2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
:)
Ikı numara cok uzun olacsk sankı
61 de cokmus ya yanlis olcmus olabilirler mi bizim kiza cok uzun dedi doktor 57 cm olmus boyu su an zibinlar ve tulumlar boydan olmuyo

Benim de bebeğim pusette çok terliyor sırtı isilik oluyor. O yüzden pusette 2 sastten fazla uyumasına izin vermemek arada kaldırıp üstünü değiştirip hava aldırmak gerekiyor. Yeşil kakanın da üşütmekle alakası yok dedi benim doktorum. Çok sık emzirilince oluyormuş, sindirilmiş sütle sindirilmemiş karıştığı için. 3 saatte 1 emzir daha sık emzirme dedi

Cevabın için teşekkür ederim . Evet akıllandım ögle sıcagında bir daha öyle çıkarmayacagım. İstedikçe emzirdigim için malesef bazen saatte bir oluyor yoksa basıyor çığlığı Atesi pazartesi gününe kadar kakası pütürlü ve hardal rengiydi ama birden yeşilleşti ve günde 2-3 kez yapmaya başladı, normalde daha sıktı. Bugün hiç şurup filan vermedim ve ateşi normal düzeyde bakalım ne zaman kakası eski düzenine dönecek.

Günaydın canım benim bebekte aynı anlattığın gibi.. Kesik kesik az uyuyor sadece akşam 20:00-01:00 arası deliksiz uykuda sonrası uykusuz, mıyıklamayla geçiyor
Canım yanlış anlamazsan bişi sorabilir miyim?.. 5 saat çok fazla diil mi, yani acıkmaz mı? Bizim doktorumuz 3 saat, maksimum 3.5 saat dedi de bize.. Benim kız da bıraksan gece birden sabaha kadar uyur ama ben acıkır diye, doktorumuz da öyle söylediği için alarm kurup kalkıyorum gece 3 saatte 1.. Sizin doktorunuz ne diyo 5 saat uyumasına?

Korse var belden dikiş e de gelmiyor ama Dr um kullanma demişti
Kullanicam artık sanırım
Benim bi arkadaşım üç sezaryen oldu hemde arası da yok çocukların ne çatlak ne göbek off
Inşallah iner bizimkide

Bi arkadas kk da rezene cekilmemis kimyon kekik ve kuru nane yi kaynatıp içmeyi onermis
Kendisi de Sezaryen olmuş göbek inmiş bu sayede hem bebeğin gazınada ii gelir yazmış..
Ben denicem sanırım zaten wc problemim var bağırsakları güzel çalıştırıyor Muş

Yok canım 3 saat en geç 4 saat arayla kaldırıp besleyip geri uyutuyorum. Bu aralar 4 saat bulmadan mıyıklıyor, besleyip yatırıyorum

Canim hepsi agir gelmesin bi arkadas rezeneyle kimyonu karstrmis midesi cok agridgi icin acillik olmus

Korse var belden dikiş e de gelmiyor ama Dr um kullanma demişti
Kullanicam artık sanırım
Benim bi arkadaşım üç sezaryen oldu hemde arası da yok çocukların ne çatlak ne göbek off
Inşallah iner bizimkide
Canım ben doğumdan sonraki gun doktorum kontrole geldiğinde sordum hemen kullanabilirsin korse demişti. Doktordan doktora değişiyor mu bu duruum

Ben:) azıcık bi avuç sezaryen göbeğim var, o da umrumda değil :) hatta memintolar kavun gibi oldu, daha seksili bir bikini alabilirim 40 çıkama kadar deniz/havuz izni yok ama olsun.

16-17 saat normal deniyor ama bizimki de o kadar uyumuyor. 12-13 saat uyuyor ama bazı günler 8-9 saar uyuduğu da oluyor. Bugün mesela 5'ten beri 1 saat zorla uyudu. Uyuyamıyor bir türlü.

Ben bebekle her gün deniz kenarındayım. Uçakla geldim. Evde tıkılma. Eşini ikna et bence.

16-17 saat normal deniyor ama bizimki de o kadar uyumuyor. 12-13 saat uyuyor ama bazı günler 8-9 saar uyuduğu da oluyor. Bugün mesela 5'ten beri 1 saat zorla uyudu. Uyuyamıyor bir türlü.
Aynen bizim ki de uyuşmuyor gündüz pek. Gece uyuyor

En son 5 yaşında mayo giymiştim.. olsundu.. mayolu anne olup cooocuuumm sicratma o suları demek de varmış
Valla ben gidebilsem tatile catlak halimle de bikini giyerim
Off esimm yazin hep calismak zorunda
Bana tatil yalaan
En son balayinda giydim bikini daha da giyemem
Sende bundan sonra nik fistigina giydirirsin bikinileri ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…