- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 703
- 43
- 35
Biogaia ve nurse harveys kullanıyoruz biz. Önceden sab simplex kullanıyoduk ama içinde paraben varmışZencefill90 Selam. Senin doktorun gaz için farklı bir ilaç tavsiye etmişti sanki, ismini yazar mısın?
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim bakıcam mutlaka:)
Bende Pier Cardin in reflü yatağını aldımBenim Bebek yan yatma yastığında hiç rahat edemedi. Uzman yorumlarına baktım özellikle sırtüstü, sadece kafa yan öneriyorlar zaten kusma vs olduğunda Bebek kafasıyla ayarlıyormuş.. Sadece reflü taştığını kullanıyoruz
Prima yı ilk günden beri kullanıyorum..incecik bez o konuda çok iyi..Huggies almıştım kızım ilk doğduğunda hastaneye götürdüm birde resmen karton gibi bez...Bir daha elimi bile sürmedimBen sleppy huggies denedim memnun kalmadim primanin yeni dogani kullandim cok memnunum baska hesapli bi bez bulamazsam prima aktif bebek alacagim
33 günlük canımSuan kac gunluk aylik
Ya bizimkinde uyku yapmadı, hatta aksi bile olabilir uyumuyo :))Daha once bi arkadas sormustu hatta bende uyku yapti diyemem ama derin uyumasini sagliyor demistim ama iki gundr dikkat ediyrm cok uyuyor bebegim sab simplex kullaniyrdm. Bunu kullanipta bebegine uyku yaoan baska varmiydi. Yan etki mi yapti acaba diye dusunuyrm gaz cikarmasinda yardimci oluyr ama uykuda yapiyor
33 günlük canım
27 günlük. Ama gündüz uykusu nerdeyse yok gibi. Hani derler ya tavşan uykusu diye; iste ondan.Uykuya daldı zannedip besigine bırakıyorum , aradan 5 bilemedin 10 dk sonra başlıyor ciyaklamaya. Kucağa alınca avunuyor küçük hanım.
Anne sutunden obez olmaz benim ilk oglum kolikti inan yarim saatte bir emzirirdim doktorda daha cabuk gelisir demisti o zaman anne sutu aliyosa korkmaKızlar bebeğinizi her ağladığında emziriyormusunuz özellikle benim bebeğimle günü yakın olanlar...
gündüzleri genelde 1.5 saatte bir bazen 2-3 saati bulduğuda oluyor gecede 4 ve 3 saatte bir emiyo ve biraz tombul oldu maşallah obez olurmu ki çokmu emziriyorum ben yoksa
Bana dr doguma 1 ay kala en iyi ihtimale 2900 doğar bu bebek , tanminin 2500 2700 dogacak demişti. Biraz minik bi bebek olacak dedi sonra. Ben de delirmistim buralarda bebeğim gelişmiyor diye. En cok da bir garip teselli etmişti sagolsun:))))Benimki 3190 doğdu, hastahaneden 3090 çıktı :) nerelere gidem:)
Concord air. Çok sağlam, çok güvenli. Ama biraz ağır. Sürerken farkedilmiyor ama taşırken anlaşılıyor:)Tatlı ve yorgun anneler ben bebek arabamdan çok memnunum diyen var mı? Varsa marka model lütfen
En az 3 ay galiba canımBakalim ne zaman duzene giricek uykulari
Doğru son hafta aldık kiloyu zaren:) şimdi 4750 olduk. Hastane çıkışımız 3350ydi ama. Çok odemliymisiz:) 1 ay 5 günlüğü. Siz?:) 40.haftadan sonra doğum yaptın onunda etkisi vardır :)
Şimdi kaç kg sunuz ve ne kadarlık oldunuz
MaşallahDoğru son hafta aldık kiloyu zaren:) şimdi 4750 olduk. Hastane çıkışımız 3350ydi ama. Çok odemliymisiz:) 1 ay 5 günlüğü. Siz?
Tsk ederim cevap için. Kaç gün sürdü onu da öğrenebilir mi yim? Biz ey günlüğüz . 18 degerle başladık su an 10 degerimiz. Gecmeyen sarilik olabilir mi sence? Fototerapiden sonra kaca düşmüştü değer sizin?40 ı dolmak üzere, 5 kilo oldu...
Sarılığı geçti çok şükür. Ama daha yeni geçti diyebilirim. Fototerapi aldığı günden sonra hiç ölçtürmedik. Dr inişe geçti bilirubin, artık ölçmeye gerek yok demişti. Yüznün ve gözlerinin sarılığı bu hafta tamamen kay
Hangi marka biberonun canım? Birde biberonun ağzını kontrol ettin mi, akışı nasıl?Ay milletin bebesi meme reddeder benimki biberon reddediyor.
Deli olmak işten değil
Ben senin taraftayim:)))Ay milletin bebesi meme reddeder benimki biberon reddediyor.
Deli olmak işten değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?