2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir sorum daha var. Surekli bir tuvalet derdinde zorlaniyor aslinda yapiyorda ama surekli zorlaniyor yapmak ivin. Bu da uyuyamamasina neden oluyor. Boyle durumd olan var mi

Ben de biraz şuursuz buldum. Benim doktor mesela damlaları kesti, 6. Haftaya kadar artacak, 4. Ayda bitecek gaz dedi. Yani var evde bir damla ama doğum yaptığım hastahanedeki doktor vermişti, onu bile boşverdik.
Süt konusunda da, sanki çocuk basbas bağırırken inadına mı aç bırakıyosun, zaten veriyosundur.
Amaan değiştir gitsin.

kizlar bebegim bazen cok huysuzlasiypr aglama krizine giriyor sinirleniyor youtubede gezinirken bebekler icin supurge sesi diye bisey buldum onu actim yine aglama krizi tutmustu cocuk susuverdi emmiyordu aglamaktan gozu bisey gormuyordu on saniye dinlettim gozlerime inanamadim cok dinletmemek adina huysuzlastiginda telefonu uzaga koyarak sakinlestirmek icin kisaca acsak bebege zarari olur mu duydunuz mu hic yoksa ne emiyor ne susuyor

Seni çok iyi anlıyorum . Benim kızım da doğumdan sonra cok kilo verdi ve 1 ayda doğum kilosuna ancak geldi. Şimdi de kilo alıyor ama yavaş. Zayıf yani. Açlıktan ağlamıyor. Emince keyfi yerinde 1-2 saat. Gece 3-4 saat uyuyor. Mama da vermiyorum ama uykusu yoksa altı pis değilse huzurlu. Çevremde herkes konuşuyor. Mama mı versen, sütün sulu galiba, sen cok su içiyorsun sütün sulanıyor, elini emiyor aç bu çocuk.... bla bla bla. Dün ağladım en sonunda. Sinirim bozuldu artık. Her çocuk tombul olmak zorunda mı anlamıyorum. Çok düşüncesiz insanlar

Ben beyaz ses diye bir uygulama indirdim o tarz sesler var çok faydası oluyor. Uçak moduna getirip koyuyorum yanına. Aman uçak moduna getirmeden koyma canim

Bunu yapan insanlar hiç emzirmedi mi bebekler ı olmadı mi nasıl bu kadar anlayissiz olabiliyorlar. Insaf

Bacım çok haklısın, tek diyeceğim, benimki elini emiyorsa aç demek oluyor, belki onda haklıdırlar
Su içtin sulandı diyene AYRAN MI BU? Dersen belki etkili olur naçizhane :)
Üzme canını en iyi anası bilir.

Az önce bir arkadasım dedi acı elma yagını 3 damla popo hizasında beze damlatıyormuş pırt pırt gazı çıkıyormuş

Hastaneye her gidişimde çıldırıp geri dönüyorum. Teyzenin biri iki bebesini almış geldi yanıma bebek sevmeye. Kızım uyuyor gelen çocuk ısrarla kafasına dokunuyor. Dokunma canım uyuyor bebek dedim. Bozulup gittiler. Merdivenden iniyorum başka bir teyze bebeğimin elinden tutmuş iniyor. Hafifçe çektim o da ters ters baktı. Muayeneye girdik kadın çocuğunun ayakkabılarını bebek yatırılan yerin baş köşesine koymuş. Müslin serdim öyle yatırdım o kaldırdıktan sonra çocuğunu o da ters ters baktı. Hava 35 derece. Battaniyesi yok mu sarsan diyor bi tanesi. Omzuma aldım gaz çıkarıyorum şöyle kucağına yatırsan diyor diğeri. Ayy çıldırmadan geldim çok şükür. En azından kalça usg si iyi çıktı da rahatladım.

Geçmiş olsun... o modellerden her an her yerde var tatlım... takılma boşver

Bir sorum daha var. Surekli bir tuvalet derdinde zorlaniyor aslinda yapiyorda ama surekli zorlaniyor yapmak ivin. Bu da uyuyamamasina neden oluyor. Boyle durumd olan var mi
Biziki de öyle
Kakasını yapsa bile sürekli ıkınıyo
Uyurken de hep ağlayarak ıkınarak uyuyo o yüzden sürekli karın ağrısıyla uyanıyor

Canım bu çingen besigi dedigin nasıl bişey. Ayakta sallamaya careyse bizde alalım. Bende kızımı genelde ayagımda sallamak durumunda kalıyorum

Canım program indir beyaz gürültü sesleri var. Telefonuda ucak moduna alıp öyle ac. Belkş birileri yazmıstır bunu ama suan geriden geliyorum. Okuyorum hala yazılanları. Sona yaklasamadım henüz

Üfff inanki böyleleri her yerde canım. Carsıda paZarda avmde hastanede hatta en yakın kapı komsun bile mutlaka bişey der. Suan tasınma işiyle ugrasıyorum. Bu yeni ewimde nemrut suratlı olup kimseyle görüşmemeyi istiyorum tabi yapabilirsem. İnsanlara karsı suratımda hep bi salak gülümseme oluyo malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…