Bende genelde 2,5 ölçek yapıyorum en fazla benimde bazen tam bitirmiyor demekki yetiyor arttırmaya gerek yok
Sagolun.Evi ayırın canım mümkünse çok ciddi bir durum. Geçmiş olsun.
Benimki hatta şu anda çıkartıyor:) Meme, mama gecikince kudurmuş gibi köpüklü tükürük yapıyorKızlar aranızda bebeği tükürük çıkartan varmı bazen.
Uyanırken oluyor bizde. Aynı şu fotodaki son resim gibi uyanıyor. Ben de başka biBisey daha soracam kızlar bebeğiniz kendini geriye doğru kasiyor mu hiç. Gözleri şaşı oluyor falan. Bizim bugün oldu çok kasildi geriye doğru. Doktora gittik. Başındaki ön bölge de bulunan yumuşak yere ultrason la baktılar çok şükür kotu bisey görülmedi. Kan verdik baya bi inşallah bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum. İnternette epilepsi belirtileri diyor. İnşallah yoktur öyle bisey. Dua edin lütfen
Bu uyanırken ama.benim ki uyanıkken yapıyor bi anda. Geri kasılma ve göz kayması. Öyle korkuyorum kiUyanırken oluyor bizde. Aynı şu fotodaki son resim gibi uyanıyor. Ben de başka biEki Görüntüle 2018928 Eki Görüntüle 2018928 kaç hareketinden şüphelenip video çekmiştim. Doktor çok normal dedi. Çok kafanıza takılıyorsa EEG çekiliyormuş epilepsi için. Allah korusun yavrularımızı.
Benim kiz geriniyor oyleBisey daha soracam kızlar bebeğiniz kendini geriye doğru kasiyor mu hiç. Gözleri şaşı oluyor falan. Bizim bugün oldu çok kasildi geriye doğru. Doktora gittik. Başındaki ön bölge de bulunan yumuşak yere ultrason la baktılar çok şükür kotu bisey görülmedi. Kan verdik baya bi inşallah bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum. İnternette epilepsi belirtileri diyor. İnşallah yoktur öyle bisey. Dua edin lütfen
Ayni benim kizimdaki hareketler,ayricada benziyorlarda masallahh.Uyanırken oluyor bizde. Aynı şu fotodaki son resim gibi uyanıyor. Ben de başka biEki Görüntüle 2018928 Eki Görüntüle 2018928 kaç hareketinden şüphelenip video çekmiştim. Doktor çok normal dedi. Çok kafanıza takılıyorsa EEG çekiliyormuş epilepsi için. Allah korusun yavrularımızı.
Slm hanımlar benim oglan fenalarda gazımız bi bitmio ya üstelik sürekli emio sürekli ama memelerimi koparasım gelio artık yetmio desem sagıorum biberon doluo mümkün deil yetmemesi. Annem çok iştahlı bu cocuk gerekirse mama bile vericen bir daha ki kontrol de sor mamayı da zehir deil ya bu nedir dedi. O bile şaşırdı ki annesütü olmazsa olmazcıdır kendisi. Sıpama da kıyamıyorum ama emzirme olayı sanki ayyy cok zevkli yaaa demekten cıktı benim için. Şu zamana kadar kesinlikle 2 saat bekleyemedik mesela
Düşünüyorum da aklıma bişey gelmiyordu bi türlü dolabı açtım baktım demin turşu vardı tam ağzıma atacaktım ki önceki gün bir tane küçük kornişon yediğim geldi aklıma hemen geri bıraktım :) başka da hiç bir şey gelmiyor aklımaYediğin birşey dokunmuştur. Aklına gelen deüişik şey neyse onu yeme bence:) Hatta 3 gün geriye git, neler yedin, vardır sıkıntılı birşey.
Evet bende şimdi baktım ve olabilir gibi geldi peki çözüm neymiş?Canım bak geçen günlerde aynıydık bizde araştırdım ön süt çok alırsa oluyormuş dikkat ettim yine aynı bi hafta devam etti geçti. Şimdi de 3 4günde bi kaka yapıyo bu da sıkıntı değilmiş olabiliyormus. Sonuç temizse takma derim. Yoksa sürekli kafanda deli deli sorular hiç gitmiyor
Seninkiler daha büyük 100cc normal ozaman canım3 saatte bir meme artı 100 cc mama 2 ay olcaz çarşamba günü.
Göz kararı ayarlıyordum..bende önce suyu koyup yapıyorum ama dediğin gibi yapayım kabızlığa neden olduğunu bilmiyordum zaten günde iki kere falan yapıyor kakasını..ben doksanla 3 ölçek yapayım ozaman..60a 2 ölçek hazırlarım oda 80e gelir sanırımYarim olcegi nasil ayarliyorsunuz.
İcindeki olcek silme kullanimlik.
Eger goz karariysa bence yarimi eklemeyin. Cunku yanlis kullanmak kabizliga sebepbolabilir.
İki yapin 60 cc ye.yetmezse 1 daha yaparsiniz,kalani dokersiniz.
Once suyu 60 ml biberona koyuyorum. Uzerine silme 2 olcek mamayi ekliyorum.60 cc den biraz vazla oluyor hazirlanmis cozelti.
Ama 90 da uc olcekle tam 100 cc oluyor
Benim ki 120cc alıyor 1 aylikSeninkiler daha büyük 100cc normal ozaman canım
Avatar foton değişmiş, Güle güle kullan :)Kızlar aranızda bebeği tükürük çıkartan varmı bazen.
Canım hep emzirip sonra sagıyorum ama gazdan avunmak için belki de öyle yapıyo bilemiyorum yaGazdan sürekli emmek istermiş avunmak için ama anneye zulüm tabi bu durum.
Belkide güçlü cekemiyordur memeyi. Önce emzirip sonra sagsan memeyi öyle bi denesen.
Mesela benimki cekemiyo yorulup uyuyor ben de kalan sütü sağıp veriyorum.
Canım allah korusun ya, bizimkide öyle geri doğru kasılıp ellerini sıkıyor ama biz gazdan diye düşünüyoruz. Öyle kötü şeyler göstermesin allahBisey daha soracam kızlar bebeğiniz kendini geriye doğru kasiyor mu hiç. Gözleri şaşı oluyor falan. Bizim bugün oldu çok kasildi geriye doğru. Doktora gittik. Başındaki ön bölge de bulunan yumuşak yere ultrason la baktılar çok şükür kotu bisey görülmedi. Kan verdik baya bi inşallah bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum. İnternette epilepsi belirtileri diyor. İnşallah yoktur öyle bisey. Dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?