Maşallah canım ben 90 veriyorum en fazla onuda bazen uyuya kalıp hepsini bitirmiyor..kilosuda iyi hatta doktor mamayı azalt bile dediBenim ki 120cc alıyor 1 aylik
Benimde emzirdikten sonra öyle çok az çıkıyorEmzirdikten sonra ne kadar sütünüz çıkıyor benim makinadanmıdır nedir 20 CC.bile çıkmıyor yada sütüm gerçekten az
Malesef benim oğlumda öyle özellikle akşamları belli saatlerde çılgınca emmek istiyor kesinlikle açlıktan değil kaç kere denedim mama verdim öyle yapınca ama yine yaptı aynısını..sütün yetiyosa bence mama verme ben gece emmediği için mecburen veriyoruö mamayı..kolik bebek oluyorlar malesefCanım hep emzirip sonra sagıyorum ama gazdan avunmak için belki de öyle yapıyo bilemiyorum ya
Benim oğlumda çok yapıuor özellikle emerken..aklıma gelmedi böyle birşey allah korusun normaldir inşallahCanım allah korusun ya, bizimkide öyle geri doğru kasılıp ellerini sıkıyor ama biz gazdan diye düşünüyoruz. Öyle kötü şeyler göstermesin allah
Belki gazı vardır çünkü gaz olunca ya memeye aşırı düşkün oluyorlar yada red ediyorlar..benim oğlumda akşamları aşırı emmek istiyor gazından..ben avent kullanıuorum biberon memnunum şimdlikKizlar bugün kızım memeye koyduğunda çılgınlar gibi ağlıyor emmiyor zorluyorum falan resmen ağlamaktan çenesi titriyor.mama yada sagilmis sut verince çılgınca emiyor. Dun akşama kadar hic böyle yapmiyordu.emzirip arkasından mama yada sagilmis sut veriyordum ama bugün hiç emmek istemiyor.agladim bugün neden almıyor diye
Sut yok desem maşallah saginca doyurcak kadar çıkıyor.emmeyi birakicak diye korkuyorum.sizler mamayi yada sagilmis sütü nasıl veriyorsunuz.biberon olarak ne kullanıyorsunuz
Benim kız böyle gerindiği için instagramda bir sayfadan aldım. Ama kızıma da benziyor cidden bebek
Amin inşallah yaa inşallahCanım allah korusun ya, bizimkide öyle geri doğru kasılıp ellerini sıkıyor ama biz gazdan diye düşünüyoruz. Öyle kötü şeyler göstermesin allah
Evet ama altına doğum tarihini yazamıyoru. Profilde duruma yazıyorum ama avatarin altında yazmiyorAvatar foton değişmiş, Güle güle kullan :)
Benim Bebek çıkarıyor canım tükürük, normaldir diye düşünüyorum
Kişisel bilgiler kısmına git, özel başlık var oraya yazcaksınEvet ama altına doğum tarihini yazamıyoru. Profilde duruma yazıyorum ama avatarin altında yazmiyor
Doktora sordun mu peki? Ben bir daha olursa sorarım demiştim ama olmadı.Bilmiyorum ki dün ilk defa 3-4 çay kaşığı vermiştim
Bilmiyorum ki canım gece iyi uyudu sabah üç saatlik uykunun ardından sabah biraz emdi ve köpüklü kaka anlamadım
1. Ay aşısız yaptıran arkadaşlar, bebeklerinizi ne Zaman banyo yaptırdınız?
Bizim kendiliğindn geçti canım bilmiyorum ki bi dönem olabiliyor galibaDüşünüyorum da aklıma bişey gelmiyordu bi türlü dolabı açtım baktım demin turşu vardı tam ağzıma atacaktım ki önceki gün bir tane küçük kornişon yediğim geldi aklıma hemen geri bıraktım :) başka da hiç bir şey gelmiyor aklıma
Evet bende şimdi baktım ve olabilir gibi geldi peki çözüm neymiş?
Ben ogün yaptırdım1. Ay aşısız yaptıran arkadaşlar, bebeklerinizi ne Zaman banyo yaptırdınız?
Biz iki gün sonra 40 olacağız canım birçok yerde okudum daha sonra bu humananın arkasında gazlı bebekler için olduğunu görünce yorumlarına filan baktım herkes memnundu, rezenenin olayı bağırsak düzenlemek zaten. Bebeğe bi zararını da görmedim aksine gaz sorunu gözle görülür şekilde azaldı maşallah. Bebeği sevecek bile vakit yoktu daha önce şimdi azıcık birbirimize bakıp iletişim kuruyoruzPerşembe günü doktoruma da bir sorayım öyle kullanayım. Senin doktorun mu tavsiye etti peki? Bir de kaç günlük bebişin?
canim benim kizim senin bebekten 8 dk büyük :)) demek aynı dakikalarda dogum yapmisizEvet ama altına doğum tarihini yazamıyoru. Profilde duruma yazıyorum ama avatarin altında yazmiyor
Canım aynı dertten musdaribim, bebeğim emse doyacağı kadar sütüm var. Emzirmeyi bırakmadım ama eskisi kadar da zorla ağzına tıkmıyorum. Bir meme bir mama şeklinde öğünlerle besliyorum oğlumu, sağlığım süt bazen 60 bazen 90 cc oluyor yetiyor ona. Biberon olarak sağım makinesinin biberonunu denedim çok memnun kaldım lansinoh. Şahsen avent çok hızlı aktığı için memnun kalmadım bu çok daha yavaş ona göreKizlar bugün kızım memeye koyduğunda çılgınlar gibi ağlıyor emmiyor zorluyorum falan resmen ağlamaktan çenesi titriyor.mama yada sagilmis sut verince çılgınca emiyor. Dun akşama kadar hic böyle yapmiyordu.emzirip arkasından mama yada sagilmis sut veriyordum ama bugün hiç emmek istemiyor.agladim bugün neden almıyor diye
Sut yok desem maşallah saginca doyurcak kadar çıkıyor.emmeyi birakicak diye korkuyorum.sizler mamayi yada sagilmis sütü nasıl veriyorsunuz.biberon olarak ne kullanıyorsunuz
Yeşillik süt yapıyor diye biliyorum. Doğumdan beridir her sabah maydanoz yiyorum. Sütümde de azalma yok. Bilemedim bak şimdi1 kg almışımmmmmm Allahımmmm
Dikkat etmeye başlamıştım hemde, pekmez tahin, helvayı kesmiştim Nasıl oluyor ya
Su mu tutuyorum n'oluyo
Maydanoz süT azalttığına göre, ödem söktürücü süt arttırıcı ne alabilirim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?