2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım hep emzirip sonra sagıyorum ama gazdan avunmak için belki de öyle yapıyo bilemiyorum ya
Malesef benim oğlumda öyle özellikle akşamları belli saatlerde çılgınca emmek istiyor kesinlikle açlıktan değil kaç kere denedim mama verdim öyle yapınca ama yine yaptı aynısını..sütün yetiyosa bence mama verme ben gece emmediği için mecburen veriyoruö mamayı..kolik bebek oluyorlar malesef

Belki gazı vardır çünkü gaz olunca ya memeye aşırı düşkün oluyorlar yada red ediyorlar..benim oğlumda akşamları aşırı emmek istiyor gazından..ben avent kullanıuorum biberon memnunum şimdlik

Bilmiyorum ki dün ilk defa 3-4 çay kaşığı vermiştim

Bilmiyorum ki canım gece iyi uyudu sabah üç saatlik uykunun ardından sabah biraz emdi ve köpüklü kaka anlamadım
Doktora sordun mu peki? Ben bir daha olursa sorarım demiştim ama olmadı.

Bizimde bugün kırkımız cıktı oğlan yere göğe sığmıyor ağlamaktan. Benim gözüm yastığa bakıyor nasıl olacak böyle bilemedim.

Bizim kendiliğindn geçti canım bilmiyorum ki bi dönem olabiliyor galiba

Perşembe günü doktoruma da bir sorayım öyle kullanayım. Senin doktorun mu tavsiye etti peki? Bir de kaç günlük bebişin?
Biz iki gün sonra 40 olacağız canım birçok yerde okudum daha sonra bu humananın arkasında gazlı bebekler için olduğunu görünce yorumlarına filan baktım herkes memnundu, rezenenin olayı bağırsak düzenlemek zaten. Bebeğe bi zararını da görmedim aksine gaz sorunu gözle görülür şekilde azaldı maşallah. Bebeği sevecek bile vakit yoktu daha önce şimdi azıcık birbirimize bakıp iletişim kuruyoruz

Canım aynı dertten musdaribim, bebeğim emse doyacağı kadar sütüm var. Emzirmeyi bırakmadım ama eskisi kadar da zorla ağzına tıkmıyorum. Bir meme bir mama şeklinde öğünlerle besliyorum oğlumu, sağlığım süt bazen 60 bazen 90 cc oluyor yetiyor ona. Biberon olarak sağım makinesinin biberonunu denedim çok memnun kaldım lansinoh. Şahsen avent çok hızlı aktığı için memnun kalmadım bu çok daha yavaş ona göre

Yeşillik süt yapıyor diye biliyorum. Doğumdan beridir her sabah maydanoz yiyorum. Sütümde de azalma yok. Bilemedim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…