Daha iyi uyuyor cnmKızlar bebek uyurken sağa sola çevirin demişsiniz uyanmıyor mu o zaman?
bizimki bazen en ufak çıtırtıya atılıp gidiyor
Benimki de sarılık oldu. Ben uyandırmıyorum artık. Kendi acıkınca uyanıyor. Vücudu ve gözlerinin içi sarı. Doktor 2 aya geçer dedi. Güneşe çıkarsa daha çabuk düzelir dedi.bebegi anne sutu sariligi olan anneler hala sik sik emziriyo musunuz gunduz sorun degil de gece uyuyan bebegi uyandirmak cok zor gelmeye basladi bazen 3 4 saat uyuyor kucagima alinca hemen uyaniyo ama emmiyo ya da azicik emip uyuyo kendi uyandiginda daha cok emiyo bugun 34 gunluk olduk hala gozunun ici sarisizinkiler gecti mi nasil besliyorsunuz
bebegi anne sutu sariligi olan anneler hala sik sik emziriyo musunuz gunduz sorun degil de gece uyuyan bebegi uyandirmak cok zor gelmeye basladi bazen 3 4 saat uyuyor kucagima alinca hemen uyaniyo ama emmiyo ya da azicik emip uyuyo kendi uyandiginda daha cok emiyo bugun 34 gunluk olduk hala gozunun ici sarisizinkiler gecti mi nasil besliyorsunuz
Geldik canım kaka tahlılı istediKöpüklü ise doktora götür mutlaka gaita testi isteyebilir doktor
Köpüklü kakayi bizim doktor önemsiyor
Beslenme düzenim aynı dün değişik bişey yemedim önceki gün çok az bamya yemiştim ondan mı kiAlerji olmuş olabilir. Yediklerini biliyor musun? Dün/önceki gün ne yedin?
Sebze bir sorun yapmaz sanırım. Umarım bir şey çıkmaz, iyidir küçük.Geldik canım kaka tahlılı istedi
Beslenme düzenim aynı dün değişik bişey yemedim önceki gün çok az bamya yemiştim ondan mı ki
İnşallah göz muayenesi kalça ultrasonu var ayrıca bekliyoruz bakalımSebze bir sorun yapmaz sanırım. Umarım bir şey çıkmaz, iyidir küçük.
Rezeneden olabilir mi canım acaba?Kızlar bebeğim bide köpüklü kaka yaptı Allahım ne oluyor ki bebeğime ya
Çok iyiymiş gerçektenHazırlayan da üşenmemiş
Rezenenin en iyisi tohumuyla olandır şahsen hazır olandan vermem. Kakaya gelince altın sarısı içinde beyaz tanecikli ve katı değilKızlar bu ishal olayını anlamadım ben. Bebek sütle basleniyorsa kakası nasıl katı olabilir. Doktor da ishal gibi olur dedi. Siz normal olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Doğduğundan beri ishal gibi yapıyor, bana da normal geliyor. Bir de kaç kişi sordu ama net bir cevap göremedim sanki. Bebeğe rezene verenler, hazır kutudakilerden mi veriyorsunuz? Yoksa aktardan mı alıyorsunuz?
Biz de halen devam ediyor gece en fazla 3 saatte bir kendi uyandırıyor zaten en son 9,5 tu değerimiz ten renginde biraz daha azalma var sanki. Halen anne sütü sarılığı mı değil mi 1 tahlil sonucumuz belli olmadı siz de durum nedir Dr sizden de bilirubin değeri haricinde başka değerlerde istedi mi yoksa uzayan sarılık olduğu için hemen anne sütü sarılığı mı dedibebegi anne sutu sariligi olan anneler hala sik sik emziriyo musunuz gunduz sorun degil de gece uyuyan bebegi uyandirmak cok zor gelmeye basladi bazen 3 4 saat uyuyor kucagima alinca hemen uyaniyo ama emmiyo ya da azicik emip uyuyo kendi uyandiginda daha cok emiyo bugun 34 gunluk olduk hala gozunun ici sarisizinkiler gecti mi nasil besliyorsunuz
Yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum çünkü süt bende de inanılmaz gaz yapıyor o yüzden korkuyorumÇok iyiymiş gerçekten
bir konuda yardımıza ihtiyacım var; Bebekte gaz olmasın diye yoğurt yemiyorum, süt içmiyorum. Şimdi araştırdığım kadarıyla uzmanlar öneriyor. Süte alerjiside yok şuana kadar birşey çıkmadı. Gaz yapar mı bunlar? Ona göre yiyip içsem ben artık :)
canim orta boy cezveye suyu koy kaynat hemen fokurdasin yeter bir silme tatlı kasigi rezeneyi at 10 dk oyle dursun sonra bardaga suzgec koy dok ic hazir paketlerikullanma benceKizlar dun ilk defa kendime demledigim rezene iliyinca bebisin biberonunada koydum 7cc falan icirdim.gece cok guzel uyudu ve surekli ikinmadan gaz cikartti.dogadan sallamayi yaptim.digerine firsat yok.
bi kere gittik kan ve idrar degerlerine bakildi bisey cikmadi 1 aylik kontrolde ayrintili tahlil yapalim dedi deger 17 den 12 ye dusunce istemedik yuzde 99 anne sutu sariligi dedi bizde genetik bu galiba dayimin kizi teyzemin kizi da dogum yapti onlarin da ayni uzamisBiz de halen devam ediyor gece en fazla 3 saatte bir kendi uyandırıyor zaten en son 9,5 tu değerimiz ten renginde biraz daha azalma var sanki. Halen anne sütü sarılığı mı değil mi 1 tahlil sonucumuz belli olmadı siz de durum nedir Dr sizden de bilirubin değeri haricinde başka değerlerde istedi mi yoksa uzayan sarılık olduğu için hemen anne sütü sarılığı mı dedi
Bu fotoğrafa göre normalArkadaşım burada bütün bebek kakaları var:) Doktoru da onayladı bu listeyi oğlanın:) Seç beğen al :)
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
Köpüklü kala benimki de yapmışfı bir kere. Araştırdığımda bebeğin ön sütü fazla aldığını yazıyordu. Ben o gün 5 dakika 10 dakika falan emzirmiştim ara ara. Ondan oldu sanırım.Kızlar bebeğim bide köpüklü kaka yaptı Allahım ne oluyor ki bebeğime ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?