2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hosgeldin canim uzun zand4 yoktun haber vermene sevindm.bizlerde ayni dertlerle.ugrasiyoruz tek derdimiz gaz bol pirtli gunler gecirmemiz dilegimle
Sağol canım aynen tek derdimiz gaz olsun inşallah.. doktor 3 aya biter dedi fakat en zirve noktası 1 buçuk ay demişti o günlerin icindeyiz.
Kolik teşhisi konan var mi aramızda

Bebeğim dün akşamdan beri kusuyor üşüttü mü acaba ya da gazdan dolayı mi nerden anlayabilirim kızlar bunu. Ağzı dolu dolu kusuyor fışkırıyor.

Birkac arkadasimiz var cok mu agliyo bebisin
Iki gündür emerken bile ağlıyor kızım gaz yüzünden.. bi de hep kucakta olmak istiyor uyanıkken ve dolaşmak.. oturduğum anda ağlıyor

Bebeğim dün akşamdan beri kusuyor üşüttü mü acaba ya da gazdan dolayı mi nerden anlayabilirim kızlar bunu. Ağzı dolu dolu kusuyor fışkırıyor.
Canım hastaneye git bakalım ateşini ölçtün mu

Iki gündür emerken bile ağlıyor kızım gaz yüzünden.. bi de hep kucakta olmak istiyor uyanıkken ve dolaşmak.. oturduğum anda ağlıyor

Canım hastaneye git bakalım ateşini ölçtün mu
Evet ölçüyorum canım. Ateşi iyi çıkıyor. Geçer inşallah. Sen nasılsın inşallah yeni yeriniz eviniz size mutluluk huzur bereket getirir. Bebeğinde hemen atlatır inşallah. Tek dert kolik olsun geçer inşallah

Kulak arkasında beyaz bişeyler vardı konak gibi ama ben kir olduğunu düşündüm elimle ovalayınca çıktı zaten. Kakayı da dediğin gibi gürültülü yapıyor ama doğduğu günden beri hep grültülü yapıyor bütün bebekler öyle yapıyor snaıyordum ben. Kilo alımı geçen ay iyiydi bu ay bakıcaz duruma göre

Anladım. Geçmiş olsun, diyetle düzelir umarım. DüzelmeZse alerjik bebekler için mamalar var.

Tm da ne olabilir,huzursuz gece uyumadı,uykuya dalamıyo
Canım ev çok sıcaksa ve kalın giydirdiysen o yüzden de olabilir ? Benim de bebeğim 4 günlükken kontrole gitmiştim bebeğim uyumuyo çok ağlıyor diye. Doktor bebeği soydu kat kat giydirmiştim bunlar ne bu çocuk pişer böyle diye kızmıştı bana. Sadece kolsuz zıbın giydireceksin bacaklar çıplak olucak demişti. Ben bebeğe 2 kat giydirip bi de penye battaniye örtüyordum evde yenidoğan diye üşür diye düşünmüştüm ama meğerse sıcaktan bebeğşmin vücudu su kaybetmiş o yüzden ağlayıp uyumamış

Teskkurler canım.. herşeyin hayırlısı alisiyorum yeni bir düzen ama bebeğim isimi kolaylaştırıyor onunla ilgileniyorum başka hiç bu isim yok kv m iş yaptırmıyor sağolsun zaten bebeğim çok ilgi istediği için daha çok benim yardıma ihtiyacim oluyor biri 5 dk tutarsa yemek yiyorum ya da dus aliyorum ama şükürler olsun başka derdimiz olmasın.. bebek reflusu olabilir mi acaba beslenmeden sonra dik tutmaya çalış göğsüne yatır bakalım yine kusacak mi. Ateş yoksa endiselenme

bu teshisi dr tahlille mi koydu yoksa sadece beze ve popoya bakarak mi? bebekler yesip kak yapabilirler. ilk sutu cok almistir, ne bileyim fazla emmistir. altini sik degistirmediyseniz krem vs kullanmadiysaniz popoda kizariklik da olabilir. eger sadece bakarak bu teshisi koyduysa lutfen baska dr a gidin.

Tamam canım çok sağol sevindim iyi olmaniza

Tamam canım çok sağol sevindim iyi olmaniza

Geçenlerde kusmaktan bende muzdatiptim biliyorsun, sanırım benimki usutmeden idi çünkü sonrasında geçti, hem bebeğe hemde kendimize dikkat etmemiz lazım üsütme konusunda biz üsütüncede bebeklerimiz etkileniyor ben o zamandır sıcak olmasına ragmen ayağıma mutlaka çorap giyiyorum, dene istersen belki seninde azalır yada geçer, cok geçmiş olsun

Kolsuz zıbın ustu uzun kollu , altınada uzun pantalon ve corap ... uzerinde bunlar vardı cnm ki ben hiç bunu duşunmedim..keske aklıma gelse soyup denerdim ,oooofffff
İnş basit birseydr ... gece uyumadıgı için bugun gunduz uyur ... ben buraya oyuzden yazmıştım tecrubeli anneler cvp versn diye , biraz gec gelio cvp lar ama olsun yinede bidakine dikt ederim artık dediginize

Arkadaşlar ACİLLL sorum olucak
Dün 40 imiz çıktı şükür ama bu sabah oğlum çiş yapar gibi kaka yaptı fışkıran tarzda sulu..
Ateş vs emmeme yada daha fazla kaka yok şu anda..
Böyle bi durum ile karşılaşan anneler var mı
Kusma zaten herzaman ki gibi hasta olmuş gibi kusmuyor

Rahat ol benim oğlan da öyle yapıyor. Zaten sulu oluyor. Benim oğlan bi fışkırtıyor bazen hakı koltuk yüzüm gözüm her yerimiz kaka oluyor. Günde 9-10 kere yaparsa ishal oluyor. Ondada bir gün sürerse korkma. Ateşli kanlı ve 2 gün sürdüyse bir doktpra götür.

Canim cokkk saolll içim rahat etti günde çok kaka yapan biri değil zaten iki kere yapar en fazla üç şu an için bi artış yok zaten kakasinda..dediğin gibi üst baş kirlendi...
öyle olunca biraz panik oldum haliyle
Ama çok teşekkür ederim
Rabbim bütün bebekleri korusun inş

2 kere normali zaten. Panik yok. Emiyorsa ve ateşi yoksa korkma. Amin inşallah.

bizimki hep oyle yapar hele bezini açınca hrr yer kaka olur alustim artik da tedbirliyim :)) sulu olmasi da cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…