Geçmiş olsun canım, benim eşim 35 yaşında, hala kapakçığında problem var. Yakın zamanda da arkadaşımın 3,5 yaşındaki oğlunda çıktı. Bunlar yaşam kalitesini etkilemiyor, hafif hastalıklar oluyor genelde.Selam kızlar bugün 1. Ay kontrolü olmak için dr a gittik. Aşısını oldu eğer ateşi yükselirse diye paranox fitil verdi, 3 e bölüp öyle ver dedi.
Diğer haberler pek iç açıcı değil hatta sinirlerim bızuldu. Kalbini dinledi üfürüm var dedi, eko istedi. Haftaya eko yaptırcaz.
Belinde ki tüyler henüz dökülmedi o yüzdende tahlil istedi.
Kalça usgsini cumartesi yaptırcaz..
Anlamadığım şey bu bebek küvözde kaldı o sırada ve ilk doğduğunda üfürüme bakılıp sorun görülmedi diye biliyorum ama tam emin değilim
Geçmiş olsun Bahar'cım. Gaz için yüzükoyun yatırmak, başında durarak tabi, ve yediklerine dikkat etmek iyi oluyor. Sen gaz yapmayan gıdalar yersen ona da iyi gelebilir.Kizlar geceyi acilde gecirdik bebegi,le,,
Dun sabah 9dan aksam 22 ye kadar hic susmadi.22 den sonra gittik. Normal hastanede bakmadilar. Ankarada olanlar icin yazayim cocuk acil sami ulus,baskent unv hastanedi ve gazi unv hastanesinde varmis.gaziye gittik. Dr lar cok ilgiliydi. Herneyse rontgen cektiler bol miktarda gax varmis. Sonrada idrar tahlili,enfeksiyona bakildi.neyseki temiz cikti idrar.
Bugun kullandigim gaz ilacini daha duzenli vermeye calistim. Mamayida keyfi veriyordum kesecegim sanirim.ah bir eve donsem duzenimi daha net oturtacagim.
Rezeneyi verme dedi dr.onuda kestim artik.
Haberler boyle , dr bio diye baslayan gaz ilacini onerdi ama ben sap simle tam yazamadim onu alacagim...
37.5 geçerse ver dedi ama henüz bişey yok 36.7 ateşiCnm fitil 40 derece ates olmadiktan sonra kullanmak iyi degil
Aklinda bulunsun
Evde calpol ve dolven bulundurun her zaman
İşte belinde bir sorun var mı yoksa genetik mi ona bakacakmış. Bana aslında para tuzağı gibide geldi, kime sorsam hiç öyle şey olur mu daha çok erken diyorlar. İnsanın içine şüphe düşmeye görsün, içimiz rahat etsin diye yaptırcaz ne isterseGeçmiş olsun canım, benim eşim 35 yaşında, hala kapakçığında problem var. Yakın zamanda da arkadaşımın 3,5 yaşındaki oğlunda çıktı. Bunlar yaşam kalitesini etkilemiyor, hafif hastalıklar oluyor genelde.
Ama belindeki tüyün ne sakıncası var anlamadım. Benim oğlanda da var, doktor sadece kıl dönmesine yatkın olur, genetiktir ailede kıl dönmesi de varsa dedi, temizleme yönü gösterdi o kadar.
Size de çok geçmiş olsun canım.. Evet bundan sonra toparlanma yoluna girdik, inşallah en kısa zamanda akranlarını yakalıcak bebeklerimiz. Saglıkları yerinde olsun da..Canım aynı şeyleri yaşamışız diyenilirim. Benim benek 2910 doğdu ve beslenemediği iöin hipp e başlamıştık sonra hep kustu 2580 e kadar düştü. 1 hafta küvözde kaldı. Bugün 1 aylık oldı 3660 olmuş. Akranlarına göre kilosu düşük ama kendine göre gayet iyi kilo alımı. En kötü 3. Aydan sonra iyice toparlıcak bebeklerimiz..
Hımm.. Çok teşekkürlerBakma milletin lafina yaw he de geç. Bence sendeki yağlı sütü alana kadar emmiyor. Sabrın yeterse önce emzir sonra sağ ve sagdigin sütü ver. O zaman kilo alımına bir daha bak. Bence kilo alacaktır. Zaten sağarken bile anlarsın yağlı sütü. Tekrar geçmiş olsun.
bizimde cuma kontrol bakalım ne süprizlerle karşılaşacağımEvet bizim dr un dediğine göre öyleymiş. Ne tahlili istedi tam anlamadım, belindeki tüylerin dökülmesi önemliymiş. Diğer kol vs önemli değil sanırım
Aptamil kullanıyoruz bizde, anne sütü ve üstüne mama takviyesi. Şimdi aptamil 1 kullanıyorduk, dr aptamil conformil önerdi az gaz yapıyormuş. Evdeki bitince onu denicez. Sen iyi ol, emin ol beneklerimiz bizden çok çok daha güçlüSize de çok geçmiş olsun canım.. Evet bundan sonra toparlanma yoluna girdik, inşallah en kısa zamanda akranlarını yakalıcak bebeklerimiz. Saglıkları yerinde olsun da..
1 kupaya 1 tatlı kaşığı olacak şekilde ayarlıyorum ben. Kaynamış suya atıp 10 dk bekletiyorum, sonra süzüp içiyorumKızlr tohum seklinde rezene aldım aktardan. Nasıl demliycem bilen varmı acaba. Kaynamış suya atıp birazda o sekildemi kaynatmam gerekiyo
Ben kaynamıs suyu bardaga bosalttım. Üstüne bi tatlı kasıgı rezene attım demlenmesini bekledim ama cok hafif rezene tadı geldi,saf suydu sanki
Biz bio gaia kullanıyoruz, o bağırsak düzenleyici probiotik canım, sab simplex direk gaz ilacı. İkisinide kullanoyoruz. Bio gaia 59 tl, sab simplex 37 tl civarı evet pahalı ama 2 sini kullanmanı öneririm. Bio gaia tek başına yeterli değil, sab simplex tek başına he kadar yeterli onu bilemiyorumKizlar geceyi acilde gecirdik bebegi,le,,
Dun sabah 9dan aksam 22 ye kadar hic susmadi.22 den sonra gittik. Normal hastanede bakmadilar. Ankarada olanlar icin yazayim cocuk acil sami ulus,baskent unv hastanedi ve gazi unv hastanesinde varmis.gaziye gittik. Dr lar cok ilgiliydi. Herneyse rontgen cektiler bol miktarda gax varmis. Sonrada idrar tahlili,enfeksiyona bakildi.neyseki temiz cikti idrar.
Bugun kullandigim gaz ilacini daha duzenli vermeye calistim. Mamayida keyfi veriyordum kesecegim sanirim.ah bir eve donsem duzenimi daha net oturtacagim.
Rezeneyi verme dedi dr.onuda kestim artik.
Haberler boyle , dr bio diye baslayan gaz ilacini onerdi ama ben sap simle tam yazamadim onu alacagim...
sen simdi boyle diince ben ne kadar salakmisim ya. Dun aksam bebeğim kustu baya sürekli. Ateşini ölçtum 37yi geçkindi. Ama.ben normal diye biliyordum. Norm değilmiş. Allahım ya iyi ki bisey olmadı37.5 geçerse ver dedi ama henüz bişey yok 36.7 ateşi
38,5 gecmeden ates dusurucu kullanmiyrm ben37.5 geçerse ver dedi ama henüz bişey yok 36.7 ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?