2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebegim tirnagiyla burnunu boylu boyunca çızmis kanamis kızlar napabilirim o kadar canım acıdı ki görünce baya derin cizmis

Iste bende oyle diyorum ama netten okuyo bu kocalar sonra geliyolar 10 cocuk buyutms gibi ahkam kesiyolar bana da cok geldi heleki bu sicaklarda hic uyumuyo yavrum

Benim kizimda gunduz iki kez uyuyo 3 er saat gece de 2 saat uyuyup uynaiyo sonra geri uyuyo aglamiyo ama hep meme yada kucak istiyo esimde 20 saat uyumasi gerek diyo beni sinir ediyo uyumayan bebegi ne yapabilirm
Günaydın canım benim bebekte aynı anlattığın gibi.. Kesik kesik az uyuyor sadece akşam 20:00-01:00 arası deliksiz uykuda sonrası uykusuz, mıyıklamayla geçiyor

Bebegim tirnagiyla burnunu boylu boyunca çızmis kanamis kızlar napabilirim o kadar canım acıdı ki görünce baya derin cizmis
Canım bişey yapma bence iyileşsin kendi kendine geçen benim oğlan da başını çizmiş bildiğin derisini iki kat yolmuş nerdeyse iki gün sonra da tam gözünün altını çizdi üç gün sonra geçti yok şimdi bişeyi

Merhaba bayanlar
Oğlumu 6 haziranda kucağıma aldım. Öncesinde de sonrasında da hep takipçinizdim ancak hiç yazmamıştım. Size bir sorum olacaktı. Pazar günü sabah dışar çıkmıştık ve deniz kenarında gölgede pusetinde güzel güzel uyumuştu ancak ordan eve geldikten sonra sırtında bayagı isilik oldugu farkettik ve ateşi 38 civarıydı ve çok halsizleşti, hep uyumak istedi ve dogru düzgün emmedi. Biz de acile götürdük ates düşürücü olarak dolvdn verdi ve karnı rahat degil dedi ve malfor damla verdi. Ancak bunu diyen çocuk doktoru olmadıgı için pek güvenemedik sadece şurubu kullandık. Ertesi gün çocuk doktoruna gittik bunlara ek Calpol verdi, havalar çok sıcak serin tutun dedi, su ver bir iki çay kaşıgı dedi. Pazartesi günü hem şurupları hem de malfor damlayı kullanmaya başladım ve şimdi gayet iyi ancak o günden beri kakasını az yapmata başladı ve rengi yeşilleşti. Bu tarz şuruplar kaka rengini etkiler mi yoksa doktora yine götürmeli miyim sizce? Uzun oldu ama fikir verirseniz sevinirim.

Bizim kız bize uğurlu geldi, doğduğu hafta eşim istediği işe alındı. Eski iş yerinde maaş konusunda çok sorun yaşıyordu, şimdi uluslararası bir firmaya başladı. Yeni iş değiştirdiği için izin hakkı yok, ben evde çok bunaldım, annemle bir kaç günlüğüne yakın bir yerlere gidecek, giderken İpek ile benide götürmek istiyorlar ama eşim bu fikre kesinlikle karşı. Dışarı bile çıktığımızda bir pimpirikli ve bende ondan etkilenip ya bişey olursa başımın etini yiyecek diye düşünüyorum.
Tatil planlarınız var mı? Riskli olur mu gözümü karartıp gitsem? Ya da karı koca çocuk 3 ümüz 2 günlük bir kaçamak yapsak h.sonu?

Günaydın canım benim bebekte aynı anlattığın gibi.. Kesik kesik az uyuyor sadece akşam 20:00-01:00 arası deliksiz uykuda sonrası uykusuz, mıyıklamayla geçiyor

siz yine şanslı siniz eğer akşam 8 ile 1 arası uyuyorsa ne güzelmiş
hiç olmazsa size en Az 4 saat kesintisiz uyuma fırsatı...
Ben kesintisiz 2 3 saat uyuyabilsem keşke hep kesik kesik uyukular baş ağrısı hat safhada

biey sürme canin 2 güne gecer zaten ciltleri çok cabuk yenileniyor
Sağolun kizlar kendiliğinden geçmesini bekliyorum o zaman panik yaptım bir an

Sezeryan olan arkadaş lar göbek durumunuz nasıl benim hala bedenime göre büyük bi göbeği m var karşı dan gören hamile zannedebilir
Bu kadar i normal mi yada nezaman inecek bu

Eylülün başında gidicez biz, tam üç ayını doldurmuş olcak. Bence gidin nolcak, sadece aşırı sıcaklara dikkat etmek lazım. Gerisi zaten her zaman yaptığımız şeyler. Uyku düzenleri de 3 aylık olana kadar yok. İki güncük bi de ya nolcak gidin

arkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…