2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ÖKSÜrük de alerji belirtisi. Rejim yapıyor musun? Çapraz alerjeb denilen yumurta, dana etini kestin mi?

Aynısından bende de var Diyorum ki o mememde süt bitti de ondan mı yapıyor. Sonra öbür memeyi veriyorum. Çıkan sütün sesini duyuyorum, süt geliyor bol bol, yine deli gibi ağlayıp bağırıyor. Mememi çekeliyor. Zaten meme uçlarım yara, iyice hırpalıyor. Neden yapıyorlar bunu?

Aynı durum bende de var. Bizimki kaka yapmaya çalıştığı zaman öyle oluyor. Genelde emerken yapıyor. Yaptıktan sonra normale dönüyor.

Bu prima premium care eski paketi bulan var mı? Çok övüyorlar. Tüm bez desenliymiş eskisinin benim kullandığımın sadece bel kısmı desenli.

Bu vitamin sonucta.evt onemli ama bazi bunyeler farkli davraniyor.benimde mesela hep dusuktur.ilacla da yulselmiyor.bazi midelerde sindirilmiyormus demisti dr.onun icin igneyle tamamlaniyor.
Hersey duzelecek merak etmeyin
Dr bir kuzenimle konuştum damlaylada tedavi olabiliyormuş. Yarın dr a gidince netleşecek tesekkurler :)

benimki de yapıo ama gaz oldugu için böyle yapıolarmış ben memeyle savaşa baslayınca omzuma alıp gazını cıkarıp öle devam ediorum bidr kuzlar yatın sünnet olucak oglusum ne tslan söyleyeyim endişeliyim

Kim demiş gaz ilaçlarının etkisi yok diyee... tövbee... ne mübarek ilaçmış sab simpleks... bugün vermedik diye resmen çıldırdı çocuk ağlamaktan helak oldu... mecburen verdik yine... bir saatte zor uyuttum. Devam edicem vermeye

Böyle dandik bişey. Bi bebek mağazasından aldık. Ama öyle e bebekte falan yoktur. Çarşıdaki beşikçilerde bulabilirsiniz anca. 100 liraya aldık biz.
Aaaa canım aynı bizim besikten. Bende 130a almıştım. Ama benim kız sewmedi. Bize hamak gibi bişey lazım. Böyle kızımın kollarını filan sıkacak

Bendeki kitapta, sütün hızlı gelmesinden, yavaş gelmesinden rahatsız olabiliyolarmış. Benim de başıma geliyo bazen :)

Doktorum sadece süt ürünleri dedi bana. Diğerlerini ben kendim kestim denedim bikaç gün ama bişey değişmedi
Süt ürünleri alerjisinde yumurta alerjisi de kesin gibi bir şey.
Çocuk doktoru değil, alerji uzmanı görmeli belirtiler bu dereceyse. Sanırım bir grup tavsiye etmiştim Mart annelerinde, bakma imkanın oldu mu bilmiyorum, ama belirtiler öyle 3 günde geçmiyor.
Alerji ciddi bir durum, umarım bebeğin ve senin için en iyisi olur. Geçmiş olsun.

beatrices herkese nasıl yetişiyorsun maşallah..arkadaşın dediği gibi başucu ansiklopedisi gibisin :)

Bizim şimdilik sıkıntımız yok ama olursa ilk yazacağım kişi belli ..
Sağolasın kuzum, ben hamilelikten çok doğum sonrasını araştırdım, yalnız kalacağımı bildiğim için:)
Bir de araştırmak bende bir tutku, bir konu olsun dibine kadar bakmazsam olmaz
Elimden geldiğince ne lazım olursa:)
Sevgiler

Aaaa canım aynı bizim besikten. Bende 130a almıştım. Ama benim kız sewmedi. Bize hamak gibi bişey lazım. Böyle kızımın kollarını filan sıkacak
Ben bu beşiğin içine yumuşak yastık koyuyorum kenarlarına da destek. Uyuyunca rahatlatıyorum biraz daha. Öyle işte maymun olduk uyutacaz diye bebeyi.

Evet gerçekten çok zormuş. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı olsunlar da mama olmuş, anne sütü olmuş önemli değil.

Evet canım baktım o sayfaya. Ama ordakilerin bebeğinin kakasında kan varmış bizde öyle bi durum yok. Bir de çevremde anne olan arkadaşlarımla konuşunca benim kızdaki belirtiler onların bebeğinde de varmış ama onlara alerji teşhisi konmamış. Bizim popoda pişik olunca alerji dedi doktor. Kakada mukus var ama çok az ve çevremde çoğu bebeğin de bizimki gibi. Bir de bu alerji neye göre oluyor bizim ailede hiç alerjisi olan yok. Doktora gitmeyen, az giden , maddi durumu kötü, köyde yaşayan ailelerin bebeklerinde hiç mi alerji olmuyor ? Yada eskiden annelerimiz zamanı hiç yokmuş böyle alerji muhabbetleri. Bu ara da bu moda oldu herkesin bebeği bi alerjik yani. Kafamda tam oturmayan güvenmediğim şeyler var malesef. Bir de ben bütün çapraz alerjenleri kesersem zaten aç kalırım yani yumurta ve et vs kesince. Ee bu kez sütüm ya kesilir ya kalitesi düşer. Bu şekilde daha kötü değil mi? Benim vücudumun da zayıf düşme ihtimali var

Bebeğin ve kendin için en doğrusunu sen bilirsin tabii ki.
Tek ekleyebileceğim, kakada kan en son belirtidir ve bağırsak tahribatına işaret eder.
Geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…