2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar aranızda bebeğine süt alerjisi teşhisi konan var mı ? Bebeğim geçen hafta 2 gün bi iki beze yeşil kaka yaptı, doktora gittik sarı kakalı bi bez de götürdük hafif mukus var dedi. Bi de poposu da kızarmıştı. Doktor süt alerjisi dedi. Benim inek sütü, yoğurdu , peyniri tüketmemem gerekiyormuş. Bebeğim sürekli uykusunda ıkınıyor ağlıyordu, ayaklarını karnına çekip duruyordu ve uyanıyordu, süt alerjisinden dolayıymış. 1 haftadır süt ürünü tüketmediği halde düzelmedi şikayetlerimiz. Doktor o yüzden diyet listeme bikaç şey daha ekledi. Sonuç olarak, süt , peynir, yoğurt, kırmızı et, yumurta, domates, tahin, kuruyemiş, kırmızı meyve yemem yasak. Şuan yiyecek hiçbişey bulanıyorum. Ya alerji yapıyor ya da gaz. Aranızda bunu yaşayan var mı ? Neyle besleniyorsunuz ? Kötü beslendiğim için sütüm de azaldı ve kalitesi düştü. Napıcam bilmiyorum

Gecmis olsun canim gecenlerde bi ara benim sipayada oldu disari cikmistim kanguruyla ne kadar dikkat etsemde terledi biraz hemen uzerini degistirdim ama kucucuk bebe hemen aliyor terleyip sogumayi o gun ne emdiyse kustu fiskirtarak hafif terleme soguma yapiyor bebeklerde bu durumu. Acaba oyle bisey olabilir mi sizinkide

Yok canım kusmuyor ki benim oğlan ama hergün banyo yaptırdım ya ondan mı üşüdü ki diyorum bilemiyorum

Arkadaşlar bebegi sarilik olup hala tam olarak geçmeyen var mi? 1 aylık olduk gozlerimizdeki hafif sarilik geçmedi hala yuzumuzdeki hafifledi bayrama gozler(((((((

Arkadaşlar bebegi sarilik olup hala tam olarak geçmeyen var mi? 1 aylık olduk gozlerimizdeki hafif sarilik geçmedi hala yuzumuzdeki hafifledi bayrama gozler(((((((
45. Güne girdik halen bizde de var anne sütü sarılığı çünkü diğer olabilecek tahlilleri yaptırdık normal çıkmış. Yüzünde ve gözünde halen var

Kızlar ACIL CEVAP BEKLİYORUM..
3 gunluk bebegim 2 saatir kesik aglıyo , bi iki aglama ve kesio aglrken de backlarını bukuyo, herlde sancısı var kolik yada gaz var , ki bence gazı var
Sizce gaz mı? Kac saat surer gaz cıkaramama? Tedirginim lutfen cvp, baska neresi agra bilir 3 gunluk bebegin
DENEYİMLİ ANNELEEEER... cevap

Canım karnına masaj yap. Ayaklarını hafifce karnına ittir. Birde bisiklet hareketi çok iyi oluyo. Elinle kulagına cok hafif bastır ,genelde bebeklerin kulagı agrır. Eger kulagıysa biraz sakinler zaten

Canım karnına masaj yap. Ayaklarını hafifce karnına ittir. Birde bisiklet hareketi çok iyi oluyo. Elinle kulagına cok hafif bastır ,genelde bebeklerin kulagı agrır. Eger kulagıysa biraz sakinler zaten

Cvp için tsk edrm cnm
Kulak degildir madem bacaklarını bukuyo dimi

3 günlük bebekde gaz olur mu bilemedim. Açlık tokluk durumundan emin misiniz? Benim de başıma geldi çünkü. Daha 2 günlükken hastanede öyle ağlamaya başladı. Ben de gaz zannettim. Hemşire 10 günden önce gaz olmaz dedi. Açtır muhtemelen deyip mama getirdi. Bebeğim bitirip hemen uykuya daldı.

Hemşireler ilk 15 gün gaz olmaz demişti banada, benim bebeğimde çok ağlıyordu ve açlıktandı. Anız sütü çok az ve zor geldiği için bebek emerken yoruluyor ve doymuyor. Dr şa görüşüp mama takviyesi konuusunda bilgi al bence..
Sütün tamamen geldikten sonra sadece emzirrirsin ama sakın biberonla verme. Şırıngayla takviye vermeyi öğrenip o şekilde mama vermeni tavsiye ederim..

3 günlük bebekte gaz sancısı olmaz ki. Bana bikaç doktor hepsi de 20 günden önce gaz sancısı olmaz bebeklerde demişti. Gerçekten de tam o zaman başladı gaz sancıları

Mart anneeleri forumunda alerjik bebek anneleri için konu açıldı, oradan güzel bilgiler alabilirsin.
Benim kendimde var alerji, o yüzden bebeğe geçebilir diye çok araştırdım.
Teknik olarak un, patates, kabak,ç ve bir çok sebze yiyebilirsin. Vegan peynirler tüketebilirsin. Vegan gıdalarında bu yasaklıların çoğu yok, mesela Arı marka grissiniler vegan, yumurta süt vb ypk içinde.
Bu da başlık linki. Bir de sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değil. Kulak arkası döküntüsü gürültülğ kaka , az kilo alımı vs de olmalı.
Geçmiş olsun.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...pigimiztopigimiz.1018466/page-3#post-52006720

Tmm cnm doyuruom da huzursuz guzel dalıpta uyumuyo

Canım ben dr browns kullanıyorum. Emzirme süresiyle aynı anda içiyo. Yavaş akıyo galiba. Tavsşye ederşm

Kızlar ben geldim uzun zaman oldu.. bazıları hatırlar kv deme taşınma durumu vardı taşındık hem de bebeğim daha çok küçüktü şehir değiştirdik. Kızım kolik ve bu yüzden sancıları ve aglamaları oluyor sancısı geldiği zaman biraz zor oluyor ama onun dışında iyiyiz umarım bundan sonra buralardan uzak kalmam hepinizi çok ozledim .. bu arada bizim 40imiz çıkti.. güzel bir gün olsun güzel anneler

Hosgeldin canim uzun zand4 yoktun haber vermene sevindm.bizlerde ayni dertlerle.ugrasiyoruz tek derdimiz gaz bol pirtli gunler gecirmemiz dilegimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…