2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimki yere dusmuscesine agliyoda yirtiyo kendini uyandi zatwn ben diger isleri bitrene kadar (

Kızlar ya bakıyorum bebekleriniz baya uyuyor sanırm..benimki hala iki saatte bir uyanıyo yemek için bazen 2.5 çook nadir 3ü bulur..neden böyle bunu nasıl düzene sokabilirim artık 45günlük olduk..gece mama verdiğim halde 3saati asla geçmiyo uykusu

Kızlar ben molfixten hiç memnun kalmadım. Kaç kere sızdırdu. Primadan şaşmam artık.

Mama veren arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ne kadar mama veriyorsunuz?ben geceleri veriyorum 80 ile 90 arası değişiyo..acaba az geliyorda ondanmı erken uyanıyor bu arada 45günlük bebeğim

@zeynep224 benimkilerde 3-4 günde bir yapıyorlar. Rezeneyi nasıl yapıp verdin canım? Demliyor musun hiç yapmadım bilmiyorum. Markette satılan sallama rezene olur mu?
Canım o milupanınki bi tatlı kaşığını suyla karıştırarak yapılıyor . Ama bence yeni alacaksan aktardan alıp kaynatmalısın

Valla bnm ılk oglum cok sık uyanırdı
Bu bebegım 2-2,5 saat uyuyor, allahım ne rahatmış dıyrm
Fazlasını gormedım kendı cocuklarımda
Cocuguna gore degısıyor sanırım

Mama veren arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ne kadar mama veriyorsunuz?ben geceleri veriyorum 80 ile 90 arası değişiyo..acaba az geliyorda ondanmı erken uyanıyor bu arada 45günlük bebeğim
49 gunluk.aciktukca veriyorum.en fazla uç olcekle hazirliyorum.doymamissa bir olcek daha. Bazen de tam bituremiyor uykuda.kalani hemen atiyorum.
Gunduz2-3-4 saatte bir gece 2 den sonra kacta uyanirsak artik o zaman 3 olcek

Benim kız durmak bilmiyor. Emiyor emerken kaka yapıyor altını alıyorum bidaha meme bidaha kaka böyle sürüp gidiyor... niye böyle ki acaba?

Slm cnm.
Benim bebeğim 40 günlük.
Meme + mama şeklinde beslenmesi .
Gündüz 1.5-2 saatde
Gece 3 saatde bir uyanıyor.
Eğer gün içinde uykusuz kaldıysa 4 saati buluyor uyanması. O zaman zaten ben uyandırıp önce emziriyorum. Eğer doymazda mıkırdanırsa mama veriyorum peşine.
120 cc alması gereken mamayı da 60 cc olarak veriyorum. Emzirdiğim için.
Öyle işte.

Bizim 29. Gün bakıldı. Bilürübin 4 olunca idrar yolu enfeksiyonuna baktı doktor. İdrar temiz çıkınca 10 gün sonra yeniden bilürübin istedi. 2 ye düşmüştü. Artık takibe gerek yok dedi.
Bizim 11,6 dan 11 e on gün önce de 9,5 A düştü idrara bakıldı temiz. Dr yüzde 99 anne sütü dedi yüzde 1 için de tahlil istedi enzim eksikliğinden de oluyormuş yapalım ki içimiz rahat etsin elersek sadece anne sütü sarılığı kesinleşecek dedi bugün aradım o da normalmiş demekki anne sütü sarılığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…