2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Agladim ya kan alma odasinin onunde . Ben de artik aldirmam diye dusunuyorum gozlerden belli oluyir zate dusup dusmedigi.

Evet cnm dogru ama asi ates yaparsa surup kullanilmali onu vrgulamak istedim
Fitil iyi degil, onu da 40 gecerse acil dussun diye kullaniyrz
Ates olursa farkli bi durumda
Doktora gidilmeli evet
Acemilik bizimki valla ne derlerse onu kabul ediyoz iste. Bu miniklere bisey olmasin valla telas yapiyo insan

Meme emerken çekiştirip bağırıyor biri. Diğeri sakin çok şükür ama o da emdikten sonra çok kramp oluyor kıvranıyor yavrucak ben ilaç damla çay falan kullanmıyorum, masaj yapıyorum bol bol. Sen neler yapıyorsun?

Msj tekrarı

Sab simplex kullanan arkadaşlar bu damla bebeğinizde uyku yaptı mı?

Aynıları bende de var.. kucağa alıp ayakta gezinmek sakinlestiriyor ama her zaman dik pozisyonda olmayı seviyor. Gogsumde uyuyunca rahatlıyor. Silinge bağlayıp gezince rahatlıyor beyaz ses diye bir uygulama var o sesler de rahatlıyor ama bunların hepsinde her zaman rahatlamiyor tabii bazen bikacini yapıp o sırada ne istedigini bulmam gerekiyor. Senin iki tane bir de.. allah kolaylık versin önce sana sonra bana.

Az bile dedin

Biz de seninki gibi bir doktor bulduk şükrediyoruz valla.

Amin canım. Ben de tıpatıp aynılarını yapıyorum şansa bak.

Canım mikostatin nasıl kullanılıyor bilgin vat mı?

Arkadaslar sizin bebekleriniz gunde kac saat uyuyo
yaklaşık 10-11 saat gibi.. 42 gunluguz.. Gündüz parca parca 4 saat uyuyor gece 6 saat gibi.. gazlı bir bebek olduğu için gündüz uykusu çok bölünüyor ve az uyuyor diye düşünüyorum ya da normal mi acaba bu kadar az uyumasi

Benim kizimda gunduz iki kez uyuyo 3 er saat gece de 2 saat uyuyup uynaiyo sonra geri uyuyo aglamiyo ama hep meme yada kucak istiyo esimde 20 saat uyumasi gerek diyo beni sinir ediyo uyumayan bebegi ne yapabilirm

Benim kizimda gunduz iki kez uyuyo 3 er saat gece de 2 saat uyuyup uynaiyo sonra geri uyuyo aglamiyo ama hep meme yada kucak istiyo esimde 20 saat uyumasi gerek diyo beni sinir ediyo uyumayan bebegi ne yapabilirm
20 saat mi çok değil mi. Biz bir haftalıkken doktor dedi 18 saate kadar uyuması normal demişti o da yeni doğan bebekler için. Demek ki fazlası da normal değil galiba. Bizim ki gündüz hiç uyumayo nerdeyse akşam uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…