helal sana bravoEvet bende yedim valla
10 lu paketin hepsini gomerdim de tuttum kendimi
Vay arkadas ne istah var bende
Ama irade de var
Iki hafta da 2,5 kilo verdim diyetle
Cok sagol yorumun icimi rahatlatti
Cnm mrb benim oğluş da sizin gibi günde 4 5 belki daha fazlaydı şimdi bi haftadır 3 4 günde yapmaya başladı. Sağlıkocsğındski hemşireye sordumKızlar acill cvp lütfen
Kızım günde 4-5 kez kaka yapardı.
1.5 haftadır günde 1-2 ye düştü ve çok zorlanıyor yavrum. Bazen yardım ediyoruz çıkarmasına.
Biraz önceki kakasını yaparken çok uğraştı öncesinde.
Lütfen yaşayan varsa yorum yazabilir mi ? .
Rengi resimdeki gibi. Kokusu da ağır geldi bana.
Alerji mi üşüttü mü kestiremiyorum
Bacım haftaiçi bana da yok kimse. Aha evde başbaşayız oğlanla. Koyuyorum yatağına, bırak az ağlasın. Nasılsa düşmez, istiyosan sağını solunu destekle dönemesin de, gir duşa 5dk. Ölmüyorlar azıcık ağlayınca. Ben en azından öyle yapıyorum.Duygulara tercuman ahh sen neguzel kacabilecegin biryer var su saat oldu hala uyumadi sabah 6dan beri uyiyo 10dk sonra uyaniyo ustum sirlsiklam sut dusa gircem kimse yok bebegi birakio giremiyorum ayyy cildiriciiimm
Vay vay ne güzel kilo almışCnm mrb benim oğluş da sizin gibi günde 4 5 belki daha fazlaydı şimdi bi haftadır 3 4 günde yapmaya başladı. Sağlıkocsğındski hemşireye sordum
5 güne kadar yapmaması normal kabul edilir 6.güne sarkarsa muhakkak bir drun görmesi şart dedi.
Bazı bebekler de barsak tembelliği olurmuş o yüzden 3 5 güne bi yaparlarmış böyle olan bebekler de kilo almaya meyilli olurmuş. Bu bizim için doğru olabilir 1 ayda 1600 gr almışız .
Bi diğer neden de az emiyorsa bebeğin emmesi problemli ise geç yaparmış. Bu da kilo takibiyle anlsşılırmış cnm bu ciddi bi durummuş ama.
İyiymişArkadaşım burada bütün bebek kakaları var:) Doktoru da onayladı bu listeyi oğlanın:) Seç beğen al :)
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
Ay ben de yapacağım ya.Kizlar dun ilk defa kendime demledigim rezene iliyinca bebisin biberonunada koydum 7cc falan icirdim.gece cok guzel uyudu ve surekli ikinmadan gaz cikartti.dogadan sallamayi yaptim.digerine firsat yok.
yani Benim yediğim bir şeyin bebisin vücudunda vuku bulması 24 saat:))) tsk ederim.24 saat. Doktor demişti kakada sorun olursa, 24 saat önce ne yediğine bak :)
İçki hariç, içki hemen etki ediyor, mesela bir bira içtiysen 2-3 saat sonra yok oluyor.
Bunu hemen yapicam bak:)))) sagol paylastigin icinBen bir çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum. Öyle daha kolay oluyor.
Yani sorun yok müdür?aynen senin gibi benim oglumun kakası
Ben hepsi burada bazen indirime girdiginde 7,5 tlden aliyordum markette 8,90-12,90 arasi degisiyorKızlar canbebe alt açma 9,5 TL aldım n11 den daha ucuza alan var mı? Benimkine alt açma dayanmıyor batırıyor birde ipek marka bebek temizleme pamuğu kullanıyorum 60 tane var pakette 2 gün gidiyor paketi 4 TL daha uygunu bilen varsa yazabilir mı aylık baya gidiyor bezi hiç söylemiyorum premium çare bitti Prima aktif bebek hediye geldi deniyorum bakalim
Küçük bi kase unutup içtim iki gun önce. Sabahlar olmadı . O karın ne oldu öyle ya semsertti sabaha kadar yavrunun karniÇorbası hele... Arada bir azcık yemekten zarar gelmez bence canım yine sen bilirsin bende yemiyorum ama oluncada bir iki kaşık alıyorum gittiğim yerlerde gözüm kalmasın diye :) kuru fasulye zaten sevemedim...
Ya ama cok garip değil mi? Bu kasar fark ve ikisi için de normal olduğu soyleniyorBenimkiler 3-4 günde bir sormaikimizinkilerde uçlarda desene.
Ebebek markası baby me alt açma bezi kullanıyorum. 8,90 hem de 4 al 3 öde kampanyası var. 6,70tl oluyor pakedi.Kızlar canbebe alt açma 9,5 TL aldım n11 den daha ucuza alan var mı? Benimkine alt açma dayanmıyor batırıyor birde ipek marka bebek temizleme pamuğu kullanıyorum 60 tane var pakette 2 gün gidiyor paketi 4 TL daha uygunu bilen varsa yazabilir mı aylık baya gidiyor bezi hiç söylemiyorum premium çare bitti Prima aktif bebek hediye geldi deniyorum bakalim
Karbonat görüntüyü düzeltiyor ama yarayı derinleştiriyor dedi doktor. "mikostatin" damla var, onu kullanmak gerekiyor dedi. Benim oğlan pamukçuk olmadı ama doktoru herşeyi önceden yazıyor, arayıp durmayalım diye sanırımKızlar 1 günlük kabizliktan da şu saatler itibari ile kurtulmuş bulunmaktayiz :) kızlar benim kızın dilindeki pamukçuk hala geçmedi, karbonatli su ile siliyorum parmağımin uzastigi yer geçiyor gibi oluyor sonra yine oluyor, pamukcuk sizler ne onerirsiniz?
Benim doktor bir ay dolduktan sonra maksimum beslenme saati 6saat dedi. Uyursa o kdr birakabilirmisizSarılığı geçti dimi artık?
Hala 2 saatte bir beslemeye devam mı?
Beslenmeden uyuma süreleri ne Zaman uzayacak acaba? Şöyle 23:00 civarı yatıp 05:00 E kadar kesintisiz uyusa :))
Canım bende ebebekten alıyorum. Dokuz liraydı sanırım fiyatı,esim alıyo o yüzden net hatırlayamadım. E bebekteki baya büyük oldugu için ben makasla ikiye kesiyorum. On tane oluyo sana yirmi taneKızlar canbebe alt açma 9,5 TL aldım n11 den daha ucuza alan var mı? Benimkine alt açma dayanmıyor batırıyor birde ipek marka bebek temizleme pamuğu kullanıyorum 60 tane var pakette 2 gün gidiyor paketi 4 TL daha uygunu bilen varsa yazabilir mı aylık baya gidiyor bezi hiç söylemiyorum premium çare bitti Prima aktif bebek hediye geldi deniyorum bakalim
Anne sütü olabilir o pamukçuk deildir canım. Bende kızımın dilini siliyorum iki emmede tekrarbeyazlıyoKızlar 1 günlük kabizliktan da şu saatler itibari ile kurtulmuş bulunmaktayiz :) kızlar benim kızın dilindeki pamukçuk hala geçmedi, karbonatli su ile siliyorum parmağımin uzastigi yer geçiyor gibi oluyor sonra yine oluyor, pamukcuk sizler ne onerirsiniz?
Bi de 4 al 3 öde var:)Canım bende ebebekten alıyorum. Dokuz liraydı sanırım fiyatı,esim alıyo o yüzden net hatırlayamadım. E bebekteki baya büyük oldugu için ben makasla ikiye kesiyorum. On tane oluyo sana yirmi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?