2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Insaallah bebegin carcabuk toparlar. Sutun yagini artirma konusunda hicbir fikrim yok. Insaallah faydali bilgiler alabilirsiniz.

Canım geçmiş olsun. Boşver etrafındakileri, canını sıkan kalabalığı kovala gitsin. İlk 20 gün ben de yiyemdim hiç bişey. Zaten pek yemekle ilgili olduğunu sanmıyprum. Psikoloji ve uyku bence asıl sütü getiren şey. Hele o gün moralim bozuksa istediğim kadar yiyim sütüm az oluyo. Kimseyi kafana takma, eşini bile. Zaten zehir olmuş günlerin yeterince. Burda biz birbirimize desteğiz boşver sen insanları.
İlk beş dakkadan sonra gelen süt yağlı kısmı oluyomuş. Eğer bi memeyi tam bitirmediyse bir sonraki emzirmede kaldığndan devam edin yazıyo bendeki kitaplarda filan. Biliyosundur belki ama söylemek istedim.

Çok teşekkürler..

Selam kızlar bugün 1. Ay kontrolü olmak için dr a gittik. Aşısını oldu eğer ateşi yükselirse diye paranox fitil verdi, 3 e bölüp öyle ver dedi.
Diğer haberler pek iç açıcı değil hatta sinirlerim bızuldu. Kalbini dinledi üfürüm var dedi, eko istedi. Haftaya eko yaptırcaz.
Belinde ki tüyler henüz dökülmedi o yüzdende tahlil istedi.
Kalça usgsini cumartesi yaptırcaz..
Anlamadığım şey bu bebek küvözde kaldı o sırada ve ilk doğduğunda üfürüme bakılıp sorun görülmedi diye biliyorum ama tam emin değilim

Ayy ben de aynı durumdayım. Kahverengimsi akıntı gibiydi. bugün kanama sanki en baştan başladı yoğun bir şekilde. Noldu ki şimdi ya, ne güzel bitiyor sanmıştım.

Bakma milletin lafina yaw he de geç. Bence sendeki yağlı sütü alana kadar emmiyor. Sabrın yeterse önce emzir sonra sağ ve sagdigin sütü ver. O zaman kilo alımına bir daha bak. Bence kilo alacaktır. Zaten sağarken bile anlarsın yağlı sütü. Tekrar geçmiş olsun.

Çok güzel anlatmışsın canım çok teşekkür ederim doktor bile böyle detaylı anlatmıyor..çok yardımcı oldun gerçekten..

Sağol canım içim rahatladı az çok. Peki gözleri şaşı gibi oluyor mu.

ben yanlış hatırlıyor olabilirim çoook önceden okudugum bir yazıydı, bebeklerin büyük çogunlugu dogdugunda üfürüm oluyor ama belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanıyor kapakçık galiba üfürüm de geciyor diye hatırlıyorum. 6 aya kadar. ama nette vardır bak istersen.
bu arada benim oğlum da çok tüylü doğdu, kolları sırtı falan dökülmedi henüz bu sorun muymuş?

Çok geçmiş olsun ya inşallah doktor yanilmistir mesleğinin hiç bir sonurunu yoktur. Ama tüyler kısmını anlamadım dökülmesi mi lazimmis. Neden acaba

Insalah bisey olmaz canim ekoda iyice bakiyilar zaten
bizim sirtimizda asiri tuy var dokulmedi bu sorunmuymus acaba

Çok teşekkürler..
Canım aynı şeyleri yaşamışız diyenilirim. Benim benek 2910 doğdu ve beslenemediği iöin hipp e başlamıştık sonra hep kustu 2580 e kadar düştü. 1 hafta küvözde kaldı. Bugün 1 aylık oldı 3660 olmuş. Akranlarına göre kilosu düşük ama kendine göre gayet iyi kilo alımı. En kötü 3. Aydan sonra iyice toparlıcak bebeklerimiz..

@zehrayalcin87 bizim ilk hastanedeki kontrolde doktor üfürme var dedi. Çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Ben de duymuştum yeni doğanda normal diye. Başka bişey için başka bir çocuk doktoruna gittik sonra, ona sorduk. Yeni doğanda üfürme olur normal dedi, bu söylenmez bile dedi. Zamanla kapanıyormuş. Diğer Doktorun üfürme var diye bize söylemesini gereksiz buldu yani. Zaten çoğunlukla oluyormuş.

Evet bizim dr un dediğine göre öyleymiş. Ne tahlili istedi tam anlamadım, belindeki tüylerin dökülmesi önemliymiş. Diğer kol vs önemli değil sanırım

Bizden eko istedi, önce çocuk kardiyolojisine götürcez eğer orada ki dr gerekli görür ise yaptırcam tahlili. Masum üfürüm ise sorun yokmuş kendiliğinden geçiyormuş dediğin gibi, diğeri olasılıklar ise kalbi delik veya baloncuk var ise ameliyat olması gerekebilirmiş. İnşallah yanlış duymuştur dr.

Sağol canım içim rahatladı az çok. Peki gözleri şaşı gibi oluyor mu.
Oluyor tabi. Hatta doktorumuz 1 aylık olunca etrafını keşfetmeye başlayacak ellerine bakacak gözleri şaşı olur normaldir dedi. İlk doğduğunda gözlerini şaşı yapardı normalmiş o da

Oluyor tabi. Hatta doktorumuz 1 aylık olunca etrafını keşfetmeye başlayacak ellerine bakacak gözleri şaşı olur normaldir dedi. İlk doğduğunda gözlerini şaşı yapardı normalmiş o da
İnşallah öyledir canım. Doktor kafa ultrason un da ve kan sonuçlarında bisey yok demiş ister fakülteye sevk edeyim mr cektirin demiş ama yapamam çok küçük daha ya. Bi daha tekrarlanmaz inşallah

Cnm fitil 40 derece ates olmadiktan sonra kullanmak iyi degil
Aklinda bulunsun
Evde calpol ve dolven bulundurun her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…