2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar ben geçen ay düşük yaptım.Yapalim 28 gün oldu adet oldum ama adetim sadece bir gün sürdü normalde bnmki 5 gün sürer ve kanamam kahverengi akinti şeklinde oldu ve çok az oldu hâlâ da az az oluyor.Herkez bana hamile olabilirsin diyolar sizcede olabilir miyim yoksa normal mi? Böyle olması

Prima aktif bebek Birgün de pişik yaptı koşarak Prima premium çare aldım inşallah düzelir
Siz Prima premium çare nerden kaça alıyor sunuş?
Birde ne kadar süre sonra 2 numara ya
Geçtiniz
Ben n11 ve gitti gidiyordan alıyorum en son 2 numarayı 41,75 e gitti.g.dan verdim tanesi 40 kr

Simdi geldik doktordan 10.7 çıktı değer . Dr tehlikeli boyutta değil 1 ay sonra yine bakalim dedi. 20 gün kadar önce 13tu. En azından geriliyor yavaş da olsa siz olcturdunuz mu peki
Valla artık ölçtürmeyeceğim en son 1 aylıktı 9,5 tu. Dr artık beynin koruması oluştu zarar vermez dedi yeter her tahlil 1 tüp kan delik deşik oldu 11,6 den 11 e sonra da 9,5 A düştü. Düşüşe geçti birşey olmaz herhalde

D Degemen in dediği gibi Canım bel açıklığı var mı diye bakılacak doğru

Canım bence kendini cok fazla üzüyorsun. Benim bebeğim de doğum kilosuna 1 ayda geldi. Ben de üzüldüm ama inat ettim. Mama vermedim. Şimdi 45 günlük ve topladı baya. Yani zamanla düzeliyor. Emzirdikçe artıyor süt. Yetmezse de mamayla mutlaka toparlar. Sen moralini bozma. Sen iyi olursan o da iyi olur.

Kızlar doktorunuz 3.ayda özel aşıdan bahsettimi ishal aşısıymış
2. Ayda. Canım rota virüs aşısı isteğe bağlı kanlı ishal diye de söylenir oğluma yaptırdım kızıma da yaptıracağım 2 doz olarak yapılıyor

beatrices sana Ateş kaç olur ise ver dedi canım?
Ya ben bu dr u anlamadım 37.5 çokta fazla değil dediğin gibi lilipit
Bende anlamadim cnm hele ki fitil vermesini
Ilk asi ates yapmaz
Canli asilar ates yapiyor
Oda 38,5 gordun mu veriosun surup
Ben hemen vermedim vucudu savassin diye
Bazi saglik ocaginda hemsirelerde asiya gelmeden once calpol ver diyorlar
Onuda hic anlamiyrm

Bi taşım kaynat canim biraz beklet hepsi bu kadar

Ben sormuştum. Benim de tam geçti dedim 3 gündür gelmiyodu bugun yine parlak kırmızı kan gelmiş

Aslında 1. Ay aşısı ilk doğduğunda yapıldığı için vücut bağışıklık kazanıyormuş o yüzden 2. Si Ateş yapmazmış. Her ihtimale karşı verdi. Olmadı değiştirecek ben bu dr u

Ben sormuştum. Benim de tam geçti dedim 3 gündür gelmiyodu bugun yine parlak kırmızı kan gelmiş
Cnm lohusa sonu kanamasiymis nette buldum
Burda bi arkadasta yazdi
Halk arasinda kirk basi deniliyormus
Bi ay olunca adet olur gibi kirmizi daha yogun kanama oluyormus

Esma canım benim kıza da pamukçuk demişti bi doktor. Aynı mıkiostatin şurup vermişti ama o şurup midesini bozdu bebeğimin. Başka doktora gittim bu pamukçuk değil dedi anne sütü yağlı olunca beyaz yapar ağzı dedi. Karbonatlı suyla günde 1 defa temizlemen yeter ilaç kullanma dedi. Bi de sadece anne sütü alan bebeklerde pamukçuk nadir olur dedi.

Ay evet masallah
Bende gordum fotosunu
Nasilda buyuyorlar
Baya da saci var
Allah nazarlardan saklasin
Amin canım çok sağolasın. Resim küçük boyut atacakmışım böyle çok büyük çıktı kerata :) rabbim hepimizin yavrusunu korusun nazarlardan kem gözlerden inş :)

Medipol megaya gidiyoruz biz ama çocuk dr u konusunda başarısızlar kesinlikle. Avrupa yakasında varsa önerebileceğiniz çocuk dr u sevinirim

Bizim dr. anadolu yakasında ama eski doktorumuz bahcelievlerde mehmet çelik. Internette sitesi var istersen bakabilirsin iyi bir doktordur.

Kızlar doktorunuz 3.ayda özel aşıdan bahsettimi ishal aşısıymış

Rotavirus 2 doz yapılıyor asi ağızdan yapılıyor. Damla şeklinde. Yapıldıktan sonra kusmaması gerekiyor. Biraz pahalıydı.

2. Ayda. Canım rota virüs aşısı isteğe bağlı kanlı ishal diye de söylenir oğluma yaptırdım kızıma da yaptıracağım 2 doz olarak yapılıyor
Üçüncü ay dedi bize 2doz olduğunu söylemedi
Evet öyleymiş siz yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…