Biz Eylül'de gitmeyi planlıyoruz. Sanki daha kolay olur gibime geliyor. Annemler de gelecekler. Havalar da çok bunaltmaz hem. Hamilelikti lohusalıktı derken çok yıprandık. Biraz dinlenelim biz deBizim kız bize uğurlu geldi, doğduğu hafta eşim istediği işe alındı. Eski iş yerinde maaş konusunda çok sorun yaşıyordu, şimdi uluslararası bir firmaya başladı. Yeni iş değiştirdiği için izin hakkı yok, ben evde çok bunaldım, annemle bir kaç günlüğüne yakın bir yerlere gidecek, giderken İpek ile benide götürmek istiyorlar ama eşim bu fikre kesinlikle karşı. Dışarı bile çıktığımızda bir pimpirikli ve bende ondan etkilenip ya bişey olursa başımın etini yiyecek diye düşünüyorum.
Tatil planlarınız var mı? Riskli olur mu gözümü karartıp gitsem? Ya da karı koca çocuk 3 ümüz 2 günlük bir kaçamak yapsak h.sonu?
61 miKizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
:)
Ikı numara cok uzun olacsk sankı
Bizimkinin gündüz uykusu kuş uykusu gibi bu aralar.. Gündüz uykusunda kesiyordum ama şimdi hemen uyanıyor..Bence de sürme geçer bi kaç güne. Bizim kız da çizip duruyo suratını :)
Ben de emziriyorum tamamen inmedi maalesef ilk günkü gibi aşırı değil ama yine de 3 aylık hamile gibi.. korse kullanıyorum ama her gün değil düzenli kullansam oner belki sen korse kullaniyo musun kullanmiyorsan1 al bence ama daha tam inmez zaten yeni 40 imiz çıktıbizde senin gibi 42 günlüğü z
evet emziriyorum senin ne durumda gobegin indi mi tamamen
Benim oğlumda aynı tıkanıyormuş gibi ses çıkarıyor. Doktorumuza söyledim, kadın birebir taklidini yaptı böyle mi dedi. Henüz kıkırdak yapı olduğu için böyle sesler çıkarır çok normal dedi. Burnunu kontrol ediyoruz zaten ama temizken de yapıyor. Normal yaniKızlar ya bişey sorcam. Kızım gece uykusunda saatlerce ıkınıyo. Müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Dokunmasam yapamıyo kakasını.saat 3 ten sonra genelde. Bir de burnu hep mi tıkalı olur arkadaş. Devamlı gırtlaklıyomuşuz gibi hırıltılar, tıslamalar.gündüz uykuları kısa ama sessiz sakin uyuyo. Gece noluyo bu kıza bilmem.
Birinci ay kontrolünde sordum dr a. Zaten sinie oldum, burnunu açamıyosunuzdue dedi. Gaz içinde 6 ay idare etceksiniz dedi. Sinir oluyorum böyle cevaplara.
Böyle şeyler yaşayanınız varmı ? Neler yapıyorsunuz
benim ikinci sezeryanim. Gobegim tabiki var ama baya indi ayva gobek gibi duruyo ama oturunca falan yayiliyo yumoş yumoş sinir bozucu. 26 gunluk kizim 10 kilo verdim toplamda ama hala kiyafetlerime giremiyorum ozellikle goguslerden olmuyo. Mekik cekmek sart arkadasim da şu an cok erken dikislere zarar verebilir. Sezeryan olup dümdüz karna sahip olanlar nasil yapiyo anlamis degilim.Sezeryan olan arkadaş lar göbek durumunuz nasıl benim hala bedenime göre büyük bi göbeği m var karşı dan gören hamile zannedebilir
Bu kadar i normal mi yada nezaman inecek bu
Maşallah kuzuya. Biz 1 aylık kontrole ctesi gidicez. 2 hafta önce 56 cmdi. Sanıyorum 60 cmi geçmiştir.Kizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Benim oğlumda gazlı kolik sanırım..ilk defa dün 4 saat uyudu..6saat demişsin bence çok çok iyi benimki asla 6saat uyumazyaklaşık 10-11 saat gibi.. 42 gunluguz.. Gündüz parca parca 4 saat uyuyor gece 6 saat gibi.. gazlı bir bebek olduğu için gündüz uykusu çok bölünüyor ve az uyuyor diye düşünüyorum ya da normal mi acaba bu kadar az uyumasi
Yaz bitmeden toparlanır inşallahKızlar bu yaz tatili demişken bikini giycek cesur var mı aramızdabenim karnımdaki çatlaklar çok değil filan diyodum. Anam çocuk bi doğdu mır mor iğrenç. Karnım kararmış, ortada çizgi var. Ne zaman düzelcez biz yaa. Gördükçe ayar oluyorum.
Merhaba anlattığın benim bebeğimin aynısı maleseffff...burnu hep tıkalı serum fizyolojik işe yaramıyor..bugün doktorumuz özel bişey hazırlatıcam dedi onu alıcam bakalım neymiş işe yarar inşallah..inlemeler bizdede var ya kakasını yapamjyo diye yada gazdan bakalım..birde idrar tahlili verdik oda bugün çıkıcak doktor ondanda olabilir huzursızluğu dediKızlar ya bişey sorcam. Kızım gece uykusunda saatlerce ıkınıyo. Müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Dokunmasam yapamıyo kakasını.saat 3 ten sonra genelde. Bir de burnu hep mi tıkalı olur arkadaş. Devamlı gırtlaklıyomuşuz gibi hırıltılar, tıslamalar.gündüz uykuları kısa ama sessiz sakin uyuyo. Gece noluyo bu kıza bilmem.
Birinci ay kontrolünde sordum dr a. Zaten sinie oldum, burnunu açamıyosunuzdue dedi. Gaz içinde 6 ay idare etceksiniz dedi. Sinir oluyorum böyle cevaplara.
iyiyim cok tesekkur ederim antibiyotiği kestim ve âlerjik durum geçti neyseki. :)
Merhaba anlattığın benim bebeğimin aynısı maleseffff...burnu hep tıkalı serum fizyolojik işe yaramıyor..bugün doktorumuz özel bişey hazırlatıcam dedi onu alıcam bakalım neymiş işe yarar inşallah..inlemeler bizdede var ya kakasını yapamjyo diye yada gazdan bakalım..birde idrar tahlili verdik oda bugün çıkıcak doktor ondanda olabilir huzursızluğu dedi
Yazarım canım röntgende çektirdik bakalımSonucu buraya da yazabilir misin canım?
Pazartesi günü 45günlükken 60 cm ölçtüKizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Aynı sesler bizde de mevcut ben eşşek sipasi diyorum :)))Gerçekten bire bir yaşıyorum gece de benim oğluma ne oluyo anlamıyorum bi türlü
Çıkardığı seslerden ne kendi uyuyor ne de beni uyutuyor
Küçücük bi bebek nasıl olur da bu kadar şiddetli sesler çıkarır ki
Resmen at kişnemesi ( kötü bi örnek oldu kuzuma) yada boğazda balgam varmış gibi temizleme, ikinma, hırıltılı daha bir sürü ses
Gerçekten son bulsun bu sesler
Hay maşallah kaç cm doğmuştu ki canimKizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Bikini mi ha ha çok güldüm :ddKızlar bu yaz tatili demişken bikini giycek cesur var mı aramızdabenim karnımdaki çatlaklar çok değil filan diyodum. Anam çocuk bi doğdu mır mor iğrenç. Karnım kararmış, ortada çizgi var. Ne zaman düzelcez biz yaa. Gördükçe ayar oluyorum.
gece 12 gibi uyuyorsa 3 buçuk gibi kalkıyor 4te uyuyup 6 buçuk gibi uyanıyor çok şükür geceleri yormuyor beni çoğu zaman.. gündüzleri yatiramiyirum ama. Sadece koynumda uyuyor.. kolik bebek anaları olarak yardıma çok ihtiyacımız oluyor umarım hepimiz kolayca atlaturuz bu donemiBenim oğlumda gazlı kolik sanırım..ilk defa dün 4 saat uyudu..6saat demişsin bence çok çok iyi benimki asla 6saat uyumaz
Aynı durumdayımKızlar bu yaz tatili demişken bikini giycek cesur var mı aramızdabenim karnımdaki çatlaklar çok değil filan diyodum. Anam çocuk bi doğdu mır mor iğrenç. Karnım kararmış, ortada çizgi var. Ne zaman düzelcez biz yaa. Gördükçe ayar oluyorum.
52 cm cnmAynı sesler bizde de mevcut ben eşşek sipasi diyorum :)))
Hay maşallah kaç cm doğmuştu ki canim
Bikini mi ha ha çok güldüm :dd
gece 12 gibi uyuyorsa 3 buçuk gibi kalkıyor 4te uyuyup 6 buçuk gibi uyanıyor çok şükür geceleri yormuyor beni çoğu zaman.. gündüzleri yatiramiyirum ama. Sadece koynumda uyuyor.. kolik bebek anaları olarak yardıma çok ihtiyacımız oluyor umarım hepimiz kolayca atlaturuz bu donemi
Canım aynı sorun bizde de var. Sanki balgam varda boğazını temizliyormuş gibi ses çıkarıyor. İki farklı doktora gmtürdüm ikisi de burnunu nemli tut dedi başka bişey yok.Kızlar ya bişey sorcam. Kızım gece uykusunda saatlerce ıkınıyo. Müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Dokunmasam yapamıyo kakasını.saat 3 ten sonra genelde. Bir de burnu hep mi tıkalı olur arkadaş. Devamlı gırtlaklıyomuşuz gibi hırıltılar, tıslamalar.gündüz uykuları kısa ama sessiz sakin uyuyo. Gece noluyo bu kıza bilmem.
Dün sürekli emip uyudu bizim kız. Günde üç defa 7 damla verdi doktor. Ağır mı geldi acaba dedim.Uyku yapti diyemem ama uykusunu aldirdigi kesin. Yani kivranarak kalitesiz uyurdu oglum 4 5 gundur derin uyuyor.
Bizimki gece 2ye 3e kadar uyumuyoe..gündüz rahatım bende tam tersi..evet dün akşam annem geldi ben uyudum çok iyi geldi gerçekten..Aynı sesler bizde de mevcut ben eşşek sipasi diyorum :)))
Hay maşallah kaç cm doğmuştu ki canim
Bikini mi ha ha çok güldüm :dd
gece 12 gibi uyuyorsa 3 buçuk gibi kalkıyor 4te uyuyup 6 buçuk gibi uyanıyor çok şükür geceleri yormuyor beni çoğu zaman.. gündüzleri yatiramiyirum ama. Sadece koynumda uyuyor.. kolik bebek anaları olarak yardıma çok ihtiyacımız oluyor umarım hepimiz kolayca atlaturuz bu donemi
rotavirus mikrobu cikti kaninda ishal kusma ates ilk uc gun baygin gibiydi ne yese fiskira fiskira kusuyodu sadece su ve yogurt yemusti biraz rotavirus bulaşıcı bi hastalik bizim bakicidan bulasmistiÇok geçmiş olsun. Rota aşısından ne hastalığı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?