2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bez konusunda ben de kararsızım 100 tane kadar prima 2 numaram kaldı premium. 5400 gram iz 3 numaraya geçerim bu paket bitince.. daha uygun bir beze mi geçsem diyorum ya da aynı fiyatta ama petekli doku olmayan bir bez. Premium poposuna yapışıyor bebeğin çünkü. 3 numara sleepy almıştım hamileyken deneyelim diyorum ama primayla değişmeli mi kullanmaliyim pislik olmaması için. Ya da hangi bezi onerirsiniz primanin petekli doku olmayan kaliteli başka bezi var mi

Kızlar ilk yalnız uçak yolculugumuzu atlatmış bulunmaktayiz, nerde tebrikler :)
Tebrikler nasıl geçti zor oldumu? Bizimde yalnız yurtdışı yolculuğu yapmamız lazım bakalım ne zaman cesaret ederiz 7-8 aylık olunca zor olurmu ki

Bizim dogumda 2 gun o aletle baktilar sarilikdegerine.ben sadece derideki degerini gosteriyor saniyordum.kan degeri icin tahlil gerekiyor biliyirdum.

Yan yatirinca sanki daha rahat ediyor.bir iki kere olmustu

Bu cevap tam bana gore oldu.icim artik daha rahat.
Tesekkurler

Ben bebek bezini huggies kullanıyorum. Eşim iki numaradn çok almış, bitirmeye çalışıyorum biraz küçük geliyo gibime geldi. Üç numaraya geçmek lazım.

Evtt dogru.birde annesi kulagindan opmus bebegi kulak zari patlamis.tv de duymustum cook onceden

Canım nasıl oldun, iyileşti mi yara

Canım çok sağol.
Tam iyileşmedi ama artık tepinmeden ağlamadan zırlamadan emzirebiliyorum çoğunlukla. Acı hala var ama çok şükür eskisi kadar dayanılmaz değil. İnşallah az kalmıştır iyileşmesine. Kopan yer hala çukur duruyor dolmadı ama, şu acısı geçsin bana yeter...

Acaba verilen vitaminlerde uykusuzluk yapiyormudur.
Biz ogrencilik yillarinda gece uyanuk kalmak icin kahve vitamin hapi kullanirdik
Ozellikle A vitamini diye hatirliyorum.

Hepsini karıştırdın mı nasıl yaptın? Ben de deneyeceğim de. Benimkiler 3-4 günde bir kaka yapıyor.
Humana Rezene kimyon karışımı var, bebeklerede veriliyor ama dr sen iç senden geçer zaten dedi. 200 ml suya 2 tatlı kaşığı at iç. Şimdilik Hergün yapmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…