2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bebisin kiysfetlerini hep utuluyomusunuz yetisemiyorum ya evde tekim surekli kucakci bi bebegim var uyuyuncada diger isler utulemesem ne zarari oluyo ki

Kizlar bebisin kiysfetlerini hep utuluyomusunuz yetisemiyorum ya evde tekim surekli kucakci bi bebegim var uyuyuncada diger isler utulemesem ne zarari oluyo ki
valla ben kocaminkileri bile utuleyemiyorum o derece rezil bi haldeyim bebek hic durmuyor kucaktan inmiyor haliyle bebeginkileride hic utuleyemiyorum

Canım başta bende yapmaya çalıştım baktım olmuyor ütülemedim hiçbirşey olmaz o kadar da hassas olmayıversinler :)

Canım bu çingen besigi dedigin nasıl bişey. Ayakta sallamaya careyse bizde alalım. Bende kızımı genelde ayagımda sallamak durumunda kalıyorum

Böyle dandik bişey. Bi bebek mağazasından aldık. Ama öyle e bebekte falan yoktur. Çarşıdaki beşikçilerde bulabilirsiniz anca. 100 liraya aldık biz.

Eklentiler

• IMG_6157.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 70
AL bendende o kadar. O gün yemek yapabildiysem çok şükür diyorum. Ütü ,evi sil süpür,cam sil vb.bunlar benim için lükse kacıyo artık

Ayy yanlız değilmişim. Tek yapabildiğim çamaşır yıka as topla. Bazen yemek. Süpürme silme ne zamandır yapmadım Nolcak bu halimiz. Tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu konuya. Hep böyle devam etmeyecek herhalde dimi?

Kızlar garip bir sorunum var. Sorun mu onu da bilmiyorum. Bebek emdikten sonra göğüslerimin iç tarafları boşalıyor dışarı yani kollarıma yakın olan kısımları sert oluyor hala. Oralar hiç tam olarak yumuşamıyor. Sertliklere bastırdığım zaman süt akıyor. Peki Bebek neden göğüslerimin iç kısımlarındaki sütü emebiliyor da dışarı yakın olan kısmı ememiyor? İki memem de böyle. Sizin emzirmeden sonra göğsünüzün tamamı yumuşuyor mu?

sutu tam bitiremiyordur ondan dislari sert benim cok nadirdir her yerinin yumusak oldugu sut bitmeden emmeyi bırakıyor bidaki emmeye kadar da yeni sut indigi icin oralar tam bosalmiyo

Sorularim varr

Gozyaslari ne zaman cikacak bebeklerin.benim kizin sadece birkere bir gozu akmadi ama islakasti.normalmi.yoksa su kaybi falan mi var.su kaybi olanlar uykuya meyilli olurmus.korkuyorum.

Birde isal olduklarini nasil anlayacagiz.bezler acana kadar cekiyordur suyunu.hemen hemen her beslenmede kaka yapiyor ama hep cok az vede puturtulu sulu.bu yeni degil hep boyle.
Kontrolumuze daha var.ama merak ediyorum.
Bilen varmi.ciddi bir durumsa erken gideyim.
Zaten buyuk kizinda sucicegi iyilesmedi daha.
Moralim bozuk.kurmaya basladim yine

bi zaman sonra vucudun uykusuzluk ve yorgunluga alışıyor bebek de buyudukce ikiniz de duzene girersiniz ilk kizimda her seyini utulerdim saatlerce ince ince ugrasarak simdiyse misafirlik kıyafetlerini utuluyorum yemek yapiyorum haftada bir evi supurup siliyorum daha ne olsun :))

Benimde oyle canim ben tam bitmediginu dusunuuodum

sutu tam bitiremiyordur ondan dislari sert benim cok nadirdir her yerinin yumusak oldugu sut bitmeden emmeyi bırakıyor bidaki emmeye kadar da yeni sut indigi icin oralar tam bosalmiyo

Canım peki hep aynı yerde süt kalması sorun olmuyor mu ki acaba. Yani mastit falan olur diye korkuyorum. Gerçi olsa şimdiye kadar olurdu herhalde. Bir de ben sıktığımda çıkıyorsa, Bebek te emebilir değil mi? Yani tıkalı değildir?

Kızlar sağlık ocağında yapılmayan damla şeklindeki aşılar varmış, bu aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaklaşıyor ikinci ay kontrolümüz

Bazen oluyor bende bazende anlamsiz bi yumusaklik anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…