Tatil için şimdi erken bence ama seni anlıyorum benim tatile çooook ihtiyacım var. Neyseki eşimi ikna ettim bayram öncesi 3-4 gün deniz tatili yapacağız.Bizim kız bize uğurlu geldi, doğduğu hafta eşim istediği işe alındı. Eski iş yerinde maaş konusunda çok sorun yaşıyordu, şimdi uluslararası bir firmaya başladı. Yeni iş değiştirdiği için izin hakkı yok, ben evde çok bunaldım, annemle bir kaç günlüğüne yakın bir yerlere gidecek, giderken İpek ile benide götürmek istiyorlar ama eşim bu fikre kesinlikle karşı. Dışarı bile çıktığımızda bir pimpirikli ve bende ondan etkilenip ya bişey olursa başımın etini yiyecek diye düşünüyorum.
Tatil planlarınız var mı? Riskli olur mu gözümü karartıp gitsem? Ya da karı koca çocuk 3 ümüz 2 günlük bir kaçamak yapsak h.sonu?
kizlar rotavirusu mutlaka yaptirin ben bisey olmaz dedim yaptirmadim kizim mikrobu nasil olduysa kapti hic hastalanmayan cocuk perişan oldu öldü de dirildi diyebilirim 10 gun sürdü hastaligi cok k.zor gunlerdi
Kaç gün oldu canım bir de emziriyor musun
Evet. Doktor hangisini tavsiye ederse o oluyor:)Rota aşısının iki türü var, 2'li ve 3'lü.
Uyuyamıyorum ki eşim işten geliyo, yemek ye muhabbet et dsrken saat 23 oluyor, o sıradada kaldırıp emziriyorum saat oluyor 00:00 sonra 2 saat kesintisiz uyuyorum sonra sabaha kadar bir daha uyku yok. Kesintisiz uyuyor bir ara ama günün en önemli saatinde, hiç bir işime yaramıyor :))siz yine şanslı siniz eğer akşam 8 ile 1 arası uyuyorsa ne güzelmiş
hiç olmazsa size en Az 4 saat kesintisiz uyuma fırsatı...
Ben kesintisiz 2 3 saat uyuyabilsem keşke hep kesik kesik uyukular baş ağrısı hat safhada
Uyuyamıyorum ki eşim işten geliyo, yemek ye muhabbet et dsrken saat 23 oluyor, o sıradada kaldırıp emziriyorum saat oluyor 00:00 sonra 2 saat kesintisiz uyuyorum sonra sabaha kadar bir daha uyku yok. Kesintisiz uyuyor bir ara ama günün en önemli saatinde, hiç bir işime yaramıyor :))
Burnu tıkanıyorsa nem eksik demektir odasında ya da evde.Kızlar ya bişey sorcam. Kızım gece uykusunda saatlerce ıkınıyo. Müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Dokunmasam yapamıyo kakasını.saat 3 ten sonra genelde. Bir de burnu hep mi tıkalı olur arkadaş. Devamlı gırtlaklıyomuşuz gibi hırıltılar, tıslamalar.gündüz uykuları kısa ama sessiz sakin uyuyo. Gece noluyo bu kıza bilmem.
Birinci ay kontrolünde sordum dr a. Zaten sinie oldum, burnunu açamıyosunuzdue dedi. Gaz içinde 6 ay idare etceksiniz dedi. Sinir oluyorum böyle cevaplara.
Böyle şeyler yaşayanınız varmı ? Neler yapıyorsunuz
Kızlar ya bişey sorcam. Kızım gece uykusunda saatlerce ıkınıyo. Müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Dokunmasam yapamıyo kakasını.saat 3 ten sonra genelde. Bir de burnu hep mi tıkalı olur arkadaş. Devamlı gırtlaklıyomuşuz gibi hırıltılar, tıslamalar.gündüz uykuları kısa ama sessiz sakin uyuyo. Gece noluyo bu kıza bilmem.
Birinci ay kontrolünde sordum dr a. Zaten sinie oldum, burnunu açamıyosunuzdue dedi. Gaz içinde 6 ay idare etceksiniz dedi. Sinir oluyorum böyle cevaplara.
Aynısını yaşıyoruz canım gerçekten, hırıltı, keçi sesi, ıkınma, hıklamalar hepsi var bizdede. Sabah dediğin gibi sesssiz sedasız uyuyor aralardaKızlar ya bişey sorcam. Kızım gece uykusunda saatlerce ıkınıyo. Müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Dokunmasam yapamıyo kakasını.saat 3 ten sonra genelde. Bir de burnu hep mi tıkalı olur arkadaş. Devamlı gırtlaklıyomuşuz gibi hırıltılar, tıslamalar.gündüz uykuları kısa ama sessiz sakin uyuyo. Gece noluyo bu kıza bilmem.
Hahahahaha at kişnemesiGerçekten bire bir yaşıyorum gece de benim oğluma ne oluyo anlamıyorum bi türlü
Çıkardığı seslerden ne kendi uyuyor ne de beni uyutuyor
Küçücük bi bebek nasıl olur da bu kadar şiddetli sesler çıkarır ki
Resmen at kişnemesi ( kötü bi örnek oldu kuzuma) yada boğazda balgam varmış gibi temizleme, ikinma, hırıltılı daha bir sürü ses
Gerçekten son bulsun bu sesler
Uyku yapti diyemem ama uykusunu aldirdigi kesin. Yani kivranarak kalitesiz uyurdu oglum 4 5 gundur derin uyuyor.Sab simplex kullanan arkadaşlar bu damla bebeğinizde uyku yaptı mı?
Cok cirkin hafif bir gobegim kaldi burusuk ve catlakSezeryan olan arkadaş lar göbek durumunuz nasıl benim hala bedenime göre büyük bi göbeği m var karşı dan gören hamile zannedebilir
Bu kadar i normal mi yada nezaman inecek bu
Evet aynen ama annem olunca bi dereceye kadar kaldırabiliyorum da.. Kayınvalide olsa çok zor gerçekten.. Ben de sabır dilerim sana.. İnşallah densiz densiz ileri geri laf edip asabını bozmazlar memlekette cnm..intherain Ay annen olunca kırılsanda bişi diyemiyorsunnki. Ama benim tahammülüm yok canım kimseye ilk te çok bunalttılar bunda hiç kimseyi istemedim istemiyorum da :)
Bu ay sonu köye gidecez kv de komşuları lakır lukur başlayacaklar bebek hakkında kendime sabır diliyorum..
C caykasigi1234 normal doğum yaptım, bildiğin 6 aylık hamile göbeği var hala. İçi boş löp löp iğrenç birşey. Bacaklarım zaten nasıl bu kadar kalınlaştı anlamış değilim. Selülitli selülitli iğrenç..Cok cirkin hafif bir gobegim kaldi burusuk ve catlak
Hahahahaha at kişnemesi
Gerçekten benide kesinlikle uyutmuyor, bazen annem geliyor beni uyutmak için, bebekten ayrı bir odaya geçip kapıyı kapatıyorum o seslerden çıkarır duyarım diye
Cok cirkin hafif bir gobegim kaldi burusuk ve catlak
Benim moralim fena bozuk benim ikinci doğum um normal doğumda böyle olmadı ama ikinci doğum olması da etkiledi sanırım...tabi karın genişledi..C caykasigi1234 normal doğum yaptım, bildiğin 6 aylık hamile göbeği var hala. İçi boş löp löp iğrenç birşey. Bacaklarım zaten nasıl bu kadar kalınlaştı anlamış değilim. Selülitli selülitli iğrenç..
annem bile telde arkadaşlarıyla dedikodumu yapıyor. "Çok kilo aldı bacakları çok kalınlaştı, bebek biraz büyüsün bebeğe bakıcam o arada kızı spora yollucam." Diyo
Bazen göbeğimi bacaklarımı inceliyor annem yada dokunuyor. İnanamıyor kadın bı halime, şokta :))
Eşimde çok bakmıyor göbeğime bacaklarıma fln, sadece yüzümle muatap olmaya çalışıyor, kanullenemedi adamcağız
Burnu tıkanıyorsa nem eksik demektir odasında ya da evde.
Hırıltı tıslama da o yüzden.
Otribebe ve serum fizyolojik kullanıyor musun? Hoş benim doktor iyice tıkanmadan kullanma dedi. Ben bazen pamuğunu incelttiğim kulak çubuğunu sokup, sümüğü alıyorum az varsa.
Gaz için de memeden alır almaz çıkartıyorum, daha üstümü başımı toplamadan, hemen çıkıyor, inanılmaz fayda gördüm.
Kizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
:)
Ikı numara cok uzun olacsk sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?