2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet kuvez de kalınca bebeğim hep öyle yapistirmislar bezi görmüştüm. Bide doktoru altına baktı geri kendi bantladi çapraz bi şekilde

Gunaydin canim ben öyle bir sorunla karşılaşmadım prim ada.2 saatte en fazla 3 saatte bir değiştiriyorum . Sen hangi bezi kullanıyorsun ya da numarası mi tam gelmiyor
ben yaptigi an degisiyorum yapmasi bittiginde yani yinede taa sirtina cikiyo acaba cokmu sikmiyorum bacaklari iz oluyo diye 2 numara kullaniyorum prima tam oluyo ama bilemedim

sagol canim bide boyle deneyecegim bakalim ben bide cok sikmiyorum ondan da olabilir

Canım çiş zaten dibe kadar gitmiştir. Hatta silince iyice alta gidiyo ve sen sadece yüzeyi silmiş oluyosun. En iyisi yıkamacı cagırmak. Ben öyle yapıyorum cok temiz oluyo
Cisi havlusuna yapti yatagin icine kdr islememistir diye dusundum ben baya sulu sildigim icin ondan daha cok islandi. Leke kalmamis olsa koku fln da yok.lekeyi geciremezsem mecbur yikamaya gidecek tabi

Ayy ne salağım ya. Kendimi çok cahil hissettim. Hemen kaynatsyım bugün.

Cisi havlusuna yapti yatagin icine kdr islememistir diye dusundum ben baya sulu sildigim icin ondan daha cok islandi. Leke kalmamis olsa koku fln da yok.lekeyi geciremezsem mecbur yikamaya gidecek tabi
Ya onun çişinden ne olacak:) bi daha olursa aklında bulunsun, yaptığı yeri silmeden etmeden bol bol karbonat dök. Karbonat sıvıyı çekiyor, kalıp gibi oluyor. Sonra onu atıp hafifçe silebilirsin.
Bende kediler var, bir iki işeme kazası olunca çareyi böyle bulmuştum. Şimdi oğlan da bir iki kaçırdı, aynı şekilde temizledim.

Ya cisinden bisey olmaz da kenarlarinda sari sari leke birakti yatakta. Gerci leke kaldi diye sildim amwayin leke cikaricisiyla silerken geciyo kururken islanan alan genisleyip uclari yine sari Su lekesi oluyo. Karbonati dun doktum islakligini aldi ama lekeye care bulamadım

Leke için de Kosla Vanish halı temizleyici:) işeme konusunda uzman oldum evdeki çeşitli enikler sayesinde:)

Yatağınıza sıvı geçirmez alez sereceksiniz artık. Bizim yıllardır var. Kazaya uğraya uğraya öğrendik biz de:))

Leke için de Kosla Vanish halı temizleyici:) işeme konusunda uzman oldum evdeki çeşitli enikler sayesinde:)
Sagol cnm Bi de onu denerim bakiim kuruyunca ne olacak bu sabah tekrar sildim de. En temizi bizim yatagin alezini su geçirmez alezle degistirmek

Yatağınıza sıvı geçirmez alez sereceksiniz artık. Bizim yıllardır var. Kazaya uğraya uğraya öğrendik biz de:))
Ben de simdi ayni seyi yazdim mesajda. Bizim alez su geciren cinstendi bebege gecirmez almistik. Ama bize de o gerekiyo artik. Gerci aleze de 2gun once kustu baya bi tekrar yataga seremeden bu sefer de bu. Cocuklu ev hallerine alisacaz artik

Kizlar aranizda otomatik sallanan besik kullanan var mi. Su ufak olanlar kumandali elektrikli. Almayi dusunuyorum indirimde ama kullanisli mi almaya deger mi bilemedim. Kullanma süresi ne kdrdir acaba

Kızlar siz hangi marka sabun şampuan masaj yağı kullanıyorsunuz ben chico kullanıyorum bebeğimin her yeri kırmızı noktalar var herkez sıcaktan diyor ama acaba sabundan mı

Herhalde burda bitek benim kızım tüm vücud isilik oldu off nasıl geçecek bilmiyorum bugün kontrolümuz var hadi hayırlısı

Önce üstünü inceltmek lazım bebişin, Madela kullanıyorum ben, bu sıcaklarda yağ vs kullanma dedi doktor.
Her gün yıka, sadece 2 kere şampuanla/sabunla dedi. Üstünü de terledikçe değiştiriyorum, günde 3-4 badi giydiği oluyor ama hem teri üstünde soğumuyor hem isilik olmuyor. Geçmiş olsun.

Evet sıcaktan malesef brnim kızda da var. Çünkü hep bacağımda sallıyodum. Bu sıcakta daha da sıcakladı. Çok dikkat ettim ama azalıyo şimdi. Çingen beşiği aldık rahatladık :) terini hep kontrol edip devamlı üst değiştirmek gerekiyo. Aylık kontrolde de dr geçer onlar kendiliğinden dedi.

Kızlar aylık kontrolde doktora çok sinir oldum. Gaz için zaten zinco, biogaia kullanıyoduk. Ama gazı devam ediyo dedim diye ilave olarak nurse harvey verdi şurup ve damla. Şurup bi tatlı kaşığı 4 saatte bir, damla günde bir kez 20 damla. Yani bebenin midesi ne kadar ki damlalar la doldurcam. Saçma geldi ilaç gazlıyomuş gibi.
Mesela aşıları anlattı bana da sağlık ocağının yapmadıklarını. Ama ateş yapabileceğini sizin yazdıklarınızdan öğrendim. Başıma bilmeden gelse paniklicem boşu boşuna. Yani bunları anlatması lazımdı. Kilo boy ölçtü gönderdi.
He bir de iki saatte anne sütü sindirilirmiş, sen üç saat bekliyosan çocuğu boşuna aç tutuyosun dedi ki çok saçma. Sık emdiği huzursuz günlerinde hem kusuyo hem de kaka yeşile dönüyo sindirilemediği için. Ayrıca 3515 gr doğan bebek olmuş 5 kilo. Ben mi aç bırskıyorum şimdi? Sarılık bile olmadı kızım.Hiç de 2 saatte bir emziremem.he bir de mamayla besleme, mamayla kilo alan bebekle anne sütünden kilo alan bebek aynı değil dedi. Ya sütüm olmasaydı, böyle şey denir mi hiç?
Her dr başka şey söylüyo. Ama ben bu doktoru sevmedim. Başka bulcam bidahaki kontrole kadar.

hiç tutmadı benim ki sağdığım sütü biberondan gayet zevkli reddetmeden içiyor, krem falan kullanmıyorum bir göğüsümü sağıyorum sakinleştirip şevki kaçmadan tutturmaya çalışıyorum bakalım tutacak mı

Teşekkürler tavsiye için. Sanırım bir süre böyle gidicek bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…