- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Canim ben sudocrem suruyorum yuzunde kizariklik olunca geciriyo belki iyi gelir senin pisik kremin deBebegim tirnagiyla burnunu boylu boyunca çızmis kanamis kızlar napabilirim o kadar canım acıdı ki görünce baya derin cizmis
Iste bende oyle diyorum ama netten okuyo bu kocalar sonra geliyolar 10 cocuk buyutms gibi ahkam kesiyolar bana da cok geldi heleki bu sicaklarda hic uyumuyo yavrum20 saat mi çok değil mi. Biz bir haftalıkken doktor dedi 18 saate kadar uyuması normal demişti o da yeni doğan bebekler için. Demek ki fazlası da normal değil galiba. Bizim ki gündüz hiç uyumayo nerdeyse akşam uyuyor.
Sudocrem açık yaraya sürülüyor mu canım ben de sudocrem kullanıyorum pisik için amaCanim ben sudocrem suruyorum yuzunde kizariklik olunca geciriyo belki iyi gelir senin pisik kremin de
Günaydın canım benim bebekte aynı anlattığın gibi.. Kesik kesik az uyuyor sadece akşam 20:00-01:00 arası deliksiz uykuda sonrası uykusuz, mıyıklamayla geçiyorBenim kizimda gunduz iki kez uyuyo 3 er saat gece de 2 saat uyuyup uynaiyo sonra geri uyuyo aglamiyo ama hep meme yada kucak istiyo esimde 20 saat uyumasi gerek diyo beni sinir ediyo uyumayan bebegi ne yapabilirm
Canım bişey yapma bence iyileşsin kendi kendine geçen benim oğlan da başını çizmiş bildiğin derisini iki kat yolmuş nerdeyse iki gün sonra da tam gözünün altını çizdi üç gün sonra geçti yok şimdi bişeyiBebegim tirnagiyla burnunu boylu boyunca çızmis kanamis kızlar napabilirim o kadar canım acıdı ki görünce baya derin cizmis
biey sürme canin 2 güne gecer zaten ciltleri çok cabuk yenileniyorSudocrem açık yaraya sürülüyor mu canım ben de sudocrem kullanıyorum pisik için ama
Günaydın canım benim bebekte aynı anlattığın gibi.. Kesik kesik az uyuyor sadece akşam 20:00-01:00 arası deliksiz uykuda sonrası uykusuz, mıyıklamayla geçiyor
bizim hastanemizde ateş ölçer gibi bi cihaz vardı alnına yuzune tutuyordu ve kaç ise değeri cıkıyordu hemenAgladim ya kan alma odasinin onunde . Ben de artik aldirmam diye dusunuyorum gozlerden belli oluyir zate dusup dusmedigi.
Günaydın canım benim bebekte aynı anlattığın gibi.. Kesik kesik az uyuyor sadece akşam 20:00-01:00 arası deliksiz uykuda sonrası uykusuz, mıyıklamayla geçiyor
Canım bişey yapma bence iyileşsin kendi kendine geçen benim oğlan da başını çizmiş bildiğin derisini iki kat yolmuş nerdeyse iki gün sonra da tam gözünün altını çizdi üç gün sonra geçti yok şimdi bişeyi
Sağolun kizlar kendiliğinden geçmesini bekliyorum o zaman panik yaptım bir anbiey sürme canin 2 güne gecer zaten ciltleri çok cabuk yenileniyor
Kaç gün oldu canım bir de emziriyor musunSezeryan olan arkadaş lar göbek durumunuz nasıl benim hala bedenime göre büyük bi göbeği m var karşı dan gören hamile zannedebilir
Bu kadar i normal mi yada nezaman inecek bu
Bizim kız bize uğurlu geldi, doğduğu hafta eşim istediği işe alındı. Eski iş yerinde maaş konusunda çok sorun yaşıyordu, şimdi uluslararası bir firmaya başladı. Yeni iş değiştirdiği için izin hakkı yok, ben evde çok bunaldım, annemle bir kaç günlüğüne yakın bir yerlere gidecek, giderken İpek ile benide götürmek istiyorlar ama eşim bu fikre kesinlikle karşı. Dışarı bile çıktığımızda bir pimpirikli ve bende ondan etkilenip ya bişey olursa başımın etini yiyecek diye düşünüyorum.
Tatil planlarınız var mı? Riskli olur mu gözümü karartıp gitsem? Ya da karı koca çocuk 3 ümüz 2 günlük bir kaçamak yapsak h.sonu?
Sağolun kizlar kendiliğinden geçmesini bekliyorum o zaman panik yaptım bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?