2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anladım canım kaç kg sunuz
40 ı dolmak üzere, 5 kilo oldu...

Slm. Sarilik değeri nasıl oldu bebeğinin?
Sarılığı geçti çok şükür. Ama daha yeni geçti diyebilirim. Fototerapi aldığı günden sonra hiç ölçtürmedik. Dr inişe geçti bilirubin, artık ölçmeye gerek yok demişti. Yüznün ve gözlerinin sarılığı bu hafta tamamen kay

Atlaya atlaya okuyorum kolay yolu öğrenemedim bana da söylermşsiniz bizde de halen devam.eiypr
Cnm ates olcer gibi bi aleti sadece bebegin tenine tutup sarilik degerini olcebiliyolar kan vermeye ğerek kalmadan. Ondan bahsediyoruz

Kizlar desteginiz icin saolun..alintilayamadim tek tek.
Bir sorum var sap simplex kullananlar gunluk kac damla ve nasil veriyor?
Tesekkurler simdiden

Günde 3 kere 10 ar damla kullanabilirsin dedi doktor.ben su an sabah akşam kullaniyorum

Emzik candır bence alıştır alırsa

Ben avent smoothie aldım biraz pahalı ama onu alıyor sadece

Bence deneyebilirsiniz sonuçta yüzde yüz kesmiyor biraz bile hafifletse yeter.sab simplex kullaniyoruz o Azda olsa fayda etti sanki.bu fayda etmemeye başlarsa nurse Harvey e gecicem

Canım o kolik malesef öyle oluyor annenin tüm dengesini altüst ediyor.iste bu durum da aslında en sakin olmamız gereken dönem bebek daha çok stres olmasın diye ama basarabilmek çok zor.bunun bı dönem olduğunu geçeceğini düşünmek belki işe yarar

:) 40.haftadan sonra doğum yaptın onunda etkisi vardır :)
Şimdi kaç kg sunuz ve ne kadarlık oldunuz

Ben devlet hastanesinde doğum yaptım.. şu yeni açılan şehir hastanelerinden birinde. Ben doğum yaptığımda açılalı iki ay falan olmuştu. Doğumun ertesi günü odaya kontr ol için çocuk doktoru geldiğinde hemşiresi atesolcer gibi bir aletle sariligini olcmustu. Sorduk merak edip yeni mi çıktı bu aletler diye. Bize de yeni hastane açılırken geldi dendi. Yeni kullanılmaya başlanmış. O yüzden her hastanede olmayabilir.
@BahaRaslan99 canım bunlar kolik belirtisi. Benimki de akşam saati cozutuyo. Elden ele geziyor ne şekillere giriyoruz. Birlikte çok ağladık ilk günler. Ama geçici bir süre olduğunu dusunmeye çalış sen ne kadar sakin ve kendinden emin karsilarsan o da bu tık daha rahat oluyor. Sancılar gelince hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek. Bizim doktor 1 buçuk ayda pik yapar sonra azalmaya baslayarak 3 ayda biter demişti. Bu yüzden şu an en sancılı dönemler. Kolay gelsin hepimize

Aha benim doktorumdan :)) benimki de aynısını dedi bu yüzden hiç bişey kullanmıyoruz. Ama doktoruma güveniyorum ben bebişlerim de iyi çok şükür. Sen de sıkma canını bence bir bildiği vardır elbet.

İpek 2-3 günde 1 kaka yapıyordu humana reEne kimyonlu çay içmeye başladım dün 1 kez yoğun kaka yaptı, bugünde 2 kez yoğun kak yaptı. İşe yaradı sanırım, öneririm bilginize..
Hepsini karıştırdın mı nasıl yaptın? Ben de deneyeceğim de. Benimkiler 3-4 günde bir kaka yapıyor.

Olmaz merak etme emzir sen acıkıyor yavrucak demek ki.

Canım doktoruna sordun mu o saatler arasında hiç durmadan ağlayan bebeklere kolik diyorlar genelde. Hiç bir şey yapılamıyor birkaç aya kendiliğinden geçiyor.

Aha benim doktorumdan :)) benimki de aynısını dedi bu yüzden hiç bişey kullanmıyoruz. Ama doktoruma güveniyorum ben bebişlerim de iyi çok şükür. Sen de sıkma canını bence bir bildiği vardır elbet.
Doğru diyorsun canım doktora güvenmek lazım.. ben sabah rezene akşam rezene kimyon cayi yapıp içiyorum. Rezene kimyon bir arkadaşa ağır gelmiş ama bana iyi geldi sanki.. bebise iyi gelip gelmediğini bikac güne anlarım sanırım

Benim kizimda da oyle yasli dedelr gibi bogazini temizliyo bugun soracagim doktora

Sakin ol kuzucuk belliki ga cok sikistriyo supurge fon mak.sesleri denedinmi yads disari cikartip arabayka gezdirmeyi komik ama gercekten etkili oluyo

Tekrar gecmis olsn canim nickini hatirlayamadim ama aklimda senden sonra bende icmiyorum.oyle

Canim hepsi agir gelmesin bi arkadas rezeneyle kimyonu karstrmis midesi cok agridgi icin acillik olmus
Canim teşekkür ederim uyandığın için o arkadaşı okudum bende doğru ağır gelebilir hepsi..
Dönüşümlü kullanırım olmassa..

Canım ben doğumdan sonraki gun doktorum kontrole geldiğinde sordum hemen kullanabilirsin korse demişti. Doktordan doktora değişiyor mu bu duruum
Canim benim Dr um izin vermezken yani bazı Dr lar en azından 40 çıkana kadar kullandırmiyolar..
Sağlık açısından..Bazı Dr lar da örneğin seninki izin vermiş..Bende pek anlayamadım ama korse kullanipta zarar gören kimsede yok sanırım
Benım Arkadasim ÜÇ sezeryan oldu ertesi Gün korse kullanmis Göbek vs bisey yok..
Bende dün itibari ile taktım artık en az 1 ay çıkarmayı düşünmüyorum...

Canim korseni nerden aldın sakıncası yoksa soylermisin..Benimki belden oturtmali ama seninki daha sıkı sanırım dimi..
Bu arada dediğin gibi Dr lar karın kaslarını calistirmadigi için onermiyo kimisi ama taktım artık..Çıkarmak istemiyorum bi süre bakalım inş ise yarar:)

Canim spor a 6 ay sonra baslayabiliriz özellikle sezeryan lilar..Ameliyat bölgemiz çok taze

Arkadaslar dün oğlum uyurken kızımla irmikli gül tatlısı yaptık Şipşak hemde..
Dün bi kaç tane yedim ve gece maşallah göğüslerim dolu doluydu...
Bilgi vermek istedim sizede..Hemen yapilabilicek çok pratik bi tatlı..
Kilo yapar kısmını şu an askıya aldım.. emzirme dönemi diye tabi çok yememek gerek ama canımız tatlı istediği zaman yapilabilicek lokmalik güzel tatlıcıklarr

Günü ne zaman hepimiz nickin yanına yazarsak daha rahat cevap verebiliriz
Bnmki gündüz 2-3 saat te bir gece belirsiz 3-4-5 saat benimde vicdanım rahat değil gece için uyanmıyo ya da az emiyo uyuyo

Geçmiş olsun canım oyy kıyamam kuzuya yaa. Rezeneyi neden verme dedi dr . Bio gaia bizde kullanıyoruz güzel etkili bitkisel ilaç. Hastane tavsiyen için ayrıca tşkler..
rezene kimyon gibi çaylar 1-2 aylıkken değilde daha ileri aylarda veiliyormuş. bebeklerin bağırsaklarına iyi gelmiyormuş diye duydum

Bnmki gündüz 2-3 saat te bir gece belirsiz 3-4-5 saat benimde vicdanım rahat değil gece için uyanmıyo ya da az emiyo uyuyo
Yazılı sanıyordum gözükmüyor mu?
Acıkırsa uyanır canım sen üzülme uykuda lazım sonuçta gelişmesi için

Bırakın uyusun. Hiç rahatsız olmayın, uyku da gelişiminde süt kadar etkili. Çocuklarda büyüme hormonu uykuda salınıyor diye biliyorum. Kaldıki acıksa zaten uyanır bebek. Uzun süre uyuyan bebek daha huzurlu uyanıp daha iyi besleniyor bence.eger sarılık gibi bir sorun yoksa bırakın kendi haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…