- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
valla ben kocaminkileri bile utuleyemiyorum o derece rezil bi haldeyim bebek hic durmuyor kucaktan inmiyor haliyle bebeginkileride hic utuleyemiyorumKizlar bebisin kiysfetlerini hep utuluyomusunuz yetisemiyorum ya evde tekim surekli kucakci bi bebegim var uyuyuncada diger isler utulemesem ne zarari oluyo ki
valla ben kocaminkileri bile utuleyemiyorum o derece rezil bi haldeyim bebek hic durmuyor kucaktan inmiyor haliyle bebeginkileride hic utuleyemiyorum
AL bendende o kadar. O gün yemek yapabildiysem çok şükür diyorum. Ütü ,evi sil süpür,cam sil vb.bunlar benim için lükse kacıyo artık
Canım başta bende yapmaya çalıştım baktım olmuyor ütülemedim hiçbirşey olmaz o kadar da hassas olmayıversinler :)Kizlar bebisin kiysfetlerini hep utuluyomusunuz yetisemiyorum ya evde tekim surekli kucakci bi bebegim var uyuyuncada diger isler utulemesem ne zarari oluyo ki
Canım bu çingen besigi dedigin nasıl bişey. Ayakta sallamaya careyse bizde alalım. Bende kızımı genelde ayagımda sallamak durumunda kalıyorum
AL bendende o kadar. O gün yemek yapabildiysem çok şükür diyorum. Ütü ,evi sil süpür,cam sil vb.bunlar benim için lükse kacıyo artık
sutu tam bitiremiyordur ondan dislari sert benim cok nadirdir her yerinin yumusak oldugu sut bitmeden emmeyi bırakıyor bidaki emmeye kadar da yeni sut indigi icin oralar tam bosalmiyoKızlar garip bir sorunum var. Sorun mu onu da bilmiyorum. Bebek emdikten sonra göğüslerimin iç tarafları boşalıyor dışarı yani kollarıma yakın olan kısımları sert oluyor hala. Oralar hiç tam olarak yumuşamıyor. Sertliklere bastırdığım zaman süt akıyor. Peki Bebek neden göğüslerimin iç kısımlarındaki sütü emebiliyor da dışarı yakın olan kısmı ememiyor? İki memem de böyle. Sizin emzirmeden sonra göğsünüzün tamamı yumuşuyor mu?
bi zaman sonra vucudun uykusuzluk ve yorgunluga alışıyor bebek de buyudukce ikiniz de duzene girersiniz ilk kizimda her seyini utulerdim saatlerce ince ince ugrasarak simdiyse misafirlik kıyafetlerini utuluyorum yemek yapiyorum haftada bir evi supurup siliyorum daha ne olsun :))Ayy yanlız değilmişim. Tek yapabildiğim çamaşır yıka as topla. Bazen yemek. Süpürme silme ne zamandır yapmadımNolcak bu halimiz. Tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu konuya. Hep böyle devam etmeyecek herhalde dimi?
Biziki de öyle
Kakasını yapsa bile sürekli ıkınıyo
Uyurken de hep ağlayarak ıkınarak uyuyo o yüzden sürekli karın ağrısıyla uyanıyor
Benimde oyle canim ben tam bitmediginu dusunuuodumKızlar garip bir sorunum var. Sorun mu onu da bilmiyorum. Bebek emdikten sonra göğüslerimin iç tarafları boşalıyor dışarı yani kollarıma yakın olan kısımları sert oluyor hala. Oralar hiç tam olarak yumuşamıyor. Sertliklere bastırdığım zaman süt akıyor. Peki Bebek neden göğüslerimin iç kısımlarındaki sütü emebiliyor da dışarı yakın olan kısmı ememiyor? İki memem de böyle. Sizin emzirmeden sonra göğsünüzün tamamı yumuşuyor mu?
sutu tam bitiremiyordur ondan dislari sert benim cok nadirdir her yerinin yumusak oldugu sut bitmeden emmeyi bırakıyor bidaki emmeye kadar da yeni sut indigi icin oralar tam bosalmiyo
Benimde oyle canim ben tam bitmediginu dusunuuodum
Bilmiuorum ki canim bende cozemedim o isiBitmiyor sanırım evet ama niye hep aynı yer kalıyor acabaBebeğin pozisyonundan dolayı bazı kanalları daha çok emmesi gibi bir durum mu var ki?
Bazen oluyor bende bazende anlamsiz bi yumusaklik anlamadim gittiKızlar garip bir sorunum var. Sorun mu onu da bilmiyorum. Bebek emdikten sonra göğüslerimin iç tarafları boşalıyor dışarı yani kollarıma yakın olan kısımları sert oluyor hala. Oralar hiç tam olarak yumuşamıyor. Sertliklere bastırdığım zaman süt akıyor. Peki Bebek neden göğüslerimin iç kısımlarındaki sütü emebiliyor da dışarı yakın olan kısmı ememiyor? İki memem de böyle. Sizin emzirmeden sonra göğsünüzün tamamı yumuşuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?