2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tebrikler nasıl geçti zor oldumu? Bizimde yalnız yurtdışı yolculuğu yapmamız lazım bakalım ne zaman cesaret ederiz 7-8 aylık olunca zor olurmu ki

Yaa bu yolculuk isinde bebek ne kadar büyürse o kadar sıkıntı olabilir diyorlardı bana da öyle gibi geldi çünkü biraz daha büyük bir bebek vardı uçakta o huysuzlandi

Anne sutunden obez olmaz benim ilk oglum kolikti inan yarim saatte bir emzirirdim doktorda daha cabuk gelisir demisti o zaman anne sutu aliyosa korkma
Evet canım asıl ek gıda da dikkat etmemiz lazım inşallah başarılı oluruz

Doğru son hafta aldık kiloyu zaren:) şimdi 4750 olduk. Hastane çıkışımız 3350ydi ama. Çok odemliymisiz:) 1 ay 5 günlüğü. Siz?
Biz 3600 doğduk ödem atınca 3350:) aynıyız :) 45 günlük kilomuz 5200...

Ay milletin bebesi meme reddeder benimki biberon reddediyor.
Deli olmak işten değil
Benimki de:)

Yaa bu yolculuk isinde bebek ne kadar büyürse o kadar sıkıntı olabilir diyorlardı bana da öyle gibi geldi çünkü biraz daha büyük bir bebek vardı uçakta o huysuzlandi
Evet öyle diyolar kararsız kaldım bende hava da sıcak

Ay milletin bebesi meme reddeder benimki biberon reddediyor.
Deli olmak işten değil

Benim kiz once memeyi almiyordu.biberonla besleniyordu. Sut bitti. Simdide emzik niyetine kullaniyor gunde iki ögun memeyi.
Gecede 1 saat emzik suremiz var.2 - ile 3 arasi uykuda emecek atacak agzina vereceksin. Sabah 11 lere memeyi emecek. Aksamda yine 23 lerde memeyi emecek. Biberon itirazi hic yok. Bu sureler didinda da emzik ve meme almiyor.
Cok ilgincler bu bebisler

Ne zaman biter acaba ya kusma
Hic bilgim yok.biibitsede ben hep korkuda olucam.
İlk kizimda bogulur diye hep pureyle besledim cocugun cene kaslari gelismedigi icin gec konustu.
Benimde boyle takintilarim zarar veriyor.cocuklarima.
Oysa onlar kendilerini savunabilecek sekilde yaradiliyorlar.mesela basini kendi ceviriyor saga sola ama yinede gidip ben mudahale ediyorum.hep bir tarafa yatmasin diye

Avent, bebedor, natursutten, wee baby... hepsi var Akışı da iyi ama meme istiyor küçük enik
İlla ki öğrencek, işe döndüğünde biberon alacak. Olmadı aç bırak biraz sonra biveron ver belki o zaman alır.
Ya da hiç bişey yapma işe dönünce ememicek zaten enik, bırak keyfini çıkarsın :))

Bende de var ondan ne emzik ne biberon hicbirinu almiyo malesef
benim bebeğiminde meme reddi var malesef keşke emseydi. süt sağma zor oluyor. biberon kaynat, süt sağma makinesinin parçalarını kaynat, süt hazırlamaya çalış, kuzum beklerken ağlama krizlerinde çok zor oluyor. hiç zevkli değil süt sağma olayı psikolojik yoruyor malesef, bi taraftan da emzirmeyi deniyorum sürekli canla başla

Ah kuzum ya insalah alir memeyi en kisa zamanda

Tatlı ve yorgun anneler ben bebek arabamdan çok memnunum diyen var mı? Varsa marka model lütfen
Mamas papas armadillo flip xt. Katlanması ve hafifliğinden çok memnunum.
Benim canım o. Sözümü geri aldım dün resmen dikti bizi ayağa. Ama gündüz yine çok uyudu o da ayrı konu. İlaçtan mı değil mi anlayamadım o yüzden. Takipteyim.

Kızlar biberonları ve sağma makinesinin parçalarının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Ben suyun sıcak tarafını açıp sadece suyla yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…