- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Dün benim oğlumun ilk defa kakasi beline geçmiş..ilk günden beri prima kullanıyorum ama dün çok gürültülü fışkıran tarzda yaptı..üst baş değişti gece gece..Sanırım iki numaraya geçme zamanı geldi de geçiyor..yarım paketten fazla da bez var onu da kullanicam bol bol..
Allah tan tedarikliyiz bir koli iki numara prima hazır da bekliyor..
Prima dışında şu bezden çok memnunum diyen var mı ?
Yalnız prima gibi ince olmasi tercihim.. bezimizi değiştirmeyi düşünmüyorum ama yinede olurda bir gün lazım olursa aklımda bulunsun..
Bez konusunda bende arayistayim ama prima gibisini bulamadim henuz. Biz 5bucuk kilotuz ve 2 numara kullaniyrz sizin bebis kac kilo 1 numara diyince acaba ben erken mi gecmisin 2 numaraya diye dusundum. Elimdeki paket bitince 3 almayi dusunuyrdm. 70e yakin bez var daha
Benimki eldiveni tırnak kesmeye başlar başlamaz çıkarttırdı, dokunması lazım gelişimi için çok önemli dedi.Kizlar selamlar 1.ay kontrolumuzu olduk cok sukur butun sorularimi sordum sizede aktarayim
Oncelikle hiriltilar cok normalmis bogazini temizlemesi falan normal dedi
Boguruuodu benim kizim yani kuscak gibi oluyodu midesinde kapak olmadigi icin yapiyomus oda normalmis
Kizarikliklari sordum yuzunde vucudunda gelip gecici bisey surme dedi
Rezeneyi sen ic bebege verme dedi
Kanguru 3.aydan sonra kullan dedi
Yastikta yatrma duz ve sert zeminde yatr dedi
Gaz icin 3 4 dk pispisla illa cikmasini bekleme dedi cikmiyosa yam yatir dedi
Kaka herhes gibi 7 8 kes de yapabilir 7 8 gunde de normal dedi
Sadece zibinla dursun havalar cok sicak ama corap eldiven olsn dedi
Aklima gelenler bunlar simdilik
Cnm olmayinca olmuyorKizlar deli olacam yeminle.aksam oldu mu basliyor aglamaya 3 -4 saat susmuyor bebek. Genelde 9-12 arasi.
Gaz masaji yapiyorum, gezdiriyorum,salliyorum,mama veriyorum,meme ,emzik veriyorum yok yok...
Bende onunla sinirden agliyirum.
Bu dakikalarda 40miza girdik.
Insallh degisir huyu suyu.
Hani yaziyorsunuz ya mama icin kaldirdik uzun uyudu falan benim ruyalarimda falan olur.masallh diyeyim bebislerinize ama benimki 1 saat kesintisiz uyusa gobek atacam mutluluktan o derece yaaa.
Birde ne zaman mama yada meme versem aksamki aglama krizi disinda reddetmiyor.
Bunaldim yeminle...
Bizimki 4500 kilo sen iyi yapmışsın geçmekte biz fazla depoladik 1 numarayi kiyamiyorum atmaya az kaldı onlar bitsin iki numaraya gecicem...Bez konusunda bende arayistayim ama prima gibisini bulamadim henuz. Biz 5bucuk kilotuz ve 2 numara kullaniyrz sizin bebis kac kilo 1 numara diyince acaba ben erken mi gecmisin 2 numaraya diye dusundum. Elimdeki paket bitince 3 almayi dusunuyrdm. 70e yakin bez var daha
Prima dan çok memnunum kizimdada sadece onu kullandim dün ilk defa böyle bişey yaşadık yoksa bende akşam takıyorum sabah a kadar kalıyor hiç sızma pişik vs gibi bi sorunumuz olmadı..Dün biraz fazla ıkınıp iyi gaz çıkardıkBen çocuk doğmadan, indirimlerde Seventh Generation bebek bezi alıp depolamıştım. Fiyatı uygun değil, ama hiç pişik olmadı, kakası da sadece bir kere yumurta alerjisinde dışına geçti. Akşam 10'da takıyorum sabah uyanana kadar duruyor. Ne çişi taşıyor ne kakası. İçinde parfüm ve beyazlatıcı olmadığı için yapışma ya da kötü koku olmuyor.
Tavsiye ederim.
Kesinlikle katılıyorum ben eldiveni ilk bir hafta dan sonra cikarttim..etrafını kendini kesfetmesi için eller açıkta birakilmali...Zaten bu sıcakta eldiven nasıl olacaksa.....Her Dr un görüşü ne kadar da farklı oluyoBenimki eldiveni tırnak kesmeye başlar başlamaz çıkarttırdı, dokunması lazım gelişimi için çok önemli dedi.
Bu doktorlar ne kadar değişik.
Çıkarması gerek zaten.Benimki eldiveni tırnak kesmeye başlar başlamaz çıkarttırdı, dokunması lazım gelişimi için çok önemli dedi.
Çorap eldiven dışında herşey aynıKizlar selamlar 1.ay kontrolumuzu olduk cok sukur butun sorularimi sordum sizede aktarayim
Oncelikle hiriltilar cok normalmis bogazini temizlemesi falan normal dedi
Boguruuodu benim kizim yani kuscak gibi oluyodu midesinde kapak olmadigi icin yapiyomus oda normalmis
Kizarikliklari sordum yuzunde vucudunda gelip gecici bisey surme dedi
Rezeneyi sen ic bebege verme dedi
Kanguru 3.aydan sonra kullan dedi
Yastikta yatrma duz ve sert zeminde yatr dedi
Gaz icin 3 4 dk pispisla illa cikmasini bekleme dedi cikmiyosa yam yatir dedi
Kaka herhes gibi 7 8 kes de yapabilir 7 8 gunde de normal dedi
Sadece zibinla dursun havalar cok sicak ama corap eldiven olsn dedi
Aklima gelenler bunlar simdilik
Düz kafa yastığı al düzelir dedi doktor. Ortası delik bir yastık 25 lira. Ona yatırıyorsun.
Düz kafa yastığı al düzelir dedi doktor. Ortası delik bir yastık 25 lira. Ona yatırıyorsun.
Yok kafayı oturuyorsun anladığım kadarıyla, sırt üstü yatıyor.
Canım benim kızda gece saat 11bucuk gibi baslardı gece ikşye kadar aglardı. Şu bi kaç gündür iyi. Tasınacagım için annem geldi galiba ayagı ugurlu geldi yada rezene içiyorum onun faydasıda olabilir. Bide netten uyumayan cocuga yapılan dua gördüm onuda akşsmları yedi kez okuyup üflüyorum. Bilemedim hsngisinin faydası oldu. Benimki aglayınca kucagımda yüzü dışa dönük sekilde yatakta zıplıyodum popomun üstüne. O zaman birazcık sakinliyodu. O da işe yaramazsa son care carsafa koyup eşimle sallıyodukKizlar deli olacam yeminle.aksam oldu mu basliyor aglamaya 3 -4 saat susmuyor bebek. Genelde 9-12 arasi.
Gaz masaji yapiyorum, gezdiriyorum,salliyorum,mama veriyorum,meme ,emzik veriyorum yok yok...
Bende onunla sinirden agliyirum.
Bu dakikalarda 40miza girdik.
Insallh degisir huyu suyu.
Hani yaziyorsunuz ya mama icin kaldirdik uzun uyudu falan benim ruyalarimda falan olur.masallh diyeyim bebislerinize ama benimki 1 saat kesintisiz uyusa gobek atacam mutluluktan o derece yaaa.
Birde ne zaman mama yada meme versem aksamki aglama krizi disinda reddetmiyor.
Bunaldim yeminle...
Benim kızım bes kiloyken 3nunara sleepy kullanıyodum ben Halada dewam ediyoruz. Kaç kilo oldu bilmiyorum. On gün sonra ikinci aşımız varBez konusunda bende arayistayim ama prima gibisini bulamadim henuz. Biz 5bucuk kilotuz ve 2 numara kullaniyrz sizin bebis kac kilo 1 numara diyince acaba ben erken mi gecmisin 2 numaraya diye dusundum. Elimdeki paket bitince 3 almayi dusunuyrdm. 70e yakin bez var daha
Benim de aklıma geldi, ama kafası da yamuk kalamaz. En azından gündüz başındayken kullanırım.Peki ya kusarsa sırt üstü yatirirsak kusma durumu olursa boğazına kacabilir ben o yüzden bile yan yatırıyorum hep...çok kusuyoruz çünkü
canım biz gazımızı çıkarabiliyoruz yemek sonrası ancak yine gaz sancısı var, anladım ki kolik sancısı bağırsakta dolaşan gaz ile alakalı. eğer gaz çıkarınca susuyorsa çare aramana gerek yok ama bizde gaz da çıksa krizler devamCanim bilemiyorum ki alıp denerim tabi ama burdan da faydası dokundu diyen çok az
Denemek gerek belkide.. masaj la çıkarıyoruz biz gazimizi şimdilik şurda 1.5 ay kaldı umarım bitecek
Elleri ayaklari soguk oluuo diye oyle soyleedi ama gercekten her doktor farkli birsey soyluyoBenimki eldiveni tırnak kesmeye başlar başlamaz çıkarttırdı, dokunması lazım gelişimi için çok önemli dedi.
Bizimkinin de elleri ve ayakları buz gibi oluyor. Çorap hiç cikartmiyorum. Ama.eldiven sadexe gece yatarken. Gece soğuk çünkü.Elleri ayaklari soguk oluuo diye oyle soyleedi ama gercekten her doktor farkli birsey soyluyo
canım ürünün kullanımında arkasında yazana göre günde bir tatlı kşığına 100 ml kaynamış ılınmış su ilave edi günün istenen belli saatlerne bölerek veriliyorKızlar bebeği gazlı olanlar rezeneyi günde kaç kez içiyorsunuz? Humananın kimyonlu rezenesini aldım. Kaç kez içmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?