2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
C caykasigi1234 baya bir sıkı hemde :)
Tül bel korse olan, inceleyebilirsin
Teşekkür ederim bakıcam mutlaka:)
Bende Pier Cardin in reflü yatağını aldım
Yastigini kullanıyoruz..Ama gerçekten dediğin gibi bebek kusunca kendini ayarlıyor
Ben sleppy huggies denedim memnun kalmadim primanin yeni dogani kullandim cok memnunum baska hesapli bi bez bulamazsam prima aktif bebek alacagim
Prima yı ilk günden beri kullanıyorum..incecik bez o konuda çok iyi..Huggies almıştım kızım ilk doğduğunda hastaneye götürdüm birde resmen karton gibi bez...Bir daha elimi bile sürmedim

Daha once bi arkadas sormustu hatta bende uyku yapti diyemem ama derin uyumasini sagliyor demistim ama iki gundr dikkat ediyrm cok uyuyor bebegim sab simplex kullaniyrdm. Bunu kullanipta bebegine uyku yaoan baska varmiydi. Yan etki mi yapti acaba diye dusunuyrm gaz cikarmasinda yardimci oluyr ama uykuda yapiyor

Kizlar bi sualim olucek. Yarin eşim evdeyken kontrole gidip şu usg, işitme testi vs yaptırmak istiyorum. Yarın tam 4 haftalık oluyor bizim bebe. İşitme testi dogar dogmaz da yapılıyor, ok. Ama diğerleri için erken diyip, bikac gunun lafini edip bizi geri yollamazlar dimi.

Ya bizimkinde uyku yapmadı, hatta aksi bile olabilir uyumuyo :))
Ama bizimkinin çişi ilaç kokuyor, çiş yapınca direk kokusundan anlıyorum artık. Sizdede öyle mi?
Devit ve biogaia kullanırken yoktu böyle bir koku..

Düz kafa yastığı al düzelir dedi doktor. Ortası delik bir yastık 25 lira. Ona yatırıyorsun.[/QUOTE]
Ben kafası düz olunca ona yatırıyorsun sandım. Ben de bakayım o zaman. Sağol.

Demek ki bu aralar boyle : )

Anne sutunden obez olmaz benim ilk oglum kolikti inan yarim saatte bir emzirirdim doktorda daha cabuk gelisir demisti o zaman anne sutu aliyosa korkma

Benimki 3190 doğdu, hastahaneden 3090 çıktı :) nerelere gidem:)
Bana dr doguma 1 ay kala en iyi ihtimale 2900 doğar bu bebek , tanminin 2500 2700 dogacak demişti. Biraz minik bi bebek olacak dedi sonra. Ben de delirmistim buralarda bebeğim gelişmiyor diye. En cok da bir garip teselli etmişti sagolsun:))))

Tsk ederim cevap için. Kaç gün sürdü onu da öğrenebilir mi yim? Biz ey günlüğüz . 18 degerle başladık su an 10 degerimiz. Gecmeyen sarilik olabilir mi sence? Fototerapiden sonra kaca düşmüştü değer sizin?

Kızlar kızım 47 günlük ateşi 37,5 çıkıyor sizde böyle olup düştüğü oldu mu? 38 olmadan da calpol vermeyin diyorlar bilemedim banyo yaptı üşüttüm mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…