2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm emzırırken gogsunu c seklınde tutup o kısımlarına baskı uygula
Aksın ordakı sut
Genelde o kısımlarda zaten beze şeklınde hıssedılır sert sert

Kızlar sağlık ocağında yapılmayan damla şeklindeki aşılar varmış, bu aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaklaşıyor ikinci ay kontrolümüz
Rota virüsü asısı
Bızım doktorumuz onermemıstı ılk oglumda yaptırmadık
Uzun suren ıshal oluyor hastanelık yapan bi hastalık
Dr ası olsada olmasa da hasta oldugunda bol emecek atlatacak zaten baska caresı yok dıyor
Ben çocuklarıma yaptırmadım dıyor
Cogu dr onerıyor
Zamanında aşının bagırsak dugumlenmesı seklınde yan etkısı varmıs sonra gıderılmıs

Günaydınlar, kalça usgsi yaptırdık sol kalça 60 olmalıymış ama bizimki 59 çıktı 1 ay sonra tekrar bakılacak.
Belindeki tüyler dökülmediği için gereksiz dr bel açıkluğı thlili istemişti, bişey çıkmadı. Üfürüm için eko yaptırcaz bir ara.
Şimdilik haberler böyle

Gecmisolsun
Gereksiz falan ama tam benlik.dr.unuz.
Arastirilsin hersey.bakilsin istiyorum.bisey atlanmasin.mesela ben bunu bilmiyordum.bel acikligi- tuylenme iliskisini.sizden duydum ilk.netten baktim sonra.
İlk kizimin bel bolgesinde var mesela. Simdi,iyilesince ona baktiracagim ilk is.

Benzetme süper Aynı ağaçkakan gibi. Dün gece bizimkinin tepinmesi gazdanmış galiba. Sırtüstü yatırıp yatarak emzirdim emdi sıpa

Ben de şu mememdeki yaralardan gergin oluyorum çok. Hele emzirme saatinde. Yavrum da ondan sinirleniyor belki emerken

Cnm emzırırken gogsunu c seklınde tutup o kısımlarına baskı uygula
Aksın ordakı sut
Genelde o kısımlarda zaten beze şeklınde hıssedılır sert sert

Canım dışta kalan taraf olduğu için emzirirken koltuk altıma denk geliyor onun için oraya elim ulaşmıyor o şekilde

O zaman sen saglik ocağı aşıları dışında aşı yaptirmayacak mısın?

Canım dışta kalan taraf olduğu için emzirirken koltuk altıma denk geliyor onun için oraya elim ulaşmıyor o şekilde
O zaman elınle dırekt oraya baskı yap
Açıkcası ben oyle yapıyrm
Gogsumu tutmayı hıc sevmıoyrm bebek kendi tutuyo :)
Beze oldugunda uzerıne parmaklarmla baskı uyguluyrm oyle azalıyor

Ben de şu mememdeki yaralardan gergin oluyorum çok. Hele emzirme saatinde. Yavrum da ondan sinirleniyor belki emerken
Cnm annenın ruhu dıngınse, rezene cayı falanda içilmişse, evde onun harıcınde gergın bır ortam yoksa ve bebegın sıddetlı gaz sancısı gıbı gıderılmeyen bır ğroblemı yoksa bebek cok hızurlu olur:)

İnsanın aklına şüphe kalmaması önemli tabi.
Ekg ve ekoda yaptırdık şimdi onlardada sorun yok çok şükür.
Kızınızın belindekiler hala duruyor mu? Genetikte olabilir..

Aslında bel açıklığında bel bölgesindeki tüylenme bizim düşündüğümüz gibi değil. Bir bölgede Tutam şeklinde dikkat çekecek şekilde bir öbek halinde tüylenme olması gerek. Yani yaygın ve zayıf tüyler değil. Ama yine de riske atmamak için bi gösterin aklınızdan çıksın.

Bize dr normal olduğunu söylemişti.. Hatta çılgın tabirini de o kullanmıştı, çok çılgın oluyolar bu yenidığanlar demişti. :) O yüzden çok takılmıyorum ben. Keyfini çıkarıyorum ama bazen gazdan bırakıyo onu anlıyorum, emzirmeye ara verip gazını çıkartmaya çalışıyorum..
Bi de cnm göğüs ucun yaraysa hâlâ bana e vitamini ampulu çok iyi geldi. Denemediğim şey kalmadı. Lansinoh, garmastan pomat, bal, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı.. Hiçbirisi işe yaramadı, e vitamini 2 günde geçirdi. Göğüs ucuna ampulu kırıp sürüyosun. Gerçi belki burda paylaşılmıştır. Uzınca bi süre takip edemedim ama yazayım dedim, belki işine yarar

Cnm çift bez bagla

İnsanın aklına şüphe kalmaması önemli tabi.
Ekg ve ekoda yaptırdık şimdi onlardada sorun yok çok şükür.
Kızınızın belindekiler hala duruyor mu? Genetikte olabilir..
Bnm oglanın belındekıler duruyor
Ben ılk defa duyduk senden
Ekleme: anlatım bozuklugunda çığır açmak :)

Berbat bir gece geçirdim. Dişim apse yapmış. Antibiyotik başlanıldı. Canım çok sıkkın ya çocuğa geçecek diye. Mama versem bu dönemde sütüm gider mi? Emzirirken antibiyotik kullanan oldu mu? Bebişin doktoru da devlette arayamıyorum nasıl daha az etkilenir bebiş diye.

Cnm dogum yapınca kullandık
Hasta olunca kullanılıyor mecbur
Sen emzırmeyı kesme
Kesılır azalır falan
Bak ben uc aylık işe basladım ılk oglumda
Sık emzırmıyrm dıye otomatık sutum azalmaya basladı
Oyle bı mekanizma var kı
Gerı cekıyor kendınj
Hanı sagıp atsan bu seefer bebek meme almayabılır tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…