2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tatil için şimdi erken bence ama seni anlıyorum benim tatile çooook ihtiyacım var. Neyseki eşimi ikna ettim bayram öncesi 3-4 gün deniz tatili yapacağız.

kizlar rotavirusu mutlaka yaptirin ben bisey olmaz dedim yaptirmadim kizim mikrobu nasil olduysa kapti hic hastalanmayan cocuk perişan oldu öldü de dirildi diyebilirim 10 gun sürdü hastaligi cok k.zor gunlerdi

Çok geçmiş olsun. Rota aşısından ne hastalığı oldu?

Kızlar ya bişey sorcam. Kızım gece uykusunda saatlerce ıkınıyo. Müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Dokunmasam yapamıyo kakasını.saat 3 ten sonra genelde. Bir de burnu hep mi tıkalı olur arkadaş. Devamlı gırtlaklıyomuşuz gibi hırıltılar, tıslamalar.gündüz uykuları kısa ama sessiz sakin uyuyo. Gece noluyo bu kıza bilmem.
Birinci ay kontrolünde sordum dr a. Zaten sinie oldum, burnunu açamıyosunuzdue dedi. Gaz içinde 6 ay idare etceksiniz dedi. Sinir oluyorum böyle cevaplara.
Böyle şeyler yaşayanınız varmı ? Neler yapıyorsunuz

Uyuyamıyorum ki eşim işten geliyo, yemek ye muhabbet et dsrken saat 23 oluyor, o sıradada kaldırıp emziriyorum saat oluyor 00:00 sonra 2 saat kesintisiz uyuyorum sonra sabaha kadar bir daha uyku yok. Kesintisiz uyuyor bir ara ama günün en önemli saatinde, hiç bir işime yaramıyor :))

doğru ha diyince uyunmuyor
Benim eşim o uyuyunca sende git hemen diyor ama eşimle çay tv sohbetimiz de olmasa kafayı yicem
Odada esir gibi hissediyorum kendimi çünkü inşallah daha ii uyicagimiz günler gelcek:)

Burnu tıkanıyorsa nem eksik demektir odasında ya da evde.
Hırıltı tıslama da o yüzden.
Otribebe ve serum fizyolojik kullanıyor musun? Hoş benim doktor iyice tıkanmadan kullanma dedi. Ben bazen pamuğunu incelttiğim kulak çubuğunu sokup, sümüğü alıyorum az varsa.
Gaz için de memeden alır almaz çıkartıyorum, daha üstümü başımı toplamadan, hemen çıkıyor, inanılmaz fayda gördüm.

Gerçekten bire bir yaşıyorum gece de benim oğluma ne oluyo anlamıyorum bi türlü
Çıkardığı seslerden ne kendi uyuyor ne de beni uyutuyor
Küçücük bi bebek nasıl olur da bu kadar şiddetli sesler çıkarır ki
Resmen at kişnemesi ( kötü bi örnek oldu kuzuma) yada boğazda balgam varmış gibi temizleme, ikinma, hırıltılı daha bir sürü ses
Gerçekten son bulsun bu sesler

Aynısını yaşıyoruz canım gerçekten, hırıltı, keçi sesi, ıkınma, hıklamalar hepsi var bizdede. Sabah dediğin gibi sesssiz sedasız uyuyor aralarda

Hahahahaha at kişnemesi
Gerçekten benide kesinlikle uyutmuyor, bazen annem geliyor beni uyutmak için, bebekten ayrı bir odaya geçip kapıyı kapatıyorum o seslerden çıkarır duyarım diye

Evet aynen ama annem olunca bi dereceye kadar kaldırabiliyorum da.. Kayınvalide olsa çok zor gerçekten.. Ben de sabır dilerim sana.. İnşallah densiz densiz ileri geri laf edip asabını bozmazlar memlekette cnm..

Cok cirkin hafif bir gobegim kaldi burusuk ve catlak
C caykasigi1234 normal doğum yaptım, bildiğin 6 aylık hamile göbeği var hala. İçi boş löp löp iğrenç birşey. Bacaklarım zaten nasıl bu kadar kalınlaştı anlamış değilim. Selülitli selülitli iğrenç..
annem bile telde arkadaşlarıyla dedikodumu yapıyor. "Çok kilo aldı bacakları çok kalınlaştı, bebek biraz büyüsün bebeğe bakıcam o arada kızı spora yollucam." Diyo
Bazen göbeğimi bacaklarımı inceliyor annem yada dokunuyor. İnanamıyor kadın bı halime, şokta :))
Eşimde çok bakmıyor göbeğime bacaklarıma fln, sadece yüzümle muatap olmaya çalışıyor, kanullenemedi adamcağız

Hahahahaha at kişnemesi
Gerçekten benide kesinlikle uyutmuyor, bazen annem geliyor beni uyutmak için, bebekten ayrı bir odaya geçip kapıyı kapatıyorum o seslerden çıkarır duyarım diye

Malesef benim yan odaya geçme gibi bi şansım da yok..sabah a kadar ıkınmaca

Cok cirkin hafif bir gobegim kaldi burusuk ve catlak

Geçer inşallah ne diyim çok moral bozucu bi durum..

Benim moralim fena bozuk benim ikinci doğum um normal doğumda böyle olmadı ama ikinci doğum olması da etkiledi sanırım...tabi karın genişledi..
Gören Karnım yeni çıkmaya başlamış hamile sancak...Benim bacaklar da zayıf Karnım olduğu için daha kötü duruyo malesef

Serum değil de xlear diye burun suyu verdi dr. İstenilen sıklıkta kullanılabiliyomuş. Sıkıyorum , burnunda bişe görünmüyosa otribebeyi kullqnmıyorum. Ben de nemden değil de acaba üşütüyor muyum diyorum. Bilemedim
Gazı çıkarabiliyorum artık. Ama omzumda değil de koluma yatırarak yapabiliyorum. Hatta kakasını yapmasına da çok yardımcı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…