2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar geceyi acilde gecirdik bebegi,le,,
Dun sabah 9dan aksam 22 ye kadar hic susmadi.22 den sonra gittik. Normal hastanede bakmadilar. Ankarada olanlar icin yazayim cocuk acil sami ulus,baskent unv hastanedi ve gazi unv hastanesinde varmis.gaziye gittik. Dr lar cok ilgiliydi. Herneyse rontgen cektiler bol miktarda gax varmis. Sonrada idrar tahlili,enfeksiyona bakildi.neyseki temiz cikti idrar.
Bugun kullandigim gaz ilacini daha duzenli vermeye calistim. Mamayida keyfi veriyordum kesecegim sanirim.ah bir eve donsem duzenimi daha net oturtacagim.
Rezeneyi verme dedi dr.onuda kestim artik.
Haberler boyle , dr bio diye baslayan gaz ilacini onerdi ama ben sap simle tam yazamadim onu alacagim...

Geçmiş olsun canım, benim eşim 35 yaşında, hala kapakçığında problem var. Yakın zamanda da arkadaşımın 3,5 yaşındaki oğlunda çıktı. Bunlar yaşam kalitesini etkilemiyor, hafif hastalıklar oluyor genelde.
Ama belindeki tüyün ne sakıncası var anlamadım. Benim oğlanda da var, doktor sadece kıl dönmesine yatkın olur, genetiktir ailede kıl dönmesi de varsa dedi, temizleme yönü gösterdi o kadar.

Geçmiş olsun Bahar'cım. Gaz için yüzükoyun yatırmak, başında durarak tabi, ve yediklerine dikkat etmek iyi oluyor. Sen gaz yapmayan gıdalar yersen ona da iyi gelebilir.

Tuy bizim ufakliktada var her yani tuy yumagi. Azalmiyolar da sadece bazi kisimlar sararip inceliyo. Gruptaki bircok kisinin bebeginde birden dokulmedigine gore bu bence pek de sıkıntı edilecek bisey degil

İşte belinde bir sorun var mı yoksa genetik mi ona bakacakmış. Bana aslında para tuzağı gibide geldi, kime sorsam hiç öyle şey olur mu daha çok erken diyorlar. İnsanın içine şüphe düşmeye görsün, içimiz rahat etsin diye yaptırcaz ne isterse

A aydogdu06 canım çok çok geçmiş olsun. Bencede kesnlikle kafana göre verme mamayı allah aşkına. Talimatta ne yazıyosa ona uy, allah korusun riske atma böyle şeyleri. Birde ben rezene vermiyorum bebeğe ve düşün benimki 3. Günde kaka yaptı bugün. Dr rezeneyi bebeğe verme sen iç, senden geçer dedi. Bende nitekim öyle yapıyorum hatta bugün gidip humana rezene kimyon karışımı aldım kendim içeceğim.

lilipit bugün gratisten önerdiğin roll on u aldım akşam duştan sonra deneyeceğim. Suyla ıslatıp öyle sür dedi, ilginç bir şeye benziyor :)

Ne kadar korkutuyor bu doktorlar insanları. Allah'tan bizim çocuk doktoru artık aileden biri gibi oldu. Hicbir luzumsuz şeyi istemiyor.

Kızımın ufurumu doğduğundan beri vardı. 3 yaşında artık ekg çekilsin dedi. O zaman bile endise edilecek bisey yok demişti. Nitekim masum ufurummus dedi doktorlar. Kızım 8 yaşında 4 yaşında ancak geçti ufurum. O kadar sakin ki doktorumuz gittiğimizde ekstra sakinlemis çıkıyoruz.

Sırttaki tüylerden de sıkıntı olmaz ne alaka her çocuğun dökme zamanı bir değil ki. Bir de dikkat ettim sürekli kan idrar tahlili herşey para olmuş yazık. Tabiki gerekli olduğu zaman yapılacak ama bana kasıtlı gibi geliyor.

Röntgen çekilmesi de çok zararlı niye ultrasonla bakmamışlar el kadar bebeğe boşuna ışın verdiler.

Offff dolmuşum herkesten doktorların saçmalıklarına hepsine saydırdım kusura bakmayın.

Kızlar ayrıca coooookkkk geçmiş olsun.

Size de çok geçmiş olsun canım.. Evet bundan sonra toparlanma yoluna girdik, inşallah en kısa zamanda akranlarını yakalıcak bebeklerimiz. Saglıkları yerinde olsun da..

Hımm.. Çok teşekkürler

Size de çok geçmiş olsun canım.. Evet bundan sonra toparlanma yoluna girdik, inşallah en kısa zamanda akranlarını yakalıcak bebeklerimiz. Saglıkları yerinde olsun da..
Aptamil kullanıyoruz bizde, anne sütü ve üstüne mama takviyesi. Şimdi aptamil 1 kullanıyorduk, dr aptamil conformil önerdi az gaz yapıyormuş. Evdeki bitince onu denicez. Sen iyi ol, emin ol beneklerimiz bizden çok çok daha güçlü

Kızlr tohum seklinde rezene aldım aktardan. Nasıl demliycem bilen varmı acaba. Kaynamış suya atıp birazda o sekildemi kaynatmam gerekiyo
Ben kaynamıs suyu bardaga bosalttım. Üstüne bi tatlı kasıgı rezene attım demlenmesini bekledim ama cok hafif rezene tadı geldi,saf suydu sanki

Medipol megaya gidiyoruz biz ama çocuk dr u konusunda başarısızlar kesinlikle. Avrupa yakasında varsa önerebileceğiniz çocuk dr u sevinirim

1 kupaya 1 tatlı kaşığı olacak şekilde ayarlıyorum ben. Kaynamış suya atıp 10 dk bekletiyorum, sonra süzüp içiyorum

Biz bio gaia kullanıyoruz, o bağırsak düzenleyici probiotik canım, sab simplex direk gaz ilacı. İkisinide kullanoyoruz. Bio gaia 59 tl, sab simplex 37 tl civarı evet pahalı ama 2 sini kullanmanı öneririm. Bio gaia tek başına yeterli değil, sab simplex tek başına he kadar yeterli onu bilemiyorum

37.5 geçerse ver dedi ama henüz bişey yok 36.7 ateşi
sen simdi boyle diince ben ne kadar salakmisim ya. Dun aksam bebeğim kustu baya sürekli. Ateşini ölçtum 37yi geçkindi. Ama.ben normal diye biliyordum. Norm değilmiş. Allahım ya iyi ki bisey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…