2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm mrb benim oğluş da sizin gibi günde 4 5 belki daha fazlaydı şimdi bi haftadır 3 4 günde yapmaya başladı. Sağlıkocsğındski hemşireye sordum
5 güne kadar yapmaması normal kabul edilir 6.güne sarkarsa muhakkak bir drun görmesi şart dedi.
Bazı bebekler de barsak tembelliği olurmuş o yüzden 3 5 güne bi yaparlarmış böyle olan bebekler de kilo almaya meyilli olurmuş. Bu bizim için doğru olabilir 1 ayda 1600 gr almışız .
Bi diğer neden de az emiyorsa bebeğin emmesi problemli ise geç yaparmış. Bu da kilo takibiyle anlsşılırmış cnm bu ciddi bi durummuş ama.
Kakayı göremedim resim mi atmıştın. Inş kötü bi durum yoktur.

Son düzenleme:
Duygulara tercuman ahh sen neguzel kacabilecegin biryer var su saat oldu hala uyumadi sabah 6dan beri uyiyo 10dk sonra uyaniyo ustum sirlsiklam sut dusa gircem kimse yok bebegi birakio giremiyorum ayyy cildiriciiimm
Bacım haftaiçi bana da yok kimse. Aha evde başbaşayız oğlanla. Koyuyorum yatağına, bırak az ağlasın. Nasılsa düşmez, istiyosan sağını solunu destekle dönemesin de, gir duşa 5dk. Ölmüyorlar azıcık ağlayınca. Ben en azından öyle yapıyorum.

Vay vay ne güzel kilo almış sağlıklı günleri olsun kuzunun

Kızlar canbebe alt açma 9,5 TL aldım n11 den daha ucuza alan var mı? Benimkine alt açma dayanmıyor batırıyor birde ipek marka bebek temizleme pamuğu kullanıyorum 60 tane var pakette 2 gün gidiyor paketi 4 TL daha uygunu bilen varsa yazabilir mı aylık baya gidiyor bezi hiç söylemiyorum premium çare bitti Prima aktif bebek hediye geldi deniyorum bakalim

Ben hepsi burada bazen indirime girdiginde 7,5 tlden aliyordum markette 8,90-12,90 arasi degisiyor
Kumas alt acmalarim var onlar kullaniyrm
Pamukda, normal pamugu top yapip kullaniyrm
Dahaekonomik

Çorbası hele... Arada bir azcık yemekten zarar gelmez bence canım yine sen bilirsin bende yemiyorum ama oluncada bir iki kaşık alıyorum gittiğim yerlerde gözüm kalmasın diye :) kuru fasulye zaten sevemedim...
Küçük bi kase unutup içtim iki gun önce. Sabahlar olmadı . O karın ne oldu öyle ya semsertti sabaha kadar yavrunun karni yok mercimege güvenim kalmadı artık canim. Bi kasik bile yemem:))))

Kızlar 1 günlük kabizliktan da şu saatler itibari ile kurtulmuş bulunmaktayiz :) kızlar benim kızın dilindeki pamukçuk hala geçmedi, karbonatli su ile siliyorum parmağımin uzastigi yer geçiyor gibi oluyor sonra yine oluyor, pamukcuk sizler ne onerirsiniz?

Ebebek markası baby me alt açma bezi kullanıyorum. 8,90 hem de 4 al 3 öde kampanyası var. 6,70tl oluyor pakedi.
İki çeşidi var, ben ince olanları beğendim hem daha büyük hem de daha az yer kaplıyor. Aynı şekilde baby me bebek pamuğunda da kampanya var, ama aynı fiyata geliyor. 15 tane 60'lık paket 59,90.

Karbonat görüntüyü düzeltiyor ama yarayı derinleştiriyor dedi doktor. "mikostatin" damla var, onu kullanmak gerekiyor dedi. Benim oğlan pamukçuk olmadı ama doktoru herşeyi önceden yazıyor, arayıp durmayalım diye sanırım

Sarılığı geçti dimi artık?
Hala 2 saatte bir beslemeye devam mı?
Beslenmeden uyuma süreleri ne Zaman uzayacak acaba? Şöyle 23:00 civarı yatıp 05:00 E kadar kesintisiz uyusa :))
Benim doktor bir ay dolduktan sonra maksimum beslenme saati 6saat dedi. Uyursa o kdr birakabilirmisiz

Canım bende ebebekten alıyorum. Dokuz liraydı sanırım fiyatı,esim alıyo o yüzden net hatırlayamadım. E bebekteki baya büyük oldugu için ben makasla ikiye kesiyorum. On tane oluyo sana yirmi tane

Anne sütü olabilir o pamukçuk deildir canım. Bende kızımın dilini siliyorum iki emmede tekrarbeyazlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…