40 ı dolmak üzere, 5 kilo oldu...Anladım canım kaç kg sunuz
Sarılığı geçti çok şükür. Ama daha yeni geçti diyebilirim. Fototerapi aldığı günden sonra hiç ölçtürmedik. Dr inişe geçti bilirubin, artık ölçmeye gerek yok demişti. Yüznün ve gözlerinin sarılığı bu hafta tamamen kaySlm. Sarilik değeri nasıl oldu bebeğinin?
Cnm ates olcer gibi bi aleti sadece bebegin tenine tutup sarilik degerini olcebiliyolar kan vermeye ğerek kalmadan. Ondan bahsediyoruzAtlaya atlaya okuyorum kolay yolu öğrenemedim bana da söylermşsiniz bizde de halen devam.eiypr
Kizlar desteginiz icin saolun..alintilayamadim tek tek.
Bir sorum var sap simplex kullananlar gunluk kac damla ve nasil veriyor?
Tesekkurler simdiden
Kızlar hani diyorsunuz ya. Sancısı var ağrısı var mememden ayrılmıyor orda teselli buluyor diye. Benim kızımin teselli edeceği bi memesi bile yok. Emzik versem olur mu sizce. Yoksa alistirmasam mi.gerçi almıyor ağzına pek yüzünü ekşitiyo
Eğer alıyorsa hiç düşünme ver... neler yaptım, ne paralar verdim emziğe almıyor sıpa... hala da uğraşıyorum. Diğer iki çocuğumda çokçektim bunu ne yapıp edip alıştırıcam diyordum ama öğürüyor sıpa...
Ailemin yanına gidebilirsem bu yaz onlar yazlık yerde oturuyorlar o zaman girerim yoksa tatile ben de gidemem bu sene.. bikinileri de seneye kızımla giyeriz inşallah
Ben de anlamiyorum kalp atışı mi ten sıcaklığı mi hoşlarına giden ne acaba
Kızlar gazlı bebeği olanlar doktorumuz 1. Ay kontrolünde kolik dedi kızım için ama gaz ilacı vermicem çünkü bi faydası olmuyor onların dedi. Ama siz hep kullanıyorsunuz benim bebeğim boşuna mi sancı çekiyor diye düşünmeden duramiyorum
Kizlar deli olacam yeminle.aksam oldu mu basliyor aglamaya 3 -4 saat susmuyor bebek. Genelde 9-12 arasi.
Gaz masaji yapiyorum, gezdiriyorum,salliyorum,mama veriyorum,meme ,emzik veriyorum yok yok...
Bende onunla sinirden agliyirum.
Bu dakikalarda 40miza girdik.
Insallh degisir huyu suyu.
Hani yaziyorsunuz ya mama icin kaldirdik uzun uyudu falan benim ruyalarimda falan olur.masallh diyeyim bebislerinize ama benimki 1 saat kesintisiz uyusa gobek atacam mutluluktan o derece yaaa.
Birde ne zaman mama yada meme versem aksamki aglama krizi disinda reddetmiyor.
Bunaldim yeminle...
:) 40.haftadan sonra doğum yaptın onunda etkisi vardır :)Benim bebegin kilosu az diye veryansın ediyordum 2 ay önce sen de beni teselli ediyordun biz de kilo almasin diye diyet yapiyoruz bu daha kotu falan diye, bebeğim 3750 doğdu. Demek3600 dogdu:)))))) boşuna kafanızı agritmisim :)))
Aha benim doktorumdan :)) benimki de aynısını dedi bu yüzden hiç bişey kullanmıyoruz. Ama doktoruma güveniyorum ben bebişlerim de iyi çok şükür. Sen de sıkma canını bence bir bildiği vardır elbet.Ailemin yanına gidebilirsem bu yaz onlar yazlık yerde oturuyorlar o zaman girerim yoksa tatile ben de gidemem bu sene.. bikinileri de seneye kızımla giyeriz inşallah
Ben de anlamiyorum kalp atışı mi ten sıcaklığı mi hoşlarına giden ne acaba
Kızlar gazlı bebeği olanlar doktorumuz 1. Ay kontrolünde kolik dedi kızım için ama gaz ilacı vermicem çünkü bi faydası olmuyor onların dedi. Ama siz hep kullanıyorsunuz benim bebeğim boşuna mi sancı çekiyor diye düşünmeden duramiyorum
Hepsini karıştırdın mı nasıl yaptın? Ben de deneyeceğim de. Benimkiler 3-4 günde bir kaka yapıyor.İpek 2-3 günde 1 kaka yapıyordu humana reEne kimyonlu çay içmeye başladım dün 1 kez yoğun kaka yaptı, bugünde 2 kez yoğun kak yaptı. İşe yaradı sanırım, öneririm bilginize..
Olmaz merak etme emzir sen acıkıyor yavrucak demek ki.Kızlar bebeğinizi her ağladığında emziriyormusunuz özellikle benim bebeğimle günü yakın olanlar...
gündüzleri genelde 1.5 saatte bir bazen 2-3 saati bulduğuda oluyor gecede 4 ve 3 saatte bir emiyo ve biraz tombul oldu maşallah obez olurmu ki çokmu emziriyorum ben yoksa
Canım doktoruna sordun mu o saatler arasında hiç durmadan ağlayan bebeklere kolik diyorlar genelde. Hiç bir şey yapılamıyor birkaç aya kendiliğinden geçiyor.Kizlar deli olacam yeminle.aksam oldu mu basliyor aglamaya 3 -4 saat susmuyor bebek. Genelde 9-12 arasi.
Gaz masaji yapiyorum, gezdiriyorum,salliyorum,mama veriyorum,meme ,emzik veriyorum yok yok...
Hani yaziyorsunuz ya mama icin kaldirdik uzun uyudu falan benim ruyalarimda falan olur.masallh diyeyim bebislerinize ama benimki 1 saat kesintisiz uyusa gobek atacam mutluluktan o derece yaaa.
Bunaldim yeminle...
Doğru diyorsun canım doktora güvenmek lazım.. ben sabah rezene akşam rezene kimyon cayi yapıp içiyorum. Rezene kimyon bir arkadaşa ağır gelmiş ama bana iyi geldi sanki.. bebise iyi gelip gelmediğini bikac güne anlarım sanırımAha benim doktorumdan :)) benimki de aynısını dedi bu yüzden hiç bişey kullanmıyoruz. Ama doktoruma güveniyorum ben bebişlerim de iyi çok şükür. Sen de sıkma canını bence bir bildiği vardır elbet.
Benim kizimda da oyle yasli dedelr gibi bogazini temizliyo bugun soracagim doktoraKizlar bebegimin bogazi tikali gibi hiriltili hiriltili ses cikariyor uyurken cok rahatsiz oluyor nefes alip verirken,, görüstügümüz ebe sütün balgam yaptigini söyledi bebeklerde oluyor böyle dedi.. sizin bebeklerinizde olan varmi böyle??
Sakin ol kuzucuk belliki ga cok sikistriyo supurge fon mak.sesleri denedinmi yads disari cikartip arabayka gezdirmeyi komik ama gercekten etkili oluyoKizlar deli olacam yeminle.aksam oldu mu basliyor aglamaya 3 -4 saat susmuyor bebek. Genelde 9-12 arasi.
Bunaldim yeminle...
Tekrar gecmis olsn canim nickini hatirlayamadim ama aklimda senden sonra bende icmiyorum.oyleEvet o benim başıma geldi o günden sonra kimyon görmek istemiyorum rezene içiyordum bişey olmamıştı sadece o gün ikisini bir içtim acile zor attım.kendimi. Rezeneyi halen içiyorum onda sıkıntı yok. Bende gastrit var olmayanlar belki deneyebilir
Canim teşekkür ederim uyandığın için o arkadaşı okudum bende doğru ağır gelebilir hepsi..Canim hepsi agir gelmesin bi arkadas rezeneyle kimyonu karstrmis midesi cok agridgi icin acillik olmus
Canim benim Dr um izin vermezken yani bazı Dr lar en azından 40 çıkana kadar kullandırmiyolar..Canım ben doğumdan sonraki gun doktorum kontrole geldiğinde sordum hemen kullanabilirsin korse demişti. Doktordan doktora değişiyor mu bu duruum
Canim korseni nerden aldın sakıncası yoksa soylermisin..Benimki belden oturtmali ama seninki daha sıkı sanırım dimi..Bu korse meselesini bende anlamadım, benim dr hemen tak dedi ama bırada okuduğum kadarıyla karın kaslarını çalıştırmadığı için tavsiye edilmiyordu. Benimde işime geldi açıkçası çünkü hava çok sıcak ve benim korse demirli, sımsıkı sıkıyor çok bunalıyorum :)
Canim spor a 6 ay sonra baslayabiliriz özellikle sezeryan lilar..Ameliyat bölgemiz çok tazeOff sorma yaa..Aynı durum bende de var. Nerdeyse 1 ay oldu doğum yapalı,17 kilonun yarısı gitti, o kadar .. Biran önce bişiler yapmak istiyorum , diyet spor filan.. Ama emzirme nedeniyle diyete kalkisamiyorum; egzersiz yapacak kadar da ameliyat bölgeme güvenmiyorum. Öyle takılıyorum
Günü ne zaman hepimiz nickin yanına yazarsak daha rahat cevap verebilirizKızlar bebeğinizi her ağladığında emziriyormusunuz özellikle benim bebeğimle günü yakın olanlar...
gündüzleri genelde 1.5 saatte bir bazen 2-3 saati bulduğuda oluyor gecede 4 ve 3 saatte bir emiyo ve biraz tombul oldu maşallah obez olurmu ki çokmu emziriyorum ben yoksa
rezene kimyon gibi çaylar 1-2 aylıkken değilde daha ileri aylarda veiliyormuş. bebeklerin bağırsaklarına iyi gelmiyormuş diye duydumGeçmiş olsun canım oyy kıyamam kuzuya yaa. Rezeneyi neden verme dedi dr . Bio gaia bizde kullanıyoruz güzel etkili bitkisel ilaç. Hastane tavsiyen için ayrıca tşkler..
Yazılı sanıyordum gözükmüyor mu?Günü ne zaman hepimiz nickin yanına yazarsak daha rahat cevap verebiliriz
Bnmki gündüz 2-3 saat te bir gece belirsiz 3-4-5 saat benimde vicdanım rahat değil gece için uyanmıyo ya da az emiyo uyuyo
Bırakın uyusun. Hiç rahatsız olmayın, uyku da gelişiminde süt kadar etkili. Çocuklarda büyüme hormonu uykuda salınıyor diye biliyorum. Kaldıki acıksa zaten uyanır bebek. Uzun süre uyuyan bebek daha huzurlu uyanıp daha iyi besleniyor bence.eger sarılık gibi bir sorun yoksa bırakın kendi halineGünü ne zaman hepimiz nickin yanına yazarsak daha rahat cevap verebiliriz
Bnmki gündüz 2-3 saat te bir gece belirsiz 3-4-5 saat benimde vicdanım rahat değil gece için uyanmıyo ya da az emiyo uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?