2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Valla ben emzirdigim halde emzik verdim baslarda almadi atti damaksiz olanlardan aldim onu zar zor aldi aglayinca verdimmk susuyor tek basimayim esim genelde evde olmaz calismaktan ee wc ye gitmek icin falan tikiyrm agzina ben cikana kadar idare ediyr

Damaksiz olanlardan denedin mi benim sipa onlardan aldi hemde 5 tl lik uyduruk bi emzik.

Ben her saat başı emziriyorum nerdeyse...5 haziran doğumlu...

Güvenilir mi değil yoksa ozel ler para alıyor bu tahlil için 50 en az. Bu yüzden mi o aleti kullanmıyorlar?? Suna ben de çok kızdım, insaf yahu. Bebeğe nasıl yaparsınız bunu
Devlette de kanla bakiyolar ama. Belki daha net sonuc veriyodur topuk kaniyla. Hemsire atesini olcuyo sandim sarilik degerimiz bu iyi deyince kaldim bi an. Ama sunu da soyledi hemsire. Deger 8 cikti bu alet icin sinir 13 dedi. Belki yuksek degerleri olcemiyodur

Canim ben san simplex kullaniyrm azda olsa faydasini gordm baska bi doktora danissan yazik cekmesin kuzun

Evet tok olunca almıyor. Napalim tesellisi olmadan büyücek artik. Ama bisey soracam hani diyorsunuz ya gazi var o yüzden memede diye. Bizim ki de gaz olduğu için mama istiyor mudur acaba. Ya fazla gelirse.
Canim mama doymak icin. Bebekler emme refleksi ile dogduklari icin emmerken rahatliyorlar.

KIZLar ben keçi sesini sadece benim bebeğim çıkarıyo sanıyodum , garip gelir diye yazmaya da çekiniyordum burda herkes yazınca içim rahatladı valla :)
Kızlar benim kız dün geceden beri ishal sanırım. Gürültülü ve köpüklü kaka yapıyor

Ben her ağladığında, altı kirli değilse ya da gazını çıkarmılsam emziriyorum. Bazen yarın saatte bir bile oluyor. Zaten o zaman boş meme gibi kullanıyor aslında. Sakinleşmek için

Canım 1.5, 2 saat zaten çok sık değil. Hani yarım saatte 1 yada saatte 1 falan emzirince oluyor. Gerçekten de bende öyle oldu çok ağladığı günler sürekli memedeyse kakası yeşike dönüyor
Ben 2 saatte bir kesin emziririm hatta 1 bucuk olduguda oluyor ama hic yesil kaka gormedim.

geçmiş olsun,
kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına koymak da gaz için faydalı diye biliyorum

Kizlar bebegimin bogazi tikali gibi hiriltili hiriltili ses cikariyor uyurken cok rahatsiz oluyor nefes alip verirken,, görüstügümüz ebe sütün balgam yaptigini söyledi bebeklerde oluyor böyle dedi.. sizin bebeklerinizde olan varmi böyle??

Benim bebeğimdede var ishal mi oluyor muş öyle?

Ben her ağladığında, altı kirli değilse ya da gazını çıkarmılsam emziriyorum. Bazen yarın saatte bir bile oluyor. Zaten o zaman boş meme gibi kullanıyor aslında. Sakinleşmek için
Sanki görenler çok tombul muş gibi bakıyorlar yada bana öyle geliyor hamilelik şekeri vardı bide bende öyle oluncada iyice endişeleniyorum bazen
Aslında o kadar kilolu da doğmadı ama 3600 doğdu

Kizlar deli olacam yeminle.aksam oldu mu basliyor aglamaya 3 -4 saat susmuyor bebek. Genelde 9-12 arasi.
Gaz masaji yapiyorum, gezdiriyorum,salliyorum,mama veriyorum,meme ,emzik veriyorum yok yok...
Bende onunla sinirden agliyirum.
Bu dakikalarda 40miza girdik.
Insallh degisir huyu suyu.
Hani yaziyorsunuz ya mama icin kaldirdik uzun uyudu falan benim ruyalarimda falan olur.masallh diyeyim bebislerinize ama benimki 1 saat kesintisiz uyusa gobek atacam mutluluktan o derece yaaa.
Birde ne zaman mama yada meme versem aksamki aglama krizi disinda reddetmiyor.
Bunaldim yeminle...

Benim bebegin kilosu az diye veryansın ediyordum 2 ay önce sen de beni teselli ediyordun biz de kilo almasin diye diyet yapiyoruz bu daha kotu falan diye, bebeğim 3750 doğdu. Demek3600 dogdu:)))))) boşuna kafanızı agritmisim :)))

Canim hepsi agir gelmesin bi arkadas rezeneyle kimyonu karstrmis midesi cok agridgi icin acillik olmus
Evet o benim başıma geldi o günden sonra kimyon görmek istemiyorum rezene içiyordum bişey olmamıştı sadece o gün ikisini bir içtim acile zor attım.kendimi. Rezeneyi halen içiyorum onda sıkıntı yok. Bende gastrit var olmayanlar belki deneyebilir

Bilemedim şimdi. Bunu arastircam mutlaka. Çünkü o kadar içim yanıyor ki o bağırınca

Bizim eve gelen hemsirede vardi o alet onla bakti sariliga. Bnm yavrunun topugu 3krre delindi sarilik icin aleti gorunce bn de kizdim kndi kendime madem kolay yolu var ne canını yaktilar diye
Atlaya atlaya okuyorum kolay yolu öğrenemedim bana da söylermşsiniz bizde de halen devam.eiypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…