- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Geçmiş olsun tebrikler.. nasıl geçti kaç gunluktunuzKızlar ilk yalnız uçak yolculugumuzu atlatmış bulunmaktayiz, nerde tebrikler :)
Tebrikler nasıl geçti zor oldumu? Bizimde yalnız yurtdışı yolculuğu yapmamız lazım bakalım ne zaman cesaret ederiz 7-8 aylık olunca zor olurmu kiKızlar ilk yalnız uçak yolculugumuzu atlatmış bulunmaktayiz, nerde tebrikler :)
kizlar o alet oldugundan dusuk mu yuksek mi gosteriyomus oyle bisey dedi bizim doktor ben sordum da bir de kanda baska degerlere de bakiliyormus ama sık sık kan alinmasi da gunah küçücük bebege biz bir kere kan verdik ayrintulu tahlil icin verin dedi deger düştüğü icin vermedik eger sarilik azalacagina artarsa o zaman tabi ki her turlu kani veririz
Yan yatirinca sanki daha rahat ediyor.bir iki kere olmustuKizlar bebegimin bogazi tikali gibi hiriltili hiriltili ses cikariyor uyurken cok rahatsiz oluyor nefes alip verirken,, görüstügümüz ebe sütün balgam yaptigini söyledi bebeklerde oluyor böyle dedi.. sizin bebeklerinizde olan varmi böyle??
Deriden ates olcer gibi bir aletle sarilik degerine bakiliyorAtlaya atlaya okuyorum kolay yolu öğrenemedim bana da söylermşsiniz bizde de halen devam.eiypr
canım ürünün kullanımında arkasında yazana göre günde bir tatlı kşığına 100 ml kaynamış ılınmış su ilave edi günün istenen belli saatlerne bölerek veriliyor
Bırakın uyusun. Hiç rahatsız olmayın, uyku da gelişiminde süt kadar etkili. Çocuklarda büyüme hormonu uykuda salınıyor diye biliyorum. Kaldıki acıksa zaten uyanır bebek. Uzun süre uyuyan bebek daha huzurlu uyanıp daha iyi besleniyor bence.eger sarılık gibi bir sorun yoksa bırakın kendi haline
Canım bebeğe vermicem kendim içeceğim
Kızlar bilenler vardır illaki ama bilmeyenler de olabilir diye yazmak istedim..
Bebeklerimizin her anını fotoğraflamak isteriz ama fotoğraf çekerken flaş ınız mutlaka kapalı olsun..
Doktorumuz ve hemşireler özellikle uyardı bu konuda sakin flaş patlatmayın diye
Bu yüzden bir bebek kör olmuş Allah korusun
Yinede bilmeyenler olabilir diye uyarıda bulunmak istedim
Canım nasıl oldun, iyileşti mi yara
Ben bir bardak kahvaltıdan sonra bir bardakta akşam yemeginden sonra içiyorum. Benimki aktarda satılan tane rezenedenKızlar bebeği gazlı olanlar rezeneyi günde kaç kez içiyorsunuz? Humananın kimyonlu rezenesini aldım. Kaç kez içmeliyim?
Ben günde iki defa içiyorum.Kızlar bebeği gazlı olanlar rezeneyi günde kaç kez içiyorsunuz? Humananın kimyonlu rezenesini aldım. Kaç kez içmeliyim?
Cnm doktora gittinmi ne dedi?? Ne yapilabilir acaba??Benim kizimda da oyle yasli dedelr gibi bogazini temizliyo bugun soracagim doktora
Düzz yatinca daha zor nefes aliyor evett bi gecseydi rezene cayi veriyorum bendeYan yatirinca sanki daha rahat ediyor.bir iki kere olmustu
Humana Rezene kimyon karışımı var, bebeklerede veriliyor ama dr sen iç senden geçer zaten dedi. 200 ml suya 2 tatlı kaşığı at iç. Şimdilik Hergün yapmaya başladıHepsini karıştırdın mı nasıl yaptın? Ben de deneyeceğim de. Benimkiler 3-4 günde bir kaka yapıyor.
Gittim canim normal dedi olurmus oyleCnm doktora gittinmi ne dedi?? Ne yapilabilir acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?