2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz Eylül'de gitmeyi planlıyoruz. Sanki daha kolay olur gibime geliyor. Annemler de gelecekler. Havalar da çok bunaltmaz hem. Hamilelikti lohusalıktı derken çok yıprandık. Biraz dinlenelim biz de

Kizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
:)
Ikı numara cok uzun olacsk sankı
61 mi masallaah ya ne diyebilirim buna :) benim kizim 49 cm dogdu zaten 4 cm fikan uzasa 53 cm olur 1.ayda bizim de 5 gunumuz kaldi 1.ay kontrolune oglum da 49 cm dogmustu benim cocuklarim da cok minyonlar be canim boşver uzun olsunlar erkege boy yakisiyo yani :))

Bence de sürme geçer bi kaç güne. Bizim kız da çizip duruyo suratını :)
Bizimkinin gündüz uykusu kuş uykusu gibi bu aralar.. Gündüz uykusunda kesiyordum ama şimdi hemen uyanıyor..
bizde senin gibi 42 günlüğü z
evet emziriyorum senin ne durumda gobegin indi mi tamamen
Ben de emziriyorum tamamen inmedi maalesef ilk günkü gibi aşırı değil ama yine de 3 aylık hamile gibi.. korse kullanıyorum ama her gün değil düzenli kullansam oner belki sen korse kullaniyo musun kullanmiyorsan1 al bence ama daha tam inmez zaten yeni 40 imiz çıktı

Benim oğlumda aynı tıkanıyormuş gibi ses çıkarıyor. Doktorumuza söyledim, kadın birebir taklidini yaptı böyle mi dedi. Henüz kıkırdak yapı olduğu için böyle sesler çıkarır çok normal dedi. Burnunu kontrol ediyoruz zaten ama temizken de yapıyor. Normal yani

Sezeryan olan arkadaş lar göbek durumunuz nasıl benim hala bedenime göre büyük bi göbeği m var karşı dan gören hamile zannedebilir
Bu kadar i normal mi yada nezaman inecek bu
benim ikinci sezeryanim. Gobegim tabiki var ama baya indi ayva gobek gibi duruyo ama oturunca falan yayiliyo yumoş yumoş sinir bozucu. 26 gunluk kizim 10 kilo verdim toplamda ama hala kiyafetlerime giremiyorum ozellikle goguslerden olmuyo. Mekik cekmek sart arkadasim da şu an cok erken dikislere zarar verebilir. Sezeryan olup dümdüz karna sahip olanlar nasil yapiyo anlamis degilim.

Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Maşallah kuzuya. Biz 1 aylık kontrole ctesi gidicez. 2 hafta önce 56 cmdi. Sanıyorum 60 cmi geçmiştir.

Benim oğlumda gazlı kolik sanırım..ilk defa dün 4 saat uyudu..6saat demişsin bence çok çok iyi benimki asla 6saat uyumaz

Yaz bitmeden toparlanır inşallah

Merhaba anlattığın benim bebeğimin aynısı maleseffff...burnu hep tıkalı serum fizyolojik işe yaramıyor..bugün doktorumuz özel bişey hazırlatıcam dedi onu alıcam bakalım neymiş işe yarar inşallah..inlemeler bizdede var ya kakasını yapamjyo diye yada gazdan bakalım..birde idrar tahlili verdik oda bugün çıkıcak doktor ondanda olabilir huzursızluğu dedi

Sonucu buraya da yazabilir misin canım?

Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Pazartesi günü 45günlükken 60 cm ölçtü
Maşallah canım

Aynı sesler bizde de mevcut ben eşşek sipasi diyorum :)))

Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Hay maşallah kaç cm doğmuştu ki canim

Bikini mi ha ha çok güldüm :dd

Benim oğlumda gazlı kolik sanırım..ilk defa dün 4 saat uyudu..6saat demişsin bence çok çok iyi benimki asla 6saat uyumaz
gece 12 gibi uyuyorsa 3 buçuk gibi kalkıyor 4te uyuyup 6 buçuk gibi uyanıyor çok şükür geceleri yormuyor beni çoğu zaman.. gündüzleri yatiramiyirum ama. Sadece koynumda uyuyor.. kolik bebek anaları olarak yardıma çok ihtiyacımız oluyor umarım hepimiz kolayca atlaturuz bu donemi

Aynı durumdayım
Ortadaki çizgi, kararmış göbek, 9 ay çatlağım olmadı diye gezen ben şimdi çatlaklarımı say say bitmiyor... nebiçim olduk ( eylülye tatil planladık. Nasıl giycem ben bu göbekle bikiniyi?
Spora ne zaman başlayabiliyoruz sezeryan sonrası bilen var mı?

52 cm cnm

Canım aynı sorun bizde de var. Sanki balgam varda boğazını temizliyormuş gibi ses çıkarıyor. İki farklı doktora gmtürdüm ikisi de burnunu nemli tut dedi başka bişey yok.
Uyku yapti diyemem ama uykusunu aldirdigi kesin. Yani kivranarak kalitesiz uyurdu oglum 4 5 gundur derin uyuyor.
Dün sürekli emip uyudu bizim kız. Günde üç defa 7 damla verdi doktor. Ağır mı geldi acaba dedim.

Bizimki gece 2ye 3e kadar uyumuyoe..gündüz rahatım bende tam tersi..evet dün akşam annem geldi ben uyudum çok iyi geldi gerçekten..

Çok geçmiş olsun. Rota aşısından ne hastalığı oldu?
rotavirus mikrobu cikti kaninda ishal kusma ates ilk uc gun baygin gibiydi ne yese fiskira fiskira kusuyodu sadece su ve yogurt yemusti biraz rotavirus bulaşıcı bi hastalik bizim bakicidan bulasmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…