Hayir yasen simdi boyle diince ben ne kadar salakmisim ya. Dun aksam bebeğim kustu baya sürekli. Ateşini ölçtum 37yi geçkindi. Ama.ben normal diye biliyordum. Norm değilmiş. Allahım ya iyi ki bisey olmadı
Hmm. Ne bilim doktor öyle demiş ya. Korktum bende yaaa. Neden aptallik ettim diyeHayir ya
38,5 a kadar sikinti yok
Once ates takip edilir sonra ilac
Biz de aynı şekilde acillik olmuştuk canım.. ara ara gazını çıkarmak lazım gaz veya kolik masajlarina bak youtubedan günde birkaç kez yap iyi geliyor..cok geçmiş olsunKizlar geceyi acilde gecirdik bebegi,le,,
Dun sabah 9dan aksam 22 ye kadar hic susmadi.22 den sonra gittik. Normal hastanede bakmadilar. Ankarada olanlar icin yazayim cocuk acil sami ulus,baskent unv hastanedi ve gazi unv hastanesinde varmis.gaziye gittik. Dr lar cok ilgiliydi. Herneyse rontgen cektiler bol miktarda gax varmis. Sonrada idrar tahlili,enfeksiyona bakildi.neyseki temiz cikti idrar.
Bugun kullandigim gaz ilacini daha duzenli vermeye calistim. Mamayida keyfi veriyordum kesecegim sanirim.ah bir eve donsem duzenimi daha net oturtacagim.
Rezeneyi verme dedi dr.onuda kestim artik.
Haberler boyle , dr bio diye baslayan gaz ilacini onerdi ama ben sap simle tam yazamadim onu alacagim...
Kaynamış suyu bir bardağa koyup içine 1 tatlı kaşığı rezene koyuyorum 10 dk içinde bırakıp suzuyorum canımKızlr tohum seklinde rezene aldım aktardan. Nasıl demliycem bilen varmı acaba. Kaynamış suya atıp birazda o sekildemi kaynatmam gerekiyo
Ben kaynamıs suyu bardaga bosalttım. Üstüne bi tatlı kasıgı rezene attım demlenmesini bekledim ama cok hafif rezene tadı geldi,saf suydu sanki
Bel açıklığıyla ilgili sanırım beldeki tüylerin dökülmemesi... o sebepten takip istemiş olabilirEvet bizim dr un dediğine göre öyleymiş. Ne tahlili istedi tam anlamadım, belindeki tüylerin dökülmesi önemliymiş. Diğer kol vs önemli değil sanırım
canim.benimki yuz ustu yatmayi cok seviyo gazi hemen cikiyo ama cogunlukla kusuyo seninki de kusuyo muGeçmiş olsun Bahar'cım. Gaz için yüzükoyun yatırmak, başında durarak tabi, ve yediklerine dikkat etmek iyi oluyor. Sen gaz yapmayan gıdalar yersen ona da iyi gelebilir.
Sağol canım :)Maşallah kuzuya :)
Bel açıklığına sanki ilk 24-48 saat bakılıyor diye biliyorum.Bel açıklığıyla ilgili sanırım beldeki tüylerin dökülmemesi... o sebepten takip istemiş olabilir
Aramızda çok yok lilipit seninle senin günlerinde aynı şeyi yaşadım. 36. Gündeyim adet bitiminde gelen leke gibi geliyo akıntı. Bu da normal galiba bilemedimkş ilk te böyle değildi oysaArkadaslar,
Bir arkadasimiz sormustu kimdi hatirlayamadim. O konu netlesti mi acaba? Ayni seyi ben yasiyorum.
32 gun oldu dogum yapali, azalan ve rengi degisen kanamam bildigimiz kirmizi ve daha fazla hale geldi iki gundur
Lohusayken adet mi goruyrz? Anlayamadim nedir bu
Biz de aynen öyle devam ediyoruz. Önce emziriyorum arkasından aptamil mama yapıyorum. Conformili bilmiyodum ben. Biz de onu deneriz belki. Cuma günü kontrolümüz var bi gidelim bakalım doktorumuz ne dicek..Aptamil kullanıyoruz bizde, anne sütü ve üstüne mama takviyesi. Şimdi aptamil 1 kullanıyorduk, dr aptamil conformil önerdi az gaz yapıyormuş. Evdeki bitince onu denicez. Sen iyi ol, emin ol beneklerimiz bizden çok çok daha güçlü
Işte bu yüzden çocuklarımla yalnız kalmıyo seviyorum karışan eden yok, habire laf söyleyen yok. Kv de yakın eş dost kim varsa seni yalnız bırakmadılar mı canım daha. Yanında kalarak fayda sağladıklarını mı düşünüyorlarda gitmiyorlar. Böyle insanlara ziyarete bile grlmesinlrr. Ilk oğlum da çok bunalmıştı oğlum zayıf bi çocuk çok uğraştılar hala da uğraşıtorlar. Rabbim bebişine sağlık sıhhat versin inş. Sağlıklı bi bebekse kilosunu takma annesi.Hanımlar herkese merhaba.. Uzun bir aradan sonra tekrar gelebildim.. Biz bugün 1 aylık olduk çok şükür.. Ama hayatımın en kötü 1 ayıydı herhalde. Ben kendim zaten nerdeyse 2 aydır hastayım.. Bir türlü iyileşemedim. En sonunda sinüzit dendi, 1 ayda 3. Kutu antibiyotiğimi kullanıyorum şu an.. Kolay bi hamilelikten sonra lohusalık fena çarptı beni.. İlk zamanlar sütüm gelmedi şimdi gelse de bence içeriğinde bi sıkıntı var bebeğim bi türlü kilo alamadı üstüne sürekli kg kaybetti. zaten asm.ye ne zaman gitsem üstümde bi baskı mama verme, senin sütün var, olan sütün de gider diye bebeğim günden güne eridi 440 gr verdi zaten 3.240 kg doğmuştu. Aslında doğumdan beri mama veriyoduk hipp aldık fakat hiçbir faydasını göremedik bebeğim hiç kg almadı sonra mamayı tamamen bıraktık asm yüzünden daha da kg kaybetti bebeğim en son aptamil aldık o ii geldi bikaç gündür toplamaya başladık. Ama 1 ayda doğduğumuz kiloya ancak gelebildik..zaten çok üzüldüm çok ağladım sütüm bebeğimi beslemiyo diye.. Bi de milletin lafları.. Sütün mü yok, süt mü yetmiyo.. Yok çağlayan gibi sütüm var da işte maksat spor olsun diye bi de kalkıp mama hazırlıyorum!! diyesim var böyle konuşanlara. Zaten 'bu çocuk aç' cümlesini duymaktan içime fenalık geldi. Bu arada hamilelikte çok kg almadım 15 günde de hastalığın da etkisiyle aldığımın fazlasını verdim bu kez de herkesin, eşim de dahil, diyet mi yapıyosun sorularına maruz kaldım.. Evet o kadar bilinçsiz anneyim ben diyet yapıyorum aç bırakıyorum kendimi ve de bebeğimi..
Çok yemek yiyemesem de her çeşit besinden yemeye çalışıyorum zaten.
Şu lohusalık dönemi ne berbatmış.. Çok kötü bi dönem geçirdim geçirmeye devam ediyorum. Biran önce bebeğim toplasa başka bişi istemiyorum..
Sizin de hassas döneminizde canınızı sıktıysam kusura bakmayın kızlar biraz da uzun oldu ama çok doldum artık..
Bi de son bişey var.. Bence sütüm yeteri kadar geliyo yani günde 7-8 kez emzirebiliyorum ama bebeğimi besleyemiyorum. Bebeği besleyen şey sütteki yağ imiş sanırım. Bu sütteki yağ oranı nasıl arttırılır bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Allaha emanet olun.
Sizinkiler ne kdr bilmiyorum ama ben doktordan evde bulunsun diye ates dusurucu istedim. Şuan ateslenirse ilac veremezsin direkt hastaneye getirmen gerekir deyip vermedi. 1- 2 aydan itibaren verilebiliyomis38,5 gecmeden ates dusurucu kullanmiyrm ben
Surup kullan bence
Benimki kusacağı zaman yan dönmek istiyor. Aşırı yerse kusuyor obur enik:) Ama ben yüzüstü günde belki bir-iki kere yatırıyorum, çok kıpırdıyor, güvenemiyorumcanim.benimki yuz ustu yatmayi cok seviyo gazi hemen cikiyo ama cogunlukla kusuyo seninki de kusuyo mu
Işte bu yüzden çocuklarımla yalnız kalmıyo seviyorum karışan eden yok, habire laf söyleyen yok. Kv de yakın eş dost kim varsa seni yalnız bırakmadılar mı canım daha. Yanında kalarak fayda sağladıklarını mı düşünüyorlarda gitmiyorlar. Böyle insanlara ziyarete bile grlmesinlrr. Ilk oğlum da çok bunalmıştı oğlum zayıf bi çocuk çok uğraştılar hala da uğraşıtorlar. Rabbim bebişine sağlık sıhhat versin inş. Sağlıklı bi bebekse kilosunu takma annesi.
Bunalma buraya gel kafa dağıt canm
Süre gelince bi fikrim yok inş diğer arkadaşlar bilgi verir sana bu konuda[/QUOTE
Çok teşekkürler cnm. biz doğumdan sonra anneme geldik. Bu cuma dr kontrolümüz var inşallah herşey yolundaysa evime gitmek istiyorum artık. Zorlanıcam tabii, annem sağolsun hiçbişey yaptırmadı bana yemeğimi önüme koydu, çamaşırımı yıkadı.. Hakkını ödeyemem ama sanırım dediğin gibi biraz bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum artık.. Zaten evlerimiz yakın gene gider geliriz.
Çok geçmiş olsun canım stress yapma inş güzel sonuçlar alırsınız. Moralini yüksek tutmaya çalış bebiş te etkilenmesin xçcanım.Selam kızlar bugün 1. Ay kontrolü olmak için dr a gittik. Aşısını oldu eğer ateşi yükselirse diye paranox fitil verdi, 3 e bölüp öyle ver dedi.
Diğer haberler pek iç açıcı değil hatta sinirlerim bızuldu. Kalbini dinledi üfürüm var dedi, eko istedi. Haftaya eko yaptırcaz.
Belinde ki tüyler henüz dökülmedi o yüzdende tahlil istedi.
Kalça usgsini cumartesi yaptırcaz..
Anlamadığım şey bu bebek küvözde kaldı o sırada ve ilk doğduğunda üfürüme bakılıp sorun görülmedi diye biliyorum ama tam emin değilim
Geçmiş olsun canım oyy kıyamam kuzuya yaa. Rezeneyi neden verme dedi dr . Bio gaia bizde kullanıyoruz güzel etkili bitkisel ilaç. Hastane tavsiyen için ayrıca tşkler..Kizlar geceyi acilde gecirdik bebegi,le,,
Dun sabah 9dan aksam 22 ye kadar hic susmadi.22 den sonra gittik. Normal hastanede bakmadilar. Ankarada olanlar icin yazayim cocuk acil sami ulus,baskent unv hastanedi ve gazi unv hastanesinde varmis.gaziye gittik. Dr lar cok ilgiliydi. Herneyse rontgen cektiler bol miktarda gax varmis. Sonrada idrar tahlili,enfeksiyona bakildi.neyseki temiz cikti idrar.
Bugun kullandigim gaz ilacini daha duzenli vermeye calistim. Mamayida keyfi veriyordum kesecegim sanirim.ah bir eve donsem duzenimi daha net oturtacagim.
Rezeneyi verme dedi dr.onuda kestim artik.
Haberler boyle , dr bio diye baslayan gaz ilacini onerdi ama ben sap simle tam yazamadim onu alacagim...
Evet cnm dogru ama asi ates yaparsa surup kullanilmali onu vrgulamak istedimSizinkiler ne kdr bilmiyorum ama ben doktordan evde bulunsun diye ates dusurucu istedim. Şuan ateslenirse ilac veremezsin direkt hastaneye getirmen gerekir deyip vermedi. 1- 2 aydan itibaren verilebiliyomis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?