Cnm emzırırken gogsunu c seklınde tutup o kısımlarına baskı uygulaKızlar garip bir sorunum var. Sorun mu onu da bilmiyorum. Bebek emdikten sonra göğüslerimin iç tarafları boşalıyor dışarı yani kollarıma yakın olan kısımları sert oluyor hala. Oralar hiç tam olarak yumuşamıyor. Sertliklere bastırdığım zaman süt akıyor. Peki Bebek neden göğüslerimin iç kısımlarındaki sütü emebiliyor da dışarı yakın olan kısmı ememiyor? İki memem de böyle. Sizin emzirmeden sonra göğsünüzün tamamı yumuşuyor mu?
Rota virüsü asısıKızlar sağlık ocağında yapılmayan damla şeklindeki aşılar varmış, bu aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaklaşıyor ikinci ay kontrolümüz
Cıldı hassas degılse bişi olmaz yaKizlar bebisin kiysfetlerini hep utuluyomusunuz yetisemiyorum ya evde tekim surekli kucakci bi bebegim var uyuyuncada diger isler utulemesem ne zarari oluyo ki
Günaydınlar, kalça usgsi yaptırdık sol kalça 60 olmalıymış ama bizimki 59 çıktı 1 ay sonra tekrar bakılacak.
Belindeki tüyler dökülmediği için gereksiz dr bel açıkluğı thlili istemişti, bişey çıkmadı. Üfürüm için eko yaptırcaz bir ara.
Şimdilik haberler böyle
Benim kizimda boyle ama bayagi emdikten sonra yapiyo uykusu geliyo ve sinirleniyo sinirli bi sekilde memeyi almak istiyo tutamiyo kafayi kakagan kusu gibi one arkaya sallayip duruyi asiri sevimli oluyo :))hemen omzuma aliuorum pis pis yapiyorum uyuyo belki sizinkide uykusungeldigi icin yapiyodur
Cnm sen gergın mısın?
Al bebısını cık dısarı
Sana da ıyı gelır onada
Bebek oyle bısey kı
Sen esınle tartısırsız o uyumaz
Etkılenıyorlar cok inan
Mesela sen esınle cıfte kumrular gıbı ol
Icın kıpır kıpır olsun mutlu ol
Bebekte cok mutlu oluyor
Defalarca tecrube etmısımdır
Sen yoruluyorsun ya gergın olabılırsın kanımca
Bebekte ondan sınırlı olabılır
Cnm emzırırken gogsunu c seklınde tutup o kısımlarına baskı uygula
Aksın ordakı sut
Genelde o kısımlarda zaten beze şeklınde hıssedılır sert sert
Rota virüsü asısı
Bızım doktorumuz onermemıstı ılk oglumda yaptırmadık
Uzun suren ıshal oluyor hastanelık yapan bi hastalık
Dr ası olsada olmasa da hasta oldugunda bol emecek atlatacak zaten baska caresı yok dıyor
Ben çocuklarıma yaptırmadım dıyor
Cogu dr onerıyor
Zamanında aşının bagırsak dugumlenmesı seklınde yan etkısı varmıs sonra gıderılmıs
O zaman elınle dırekt oraya baskı yapCanım dışta kalan taraf olduğu için emzirirken koltuk altıma denk geliyor onun için oraya elim ulaşmıyor o şekilde
Yıne danıscam doktorumuza farklı bıssey der mı bılmıyrmO zaman sen saglik ocağı aşıları dışında aşı yaptirmayacak mısın?
Cnm annenın ruhu dıngınse, rezene cayı falanda içilmişse, evde onun harıcınde gergın bır ortam yoksa ve bebegın sıddetlı gaz sancısı gıbı gıderılmeyen bır ğroblemı yoksa bebek cok hızurlu olur:)Ben de şu mememdeki yaralardan gergin oluyorum çok. Hele emzirme saatinde. Yavrum da ondan sinirleniyor belki emerken
İnsanın aklına şüphe kalmaması önemli tabi.Gecmisolsun
Gereksiz falan ama tam benlik.dr.unuz.
Arastirilsin hersey.bakilsin istiyorum.bisey atlanmasin.mesela ben bunu bilmiyordum.bel acikligi- tuylenme iliskisini.sizden duydum ilk.netten baktim sonra.
İlk kizimin bel bolgesinde var mesela. Simdi,iyilesince ona baktiracagim ilk is.
Aslında bel açıklığında bel bölgesindeki tüylenme bizim düşündüğümüz gibi değil. Bir bölgede Tutam şeklinde dikkat çekecek şekilde bir öbek halinde tüylenme olması gerek. Yani yaygın ve zayıf tüyler değil. Ama yine de riske atmamak için bi gösterin aklınızdan çıksın.Gecmisolsun
Gereksiz falan ama tam benlik.dr.unuz.
Arastirilsin hersey.bakilsin istiyorum.bisey atlanmasin.mesela ben bunu bilmiyordum.bel acikligi- tuylenme iliskisini.sizden duydum ilk.netten baktim sonra.
İlk kizimin bel bolgesinde var mesela. Simdi,iyilesince ona baktiracagim ilk is.
Bize dr normal olduğunu söylemişti.. Hatta çılgın tabirini de o kullanmıştı, çok çılgın oluyolar bu yenidığanlar demişti. :) O yüzden çok takılmıyorum ben. Keyfini çıkarıyorum ama bazen gazdan bırakıyo onu anlıyorum, emzirmeye ara verip gazını çıkartmaya çalışıyorum..Aynısından bende de varDiyorum ki o mememde süt bitti de ondan mı yapıyor. Sonra öbür memeyi veriyorum. Çıkan sütün sesini duyuyorum, süt geliyor bol bol, yine deli gibi ağlayıp bağırıyor. Mememi çekeliyor. Zaten meme uçlarım yara, iyice hırpalıyor. Neden yapıyorlar bunu?
Cnm çift bez baglaGünaydınlar, kalça usgsi yaptırdık sol kalça 60 olmalıymış ama bizimki 59 çıktı 1 ay sonra tekrar bakılacak.
Belindeki tüyler dökülmediği için gereksiz dr bel açıkluğı thlili istemişti, bişey çıkmadı. Üfürüm için eko yaptırcaz bir ara.
Şimdilik haberler böyle
Bnm oglanın belındekıler duruyorİnsanın aklına şüphe kalmaması önemli tabi.
Ekg ve ekoda yaptırdık şimdi onlardada sorun yok çok şükür.
Kızınızın belindekiler hala duruyor mu? Genetikte olabilir..
Yaraların ıyılesmedı mı cnmBen de şu mememdeki yaralardan gergin oluyorum çok. Hele emzirme saatinde. Yavrum da ondan sinirleniyor belki emerken
Cnm dogum yapınca kullandıkBerbat bir gece geçirdim. Dişim apse yapmış. Antibiyotik başlanıldı. Canım çok sıkkın ya çocuğa geçecek diye. Mama versem bu dönemde sütüm gider mi? Emzirirken antibiyotik kullanan oldu mu? Bebişin doktoru da devlette arayamıyorum nasıl daha az etkilenir bebiş diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?