- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Nerden aldın canım? Aktardan mı markette mi satılıyor?Humana Rezene kimyon karışımı var, bebeklerede veriliyor ama dr sen iç senden geçer zaten dedi. 200 ml suya 2 tatlı kaşığı at iç. Şimdilik Hergün yapmaya başladı
Eczanede satılıyor canım, çeşitli çayları var sen özellikle kimyon Rezene diye belirtirsin. Şifa olsun miniklereNerden aldın canım? Aktardan mı markette mi satılıyor?
Yok kafayı oturuyorsun anladığım kadarıyla, sırt üstü yatıyor.[/QUOTE]Bu kafa yastığını bende merak ettim benimki malesef tek bi tarafa yatıyor..
Diğer türlü uyuyamiyor ki...Alırım olmadı napalım reflü yatagimiz destekli ama yeterli olmuyo demekki...
Hangi site birde bu yastıkta yön degistirmek gerek miyor mu
Tamam süper sağolasınEczanede satılıyor canım, çeşitli çayları var sen özellikle kimyon Rezene diye belirtirsin. Şifa olsun miniklere
Off benimki de tek tarafa yatıyorYok kafayı oturuyorsun anladığım kadarıyla, sırt üstü yatıyor.
Doktor al dedi bana, umarım yarar.[/QUOTE]Off benimki de tek tarafa yatıyorişe yarar mı bu yastık acaba? @ beatrices
Benim Bebek yan yatma yastığında hiç rahat edemedi. Uzman yorumlarına baktım özellikle sırtüstü, sadece kafa yan öneriyorlar zaten kusma vs olduğunda Bebek kafasıyla ayarlıyormuş.. Sadece reflü taştığını kullanıyoruzPeki ya kusarsa sırt üstü yatirirsak kusma durumu olursa boğazına kacabilir ben o yüzden bile yan yatırıyorum hep...çok kusuyoruz çünkü
Fiyatlarina baktim dedigin gibi pek hesapli degil ben ise baslamadn tek gelirle bizi aşar:) tesekkurlerBen çocuk doğmadan, indirimlerde Seventh Generation bebek bezi alıp depolamıştım. Fiyatı uygun değil, ama hiç pişik olmadı, kakası da sadece bir kere yumurta alerjisinde dışına geçti. Akşam 10'da takıyorum sabah uyanana kadar duruyor. Ne çişi taşıyor ne kakası. İçinde parfüm ve beyazlatıcı olmadığı için yapışma ya da kötü koku olmuyor.
Tavsiye ederim.
Ben sleppy huggies denedim memnun kalmadim primanin yeni dogani kullandim cok memnunum baska hesapli bi bez bulamazsam prima aktif bebek alacagimBez konusunda ben de kararsızım 100 tane kadar prima 2 numaram kaldı premium. 5400 gram iz 3 numaraya geçerim bu paket bitince.. daha uygun bir beze mi geçsem diyorum ya da aynı fiyatta ama petekli doku olmayan bir bez. Premium poposuna yapışıyor bebeğin çünkü. 3 numara sleepy almıştım hamileyken deneyelim diyorum ama primayla değişmeli mi kullanmaliyim pislik olmaması için. Ya da hangi bezi onerirsiniz primanin petekli doku olmayan kaliteli başka bezi var mi
Uyumuyor, 30 dk en fazla saat başı uyanıyor sadece 20:00-02:00 arası derin uyuyor bir kez kaldırıp süt veriyorum. 02:00 da tekrar uyandırıyorum süt için ve uyandırdığıma pilman oluyorum sabaha kadar mırıl mırıl uyuyor uyanıyor ağlıyor vs
Felaket...Bugünki uykusunu toplasan 2 saat etmez. 10 dk öncesine kadar da savaş devam ediyordu. Şimdi de beşikte mıkırdanıyor. umarım gece de böyle geçmez..
Uyumama gibi:) Sarılık döneminde alıştı, her iki saatte bir kalkıyor:) halbuki doktor 4 saate kadar uyuyabilir demişti:) Anlamadı bizim enik:)
Kizlar deli olacam yeminle.aksam oldu mu basliyor aglamaya 3 -4 saat susmuyor bebek. Genelde 9-12 arasi.
Gaz masaji yapiyorum, gezdiriyorum,salliyorum,mama veriyorum,meme ,emzik veriyorum yok yok...
Bende onunla sinirden agliyirum.
Bu dakikalarda 40miza girdik.
Insallh degisir huyu suyu.
Hani yaziyorsunuz ya mama icin kaldirdik uzun uyudu falan benim ruyalarimda falan olur.masallh diyeyim bebislerinize ama benimki 1 saat kesintisiz uyusa gobek atacam mutluluktan o derece yaaa.
Birde ne zaman mama yada meme versem aksamki aglama krizi disinda reddetmiyor.
Bunaldim yeminle...
O halde iki tatlı kaşığı bir su bardağıCanım bebeğe vermicem kendim içeceğim
Canım baya su gibiydi bizimkinin. Normalde suyu bez çektiği için farketmemişiz. Altı açıkken tam yaptı kakayı. Gürültülü fışkırttı su gibi ve köpüklüydü. İshalmiş meğerBenim bebeğimdede var ishal mi oluyor muş öyle?
Sanki görenler çok tombul muş gibi bakıyorlar yada bana öyle geliyor hamilelik şekeri vardı bide bende öyle oluncada iyice endişeleniyorum bazen
Aslında o kadar kilolu da doğmadı ama 3600 doğdu
27 günlük. Ama gündüz uykusu nerdeyse yok gibi. Hani derler ya tavşan uykusu diye; iste ondan.Uykuya daldı zannedip besigine bırakıyorum , aradan 5 bilemedin 10 dk sonra başlıyor ciyaklamaya. Kucağa alınca avunuyor küçük hanım.Suan kac aylik gunluk
Emzirmek için olmasa bile altını almak için 2 saatte bir uyandırıyorum ben. Yoksa hemen pişik oluyorBırakın uyusun. Hiç rahatsız olmayın, uyku da gelişiminde süt kadar etkili. Çocuklarda büyüme hormonu uykuda salınıyor diye biliyorum. Kaldıki acıksa zaten uyanır bebek. Uzun süre uyuyan bebek daha huzurlu uyanıp daha iyi besleniyor bence.eger sarılık gibi bir sorun yoksa bırakın kendi haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?