Ben hep oradan alıyorum. Bir sıkıbtı yaşamadım bıgüne kadar.Kızlar acil fikirlerinizi bekliyorum. E bebekten mama aldım. İnternet sitesinden acaba bebeği o kusturuyor olabilir mi. Bi farkı var mıdır eczaneden alınanla.
Canım doktora gittik isilik değilmiş sabun şampuan alerji yapmış dediÖnce üstünü inceltmek lazım bebişin, Madela kullanıyorum ben, bu sıcaklarda yağ vs kullanma dedi doktor.
Her gün yıka, sadece 2 kere şampuanla/sabunla dedi. Üstünü de terledikçe değiştiriyorum, günde 3-4 badi giydiği oluyor ama hem teri üstünde soğumuyor hem isilik olmuyor. Geçmiş olsun.
Canım zaten kafam ne kadar karışırsa karışsın kızımı riske atamıyorum ya öyleyse ihtimali bile yetti bana süt ürünlerini tamamen kestim. Doktorum diğer hiçbişeyi kesme dedi ama ben buna rağmen onları da kesiyorum ya da az tüketiyorum. Eğer sadece süt ürünü kesmekle düzelmesse diğerlerini de tamamen keseceğim. Ama umarım alerji değildir umarım daha farklı bir durumdur. Alerji olayı çok zormuş..Bebeğin ve kendin için en doğrusunu sen bilirsin tabii ki.
Tek ekleyebileceğim, kakada kan en son belirtidir ve bağırsak tahribatına işaret eder.
Geçmiş olsun tekrar.
Aynen cnm benim yaramaz da öyle. Pazartesi kontrol var bi sorayım bende :)Ne kadar yan çevirirsem çevireyim kafasını, gecenin sonunda Sırt üstü yatar buluyorum insan gibi :) kafası sert olmadığımiçin yukarı doğru açı alıyor. Çok belirgin değil, ama dikkat etmek lazım.
Selam, hangi şampuanı kullanıyordunuz?Canım doktora gittik isilik değilmiş sabun şampuan alerji yapmış dedi
Alpahonova diye şampuan aldırdı 160 TL .. 3 gün yıkayın geçmezse getirin ilaç vercem dedi egzama ya cevirebilir dedi bugün yıkadık kuruydu cildi şimdi baya nemlendi inşallah faydasını görürüz dua edin
Çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir umarım kuzuCanım doktora gittik isilik değilmiş sabun şampuan alerji yapmış dedi
Alpahonova diye şampuan aldırdı 160 TL .. 3 gün yıkayın geçmezse getirin ilaç vercem dedi egzama ya cevirebilir dedi bugün yıkadık kuruydu cildi şimdi baya nemlendi inşallah faydasını görürüz dua edin
Chico markaydi canımSelam, hangi şampuanı kullanıyordunuz?
Benim kizimda boyle ama bayagi emdikten sonra yapiyo uykusu geliyo ve sinirleniyo sinirli bi sekilde memeyi almak istiyo tutamiyo kafayi kakagan kusu gibi one arkaya sallayip duruyi asiri sevimli oluyo :))hemen omzuma aliuorum pis pis yapiyorum uyuyo belki sizinkide uykusungeldigi icin yapiyodurAynısından bende de varDiyorum ki o mememde süt bitti de ondan mı yapıyor. Sonra öbür memeyi veriyorum. Çıkan sütün sesini duyuyorum, süt geliyor bol bol, yine deli gibi ağlayıp bağırıyor. Mememi çekeliyor. Zaten meme uçlarım yara, iyice hırpalıyor. Neden yapıyorlar bunu?
30 derece üstündeyae hava bebek sadece bezle kalabilir dedi oğlanın doktoru. Kolsuz giydirsen?Kızlar günaydın. Memlekette annemlerin yanında ve gelen giden çok olduğu için pek fazla okuyamıyorum topiği. Gündüz çok sıcak olduğu için kızımın ateşi gün içinde 37+ oluyor. Geçenlerde de yazmıştım 2 gündür aynı akşam serinlik başladığında da 36+ düşüyor sizde de böyle oluyor mu? Sadece yarım kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum. Hasta olsa gece gündüz ateş olur bizde aklama düşüyor. Ben gündüz sıcağı diye düşünüyorum. Temassız ateş ölçer kullanıyorum. Benzer ortamda bulunan arkadaşlar siz de ölçer misiniz aynı durum sizde de var mı? Başka ne olabilir
Kızlar günaydın. Memlekette annemlerin yanında ve gelen giden çok olduğu için pek fazla okuyamıyorum topiği. Gündüz çok sıcak olduğu için kızımın ateşi gün içinde 37+ oluyor. Geçenlerde de yazmıştım 2 gündür aynı akşam serinlik başladığında da 36+ düşüyor sizde de böyle oluyor mu? Sadece yarım kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum. Hasta olsa gece gündüz ateş olur bizde aklama düşüyor. Ben gündüz sıcağı diye düşünüyorum. Temassız ateş ölçer kullanıyorum. Benzer ortamda bulunan arkadaşlar siz de ölçer misiniz aynı durum sizde de var mı? Başka ne olabilir
Benim bebeğim de öyle kuru kuru öksürüyor, ama benimki alerjiden sanırımkizlar bebegim hasta oldu galiba burnu tıkalı iki gundur otribebeyle temizliyorum faydasi oldu kuru kuru oksuruyo boğazında gicik varmis gibi sanki bogazi kuruyor burnunun tikanmasi normal ilk kizimin da 3 aya kadar hep tikaliydi ama oksurugu anlamadim ateşi yok beslenmesi ve kakasi degismedi oksuruk neden olur bilen var mi
Bizim ev gündüz 30 derece olduğunda bebeğimin ateşi kulaktan 37.3 çıkıyor. Ama dediğiniz gibi gece hava soğuyunca 36.9 a düşüyorKızlar günaydın. Memlekette annemlerin yanında ve gelen giden çok olduğu için pek fazla okuyamıyorum topiği. Gündüz çok sıcak olduğu için kızımın ateşi gün içinde 37+ oluyor. Geçenlerde de yazmıştım 2 gündür aynı akşam serinlik başladığında da 36+ düşüyor sizde de böyle oluyor mu? Sadece yarım kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum. Hasta olsa gece gündüz ateş olur bizde aklama düşüyor. Ben gündüz sıcağı diye düşünüyorum. Temassız ateş ölçer kullanıyorum. Benzer ortamda bulunan arkadaşlar siz de ölçer misiniz aynı durum sizde de var mı? Başka ne olabilir
Cnm okuyorum ama yazamıyrm
Haberlerde sahte mama yuzunden bebegın vucudu ıflas etmek uzereydıKızlar acil fikirlerinizi bekliyorum. E bebekten mama aldım. İnternet sitesinden acaba bebeği o kusturuyor olabilir mi. Bi farkı var mıdır eczaneden alınanla.
Cnm sen gergın mısın?29 yaşımda anne oldum bi aylık bebek mum etti bizi. Arkadaş bi durun hele bu neyin siniri.
Arada hello de, özlüyorumCnm okuyorum ama yazamıyrm
Fırsat olmuyor pek
Sagol benı dusundugun ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?