2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimki 3190 doğdu, hastahaneden 3090 çıktı :) nerelere gidem:)

Kolik belirtisi yaşayan anneler aynısını ben de yaşıyorum. Gün içerisinde yemeğini yediği an ağlıyor uyuyana kadar ama gündüz sakinleşebiliyor, şirinlik yaparak pışpışlayarak ondan bir gülümseme Bile koparsbiliyoruz. Ancak saat 7 ye doğru gece 10lara kadar hiçbir pozisyonda susmuyor, ağlasın geçer diyemiyor o an insan çünkü katıla katıla ağlıyor ve çok yorgun düşüyor insan çok üzülüyor. Ben biogaia damla aldım çok tavsiye almıştım umarım etki eder. Masaj biZde akşamları kar etmiyor. Bir de siz bebeğim sürekli kaka yapıyor bıktım uf diyorsunuz ya ben şaşırıyorum çünkü benim hergele 3 günde bir kakasını yapıyor

Benimki 3190 doğdu, hastahaneden 3090 çıktı :) nerelere gidem:)

Benimki 3080gr doğdu ilk bir haftada da çok güzel kilo alıp öyle de devam etti..
Önemli olan sağlıklı olmaları aradaki 400 500 gr pek bişey ifade etmiyor..Nasılsa toparliyo lar:))
Bir ek gıda ya geçelim en güzel sebze çoraplarını yapıcam..meyveler yediricem inşallah
Kızım dan çok çektim umarım bu ayırt etmez yemek konusunda Seçici olmaz:)

Bizim Dr umuzda gaz için hiç bişey vermedi
Hiç bir işe yaramıyor almayın dedi istediğim halde...Tek çözümü masaj dedi
Demesine bakma canım çok forum okudum ben bu olay üç ay sürüyorsa bildiğim 4 5 ilaç var hepsi kısa süre de olsa kar ediyormuş ben süreci geçirmek için iyi bi yöntem olduğunu düşünüyorum hepsini deneyeceğim sen de dene bence

Kızlar bilenler vardır illaki ama bilmeyenler de olabilir diye yazmak istedim..
Bebeklerimizin her anını fotoğraflamak isteriz ama fotoğraf çekerken flaş ınız mutlaka kapalı olsun..
Doktorumuz ve hemşireler özellikle uyardı bu konuda sakin flaş patlatmayın diye
Bu yüzden bir bebek kör olmuş Allah korusun
Yinede bilmeyenler olabilir diye uyarıda bulunmak istedim

Canim bilemiyorum ki alıp denerim tabi ama burdan da faydası dokundu diyen çok az
Denemek gerek belkide.. masaj la çıkarıyoruz biz gazimizi şimdilik şurda 1.5 ay kaldı umarım bitecek

Canim bilemiyorum ki alıp denerim tabi ama burdan da faydası dokundu diyen çok az
Denemek gerek belkide.. masaj la çıkarıyoruz biz gazimizi şimdilik şurda 1.5 ay kaldı umarım bitecek
Bizim doktorumuz da gaz ilaçlarının etkinliği %7 dedi. Yani yüz bebekten yedisi fayda görüyormuş. O yedilik dilim içinde yer almak umuduyla kullanıyoruz resmenAslında tüm doktorlar biliyor bu işin zamanla bağlantılı olduğunu, bebek büyüyük bağırsakları geliştikçe azalacağını ama biz anneler çare arıyoruz diye ilaca yönlendiriyorlar...

Kesinlikle katılıyorum.

4400 olmuş zaten bizimki:) tosuncuk olmuş:) ek gıda hayal gibi, o zamanlar gelse de görsek:)

Hanımlar selam. Dün 1 aylık oldu bizim enik.
Kalça ultrasonu çekildi, sorun yok. 4400 gr olmuş 57 cm olmuş. 1300 gr alıp 6cm uzamış:) kilodan 1 presentil, boydan 2 presentil ileride çıktı.
Aşısını da oldu, ateş yapmadı ama çocuk akşam canavara dönüştü. Bütün gece kıvrandı, ağrısı filan vardı heralde. İlk defa bizim yatakta yattı.
Yatak deyince aklıma geldi, ben odaları ayıracaktım bu hafta, doktor 3. Aydaki uyku eğitimine kadar aynı odada kalmanız ikinize de faydalı dedi. Yapacak bir şey yok. Doktoruna güveniyorum oğlanın.
Ah bu arada o kadar çevirmeme rağmen kafasında minik bir düzlük farketmiştim, yukarı doğru uzamış. Hatta bu nedenle bir presentil aşağıda kalmış kafa gelişimi. Düz kafa yastığı diye bir yastık aldırdı doktor. Daha bulamadım, intetnetten söyleceğim.
Gaz için de, 6. Haftada en yüksek noktasına ulaşır, 4. Ayda biter dedi.

Dün benim oğlumun ilk defa kakasi beline geçmiş..ilk günden beri prima kullanıyorum ama dün çok gürültülü fışkıran tarzda yaptı..üst baş değişti gece gece..Sanırım iki numaraya geçme zamanı geldi de geçiyor..yarım paketten fazla da bez var onu da kullanicam bol bol..
Allah tan tedarikliyiz bir koli iki numara prima hazır da bekliyor..
Prima dışında şu bezden çok memnunum diyen var mı ?
Yalnız prima gibi ince olmasi tercihim.. bezimizi değiştirmeyi düşünmüyorum ama yinede olurda bir gün lazım olursa aklımda bulunsun..

Yani zamanla bağlantılı doğru..
Çünkü hala gelişmekte olan minicik bir beden var...
ilaç kullanmayı düşünmüyorum ben sonuçta Dr larimiz daha iyi bilir..
Öylede böylece geçecek..
Birde yediklerime dikkat etmiyorum demişsin yanlış okumadiysam dimi..
Bende her şeyi yiyorum hatta bir iki defa fanta içtim napiyimmm((((
Yalnız benim oğlumda yediklerimden dolayi hiç bi değişiklik olmadı...Dikkat etsem de aynı etmesemde...
Hatta bugün kuru fasulye pilav yicem
Geçenlerde yedim güzel süt yapmıştı hatta yanında mercimek çorbası ile..
Çok da bişey değişmedi yaniiiii

Benimkinin de kafası çok sivri. Ne yapsam acaba?[/QUOTE]

Bez konusunda bende arayistayim ama prima gibisini bulamadim henuz. Biz 5bucuk kilotuz ve 2 numara kullaniyrz sizin bebis kac kilo 1 numara diyince acaba ben erken mi gecmisin 2 numaraya diye dusundum. Elimdeki paket bitince 3 almayi dusunuyrdm. 70e yakin bez var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…