi uyandi.11 saat boyleydi.sorada bir uyudu bes saat uyanmadi.bu arada mamayida 6,5 saat sonra verdim.uyanmayinca cesaret edemedim.zaten 7 de de zorla uyandirip yarisini anca icti tekrar uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…