2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz de aynı şekilde acillik olmuştuk canım.. ara ara gazını çıkarmak lazım gaz veya kolik masajlarina bak youtubedan günde birkaç kez yap iyi geliyor..cok geçmiş olsun

Kaynamış suyu bir bardağa koyup içine 1 tatlı kaşığı rezene koyuyorum 10 dk içinde bırakıp suzuyorum canım
@zehrayalcin87 Canım geçmiş olsun bizimki 41 günlük oldu ama hala tüyü var belinde. Doktorum hiçbirşey demedi. Bana abartmış gibi geldi.ben de onmüzdeki hafta çocuk kardoyolojiye gidip eko cektiricem inşallah ikimiz de iyi haberler alırız çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun Bahar'cım. Gaz için yüzükoyun yatırmak, başında durarak tabi, ve yediklerine dikkat etmek iyi oluyor. Sen gaz yapmayan gıdalar yersen ona da iyi gelebilir.
canim.benimki yuz ustu yatmayi cok seviyo gazi hemen cikiyo ama cogunlukla kusuyo seninki de kusuyo mu

@zehrayalcin87 Tüyler için arkadaşımın bebeğine hormon tahlili yapılmıştı. Belki öyle bişeydir. Benim kızın her tarafı tüy valla bize bişey demedi doktor. Üfürüm benim kızımda da var. Doktor yenidoğanlarda olur demişti. İçiniz rahat etmezse gidin eko çektirin benim söylediklerimi bide ordan duyun dedi. Biz gitmedik henüz çünkü yaşadığımız yerde çocuk kardiyolojisi yok.

Aramızda çok yok lilipit seninle senin günlerinde aynı şeyi yaşadım. 36. Gündeyim adet bitiminde gelen leke gibi geliyo akıntı. Bu da normal galiba bilemedimkş ilk te böyle değildi oysa

Biz de aynen öyle devam ediyoruz. Önce emziriyorum arkasından aptamil mama yapıyorum. Conformili bilmiyodum ben. Biz de onu deneriz belki. Cuma günü kontrolümüz var bi gidelim bakalım doktorumuz ne dicek..

Işte bu yüzden çocuklarımla yalnız kalmıyo seviyorum karışan eden yok, habire laf söyleyen yok. Kv de yakın eş dost kim varsa seni yalnız bırakmadılar mı canım daha. Yanında kalarak fayda sağladıklarını mı düşünüyorlarda gitmiyorlar. Böyle insanlara ziyarete bile grlmesinlrr. Ilk oğlum da çok bunalmıştı oğlum zayıf bi çocuk çok uğraştılar hala da uğraşıtorlar. Rabbim bebişine sağlık sıhhat versin inş. Sağlıklı bi bebekse kilosunu takma annesi.

Bunalma buraya gel kafa dağıt canm
Süre gelince bi fikrim yok inş diğer arkadaşlar bilgi verir sana bu konuda

38,5 gecmeden ates dusurucu kullanmiyrm ben
Surup kullan bence
Sizinkiler ne kdr bilmiyorum ama ben doktordan evde bulunsun diye ates dusurucu istedim. Şuan ateslenirse ilac veremezsin direkt hastaneye getirmen gerekir deyip vermedi. 1- 2 aydan itibaren verilebiliyomis

canim.benimki yuz ustu yatmayi cok seviyo gazi hemen cikiyo ama cogunlukla kusuyo seninki de kusuyo mu
Benimki kusacağı zaman yan dönmek istiyor. Aşırı yerse kusuyor obur enik:) Ama ben yüzüstü günde belki bir-iki kere yatırıyorum, çok kıpırdıyor, güvenemiyorum

Benim doktor da 20. Günde gittiğimizde ateş durumunda ne yapılacağını yazdı, calpol ve fitil verdi evde bulunsun diye.

Çok geçmiş olsun canım stress yapma inş güzel sonuçlar alırsınız. Moralini yüksek tutmaya çalış bebiş te etkilenmesin xçcanım.

Geçmiş olsun canım oyy kıyamam kuzuya yaa. Rezeneyi neden verme dedi dr . Bio gaia bizde kullanıyoruz güzel etkili bitkisel ilaç. Hastane tavsiyen için ayrıca tşkler..

intherain Ay annen olunca kırılsanda bişi diyemiyorsunnki. Ama benim tahammülüm yok canım kimseye ilk te çok bunalttılar bunda hiç kimseyi istemedim istemiyorum da :)
Bu ay sonu köye gidecez kv de komşuları lakır lukur başlayacaklar bebek hakkında kendime sabır diliyorum..

Kızlar doktorunuz 3.ayda özel aşıdan bahsettimi ishal aşısıymış

Sizinkiler ne kdr bilmiyorum ama ben doktordan evde bulunsun diye ates dusurucu istedim. Şuan ateslenirse ilac veremezsin direkt hastaneye getirmen gerekir deyip vermedi. 1- 2 aydan itibaren verilebiliyomis
Evet cnm dogru ama asi ates yaparsa surup kullanilmali onu vrgulamak istedim
Fitil iyi degil, onu da 40 gecerse acil dussun diye kullaniyrz
Ates olursa farkli bi durumda
Doktora gidilmeli evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…