2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
14 yadindaki kizim su cicegi geciriyor.49 gunluk bebegimi nasil koruyayim yaaaa
Ay çok fena. Beyin zarına filan giderse mikrop, sakat olabilir bebek, çiçek çok tehlikeli. Anne sütü koruması da yok çünkü. Acilen doktora gidin, mğmkünse evleri ayırın.
Geçmiş olsun.

Valla bnm ılk oglum cok sık uyanırdı
Bu bebegım 2-2,5 saat uyuyor, allahım ne rahatmış dıyrm
Fazlasını gormedım kendı cocuklarımda
Cocuguna gore degısıyor sanırım
Sanırım dediğin gibi çocuktan çocuğa değişiyor şöyle bi 4saat uyusada bende uyusam :)

49 gunluk.aciktukca veriyorum.en fazla uç olcekle hazirliyorum.doymamissa bir olcek daha. Bazen de tam bituremiyor uykuda.kalani hemen atiyorum.
Gunduz2-3-4 saatte bir gece 2 den sonra kacta uyanirsak artik o zaman 3 olcek
Bende genelde 2,5 ölçek yapıyorum en fazla benimde bazen tam bitirmiyor demekki yetiyor arttırmaya gerek yok

Bende gündüz meme veriyorum gece sinirlenip emmediği için mama vermek zorunda kalıyorum..şuan 120 cc alması gerikoyo yani..ben 80 ile 90 arası veriyorum gece ama 120versem içemez gibi çünkü bazen tam bitirmeden uyuyor..erken uyanmasının mamanın azlığı veya çokluğuyla ilgisi yok ozaman

Rezeneden olabilir mi canım acaba?
Bilmiyorum ki dün ilk defa 3-4 çay kaşığı vermiştim

Köpüklü kala benimki de yapmışfı bir kere. Araştırdığımda bebeğin ön sütü fazla aldığını yazıyordu. Ben o gün 5 dakika 10 dakika falan emzirmiştim ara ara. Ondan oldu sanırım.
Bilmiyorum ki canım gece iyi uyudu sabah üç saatlik uykunun ardından sabah biraz emdi ve köpüklü kaka anlamadım

Teşekkürler e bebekte n alt açma alabilirim uygun ama bebek temizleme pamuğu ipek uygun
Bir de bebekler in doğum tarihini nickinize yazarmisniz iyi oluyor

Hımmmmmm yani 6 saate kadar sıkıntı yok dimi. 4 saat diye biliyordum ben. Aklımda olsun olurda uyanmazsa uyandırmayım kuzumu
Benimki daha o kdrlik olmadi arti bi bilgi olarak vermisti. Ama annem de asla o kdr ac kalmaz cocuk diyo bilemiyorum yani. Hos bnmkinin simdi 4 saatlik hakki var ama o kdr uyku nerdeee

Kızlar tahlil temiz çıkmış ama verdiğimiz kaka yarım saati geçmemiş kaka değil di bir saat falan olmuştur belki kan alma yerindeki biri sorun olmaz dedi biride yarım saati geçmeyecek dedi baktık bizim çocuk yapmayacak kaka bezinden aldık verdik eve geldik bidaha yaptı köpüklü doktor yediğin bişeyden olabilir dedi ama içim hiç rahat değil

Mama veren arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ne kadar mama veriyorsunuz?ben geceleri veriyorum 80 ile 90 arası değişiyo..acaba az geliyorda ondanmı erken uyanıyor bu arada 45günlük bebeğim
3 saatte bir meme artı 100 cc mama 2 ay olcaz çarşamba günü.

Canım o milupanınki bi tatlı kaşığını suyla karıştırarak yapılıyor . Ama bence yeni alacaksan aktardan alıp kaynatmalısın
Perşembe günü doktoruma da bir sorayım öyle kullanayım. Senin doktorun mu tavsiye etti peki? Bir de kaç günlük bebişin?

Yediğin birşey dokunmuştur. Aklına gelen deüişik şey neyse onu yeme bence:) Hatta 3 gün geriye git, neler yedin, vardır sıkıntılı birşey.

Sab simplex damlaya bizi de geçirdi doktor. İnşallah faydasını görürüz. Gaz çıkaracağım diye kusmasından her gün çamaşır yıkıyorum.

Canım bak geçen günlerde aynıydık bizde araştırdım ön süt çok alırsa oluyormuş dikkat ettim yine aynı bi hafta devam etti geçti. Şimdi de 3 4günde bi kaka yapıyo bu da sıkıntı değilmiş olabiliyormus. Sonuç temizse takma derim. Yoksa sürekli kafanda deli deli sorular hiç gitmiyor

Ay çok fena. Beyin zarına filan giderse mikrop, sakat olabilir bebek, çiçek çok tehlikeli. Anne sütü koruması da yok çünkü. Acilen doktora gidin, mğmkünse evleri ayırın.
Geçmiş olsun.
Aradim dr. Simdi yapacak bisey yok.ateslenirse getirin dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…