- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Valla ben emzirdigim halde emzik verdim baslarda almadi atti damaksiz olanlardan aldim onu zar zor aldi aglayinca verdimmk susuyor tek basimayim esim genelde evde olmaz calismaktan ee wc ye gitmek icin falan tikiyrm agzina ben cikana kadar idare ediyrKızlar hani diyorsunuz ya. Sancısı var ağrısı var mememden ayrılmıyor orda teselli buluyor diye. Benim kızımin teselli edeceği bi memesi bile yok. Emzik versem olur mu sizce. Yoksa alistirmasam mi.gerçi almıyor ağzına pek yüzünü ekşitiyo
Damaksiz olanlardan denedin mi benim sipa onlardan aldi hemde 5 tl lik uyduruk bi emzik.Eğer alıyorsa hiç düşünme ver... neler yaptım, ne paralar verdim emziğe almıyor sıpa... hala da uğraşıyorum. Diğer iki çocuğumda çokçektim bunu ne yapıp edip alıştırıcam diyordum ama öğürüyor sıpa...
Ben her saat başı emziriyorum nerdeyse...5 haziran doğumlu...Kızlar bebeğinizi her ağladığında emziriyormusunuz özellikle benim bebeğimle günü yakın olanlar...
gündüzleri genelde 1.5 saatte bir bazen 2-3 saati bulduğuda oluyor gecede 4 ve 3 saatte bir emiyo ve biraz tombul oldu maşallah obez olurmu ki çokmu emziriyorum ben yoksa
Devlette de kanla bakiyolar ama. Belki daha net sonuc veriyodur topuk kaniyla. Hemsire atesini olcuyo sandim sarilik degerimiz bu iyi deyince kaldim bi an. Ama sunu da soyledi hemsire. Deger 8 cikti bu alet icin sinir 13 dedi. Belki yuksek degerleri olcemiyodurGüvenilir mi değil yoksa ozel ler para alıyor bu tahlil için 50 en az. Bu yüzden mi o aleti kullanmıyorlar?? Suna ben de çok kızdım, insaf yahu. Bebeğe nasıl yaparsınız bunu
Canim ben san simplex kullaniyrm azda olsa faydasini gordm baska bi doktora danissan yazik cekmesin kuzunAilemin yanına gidebilirsem bu yaz onlar yazlık yerde oturuyorlar o zaman girerim yoksa tatile ben de gidemem bu sene.. bikinileri de seneye kızımla giyeriz inşallah
Ben de anlamiyorum kalp atışı mi ten sıcaklığı mi hoşlarına giden ne acaba
Kızlar gazlı bebeği olanlar doktorumuz 1. Ay kontrolünde kolik dedi kızım için ama gaz ilacı vermicem çünkü bi faydası olmuyor onların dedi. Ama siz hep kullanıyorsunuz benim bebeğim boşuna mi sancı çekiyor diye düşünmeden duramiyorum
Canim mama doymak icin. Bebekler emme refleksi ile dogduklari icin emmerken rahatliyorlar.Evet tok olunca almıyor. Napalim tesellisi olmadan büyücek artik. Ama bisey soracam hani diyorsunuz ya gazi var o yüzden memede diye. Bizim ki de gaz olduğu için mama istiyor mudur acaba. Ya fazla gelirse.
Ben her ağladığında, altı kirli değilse ya da gazını çıkarmılsam emziriyorum. Bazen yarın saatte bir bile oluyor. Zaten o zaman boş meme gibi kullanıyor aslında. Sakinleşmek içinKızlar bebeğinizi her ağladığında emziriyormusunuz özellikle benim bebeğimle günü yakın olanlar...
gündüzleri genelde 1.5 saatte bir bazen 2-3 saati bulduğuda oluyor gecede 4 ve 3 saatte bir emiyo ve biraz tombul oldu maşallah obez olurmu ki çokmu emziriyorum ben yoksa
Ben 2 saatte bir kesin emziririm hatta 1 bucuk olduguda oluyor ama hic yesil kaka gormedim.
Maşallah :) selvi boylu paşaKizlar oglumun bi aylik kontrolunde boyu 61 cm cikti
Bana fazla geldi
Dr normal dedi
Ilk oglum 58 cm idi
Sizinkilerin boyu kac
:)
Ikı numara cok uzun olacsk sankı
geçmiş olsun,Kizlar geceyi acilde gecirdik bebegi,le,,
Dun sabah 9dan aksam 22 ye kadar hic susmadi.22 den sonra gittik. Normal hastanede bakmadilar. Ankarada olanlar icin yazayim cocuk acil sami ulus,baskent unv hastanedi ve gazi unv hastanesinde varmis.gaziye gittik. Dr lar cok ilgiliydi. Herneyse rontgen cektiler bol miktarda gax varmis. Sonrada idrar tahlili,enfeksiyona bakildi.neyseki temiz cikti idrar.
Bugun kullandigim gaz ilacini daha duzenli vermeye calistim. Mamayida keyfi veriyordum kesecegim sanirim.ah bir eve donsem duzenimi daha net oturtacagim.
Rezeneyi verme dedi dr.onuda kestim artik.
Haberler boyle , dr bio diye baslayan gaz ilacini onerdi ama ben sap simle tam yazamadim onu alacagim...
Anladım canım kaç kg sunuzBen her saat başı emziriyorum nerdeyse...5 haziran doğumlu...
Benim bebeğimdede var ishal mi oluyor muş öyle?KIZLar ben keçi sesini sadece benim bebeğim çıkarıyo sanıyodum , garip gelir diye yazmaya da çekiniyordum burda herkes yazınca içim rahatladı valla :)
Kızlar benim kız dün geceden beri ishal sanırım. Gürültülü ve köpüklü kaka yapıyor
Sanki görenler çok tombul muş gibi bakıyorlar yada bana öyle geliyor hamilelik şekeri vardı bide bende öyle oluncada iyice endişeleniyorum bazenBen her ağladığında, altı kirli değilse ya da gazını çıkarmılsam emziriyorum. Bazen yarın saatte bir bile oluyor. Zaten o zaman boş meme gibi kullanıyor aslında. Sakinleşmek için
Slm. Sarilik değeri nasıl oldu bebeğinin?Ben her saat başı emziriyorum nerdeyse...5 haziran doğumlu...
Benim bebegin kilosu az diye veryansın ediyordum 2 ay önce sen de beni teselli ediyordun biz de kilo almasin diye diyet yapiyoruz bu daha kotu falan diye, bebeğim 3750 doğdu. Demek3600 dogdu:)))))) boşuna kafanızı agritmisim :)))Benim bebeğimdede var ishal mi oluyor muş öyle?
Sanki görenler çok tombul muş gibi bakıyorlar yada bana öyle geliyor hamilelik şekeri vardı bide bende öyle oluncada iyice endişeleniyorum bazen
Aslında o kadar kilolu da doğmadı ama 3600 doğdu
Evet o benim başıma geldi o günden sonra kimyon görmek istemiyorum rezene içiyordum bişey olmamıştı sadece o gün ikisini bir içtim acile zor attım.kendimi. Rezeneyi halen içiyorum onda sıkıntı yok. Bende gastrit var olmayanlar belki deneyebilirCanim hepsi agir gelmesin bi arkadas rezeneyle kimyonu karstrmis midesi cok agridgi icin acillik olmus
Bilemedim şimdi. Bunu arastircam mutlaka. Çünkü o kadar içim yanıyor ki o bağırıncaDevlette de kanla bakiyolar ama. Belki daha net sonuc veriyodur topuk kaniyla. Hemsire atesini olcuyo sandim sarilik degerimiz bu iyi deyince kaldim bi an. Ama sunu da soyledi hemsire. Deger 8 cikti bu alet icin sinir 13 dedi. Belki yuksek degerleri olcemiyodur
Atlaya atlaya okuyorum kolay yolu öğrenemedim bana da söylermşsiniz bizde de halen devam.eiyprBizim eve gelen hemsirede vardi o alet onla bakti sariliga. Bnm yavrunun topugu 3krre delindi sarilik icin aleti gorunce bn de kizdim kndi kendime madem kolay yolu var ne canını yaktilar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?