2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar acil fikirlerinizi bekliyorum. E bebekten mama aldım. İnternet sitesinden acaba bebeği o kusturuyor olabilir mi. Bi farkı var mıdır eczaneden alınanla.

Canım doktora gittik isilik değilmiş sabun şampuan alerji yapmış dedi
Alpahonova diye şampuan aldırdı 160 TL .. 3 gün yıkayın geçmezse getirin ilaç vercem dedi egzama ya cevirebilir dedi bugün yıkadık kuruydu cildi şimdi baya nemlendi inşallah faydasını görürüz dua edin

Bebeğin ve kendin için en doğrusunu sen bilirsin tabii ki.
Tek ekleyebileceğim, kakada kan en son belirtidir ve bağırsak tahribatına işaret eder.
Geçmiş olsun tekrar.
Canım zaten kafam ne kadar karışırsa karışsın kızımı riske atamıyorum ya öyleyse ihtimali bile yetti bana süt ürünlerini tamamen kestim. Doktorum diğer hiçbişeyi kesme dedi ama ben buna rağmen onları da kesiyorum ya da az tüketiyorum. Eğer sadece süt ürünü kesmekle düzelmesse diğerlerini de tamamen keseceğim. Ama umarım alerji değildir umarım daha farklı bir durumdur. Alerji olayı çok zormuş..

Aynen cnm benim yaramaz da öyle. Pazartesi kontrol var bi sorayım bende :)

Selam, hangi şampuanı kullanıyordunuz?

Çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir umarım kuzu

kizlar bebegim hasta oldu galiba burnu tıkalı iki gundur otribebeyle temizliyorum faydasi oldu kuru kuru oksuruyo boğazında gicik varmis gibi sanki bogazi kuruyor burnunun tikanmasi normal ilk kizimin da 3 aya kadar hep tikaliydi ama oksurugu anlamadim ateşi yok beslenmesi ve kakasi degismedi oksuruk neden olur bilen var mi

Benim kizimda boyle ama bayagi emdikten sonra yapiyo uykusu geliyo ve sinirleniyo sinirli bi sekilde memeyi almak istiyo tutamiyo kafayi kakagan kusu gibi one arkaya sallayip duruyi asiri sevimli oluyo :))hemen omzuma aliuorum pis pis yapiyorum uyuyo belki sizinkide uykusungeldigi icin yapiyodur

Kızlar günaydın. Memlekette annemlerin yanında ve gelen giden çok olduğu için pek fazla okuyamıyorum topiği. Gündüz çok sıcak olduğu için kızımın ateşi gün içinde 37+ oluyor. Geçenlerde de yazmıştım 2 gündür aynı akşam serinlik başladığında da 36+ düşüyor sizde de böyle oluyor mu? Sadece yarım kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum. Hasta olsa gece gündüz ateş olur bizde aklama düşüyor. Ben gündüz sıcağı diye düşünüyorum. Temassız ateş ölçer kullanıyorum. Benzer ortamda bulunan arkadaşlar siz de ölçer misiniz aynı durum sizde de var mı? Başka ne olabilir

30 derece üstündeyae hava bebek sadece bezle kalabilir dedi oğlanın doktoru. Kolsuz giydirsen?

Temassız ateşölçerler yüzey sıcaklığını ölçtükleri için olandan daha düşük ölçebilirler. 37 olarak ölçtüğün 38 olabilir mesela aslında. En doğrusu koltuk altı ölçerleri

Benim bebeğim de öyle kuru kuru öksürüyor, ama benimki alerjiden sanırım

Bizim ev gündüz 30 derece olduğunda bebeğimin ateşi kulaktan 37.3 çıkıyor. Ama dediğiniz gibi gece hava soğuyunca 36.9 a düşüyor

Kızlar acil fikirlerinizi bekliyorum. E bebekten mama aldım. İnternet sitesinden acaba bebeği o kusturuyor olabilir mi. Bi farkı var mıdır eczaneden alınanla.
Haberlerde sahte mama yuzunden bebegın vucudu ıflas etmek uzereydı
Internetten alınmıs
Ama e bebek olunca ben guvenırım
Farklı oldugunu sanmıyrm
Kusması suphe uyandırıyor
Degıstırsen mı acaba

29 yaşımda anne oldum bi aylık bebek mum etti bizi. Arkadaş bi durun hele bu neyin siniri.
Cnm sen gergın mısın?
Al bebısını cık dısarı
Sana da ıyı gelır onada
Bebek oyle bısey kı
Sen esınle tartısırsız o uyumaz
Etkılenıyorlar cok inan
Mesela sen esınle cıfte kumrular gıbı ol
Icın kıpır kıpır olsun mutlu ol
Bebekte cok mutlu oluyor
Defalarca tecrube etmısımdır
Sen yoruluyorsun ya gergın olabılırsın kanımca
Bebekte ondan sınırlı olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…