Evet kuvez de kalınca bebeğim hep öyle yapistirmislar bezi görmüştüm. Bide doktoru altına baktı geri kendi bantladi çapraz bi şekildeOnu önlemek için uygun numara bez kullanmak ve bel bantlarını çapraz yapıştırmak gerekiyor. Yani bantlar yapıştırma yerine paralel karşılıklı olmayacak. Sağ bant sol aşağıya sol bant sağ aşağıya doğru çaprazlama yapıştırılacak ki bel boşluğu kapansın. Umarım anlatabilmişimdir. Oğlumda çok yaşadım o sorunu. Çözümü böyle bulmuştum.
ben yaptigi an degisiyorum yapmasi bittiginde yani yinede taa sirtina cikiyo acaba cokmu sikmiyorum bacaklari iz oluyo diye 2 numara kullaniyorum prima tam oluyo ama bilemedimGunaydin canim ben öyle bir sorunla karşılaşmadım prim ada.2 saatte en fazla 3 saatte bir değiştiriyorum . Sen hangi bezi kullanıyorsun ya da numarası mi tam gelmiyor
sagol canim bide boyle deneyecegim bakalim ben bide cok sikmiyorum ondan da olabilirOnu önlemek için uygun numara bez kullanmak ve bel bantlarını çapraz yapıştırmak gerekiyor. Yani bantlar yapıştırma yerine paralel karşılıklı olmayacak. Sağ bant sol aşağıya sol bant sağ aşağıya doğru çaprazlama yapıştırılacak ki bel boşluğu kapansın. Umarım anlatabilmişimdir. Oğlumda çok yaşadım o sorunu. Çözümü böyle bulmuştum.
Cisi havlusuna yapti yatagin icine kdr islememistir diye dusundum ben baya sulu sildigim icin ondan daha cok islandi. Leke kalmamis olsa koku fln da yok.lekeyi geciremezsem mecbur yikamaya gidecek tabiCanım çiş zaten dibe kadar gitmiştir. Hatta silince iyice alta gidiyo ve sen sadece yüzeyi silmiş oluyosun. En iyisi yıkamacı cagırmak. Ben öyle yapıyorum cok temiz oluyo
Cnm musluk suyu ıle temızlık uygun olmaz
Su kaynat oyle temızle
Arada deterjan kullan
Ben baby me kullanıyordum
Ketılda su kaynatıp, cam kap ıcerısınde su dokup bekletıyordum, arada da tencerede bes on dk kaynatıyordum
Ya onun çişinden ne olacak:) bi daha olursa aklında bulunsun, yaptığı yeri silmeden etmeden bol bol karbonat dök. Karbonat sıvıyı çekiyor, kalıp gibi oluyor. Sonra onu atıp hafifçe silebilirsin.Cisi havlusuna yapti yatagin icine kdr islememistir diye dusundum ben baya sulu sildigim icin ondan daha cok islandi. Leke kalmamis olsa koku fln da yok.lekeyi geciremezsem mecbur yikamaya gidecek tabi
Ya cisinden bisey olmaz da kenarlarinda sari sari leke birakti yatakta. Gerci leke kaldi diye sildim amwayin leke cikaricisiyla silerken geciyo kururken islanan alan genisleyip uclari yine sari Su lekesi oluyo. Karbonati dun doktum islakligini aldi ama lekeye care bulamadımYa onun çişinden ne olacak:) bi daha olursa aklında bulunsun, yaptığı yeri silmeden etmeden bol bol karbonat dök. Karbonat sıvıyı çekiyor, kalıp gibi oluyor. Sonra onu atıp hafifçe silebilirsin.
Bende kediler var, bir iki işeme kazası olunca çareyi böyle bulmuştum. Şimdi oğlan da bir iki kaçırdı, aynı şekilde temizledim.
Leke için de Kosla Vanish halı temizleyici:) işeme konusunda uzman oldum evdeki çeşitli enikler sayesinde:)Ya cisinden bisey olmaz da kenarlarinda sari sari leke birakti yatakta. Gerci leke kaldi diye sildim amwayin leke cikaricisiyla silerken geciyo kururken islanan alan genisleyip uclari yine sari Su lekesi oluyo. Karbonati dun doktum islakligini aldi ama lekeye care bulamadım
Yatağınıza sıvı geçirmez alez sereceksiniz artık. Bizim yıllardır var. Kazaya uğraya uğraya öğrendik biz de:))Ya cisinden bisey olmaz da kenarlarinda sari sari leke birakti yatakta. Gerci leke kaldi diye sildim amwayin leke cikaricisiyla silerken geciyo kururken islanan alan genisleyip uclari yine sari Su lekesi oluyo. Karbonati dun doktum islakligini aldi ama lekeye care bulamadım
Sagol cnm Bi de onu denerim bakiim kuruyunca ne olacak bu sabah tekrar sildim de. En temizi bizim yatagin alezini su geçirmez alezle degistirmekLeke için de Kosla Vanish halı temizleyici:) işeme konusunda uzman oldum evdeki çeşitli enikler sayesinde:)
Ben de simdi ayni seyi yazdim mesajda. Bizim alez su geciren cinstendi bebege gecirmez almistik. Ama bize de o gerekiyo artik. Gerci aleze de 2gun once kustu baya bi tekrar yataga seremeden bu sefer de bu. Cocuklu ev hallerine alisacaz artikYatağınıza sıvı geçirmez alez sereceksiniz artık. Bizim yıllardır var. Kazaya uğraya uğraya öğrendik biz de:))
Önce üstünü inceltmek lazım bebişin, Madela kullanıyorum ben, bu sıcaklarda yağ vs kullanma dedi doktor.Kızlar siz hangi marka sabun şampuan masaj yağı kullanıyorsunuz ben chico kullanıyorum bebeğimin her yeri kırmızı noktalar var herkez sıcaktan diyor ama acaba sabundan mı
Herhalde burda bitek benim kızım tüm vücud isilik oldu off nasıl geçecek bilmiyorum bugün kontrolümuz var hadi hayırlısı
Kızlar siz hangi marka sabun şampuan masaj yağı kullanıyorsunuz ben chico kullanıyorum bebeğimin her yeri kırmızı noktalar var herkez sıcaktan diyor ama acaba sabundan mı
Herhalde burda bitek benim kızım tüm vücud isilik oldu off nasıl geçecek bilmiyorum bugün kontrolümuz var hadi hayırlısı
hiç tutmadı benim ki sağdığım sütü biberondan gayet zevkli reddetmeden içiyor, krem falan kullanmıyorum bir göğüsümü sağıyorum sakinleştirip şevki kaçmadan tutturmaya çalışıyorum bakalım tutacak mıBenimkide doğduğunda ilk 3 gün emmişti sonra reddetmişti, 1 hafta zorla emzirmeye çalıştılar. Bırak emmeyi memeyi görünce bas bas ağlıyordu, 1 hafta sonunda emmeye başladı. İnş seninkide bir an önce emmeye başlar. Sütün tadını değiştircrk şeyler yemiyorum, sucuk, pastırma vs. Gögsüme kremde sürmüyorum, kokusundan etkilenmiş olabilir diye.
Mamas papas armadillo flip xt. Katlanması ve hafifliğinden çok memnunum.
Benim canım o. Sözümü geri aldım dün resmen dikti bizi ayağa. Ama gündüz yine çok uyudu o da ayrı konu. İlaçtan mı değil mi anlayamadım o yüzden. Takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?