2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet tok olunca almıyor. Napalim tesellisi olmadan büyücek artik. Ama bisey soracam hani diyorsunuz ya gazi var o yüzden memede diye. Bizim ki de gaz olduğu için mama istiyor mudur acaba. Ya fazla gelirse.
Benimki aksine canım, gaz varken kıvranıyor ve memeyi çok çekiyor canımı acıtıypr. Ayrılmak istemiyor ama zorla bırakıyor. Benimki sadece hıçkırırken meme istiyor, korkuyor sanırım o an yalandan emiyor. Güvende hissetmek istiyo heralde

İpek 2-3 günde 1 kaka yapıyordu humana reEne kimyonlu çay içmeye başladım dün 1 kez yoğun kaka yaptı, bugünde 2 kez yoğun kak yaptı. İşe yaradı sanırım, öneririm bilginize..
Miktarı ne kadardi canım verdiğin çayın. Bende aldirayim hemen. Çok sağol inşallah bizde de işe yarar. Bizim ki günde 1 yapıyor

İpek 2-3 günde 1 kaka yapıyordu humana reEne kimyonlu çay içmeye başladım dün 1 kez yoğun kaka yaptı, bugünde 2 kez yoğun kak yaptı. İşe yaradı sanırım, öneririm bilginize..
Ay pardon SEM içmissin. Bende bebeğe verdin sandım pardon

Selam kızlar,
Gaz sancıları bizde de var... dedeler gibi söylenip duruyor Ada, özellikle sabaha karşı... mır mır mır..
kaka olayı da bir gün var bir gün yok, bu şekilde düzene girdi sanki ama hergün yapabilse daha rahat olacak...
Şimdi böyle evde bir şekilde günü geçiriyoruz da çalışmaya başlayınca nasıl olacak tertip düzen çok merak ediyorum şimdiden tasası tuttu..
Var mı çalışma hayatı ve çocuk ile ilgili deneyimlerini, fikirlerini, beklentilerini paylaşmak isteyen

Sezeryan olan arkadaş lar göbek durumunuz nasıl benim hala bedenime göre büyük bi göbeği m var karşı dan gören hamile zannedebilir
Bu kadar i normal mi yada nezaman inecek bu

Off sorma yaa.. Aynı durum bende de var. Nerdeyse 1 ay oldu doğum yapalı,17 kilonun yarısı gitti, o kadar .. Biran önce bişiler yapmak istiyorum , diyet spor filan.. Ama emzirme nedeniyle diyete kalkisamiyorum; egzersiz yapacak kadar da ameliyat bölgeme güvenmiyorum. Öyle takılıyorum

Gerçekten mi. Bunu söylediğin çok iyi oldu sağol . Hemen araştırma. Hangi hastanedeydiniz siz?
Bizim eve gelen hemsirede vardi o alet onla bakti sariliga. Bnm yavrunun topugu 3krre delindi sarilik icin aleti gorunce bn de kizdim kndi kendime madem kolay yolu var ne canını yaktilar diye

Bebeğede veriliyor ama dr tavsiye etmiyorum sen iç zaten senden ona geçer dedi. Nitekim geçtide bence
Kimyonlusunu değil ama normal rezene ekstratlı olanı veriyorum ben bebeğe... sabah akşam 10 ml kadar... rahatlatıyor gerçekten. Kendimde sabah akşam tohum rezene demleyip içiyorum. Sab simpleks de kullanıyoruz. Birkaç kere kimyon kaynatıp verdim sonra hepsi bir arada olmasın diye kimyonu kestim

Bir de ben herşeyi yiyip içiyorum. Kola bile içtim yani.. bugün sarımsaklı mantı yedim mesela... hem sarımsak hem yoğurt gaz yapar bana. Bağırsaklarım hassastır normalde, süt bile içemem.Ama bu rezene çayını içiyorum ve hiç rahatsız etmiyor beni yediklerim. Bebeğimde de yediklerime göre gazda artış ya da azalma gözlemlemedim hiç...

Bu arada ucuz ve kaliteli bez arayışımız devam ediyor. Baby me nin bezini beğenmedim. Birincisi çok sert, kağıt gibi resmen. İkincisi çiş yaptığında bebeğimin bodysi nemleniyordu. Islaklık veya kaka taşması olmadı ama o nem rahatsız ediciydi. Bugün canbebe 3 numara aldım. Yumuşacık ve ince bir bez. Çiş yaptı sorun olmadı. Kakayı bekliyorum eğer onda da sorun olmaz, pişiğe falan neden olmazsa canbebeyle yola devam ederiz.

Bizim eve gelen hemsirede vardi o alet onla bakti sariliga. Bnm yavrunun topugu 3krre delindi sarilik icin aleti gorunce bn de kizdim kndi kendime madem kolay yolu var ne canını yaktilar diye
Güvenilir mi değil yoksa ozel ler para alıyor bu tahlil için 50 en az. Bu yüzden mi o aleti kullanmıyorlar?? Suna ben de çok kızdım, insaf yahu. Bebeğe nasıl yaparsınız bunu

Bimin bezi iyi değil mi onu da dene istersen. Ben şuan demiyorum 4 gündür. Şimdilik bi sıkıntı olmadı

Ben 2 saatte bir kesin emziririm hatta 1 bucuk olduguda oluyor ama hic yesil kaka gormedim.

kizlar o alet oldugundan dusuk mu yuksek mi gosteriyomus oyle bisey dedi bizim doktor ben sordum da bir de kanda baska degerlere de bakiliyormus ama sık sık kan alinmasi da gunah küçücük bebege biz bir kere kan verdik ayrintulu tahlil icin verin dedi deger düştüğü icin vermedik eger sarilik azalacagina artarsa o zaman tabi ki her turlu kani veririz

Kızlar bebeğinizi her ağladığında emziriyormusunuz özellikle benim bebeğimle günü yakın olanlar...
gündüzleri genelde 1.5 saatte bir bazen 2-3 saati bulduğuda oluyor gecede 4 ve 3 saatte bir emiyo ve biraz tombul oldu maşallah obez olurmu ki çokmu emziriyorum ben yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…