61 de cokmus ya yanlis olcmus olabilirler mi bizim kiza cok uzun dedi doktor 57 cm olmus boyu su an zibinlar ve tulumlar boydan olmuyoKizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
:)
Ikı numara cok uzun olacsk sankı
Benim de bebeğim pusette çok terliyor sırtı isilik oluyor. O yüzden pusette 2 sastten fazla uyumasına izin vermemek arada kaldırıp üstünü değiştirip hava aldırmak gerekiyor. Yeşil kakanın da üşütmekle alakası yok dedi benim doktorum. Çok sık emzirilince oluyormuş, sindirilmiş sütle sindirilmemiş karıştığı için. 3 saatte 1 emzir daha sık emzirme dediMerhaba bayanlar
Oğlumu 6 haziranda kucağıma aldım. Öncesinde de sonrasında da hep takipçinizdim ancak hiç yazmamıştım. Size bir sorum olacaktı. Pazar günü sabah dışar çıkmıştık ve deniz kenarında gölgede pusetinde güzel güzel uyumuştu ancak ordan eve geldikten sonra sırtında bayagı isilik oldugu farkettik ve ateşi 38 civarıydı ve çok halsizleşti, hep uyumak istedi ve dogru düzgün emmedi. Biz de acile götürdük ates düşürücü olarak dolvdn verdi ve karnı rahat degil dedi ve malfor damla verdi. Ancak bunu diyen çocuk doktoru olmadıgı için pek güvenemedik sadece şurubu kullandık. Ertesi gün çocuk doktoruna gittik bunlara ek Calpol verdi, havalar çok sıcak serin tutun dedi, su ver bir iki çay kaşıgı dedi. Pazartesi günü hem şurupları hem de malfor damlayı kullanmaya başladım ve şimdi gayet iyi ancak o günden beri kakasını az yapmata başladı ve rengi yeşilleşti. Bu tarz şuruplar kaka rengini etkiler mi yoksa doktora yine götürmeli miyim sizce? Uzun oldu ama fikir verirseniz sevinirim.
Cevabın için teşekkür ederim . Evet akıllandım ögle sıcagında bir daha öyle çıkarmayacagım. İstedikçe emzirdigim için malesef bazen saatte bir oluyor yoksa basıyor çığlığı Atesi pazartesi gününe kadar kakası pütürlü ve hardal rengiydi ama birden yeşilleşti ve günde 2-3 kez yapmaya başladı, normalde daha sıktı. Bugün hiç şurup filan vermedim ve ateşi normal düzeyde bakalım ne zaman kakası eski düzenine dönecek.Benim de bebeğim pusette çok terliyor sırtı isilik oluyor. O yüzden pusette 2 sastten fazla uyumasına izin vermemek arada kaldırıp üstünü değiştirip hava aldırmak gerekiyor. Yeşil kakanın da üşütmekle alakası yok dedi benim doktorum. Çok sık emzirilince oluyormuş, sindirilmiş sütle sindirilmemiş karıştığı için. 3 saatte 1 emzir daha sık emzirme dedi
Canım yanlış anlamazsan bişi sorabilir miyim?.. 5 saat çok fazla diil mi, yani acıkmaz mı? Bizim doktorumuz 3 saat, maksimum 3.5 saat dedi de bize.. Benim kız da bıraksan gece birden sabaha kadar uyur ama ben acıkır diye, doktorumuz da öyle söylediği için alarm kurup kalkıyorum gece 3 saatte 1.. Sizin doktorunuz ne diyo 5 saat uyumasına?Günaydın canım benim bebekte aynı anlattığın gibi.. Kesik kesik az uyuyor sadece akşam 20:00-01:00 arası deliksiz uykuda sonrası uykusuz, mıyıklamayla geçiyor
Saglık ocagıda 61 olctu cnm61 de cokmus ya yanlis olcmus olabilirler mi bizim kiza cok uzun dedi doktor 57 cm olmus boyu su an zibinlar ve tulumlar boydan olmuyo
Ben de emziriyorum tamamen inmedi maalesef ilk günkü gibi aşırı değil ama yine de 3 aylık hamile gibi.. korse kullanıyorum ama her gün değil düzenli kullansam oner belki sen korse kullaniyo musun kullanmiyorsan1 al bence ama daha tam inmez zaten yeni 40 imiz çıktı
benim ikinci sezeryanim. Gobegim tabiki var ama baya indi ayva gobek gibi duruyo ama oturunca falan yayiliyo yumoş yumoş sinir bozucu. 26 gunluk kizim 10 kilo verdim toplamda ama hala kiyafetlerime giremiyorum ozellikle goguslerden olmuyo. Mekik cekmek sart arkadasim da şu an cok erken dikislere zarar verebilir. Sezeryan olup dümdüz karna sahip olanlar nasil yapiyo anlamis degilim.
Yok canım 3 saat en geç 4 saat arayla kaldırıp besleyip geri uyutuyorum. Bu aralar 4 saat bulmadan mıyıklıyor, besleyip yatırıyorumCanım yanlış anlamazsan bişi sorabilir miyim?.. 5 saat çok fazla diil mi, yani acıkmaz mı? Bizim doktorumuz 3 saat, maksimum 3.5 saat dedi de bize.. Benim kız da bıraksan gece birden sabaha kadar uyur ama ben acıkır diye, doktorumuz da öyle söylediği için alarm kurup kalkıyorum gece 3 saatte 1.. Sizin doktorunuz ne diyo 5 saat uyumasına?
Canim hepsi agir gelmesin bi arkadas rezeneyle kimyonu karstrmis midesi cok agridgi icin acillik olmusBi arkadas kk da rezene cekilmemis kimyon kekik ve kuru nane yi kaynatıp içmeyi onermis
Kendisi de Sezaryen olmuş göbek inmiş bu sayede hem bebeğin gazınada ii gelir yazmış..
Ben denicem sanırım zaten wc problemim var bağırsakları güzel çalıştırıyor Muş
Ooo masallah cok uzun bi bebek olcak..kac cm dogmustuKizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
57 olmuş benimki, 51 doğmuştu:)Kizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Bize söylemedi canım ya pazartesi gidicem sorayım bi :)Kizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
Canım ben doğumdan sonraki gun doktorum kontrole geldiğinde sordum hemen kullanabilirsin korse demişti. Doktordan doktora değişiyor mu bu duruumKorse var belden dikiş e de gelmiyor ama Dr um kullanma demişti
Kullanicam artık sanırım
Benim bi arkadaşım üç sezaryen oldu hemde arası da yok çocukların ne çatlak ne göbek off
Inşallah iner bizimkide
Ben:) azıcık bi avuç sezaryen göbeğim var, o da umrumda değil :) hatta memintolar kavun gibi oldu, daha seksili bir bikini alabilirimKızlar bu yaz tatili demişken bikini giycek cesur var mı aramızdabenim karnımdaki çatlaklar çok değil filan diyodum. Anam çocuk bi doğdu mır mor iğrenç. Karnım kararmış, ortada çizgi var. Ne zaman düzelcez biz yaa. Gördükçe ayar oluyorum.
16-17 saat normal deniyor ama bizimki de o kadar uyumuyor. 12-13 saat uyuyor ama bazı günler 8-9 saar uyuduğu da oluyor. Bugün mesela 5'ten beri 1 saat zorla uyudu. Uyuyamıyor bir türlü.20 saat mi çok değil mi. Biz bir haftalıkken doktor dedi 18 saate kadar uyuması normal demişti o da yeni doğan bebekler için. Demek ki fazlası da normal değil galiba. Bizim ki gündüz hiç uyumayo nerdeyse akşam uyuyor.
Ben bebekle her gün deniz kenarındayım. Uçakla geldim. Evde tıkılma. Eşini ikna et bence.Bizim kız bize uğurlu geldi, doğduğu hafta eşim istediği işe alındı. Eski iş yerinde maaş konusunda çok sorun yaşıyordu, şimdi uluslararası bir firmaya başladı. Yeni iş değiştirdiği için izin hakkı yok, ben evde çok bunaldım, annemle bir kaç günlüğüne yakın bir yerlere gidecek, giderken İpek ile benide götürmek istiyorlar ama eşim bu fikre kesinlikle karşı. Dışarı bile çıktığımızda bir pimpirikli ve bende ondan etkilenip ya bişey olursa başımın etini yiyecek diye düşünüyorum.
Tatil planlarınız var mı? Riskli olur mu gözümü karartıp gitsem? Ya da karı koca çocuk 3 ümüz 2 günlük bir kaçamak yapsak h.sonu?
Aynen bizim ki de uyuşmuyor gündüz pek. Gece uyuyor16-17 saat normal deniyor ama bizimki de o kadar uyumuyor. 12-13 saat uyuyor ama bazı günler 8-9 saar uyuduğu da oluyor. Bugün mesela 5'ten beri 1 saat zorla uyudu. Uyuyamıyor bir türlü.
Asi oldu mu enik paşa:)57 olmuş benimki, 51 doğmuştu:)
Valla ben gidebilsem tatile catlak halimle de bikini giyerimEn son 5 yaşında mayo giymiştim.. olsundu.. mayolu anne olup cooocuuumm sicratma o suları demek de varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?