Morariyor, aglarken dudakları titriyorNasıl ağlıyordu mesela canım
sağol cnmGünaydın canım çok çok geçmiş olsun. İnş bir an önce geçer
Maşallah kuzuya :)Eki Görüntüle 2018847 oh banyooo missss :)
bizimki hep oyle yapar hele bezini açınca hrr yer kaka olur alustim artik da tedbirliyim :)) sulu olmasi da cok normal
2 kere normali zaten. Panik yok. Emiyorsa ve ateşi yoksa korkma. Amin inşallah.
bizimki hep oyle yapar hele bezini açınca hrr yer kaka olur alustim artik da tedbirliyim :)) sulu olmasi da cok normal
Göz kararı ayarlıyordum..bende önce suyu koyup yapıyorum ama dediğin gibi yapayım kabızlığa neden olduğunu bilmiyordum zaten günde iki kere falan yapıyor kakasını..ben doksanla 3 ölçek yapayım ozaman..60a 2 ölçek hazırlarım oda 80e gelir sanırım
çizgi giren var mi
var canım benim bebişlere kondu. birinin daha fena sanki ama bence çok da ağır geçirmiyorlar şimdilik. inşallah biran önce bu dönemi en hafifinden atlatırız.Sağol canım aynen tek derdimiz gaz olsun inşallah.. doktor 3 aya biter dedi fakat en zirve noktası 1 buçuk ay demişti o günlerin icindeyiz.
Kolik teşhisi konan var mi aramızda
Ben gordumçizgi giren var mi
Iki haftalikken iki numaraya gectikPrima aktif bebek Birgün de pişik yaptı koşarak Prima premium çare aldım inşallah düzelir
Siz Prima premium çare nerden kaça alıyor sunuş?
Birde ne kadar süre sonra 2 numara ya
Geçtiniz
Sen nerelerdesinn napiosunn nil nasilTeskkurler canım.. herşeyin hayırlısı alisiyorum yeni bir düzen ama bebeğim isimi kolaylaştırıyor onunla ilgileniyorum başka hiç bu isim yok kv m iş yaptırmıyor sağolsun zaten bebeğim çok ilgi istediği için daha çok benim yardıma ihtiyacim oluyor biri 5 dk tutarsa yemek yiyorum ya da dus aliyorum ama şükürler olsun başka derdimiz olmasın.. bebek reflusu olabilir mi acaba beslenmeden sonra dik tutmaya çalış göğsüne yatır bakalım yine kusacak mi. Ateş yoksa endiselenme
Canım aynı şeyi ben de yaşadım. Kırk başı denen bir şeymiş, lohusalık sonlanırken tıpkı adet görür gibi kanama olurmuş sonradan azalarak lohusalığı sonlandırırmış. Bende de aynı böyle olduArkadaslar,
Bir arkadasimiz sormustu kimdi hatirlayamadim. O konu netlesti mi acaba? Ayni seyi ben yasiyorum.
32 gun oldu dogum yapali, azalan ve rengi degisen kanamam bildigimiz kirmizi ve daha fazla hale geldi iki gundur
Lohusayken adet mi goruyrz? Anlayamadim nedir bu
Simdi geldik doktordan 10.7 çıktı değer . Dr tehlikeli boyutta değil 1 ay sonra yine bakalim dedi. 20 gün kadar önce 13tu. En azından geriliyor yavaş da olsa45. Güne girdik halen bizde de var anne sütü sarılığı çünkü diğer olabilecek tahlilleri yaptırdık normal çıkmış. Yüzünde ve gözünde halen var
Bende gördüm sanki
Premium çare doğduğunda itibaren bize pislik yaptı 10 günde ancak azaldı ve geçti.. 15. Günde 2 numaraya geçtim. Internette daha ucuz trendyol indiriminden 120 ligi 49tlye almistikPrima aktif bebek Birgün de pişik yaptı koşarak Prima premium çare aldım inşallah düzelir
Siz Prima premium çare nerden kaça alıyor sunuş?
Birde ne kadar süre sonra 2 numara ya
Geçtiniz
Senin meme emerken ağlıyor mu canım gaz çıkarmaya çalışıp.. neler iyi geliyor sana neler yapıyorsunvar canım benim bebişlere kondu. birinin daha fena sanki ama bence çok da ağır geçirmiyorlar şimdilik. inşallah biran önce bu dönemi en hafifinden atlatırız.
Iyi canım çok sağol kızım büyüyor kolik bir bebek sürekli ugrasim o. Gündüz uykularini gogsumden başka yerde uyumuyor biraz zorlaniyorum yemek yerken bile ama herşey güzel çok şükür. Hepinizi cok ozledim sen nasılsın 2 çocuklu hayat nasilSen nerelerdesinn napiosunn nil nasil
Benimki de yapıyor. Karın kasları henüz olmadığı için gaz ve kaka yaparken mecburen kasılıyor. Bacaklarını uzatıp açıyor. Kaskatı yapıyor vücudunu. Altını değiştirirken de huysuzluk yapıyor yine aynı hareketler. Emzirirken de bi anda bacaklarını birden açıverir. İçini ferah tut aklına kötü bir şey getirmeBu uyanırken ama.benim ki uyanıkken yapıyor bi anda. Geri kasılma ve göz kayması. Öyle korkuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?