2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende genelde 2,5 ölçek yapıyorum en fazla benimde bazen tam bitirmiyor demekki yetiyor arttırmaya gerek yok

Yarim olcegi nasil ayarliyorsunuz.
İcindeki olcek silme kullanimlik.
Eger goz karariysa bence yarimi eklemeyin. Cunku yanlis kullanmak kabizliga sebepbolabilir.
İki yapin 60 cc ye.yetmezse 1 daha yaparsiniz,kalani dokersiniz.
Once suyu 60 ml biberona koyuyorum. Uzerine silme 2 olcek mamayi ekliyorum.60 cc den biraz vazla oluyor hazirlanmis cozelti.
Ama 90 da uc olcekle tam 100 cc oluyor

Son düzenleme:
Bisey daha soracam kızlar bebeğiniz kendini geriye doğru kasiyor mu hiç. Gözleri şaşı oluyor falan. Bizim bugün oldu çok kasildi geriye doğru. Doktora gittik. Başındaki ön bölge de bulunan yumuşak yere ultrason la baktılar çok şükür kotu bisey görülmedi. Kan verdik baya bi inşallah bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum. İnternette epilepsi belirtileri diyor. İnşallah yoktur öyle bisey. Dua edin lütfen

Slm hanımlar benim oglan fenalarda gazımız bi bitmio ya üstelik sürekli emio sürekli ama memelerimi koparasım gelio artık yetmio desem sagıorum biberon doluo mümkün deil yetmemesi. Annem çok iştahlı bu cocuk gerekirse mama bile vericen bir daha ki kontrol de sor mamayı da zehir deil ya bu nedir dedi. O bile şaşırdı ki annesütü olmazsa olmazcıdır kendisi. Sıpama da kıyamıyorum ama emzirme olayı sanki ayyy cok zevkli yaaa demekten cıktı benim için. Şu zamana kadar kesinlikle 2 saat bekleyemedik mesela

Uyanırken oluyor bizde. Aynı şu fotodaki son resim gibi uyanıyor. Ben de başka bi kaç hareketinden şüphelenip video çekmiştim. Doktor çok normal dedi. Çok kafanıza takılıyorsa EEG çekiliyormuş epilepsi için. Allah korusun yavrularımızı.

Bu uyanırken ama.benim ki uyanıkken yapıyor bi anda. Geri kasılma ve göz kayması. Öyle korkuyorum ki

Benim kiz geriniyor oyle

Ayni benim kizimdaki hareketler,ayricada benziyorlarda masallahh.
Oceleri daha coktu. Simdi arad bir yapiyor

Gazdan sürekli emmek istermiş avunmak için ama anneye zulüm tabi bu durum.

Belkide güçlü cekemiyordur memeyi. Önce emzirip sonra sagsan memeyi öyle bi denesen.

Mesela benimki cekemiyo yorulup uyuyor ben de kalan sütü sağıp veriyorum.

Yediğin birşey dokunmuştur. Aklına gelen deüişik şey neyse onu yeme bence:) Hatta 3 gün geriye git, neler yedin, vardır sıkıntılı birşey.
Düşünüyorum da aklıma bişey gelmiyordu bi türlü dolabı açtım baktım demin turşu vardı tam ağzıma atacaktım ki önceki gün bir tane küçük kornişon yediğim geldi aklıma hemen geri bıraktım :) başka da hiç bir şey gelmiyor aklıma

Evet bende şimdi baktım ve olabilir gibi geldi peki çözüm neymiş?

Emzirdikten sonra ne kadar sütünüz çıkıyor benim makinadanmıdır nedir 20 CC.bile çıkmıyor yada sütüm gerçekten az

Göz kararı ayarlıyordum..bende önce suyu koyup yapıyorum ama dediğin gibi yapayım kabızlığa neden olduğunu bilmiyordum zaten günde iki kere falan yapıyor kakasını..ben doksanla 3 ölçek yapayım ozaman..60a 2 ölçek hazırlarım oda 80e gelir sanırım

Kizlar bugün kızım memeye koyduğunda çılgınlar gibi ağlıyor emmiyor zorluyorum falan resmen ağlamaktan çenesi titriyor.mama yada sagilmis sut verince çılgınca emiyor. Dun akşama kadar hic böyle yapmiyordu.emzirip arkasından mama yada sagilmis sut veriyordum ama bugün hiç emmek istemiyor.agladim bugün neden almıyor diye
Sut yok desem maşallah saginca doyurcak kadar çıkıyor.emmeyi birakicak diye korkuyorum.sizler mamayi yada sagilmis sütü nasıl veriyorsunuz.biberon olarak ne kullanıyorsunuz

Canım hep emzirip sonra sagıyorum ama gazdan avunmak için belki de öyle yapıyo bilemiyorum ya

Canım allah korusun ya, bizimkide öyle geri doğru kasılıp ellerini sıkıyor ama biz gazdan diye düşünüyoruz. Öyle kötü şeyler göstermesin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…