2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İpek bazen çok ağladığında bir gözünden bir damla göz yaşı geliyor.
Bende tam uyku konusunu soracaktım şimdi. Max 4 saatin sonunda kendim uyandırıp emziriyorum ya da mama veriyorum.
Sarılık geçirmedik, en fazla kaç saatte bir kaldırıp beslemek gerekli acaba?

Ben memleketteyim. Burada aile hekimliğine sordum. Aşısını yaptırabiliyormuşum. 2. Ay aşısı haftada bir gün oluyormuş. Gününü öğrendim.[/QUOTE]

Gaz zaten oluyor canım. Alerji yoksa en azından yoğurdu ye bence. Benim oğlanın da sadece yumurtaya var hassasiyeti, doktoru yeme dedi. Yoğurt ve kaşar yiyorum mesela şu anda.

Bizim sarılık bitti. Doktor gündüz 3 saat, gece 4 saatte bir dedi beslenme için.

Gaz zaten oluyor canım. Alerji yoksa en azından yoğurdu ye bence. Benim oğlanın da sadece yumurtaya var hassasiyeti, doktoru yeme dedi. Yoğurt ve kaşar yiyorum mesela şu anda.
Sarılığı geçti dimi artık?
Hala 2 saatte bir beslemeye devam mı?
Beslenmeden uyuma süreleri ne Zaman uzayacak acaba? Şöyle 23:00 civarı yatıp 05:00 E kadar kesintisiz uyusa :))

1 kg almışımmmmmm Allahımmmm
Dikkat etmeye başlamıştım hemde, pekmez tahin, helvayı kesmiştim Nasıl oluyor ya
Su mu tutuyorum n'oluyo
Maydanoz süT azalttığına göre, ödem söktürücü süt arttırıcı ne alabilirim ya

Ben 1. Ay kontrolunde sormustum.
6-7 saat gece oluyor diye.dr. beşbucuk saati gecirme demisti.ama6 bucuksaati gectigide oluyor

Benim kızimda da sarilik gecmedi bizim de 35. Gunumuz persembe gunu doktora sormaya gittik anne sütü sarilıgı dedi 2 ay sürermis geçmesi.ben normale bindirdim emme saatlerini ne zaman isterse o zaman veriyorum.zatem 7. Günden sonra sarılık tekrar oluşmazmış.doktor kafasını tutuyor mu emmesi masıl diye sordu birde bir ayda 1150 gr almış o yuzden sıkıntı yok dedi.

Sarılığı geçti dimi artık?
Hala 2 saatte bir beslemeye devam mı?
Beslenmeden uyuma süreleri ne Zaman uzayacak acaba? Şöyle 23:00 civarı yatıp 05:00 E kadar kesintisiz uyusa :))
Benimkine doktoru 4 saatte bir uyanabilirsin dedi ama anlamamış, hala 2-3 saatte bir kalkıyor Akşam yatmadan mama deneyeceğim belki daha çok uyur :)

Zaten kilolar, çatlaklar , koca memeler. İyice şaftımız kaydı.

Bana doktor Laktamax diye bir hap verdi. İlk günden beri sabah akşam onu içiyorum, bir de bol su tabii:) yoksa gün oluyor bütün günü bir tostla geçiriyorum akşama kadar. Sütüm de var. Bu besin desteğini bir araştır istersen.

Araştırmam hemen onu, çok teşekkürler

Duygulara tercuman ahh sen neguzel kacabilecegin biryer var su saat oldu hala uyumadi sabah 6dan beri uyiyo 10dk sonra uyaniyo ustum sirlsiklam sut dusa gircem kimse yok bebegi birakio giremiyorum ayyy cildiriciiimm

Bizim 29. Gün bakıldı. Bilürübin 4 olunca idrar yolu enfeksiyonuna baktı doktor. İdrar temiz çıkınca 10 gün sonra yeniden bilürübin istedi. 2 ye düşmüştü. Artık takibe gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…