Memiktolar tonbiktoBen:) azıcık bi avuç sezaryen göbeğim var, o da umrumda değil :) hatta memintolar kavun gibi oldu, daha seksili bir bikini alabilirim40 çıkama kadar deniz/havuz izni yok ama olsun.
Hımm.. Pardon ben yanlış anladım o zaman :) aralıksız diince sen...Yok canım 3 saat en geç 4 saat arayla kaldırıp besleyip geri uyutuyorum. Bu aralar 4 saat bulmadan mıyıklıyor, besleyip yatırıyorum
Yok yok yanlış anlatmışım :) o bile benim için kesintisiz arada kendim kaldırıp enzirip veya mama verip gaz çıkarmayı saymadım :)Hımm.. Pardon ben yanlış anladım o zaman :) aralıksız diince sen...
Oldu ya. Uyuklayıp duruyor, normal mi?Asi oldu mu enik paşa:)
İdarar yolu temizmiş ama kültür sonucı üç gün sonra çıkıcak önemli olan o dedi..bol bol gazı varmış sab simplex kullanıyordum ek olarak biogamı ne onu verdi..birde burun tıkanıklığı için özel bir karışım yaptırdı hastanede şırıngayla onu kullanıcaz inşallah açılır bu sefer..Sonucu buraya da yazabilir misin canım?
Canım kesinlikle emziğe alıştır benim oğlumunda sancısı olunca hep emmek istiyor memeyle savaş veriyor resmen o durumda emzik veriyorım zorlada olsa kurtarıcı oluyorKızlar hani diyorsunuz ya. Sancısı var ağrısı var mememden ayrılmıyor orda teselli buluyor diye. Benim kızımin teselli edeceği bi memesi bile yok. Emzik versem olur mu sizce. Yoksa alistirmasam mi.gerçi almıyor ağzına pek yüzünü ekşitiyo
Ben sabah akşam 8 damla veriyorumKizlar desteginiz icin saolun..alintilayamadim tek tek.
Bir sorum var sap simplex kullananlar gunluk kac damla ve nasil veriyor?
Tesekkurler simdiden
Hmm tamam canım Bi deneyim o zaman.Canım kesinlikle emziğe alıştır benim oğlumunda sancısı olunca hep emmek istiyor memeyle savaş veriyor resmen o durumda emzik veriyorım zorlada olsa kurtarıcı oluyor
Eğer alıyorsa hiç düşünme ver... neler yaptım, ne paralar verdim emziğe almıyor sıpa... hala da uğraşıyorum. Diğer iki çocuğumda çokçektim bunu ne yapıp edip alıştırıcam diyordum ama öğürüyor sıpa...Hmm tamam canım Bi deneyim o zaman.
Eğer alıyorsa hiç düşünme ver... neler yaptım, ne paralar verdim emziğe almıyor sıpa... hala da uğraşıyorum. Diğer iki çocuğumda çokçektim bunu ne yapıp edip alıştırıcam diyordum ama öğürüyor sıpa...
Deme öyle ya, üzme kendini.. karnı doyduysa almaz emzik çok zorlama kusar :)Kızlar hani diyorsunuz ya. Sancısı var ağrısı var mememden ayrılmıyor orda teselli buluyor diye. Benim kızımin teselli edeceği bi memesi bile yok. Emzik versem olur mu sizce. Yoksa alistirmasam mi.gerçi almıyor ağzına pek yüzünü ekşitiyo
Ailemin yanına gidebilirsem bu yaz onlar yazlık yerde oturuyorlar o zaman girerim yoksa tatile ben de gidemem bu sene.. bikinileri de seneye kızımla giyeriz inşallahValla ben gidebilsem tatile catlak halimle de bikini giyerim
Off esimm yazin hep calismak zorunda
Bana tatil yalaan
En son balayinda giydim bikini daha da giyemem
Sende bundan sonra nik fistigina giydirirsin bikinileri ohh
Ben de anlamiyorum kalp atışı mi ten sıcaklığı mi hoşlarına giden ne acabaAcaba neden beşiğinde ana kucağında uyumuyor bebekler sancısı olunca. Bi baba kucağında bi annesinin kollarında uyuyor kesintisiz sancı olunca
Aman kullanıyoz da ne oluyor. Birine 50 TL verdik daha da gazlı yaptı galiba. Diğeri surup 30 TL. O sanki az çok iyi geldi gibi hafif ama. Doktor kendisi dedi faydası pek olmaz ilaçların 4 ay sonunda rahatlicak dedi. Çok ağlarsa çok ateşi olursa fitil verdi. Onda bi yarım saat rahat eder dediAilemin yanına gidebilirsem bu yaz onlar yazlık yerde oturuyorlar o zaman girerim yoksa tatile ben de gidemem bu sene.. bikinileri de seneye kızımla giyeriz inşallah
Ben de anlamiyorum kalp atışı mi ten sıcaklığı mi hoşlarına giden ne acaba
Kızlar gazlı bebeği olanlar doktorumuz 1. Ay kontrolünde kolik dedi kızım için ama gaz ilacı vermicem çünkü bi faydası olmuyor onların dedi. Ama siz hep kullanıyorsunuz benim bebeğim boşuna mi sancı çekiyor diye düşünmeden duramiyorum
Evet tok olunca almıyor. Napalim tesellisi olmadan büyücek artik. Ama bisey soracam hani diyorsunuz ya gazi var o yüzden memede diye. Bizim ki de gaz olduğu için mama istiyor mudur acaba. Ya fazla gelirse.Deme öyle ya, üzme kendini.. karnı doyduysa almaz emzik çok zorlama kusar :)
Evet gece sessiz sedasız emip, gaz çıkarıp hemencik uykuya daldıkları zaman çok güzel oluyo gerçekten :)Yok yok yanlış anlatmışım :) o bile benim için kesintisiz arada kendim kaldırıp enzirip veya mama verip gaz çıkarmayı saymadım :)
Benim dr da fitil verdi, bazı drlar şurup vermiş eğer çok yüksek olur ise fitil önermiş. Her dr ayrı bir şey söylüyor. İnsan neye güveneceğini şaşırıypr yaAman kullanıyoz da ne oluyor. Birine 50 TL verdik daha da gazlı yaptı galiba. Diğeri surup 30 TL. O sanki az çok iyi geldi gibi hafif ama. Doktor kendisi dedi faydası pek olmaz ilaçların 4 ay sonunda rahatlicak dedi. Çok ağlarsa çok ateşi olursa fitil verdi. Onda bi yarım saat rahat eder dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?