- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Benimki yere dusmuscesine agliyoda yirtiyo kendini uyandi zatwn ben diger isleri bitrene kadarBacım haftaiçi bana da yok kimse. Aha evde başbaşayız oğlanla. Koyuyorum yatağına, bırak az ağlasın. Nasılsa düşmez, istiyosan sağını solunu destekle dönemesin de, gir duşa 5dk. Ölmüyorlar azıcık ağlayınca. Ben en azından öyle yapıyorum.
Hımmmmmm yani 6 saate kadar sıkıntı yok dimi. 4 saat diye biliyordum ben. Aklımda olsun olurda uyanmazsa uyandırmayım kuzumuBenim doktor bir ay dolduktan sonra maksimum beslenme saati 6saat dedi. Uyursa o kdr birakabilirmisiz
Evet gerçekten öyle. Aman normal olsun da gerisi mühim değilYa ama cok garip değil mi? Bu kasar fark ve ikisi için de normal olduğu soyleniyor
Maşallah barekallah canım tosbikine :)Bnmkide oyle
Sirt ustu donuyor hep :)
Evirip ceviriyrm arada iste :)
Annem cok dondurur
Rahatlasin diye:)
Harbi daha iyi uyuyor
Iste bu bnm tosbikto
Eki Görüntüle 2018481
Canım o milupanınki bi tatlı kaşığını suyla karıştırarak yapılıyor . Ama bence yeni alacaksan aktardan alıp kaynatmalısın@zeynep224 benimkilerde 3-4 günde bir yapıyorlar. Rezeneyi nasıl yapıp verdin canım? Demliyor musun hiç yapmadım bilmiyorum. Markette satılan sallama rezene olur mu?
Valla bnm ılk oglum cok sık uyanırdıKızlar ya bakıyorum bebekleriniz baya uyuyor sanırm..benimki hala iki saatte bir uyanıyo yemek için bazen 2.5 çook nadir 3ü bulur..neden böyle bunu nasıl düzene sokabilirim artık 45günlük olduk..gece mama verdiğim halde 3saati asla geçmiyo uykusu
49 gunluk.aciktukca veriyorum.en fazla uç olcekle hazirliyorum.doymamissa bir olcek daha. Bazen de tam bituremiyor uykuda.kalani hemen atiyorum.Mama veren arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ne kadar mama veriyorsunuz?ben geceleri veriyorum 80 ile 90 arası değişiyo..acaba az geliyorda ondanmı erken uyanıyor bu arada 45günlük bebeğim
Ağır alkole giriyor sanırım:) mesela içmeden sütü sağıp , yedeklemek lazım, sonra da bir kere mama verirsin, alkollü sütü de sağıp atarsan tamam :)
Ben bir biraya razıyım ama cesaret edemedim :)
Slm cnm.Mama veren arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ne kadar mama veriyorsunuz?ben geceleri veriyorum 80 ile 90 arası değişiyo..acaba az geliyorda ondanmı erken uyanıyor bu arada 45günlük bebeğim
Sağol canım inş hepimizin yavrularına sağlık sıhhat diliyorum :)Vay vay ne güzel kilo almışsağlıklı günleri olsun kuzunun
Hanefi de ozur sayiliyor. Tipki 10 gun u gecen adet kanamasi gibi.Buna cvb ne oldu canım bende merak ediyorum bugün 35 günlük olduk kanala dvm ediyo.
Bizim 11,6 dan 11 e on gün önce de 9,5 A düştü idrara bakıldı temiz. Dr yüzde 99 anne sütü dedi yüzde 1 için de tahlil istedi enzim eksikliğinden de oluyormuş yapalım ki içimiz rahat etsin elersek sadece anne sütü sarılığı kesinleşecek dedi bugün aradım o da normalmiş demekki anne sütü sarılığı varBizim 29. Gün bakıldı. Bilürübin 4 olunca idrar yolu enfeksiyonuna baktı doktor. İdrar temiz çıkınca 10 gün sonra yeniden bilürübin istedi. 2 ye düşmüştü. Artık takibe gerek yok dedi.
Hiç sormadım içmediğim için:)sigaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?