2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Mamada konulan su miktari baz aliniyor. Yani mama su karisimi degil.
Ör: 60 cc su ya 2 olcek mama ekleninca60 in ustune cikiyor ama biz ona yinede 60 cc lik verdim diyoruz.
Yada 90 lik suyun 3 olcekle hazirlanmisi 100 cc oluyor ama biz ona da 3 olceklik mama diyoruz 100 u baz almiyoruz.90 cc diyoruz.
Atiyorum,80 cc yadi yada 75 cc yedidedigimizde ise biberonun dibinde kalani baz aliyoruz. Yani hazirlanan mamadan kalani cikariyoruz,yedigini buluyoruz

Prima aktif bebek Birgün de pişik yaptı koşarak Prima premium çare aldım inşallah düzelir
Siz Prima premium çare nerden kaça alıyor sunuş?
Birde ne kadar süre sonra 2 numara ya
Geçtiniz

Sağol canım aynen tek derdimiz gaz olsun inşallah.. doktor 3 aya biter dedi fakat en zirve noktası 1 buçuk ay demişti o günlerin icindeyiz.
Kolik teşhisi konan var mi aramızda
var canım benim bebişlere kondu. birinin daha fena sanki ama bence çok da ağır geçirmiyorlar şimdilik. inşallah biran önce bu dönemi en hafifinden atlatırız.

Arkadaslar,
Bir arkadasimiz sormustu kimdi hatirlayamadim. O konu netlesti mi acaba? Ayni seyi ben yasiyorum.
32 gun oldu dogum yapali, azalan ve rengi degisen kanamam bildigimiz kirmizi ve daha fazla hale geldi iki gundur
Lohusayken adet mi goruyrz? Anlayamadim nedir bu

Kizlar bebeğimin ağzında pamukcuk olmuş.dun meme emmedi hep ağladı ağzında beyazlık farkettim.bi baktım yanak içleri damarları hep beyaz beyaz hemen Acile gittik mikostatin damla vardı birde karbonatlı su ile sil dedi.hala huzursuz kızım emmek istemiyor sut sagip veriyorum.doktor pamukçuk geçsin yıl d emer dedi insallah öyle olur

Prima aktif bebek Birgün de pişik yaptı koşarak Prima premium çare aldım inşallah düzelir
Geçtiniz
Iki haftalikken iki numaraya gectik
Hepsiburadadan 46 liraya aldim en son
120 adetti galiba

Sen nerelerdesinn napiosunn nil nasil

Canım aynı şeyi ben de yaşadım. Kırk başı denen bir şeymiş, lohusalık sonlanırken tıpkı adet görür gibi kanama olurmuş sonradan azalarak lohusalığı sonlandırırmış. Bende de aynı böyle oldu

45. Güne girdik halen bizde de var anne sütü sarılığı çünkü diğer olabilecek tahlilleri yaptırdık normal çıkmış. Yüzünde ve gözünde halen var
Simdi geldik doktordan 10.7 çıktı değer . Dr tehlikeli boyutta değil 1 ay sonra yine bakalim dedi. 20 gün kadar önce 13tu. En azından geriliyor yavaş da olsa siz olcturdunuz mu peki

Geçtiniz
Premium çare doğduğunda itibaren bize pislik yaptı 10 günde ancak azaldı ve geçti.. 15. Günde 2 numaraya geçtim. Internette daha ucuz trendyol indiriminden 120 ligi 49tlye almistik

var canım benim bebişlere kondu. birinin daha fena sanki ama bence çok da ağır geçirmiyorlar şimdilik. inşallah biran önce bu dönemi en hafifinden atlatırız.
Senin meme emerken ağlıyor mu canım gaz çıkarmaya çalışıp.. neler iyi geliyor sana neler yapıyorsun

Sen nerelerdesinn napiosunn nil nasil
Iyi canım çok sağol kızım büyüyor kolik bir bebek sürekli ugrasim o. Gündüz uykularini gogsumden başka yerde uyumuyor biraz zorlaniyorum yemek yerken bile ama herşey güzel çok şükür. Hepinizi cok ozledim sen nasılsın 2 çocuklu hayat nasil

Hanımlar herkese merhaba.. Uzun bir aradan sonra tekrar gelebildim.. Biz bugün 1 aylık olduk çok şükür.. Ama hayatımın en kötü 1 ayıydı herhalde. Ben kendim zaten nerdeyse 2 aydır hastayım.. Bir türlü iyileşemedim. En sonunda sinüzit dendi, 1 ayda 3. Kutu antibiyotiğimi kullanıyorum şu an.. Kolay bi hamilelikten sonra lohusalık fena çarptı beni.. İlk zamanlar sütüm gelmedi şimdi gelse de bence içeriğinde bi sıkıntı var bebeğim bi türlü kilo alamadı üstüne sürekli kg kaybetti. zaten asm.ye ne zaman gitsem üstümde bi baskı mama verme, senin sütün var, olan sütün de gider diye bebeğim günden güne eridi 440 gr verdi zaten 3.240 kg doğmuştu. Aslında doğumdan beri mama veriyoduk hipp aldık fakat hiçbir faydasını göremedik bebeğim hiç kg almadı sonra mamayı tamamen bıraktık asm yüzünden daha da kg kaybetti bebeğim en son aptamil aldık o ii geldi bikaç gündür toplamaya başladık. Ama 1 ayda doğduğumuz kiloya ancak gelebildik.. zaten çok üzüldüm çok ağladım sütüm bebeğimi beslemiyo diye.. Bi de milletin lafları.. Sütün mü yok, süt mü yetmiyo.. Yok çağlayan gibi sütüm var da işte maksat spor olsun diye bi de kalkıp mama hazırlıyorum!! diyesim var böyle konuşanlara. Zaten 'bu çocuk aç' cümlesini duymaktan içime fenalık geldi. Bu arada hamilelikte çok kg almadım 15 günde de hastalığın da etkisiyle aldığımın fazlasını verdim bu kez de herkesin, eşim de dahil, diyet mi yapıyosun sorularına maruz kaldım.. Evet o kadar bilinçsiz anneyim ben diyet yapıyorum aç bırakıyorum kendimi ve de bebeğimi..
Çok yemek yiyemesem de her çeşit besinden yemeye çalışıyorum zaten.
Şu lohusalık dönemi ne berbatmış.. Çok kötü bi dönem geçirdim geçirmeye devam ediyorum. Biran önce bebeğim toplasa başka bişi istemiyorum..
Sizin de hassas döneminizde canınızı sıktıysam kusura bakmayın kızlar biraz da uzun oldu ama çok doldum artık..
Bi de son bişey var.. Bence sütüm yeteri kadar geliyo yani günde 7-8 kez emzirebiliyorum ama bebeğimi besleyemiyorum. Bebeği besleyen şey sütteki yağ imiş sanırım. Bu sütteki yağ oranı nasıl arttırılır bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Allaha emanet olun.

Bu uyanırken ama.benim ki uyanıkken yapıyor bi anda. Geri kasılma ve göz kayması. Öyle korkuyorum ki
Benimki de yapıyor. Karın kasları henüz olmadığı için gaz ve kaka yaparken mecburen kasılıyor. Bacaklarını uzatıp açıyor. Kaskatı yapıyor vücudunu. Altını değiştirirken de huysuzluk yapıyor yine aynı hareketler. Emzirirken de bi anda bacaklarını birden açıverir. İçini ferah tut aklına kötü bir şey getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…