Rota aşısının iki türü var, 2'li ve 3'lü.Üçüncü ay dedi bize 2doz olduğunu söylemedi
Evet öyleymiş siz yaptırdınız mı
Doz olarak mı?Rota aşısının iki türü var, 2'li ve 3'lü.
Agladim ya kan alma odasinin onunde . Ben de artik aldirmam diye dusunuyorum gozlerden belli oluyir zate dusup dusmedigi.Valla artık ölçtürmeyeceğim en son 1 aylıktı 9,5 tu. Dr artık beynin koruması oluştu zarar vermez dedi yeter her tahlil 1 tüp kan delik deşik oldu 11,6 den 11 e sonra da 9,5 A düştü. Düşüşe geçti birşey olmaz herhalde
Acemilik bizimki valla ne derlerse onu kabul ediyoz iste. Bu miniklere bisey olmasin valla telas yapiyo insanEvet cnm dogru ama asi ates yaparsa surup kullanilmali onu vrgulamak istedim
Fitil iyi degil, onu da 40 gecerse acil dussun diye kullaniyrz
Ates olursa farkli bi durumda
Doktora gidilmeli evet
Meme emerken çekiştirip bağırıyor biri. Diğeri sakin çok şükür ama o da emdikten sonra çok kramp oluyor kıvranıyor yavrucakPremium çare doğduğunda itibaren bize pislik yaptı 10 günde ancak azaldı ve geçti.. 15. Günde 2 numaraya geçtim. Internette daha ucuz trendyol indiriminden 120 ligi 49tlye almistik
Senin meme emerken ağlıyor mu canım gaz çıkarmaya çalışıp.. neler iyi geliyor sana neler yapıyorsun
Iyi canım çok sağol kızım büyüyor kolik bir bebek sürekli ugrasim o. Gündüz uykularini gogsumden başka yerde uyumuyor biraz zorlaniyorum yemek yerken bile ama herşey güzel çok şükür. Hepinizi cok ozledim sen nasılsın 2 çocuklu hayat nasil
Msj tekrarıPremium çare doğduğunda itibaren bize pislik yaptı 10 günde ancak azaldı ve geçti.. 15. Günde 2 numaraya geçtim. Internette daha ucuz trendyol indiriminden 120 ligi 49tlye almistik
Senin meme emerken ağlıyor mu canım gaz çıkarmaya çalışıp.. neler iyi geliyor sana neler yapıyorsun
Iyi canım çok sağol kızım büyüyor kolik bir bebek sürekli ugrasim o. Gündüz uykularini gogsumden başka yerde uyumuyor biraz zorlaniyorum yemek yerken bile ama herşey güzel çok şükür. Hepinizi cok ozledim sen nasılsın 2 çocuklu hayat nasil
Aynıları bende de var.. kucağa alıp ayakta gezinmek sakinlestiriyor ama her zaman dik pozisyonda olmayı seviyor. Gogsumde uyuyunca rahatlıyor. Silinge bağlayıp gezince rahatlıyor beyaz ses diye bir uygulama var o sesler de rahatlıyor ama bunların hepsinde her zaman rahatlamiyor tabii bazen bikacini yapıp o sırada ne istedigini bulmam gerekiyor. Senin iki tane bir de.. allah kolaylık versin önce sana sonra bana.Meme emerken çekiştirip bağırıyor biri. Diğeri sakin çok şükür ama o da emdikten sonra çok kramp oluyor kıvranıyor yavrucakben ilaç damla çay falan kullanmıyorum, masaj yapıyorum bol bol. Sen neler yapıyorsun?
Üçüncü ay dedi bize 2doz olduğunu söylemedi
Evet öyleymiş siz yaptırdınız mı
Evet canım pahalı falan yaptırcaz artık bakalım inşallahKızıma yaptirmistim. 3. Ayda oğlana da yaptiricam. Risk almaya gelmez.
Az bile dedinNe kadar korkutuyor bu doktorlar insanları. Allah'tan bizim çocuk doktoru artık aileden biri gibi oldu. Hicbir luzumsuz şeyi istemiyor.
Kızımın ufurumu doğduğundan beri vardı. 3 yaşında artık ekg çekilsin dedi. O zaman bile endise edilecek bisey yok demişti. Nitekim masum ufurummus dedi doktorlar. Kızım 8 yaşında 4 yaşında ancak geçti ufurum. O kadar sakin ki doktorumuz gittiğimizde ekstra sakinlemis çıkıyoruz.
Sırttaki tüylerden de sıkıntı olmaz ne alaka her çocuğun dökme zamanı bir değil ki. Bir de dikkat ettim sürekli kan idrar tahlili herşey para olmuş yazık. Tabiki gerekli olduğu zaman yapılacak ama bana kasıtlı gibi geliyor.
Röntgen çekilmesi de çok zararlı niye ultrasonla bakmamışlar el kadar bebeğe boşuna ışın verdiler.
Offff dolmuşum herkesten doktorların saçmalıklarına hepsine saydırdım kusura bakmayın.
Kızlar ayrıca coooookkkk geçmiş olsun.
Biz de seninki gibi bir doktor bulduk şükrediyoruz valla.Ne kadar korkutuyor bu doktorlar insanları. Allah'tan bizim çocuk doktoru artık aileden biri gibi oldu. Hicbir luzumsuz şeyi istemiyor.
Kızımın ufurumu doğduğundan beri vardı. 3 yaşında artık ekg çekilsin dedi. O zaman bile endise edilecek bisey yok demişti. Nitekim masum ufurummus dedi doktorlar. Kızım 8 yaşında 4 yaşında ancak geçti ufurum. O kadar sakin ki doktorumuz gittiğimizde ekstra sakinlemis çıkıyoruz.
Sırttaki tüylerden de sıkıntı olmaz ne alaka her çocuğun dökme zamanı bir değil ki. Bir de dikkat ettim sürekli kan idrar tahlili herşey para olmuş yazık. Tabiki gerekli olduğu zaman yapılacak ama bana kasıtlı gibi geliyor.
Röntgen çekilmesi de çok zararlı niye ultrasonla bakmamışlar el kadar bebeğe boşuna ışın verdiler.
Offff dolmuşum herkesten doktorların saçmalıklarına hepsine saydırdım kusura bakmayın.
Kızlar ayrıca coooookkkk geçmiş olsun.
Ay arkadaş ya nerde garip dr orada ben ya. Devitte herkes 15. Gün ben 4. Gün başlamıştım onda bile gariplik vardı zaten.Canım şöyle bir liste yaptı doktor. Pardox dediği fitil, calpol dediği şurup.
Amin canım. Ben de tıpatıp aynılarını yapıyorum şansa bak.Aynıları bende de var.. kucağa alıp ayakta gezinmek sakinlestiriyor ama her zaman dik pozisyonda olmayı seviyor. Gogsumde uyuyunca rahatlıyor. Silinge bağlayıp gezince rahatlıyor beyaz ses diye bir uygulama var o sesler de rahatlıyor ama bunların hepsinde her zaman rahatlamiyor tabii bazen bikacini yapıp o sırada ne istedigini bulmam gerekiyor. Senin iki tane bir de.. allah kolaylık versin önce sana sonra bana.
Kizlar bebeğimin ağzında pamukcuk olmuş.dun meme emmedi hep ağladı ağzında beyazlık farkettim.bi baktım yanak içleri damarları hep beyaz beyaz hemen Acile gittik mikostatin damla vardı birde karbonatlı su ile sil dedi.hala huzursuz kızım emmek istemiyor sut sagip veriyorum.doktor pamukçuk geçsin yıl d emer dedi insallah öyle olur
yaklaşık 10-11 saat gibi.. 42 gunluguz.. Gündüz parca parca 4 saat uyuyor gece 6 saat gibi.. gazlı bir bebek olduğu için gündüz uykusu çok bölünüyor ve az uyuyor diye düşünüyorum ya da normal mi acaba bu kadar az uyumasiArkadaslar sizin bebekleriniz gunde kac saat uyuyo
Benim kizimda gunduz iki kez uyuyo 3 er saat gece de 2 saat uyuyup uynaiyo sonra geri uyuyo aglamiyo ama hep meme yada kucak istiyo esimde 20 saat uyumasi gerek diyo beni sinir ediyo uyumayan bebegi ne yapabilirmyaklaşık 10-11 saat gibi.. 42 gunluguz.. Gündüz parca parca 4 saat uyuyor gece 6 saat gibi.. gazlı bir bebek olduğu için gündüz uykusu çok bölünüyor ve az uyuyor diye düşünüyorum ya da normal mi acaba bu kadar az uyumasi
20 saat mi çok değil mi. Biz bir haftalıkken doktor dedi 18 saate kadar uyuması normal demişti o da yeni doğan bebekler için. Demek ki fazlası da normal değil galiba. Bizim ki gündüz hiç uyumayo nerdeyse akşam uyuyor.Benim kizimda gunduz iki kez uyuyo 3 er saat gece de 2 saat uyuyup uynaiyo sonra geri uyuyo aglamiyo ama hep meme yada kucak istiyo esimde 20 saat uyumasi gerek diyo beni sinir ediyo uyumayan bebegi ne yapabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?