2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok kafayı oturuyorsun anladığım kadarıyla, sırt üstü yatıyor.[/QUOTE]
Off benimki de tek tarafa yatıyor işe yarar mı bu yastık acaba? @ beatrices

Peki ya kusarsa sırt üstü yatirirsak kusma durumu olursa boğazına kacabilir ben o yüzden bile yan yatırıyorum hep...çok kusuyoruz çünkü
Benim Bebek yan yatma yastığında hiç rahat edemedi. Uzman yorumlarına baktım özellikle sırtüstü, sadece kafa yan öneriyorlar zaten kusma vs olduğunda Bebek kafasıyla ayarlıyormuş.. Sadece reflü taştığını kullanıyoruz

Fiyatlarina baktim dedigin gibi pek hesapli degil ben ise baslamadn tek gelirle bizi aşar:) tesekkurler

Ben sleppy huggies denedim memnun kalmadim primanin yeni dogani kullandim cok memnunum baska hesapli bi bez bulamazsam prima aktif bebek alacagim

Suan kac gunluk aylik

Tatlı ve yorgun anneler ben bebek arabamdan çok memnunum diyen var mı? Varsa marka model lütfen

Aynı bizimki saat 21.00 -24.00 arası evde kucakta tur atıyoruz. Belimiz koptu. Dışardan duyan bakmıyoruz sanır çocuğa. Akşam biseyler oluyo çocuğa biranda değişiyor.

Doğduğundan beri bir mutlu suratını görmedim. Yine de şükür diyorum. En azından hasta falan değil. Geçecek bugünlerde.

Kızlar kusma korkusu ne zaman geçecek. Her an kusacak boğulacak korkusu yaşıyorum.

Canım baya su gibiydi bizimkinin. Normalde suyu bez çektiği için farketmemişiz. Altı açıkken tam yaptı kakayı. Gürültülü fışkırttı su gibi ve köpüklüydü. İshalmiş meğer

Suan kac aylik gunluk
27 günlük. Ama gündüz uykusu nerdeyse yok gibi. Hani derler ya tavşan uykusu diye; iste ondan.Uykuya daldı zannedip besigine bırakıyorum , aradan 5 bilemedin 10 dk sonra başlıyor ciyaklamaya. Kucağa alınca avunuyor küçük hanım.

Emzirmek için olmasa bile altını almak için 2 saatte bir uyandırıyorum ben. Yoksa hemen pişik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…